Kupon napok (Glamour, Joy)

A Maybelline korrektort hogy kell használni? Nem jön belőle a cucc :D. A facebookos csoportban azt mondták csavargassam? Mii? :smiley:

Maybelline melyik korrektora? Küldesz egy linket?
Up: Ja látom. :smiley: hát úgy sejtem a törzséhez képest csavarható a feje. Ami hasonlóm volt legalábbis így működött.

1 Likes

Igen, csavargatni kell a tetejét, jó sokáig tart először, mire jön belőle. :slightly_smiling_face: De utána már könnyebben megy.

1 Likes

Köszi szépen mindenkinek, sikerült :D. Első blikkre finom illata van, pont jó az arnyalata, a fedése nem egy nagy szám. Ha nem fog szárítani és legalább ennyire megmarad a fedése, nekem már jó! :). Nem tudjátok púderrel hogy viselkedik?

1 Likes

Én ma kimaxoltam a drogériás vonalat, DM-ben. Vettem 3 karácsonyi csomagot, 4 db hajfestéket, 2db Frosch öblítőt. Beaktiváltam az online kuponokat, kértem az összes kedvezményt, vittem a joy-kuponokat, így fizettem 9500 Ft-ot, és pontban visszakaptam 3200 Ft-t.
Elégedett vagyok magammal. :slight_smile:

9 Likes

@Gloria Ügyes :D, jó sokat spóroltál :). Milyen karácsonyi csomagokat vettél? :slight_smile:

@Szandika, köszi. :slight_smile:
Semmi extra, idős családtagoknak tisztasági csomag. :slight_smile: Dove, Axe
Nálunk mindenki felnőtt, hivatalosan nem ajándékozunk, pár éve elhagytuk. Csak azért vettem, hogy ne üres kézzel menjünk. Az együtt töltött ebédek, délutánok, esték fontosabbak. Finom ételek, sütemények, és persze alkohol. :slight_smile:
Őszintén mondom, örülök, hogy nincs már ajándékvadászat, abszolút nyűgnek éreztem. Most meg vidáman elnézem, hogy mások feszülten vásárolnak. Decemberben már szinte semmilyen üzletbe nem megyek be, csak élelmiszerbolt, az pont elég is. Ja, tipp azoknak akik utolsó nap szereznek be “valamit”, Rossmann dolgozó mesélte, hogy milyen sokan mennek dec 24-én, mert akkor már féláras minden csomag. Nekem ez újdonság.

4 Likes

@Gloria De jó tetszik ez a karácsonyi hagyományotok :blush:. Abszolút egyetértek, a karácsonyban az a legjobb amikor a párommal, a szeretteimmel vagyok, a kályhában pattog a tűz és karácsonyi dalokat hallgatunk :blush:. A párommal tavaly volt a második közös karácsonyunk, nagyon meghitt volt :blush:. Fát is díszítettünk :). Mondjuk azt az örömet nem hagynám ki, amit a párom arcán láttam, mikor meglátta az ajándékát :blush:. Mindig is jobban szerettem adni, mint kapni, de ez akkor vált igazán örömtelivé amikor már együtt karácsonyoztunk :D. Ajándék nélkül el lennék én is, mert mindig kicsit kínosan érzem magam :D. Hmm most hogy megtanultam főzni, még a főzésnek is örülhetek, tuti csinálok majd valamit :). Bocsánat az ömlengésért, de a kedvencem ez az ünnep :D.

5 Likes

Én is szeretem, a fadíszítés az kedvenc, mostanában kitalálok vmi színkombinációt, arany, ezüst, piros megvolt, a tiszta fehér(kicsi ezüst) tetszik, de azt tartogatom, mert jövőre máshol fogunk lakni, és ott lesz olyan fánk, amit ünnep után saját kertben elültetek majd. Na az fehér lesz.
A közös karácsonyokból nagyon szép emlék lesz majd. :heart:
Az ajándék nélküliség először érdekes érzés, de megszoktam, ma már letojom. Én az a fajta vagyok, aki csak a praktikus ajándéknak örül, olyat meg nem sokszor kaptam.
Ja, egyébként mégis van ajándék, csak mindenki magának veszi meg. :gift:

5 Likes

Mi is leálltunk pár éve a nagy ajándékozással, csak a szüleimmel váltunk komolyabb ajándékokat, de a tág családi körben már csak jelképes dolgokat adunk, és meg kell mondjam, sokkal jobb így. Egyrészt tényleg nem kapunk idegbajt ha valamit nem sikerül beszerezni, vagy elkésünk, másrészt - amin nagyon meglepődtem - hogy kicsit előtérbe kerültek a saját készítésű és sokkal személyesebb ajándékok. A legjobb ajándék az volt, amikor egy családtag egy játékot talált ki, hogy mindannyian mondjunk egy meghatározó emléket bármelyik itt ülő családtaggal. Egész estés program lett :smile:

4 Likes

Évek óta ünnep után megyek, és igen, féláron adják. Igaz, én úgy tapasztaltam idén, hogy csak januárban voltak ezek a csomagok féláron. Saját használatra teljesen jó.

4 Likes

Én volt, hogy januárban megvettem a jövő évi ajándékokat így :smiley:

3 Likes

A nagybevásárlás nekem most ennyi volt :slight_smile: még lehet egy-két kupont használok a hétvégén. Ha így lesz, újra jelentkezem.
IMG_20191108_210423

8 Likes

Annyira cuki ez a medvés sampon :heart_eyes:, egyszer majd én is kipróbálom :).

1 Likes

Off:
A cicitartó már bevált fazon vagy most először vettél ilyet? Nincs merevítője, ha jól látom? 60 fokon mosható címke szerint? Más kérdésem nincs :smiley:

1 Likes

Ez a sloggi zero feel, tényleg nagyon kényelmes, és először vettem. 40 °C - on mosható. Kíváncsi leszek rá, mert eggyel kisebb méretet vettem az eladó javaslatára, mint ami nekem való. Kényelmes egyébként ez is, csak nehezebb felvenni, a körméret egy picit kicsi. Viszont az eladó szerint ez tágulni fog, és ha a próba alapján jó méretet veszem, akkor később nem fogja olyan szépen tartani a cicijeimet. Tényleg csak felvenni nehezebb, úgyhogy úgy voltam vele, ha pár alkalom után valóban nyúlik kicsit, akkor addig ezt a kellemetlenséget elviselem. Nincs benne merevítés, hátul csat, semmi, szóval a zero feel elég találó kifejezés. És mégis szép formát ad a melleimnek, szebbet mint a hagyományos melltartók. Hátránya, hogy bele kell bújni. Ha beválik lehet máskor is veszek még. :slight_smile:

2 Likes

Én nagyon szeretem. Az a legjobb benne, hogy univerzális, használhatom arclemosásra, tusfürdőnek, samponnak. Leginkább utazásnál előnyös ez a tulajdonsága, itthon általában csak samponként üzemel. Sajnos eddig mindig csak 1-2 darabot tudtam csak venni, nincs több a boltokban. Pedig betáraznék belőle rendesen!

1 Likes

Hm, érdekesnek tűnik ez a melltartó. Amolyan sport melltartó, azok is belebújósak, semmit csat, kapocs. Azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy mennyire hideg kompatibilis? Izé, ööö, ha kiráz a hideg, átüt a mellbimbó? Bocsi a hülye kérdésért, nekem ez nagyon fontos egy melltartónál, hogy ne üssön át semmi sem. Vannak világos, egyszínű blúzaim is.

1 Likes

Én ezeket szereztem be most Joy napokon. A Sally Hansen ápoló olajra végül nem volt érvényes a kupon. A képen nem szerepel amit a dmben vettem sampont és alverde körömvirágos ajak ápolót
IMG_20191109_113057

7 Likes

Én most a Joy-napok alatt vettem a DM-ben egy csomag Nivea sminklemosó kendőt, egy L’Oréal szemhéjtust és egy Maybelline Color Tattoo-t, mindhármat féláron, és így fizettem kb. 4300 forintot :smiley:

3 Likes