Kupon napok (Glamour, Joy)

Ó, a fővárosban olyan, mint amikor gyerekkoromban jött végre banán a körúti zöldségeshez, és ölték egymást az emberek. :grin:

2 Likes

Még plázában nem próbálkoztam kupon-napok idején. Én akkor biztos hogy inkább lemondanék a kedvezményekről :smiley: Főleg gondolom ha utolsó nap mennék be, és a fele cucc ki lenne próbálgatva…Mert itt bármilyen kevés a vásárló, az a szokás. Glamour napok végére minden félig használt szinte.

1 Likes

Borzalmas tud lenni. A ruhaboltok mint a csatatér, kígyózó sorok a próbafülkéknél, a drogériák meg mintha egy elefántcsorda taposott volna végig. És az ember hajlamos kétszer annyit költeni, mint akart, mert ez is olcsóbb, az is olcsóbb, egy csomó felesleges cuccot megvesz. Kifárad, leizzad, aztán otthon már azt nézi, mit lehetne feltenni a piactérre, mert úgyis csak ráromlik. :crazy_face:

4 Likes

Én is le szoktam izzadni, mert nagykabátba megyek :smiley: Ilyenkor amúgy elég körültekintően vásárolok. Tusfürdőket stb megveszek milliót, de év közben nem. Tisztítószerekkel ugyanígy, ruhákat még nem vettem kupon napokon, mert néhány cucc még így is elég drága…a 200adik rúzsnak viszont nem tudok ellenállni, ha már valamivel hónapok óta szemezek és: “majd kupon napokon megveszem” :slight_smile:

3 Likes

Nem jókor mentél. :slightly_smiling_face: 0. nap reggel a Rossmannban (Budapest, Flórián tér) nagyon kedélyes hangulat volt, kimondottan udvariasak voltak egymással a vevők, és a pénztárnál is 10 perc alatt végeztem.
De mondjuk azt már máskor is megfigyeltem, hogy ilyen helyre reggel kell menni, akkor még vállalható minden.
De persze, ha pl. munka miatt csak este van lehetőséged, akkor megértem, hogy utálod. Egyszer-kétszer voltam este, soha többet…

4 Likes

Volt már olyan, hogy reggel mentem, de azt a jó kis DM-et, ami útba esett munkába menet, bezárták. Mert hogy öt percre ott a pláza. :nauseated_face:
De olyan is elfordult, hogy nulladik napon reggel már csak szétmacsánkázott spirált találtam abból, amire fentem a fogam. Lehet, hogy volt mínusz egyedik nap is? :laughing:

2 Likes

Ahhoz sajnos nem kellenek kupon napok, hogy a bunkó “vevők” széttúrjanak mindent. :frowning:

4 Likes

Itt az egyik drogéria a belvárosban van pont, a buszmegálló mögött. Mindennapos hogy ott festik ki magukat az emberek…nem lehet egy épp sminkcuccot venni, pedig biztonsági őr is van. Ami kicsit távolabb van dm, ott csak kupon napokkor van gáz…vagy a kiárusított cuccoknál.

1 Likes

Most nézem az emailjeimet és a Dm-től jött egy tájékoztató Figyeljünk egymásra! tárggyal, és abban van hogy : A kialakult helyzetre való tekintettel a 2020. április 15-19. közötti időszakra tervezett Bónusz napok promóciót töröljük.

Kíváncsi leszek a Glamour napokkal mi lesz, bár őszintén szólva az sem zavarna, ha elmaradna/ csak online rendelések lennének.

5 Likes

Nagyon helyes
FB_IMG_1584700331501

10 Likes

Úgy tűnik a Joy napok most online lesz: https://www.joy.hu/itt-a-joy-napok-2020-digital-special-127297

4 Likes

A Müllerben hétvégén nekem már nem adták a vásárlás után járó szokásos utalványt se.

4 Likes

Igen, sajnos megszüntették. Nem tudom, kint van-e még a tájékoztató, de volt képük odaírni, hogy a vírushelyzet miatt :laughing: :open_mouth: :angry:
Nem tudom, kinek pattant ki a fejéből ez a nagyon okos gondolat… én utálom az ilyet. Illetve fordítva: imádok minden olyan akciót, ami további vásárlásra ösztönöz, és rémesen kicsinyesnek tartom, amikor megszüntetik őket.

Annak viszont nagyon örültem, hogy Adrienn Feller például megtartotta a 20%-os akcióját, még ma is tart!

Hát ez így tényleg elég szánalmas. :roll_eyes:

1 Likes

Végül is, van benne ráció, tekintve, hogy különadót kaptak a nyakukba (én egyébként mindig beváltottam a kupont).
A Spar - ugyanezen okból - kirúgásokba kezdett.

1 Likes

Akkor ezek jósok! Már az első napon kiírták :grin:

Ja, hogy ez hamarabb történt? :grinning:
Sajnos már egy bő hónapja nem voltam Müllerben…

Ahhoz képest, hogy kormányunk arról beszél, hogy segíteni fogják az embereket még plusz adót is szednek. Nálunk is munkahelyen számíthatunk kirúgásra. A négy műszakról pedig háromra állunk át. Katasztrófa az egész :frowning:

2 Likes

Mi csak négyen vagyunk összesen, szóval kirúgás azért nem várható, de az évvégi bónuszon biztosan meg fog látszódni a forgalomcsökkenés… Remélem, nagyobb gond nem lesz belőle.

Nálunk évvégi bónusz nincs is, ha azt az 5000 ft utalványt nem számoljuk.