2 Sloggi melltartóm van és imádom őket. Igaza lehet az eladónak mert amit egy éve vettem, sokat tágult a körméret, majdnem nagy is picit.
Még nem nagyon teszteltem, de van benne egy szivacs. Esetleg @Anheszenamon neked van erről tapasztalatod?
Tegnap mi is voltunk vásárolni, szerencsére meg tudtam állni, hogy ne vásároljak sminkeket. 2 szempillaspirált vettem mindössze, mert a tavaszi kuponos napokig ezeket sem tervezek már venni.
Ami szintén fogyóeszköz és hazahoztam:
egy Nivea arclemosó olaj, egy Nivea kétfázisú szemfesték lemosó (kiárusítás volt, 50% kedvezmény és ebből még lejött 35% kuponkedvezmény) és egy Love Beauty and Planet kókuszvizes-mimózás tusfürdő szintén féláron. A rózsásat imádom, hamarosan elfogy. Nagyon sokáig elég volt, és nekem kifejezetten szimpatikus a cég üzletpolitikája.
Nekem másik fazon van meg. Az egyik a wow Comfort P a másik pedig wow Comfort PU
Köszi szépen és bocsi a kellemetlen kérdésért, de a fazon nagyon tetszik, rárepülnék, ha nem hoz kellemetlen helyzetbe nyilvános helyen
Persze, nem kellemetlen, ha az lenne, meg sem mutattam volna mit vettem. Majd írok!
Gondoltam lefotózom a dm-es szerzeményeimet, de meglepődve tapasztaltam, hogy nincs igazán mit. A vásárlás nagy része mindennapi baba áru és a tejmentes diétához szükséges élelmiszerek voltak. A férj kapott pár dolgot, én meg beértem egy Love Beauty & Planet deóval.
Sajnos divat vonalon nem voltam ilyen kisangyal. Megvettem a fülbevalót, amire már jó ideje vágytam.
Végül én is próbáltam kuponozni, de háztartási gép vonalon. Befejezésképpen egy porszívóval tértünk haza , nem a kuponnal kinézett darabbal, de mindig ez van, ha boltba megyek/megyünk. Nekem a netes vásárlás jobb ilyen formán, mert azt veszem, amit kigondoltam, nem jön oda az eladó, hogy ez meg az milyen jó és zavarja meg a fejem Hosszú távon persze valszeg jól járunk a vásárolt modellel, de többet költöttünk, mint akartam (férj többért akart, ha kütyü, akkor nem smucig )
Lényeg, hogy örülök az új gépnek (sosem hittem volna, hogy háztartási gépnek fogok örülni), mert a régi nagyon halódik és alig bírja a strapát. Közel 10 éves.
Mellesleg a Pólus Centerben vettük meg a cuccot és bolondok háza volt, megtépázta az idegeimet ez a menet
Ezeket csekkolom, nagyon szépek. Ez alatt azt értem, hogy kényelmesnek néznek ki.
Ezt a Bioderma krémet én is szeretném megvenni Próbáltad már, vagy először vetted?
Én is gondolkodom egy ideje a Sloggi melltartókon, mert a merevítők sokszor nyomnak. Arra gondoltam, hogy Black Friday idején beruházok egyre.
Meg téli csizmát/cipőt kellene vennem, mert a régi téli csizmám szó szerint ronggyá ment (nagyon sokáig bírta és sokan megkérdezték, hol vettem, pedig tőlem nem szoktak ilyet kérdezni), a bakancsom pedig belül foszladozik és a foszlányok bemennek a talpam alá, brrrr. Ma voltunk Debrecenben a párommal két cipőboltban, de egyik se tűnt megfelelőnek.
Igen, veszem magammal a pasimat, mert hajlamos vagyok a bordó/zöld/sárga cipőkre elcsábulni, akkor is, ha nem éppen az évszaknak megfelelő, ő a józan eszem cpővásárlásnál.
Először vettem, valamelyik fórum témában ajánlotta valaki, de előtte még el kéne használni a Sundance fényvédő krémet, már csak egy ujjnyi van a tubusban.
Triumph (drága, de nagyon tartós), Intimissimi is tartanak merevítő nélküli, akár vékonyan szivacsos melltartókat. Utóbbiban régen jártam, mert enyhén szólva kinőttem őket, de most lett nagyobb méretük is melltartóból, ami amúgy nem nagy, csak ez a bolt nem tartott nekem megfelelőt (bugyit már rég nem kapok itt azt biztos nem bővítették). Szóval én benézek legközelebb.
Csak nem az ominozus 50-es minden mentes?
Most kapásból nem tudom hogy ugyanarról beszélünk e de ez:
Igen igen, erre gondoltam Nyáron mikor megjelent mindenki rohant megvenni -én is- aztán sajnos nem vált be a legtobbunknek. Te szereted?
Sajnos nekem se vált be, túl zsíros a bőrömön, most a hűvösebb időben jobban elviselem, de már alig várom hogy elfogyjon
Én is elhasználtam egy ilyet de nem venném újra. A szagát sem bírtam, meg nagyon zsíros és fullasztó volt az én kombinált bőrömnek.
Még ide tartozik. A Bioderma tegnap érkezett, online rendeltem, mert nem esett útba unipatika, és úgyis ingyen szállítottak… Kaptam hozzá ajándék mintát is. A másik kettő még vasárnapi Rossmann kör eredménye.
Este fotóztam, nem voltak túl jól a fények.