Kupon napok (Glamour, Joy)

Én meg se merem számolni.:rofl: A szemre valók a gyengéim, a szemfestékeknél nagyobb a színkülönbség, ezért muszáj mindig tiszta ecsetet használnom, a pirosítók azért szűkebb skálán mozognak, ezért nem zavar, ha előző nap használt pirosítóecsetet kapok elő, de ha zöld helyett lila lesz a szemhéjam, arra érzékeny vagyok. Ecsetet mosni bezzeg utálok.:slight_smile: Meg a kíváncsiság is hajt, pl. a Nyx ecsetnél nagyon meglepődtem, milyen kis puha, fogok még tőlük venni.
Régen használtam azt a spirált, nem gondoltam volna, hogy még forgalomban van, jó volt, de azóta találtam még jobbat.

3 Likes

Utolsó napi termés. A samponra és borotvàra nem volt kupon. Vettünk mèg tusfürdőket, mosószert, öblítőt, mosogatótablettàt meg egyéb dolgokat a háztartásba. Ééés vègre enyém a lila paletta. Swatchokat is teszek fel a megfelelő topikba. :blush:
K%C3%A9p

7 Likes

Megvettem a novemberi Joyt én is :sweat_smile:, Love beauty and planet tusit biztos fogok venni :). Egy-két sminktermékben gondolkodok még, mást nagyon remélem nem fogok venni :sweat_smile:.

2 Likes

Eddig nagyon bejött, igazából amiket már kipróbáltam azok közül minden :blush:: tehát Maybelline spirál és a Bourjois pirosítot is imádom :blush:. Igazi luxus érzetem van tőlük :rofl::blush:. Akkor a Love beauty and planet rózsás tusiját szerettem meg még nagyon (azóta még kritikusabb vagyok a tusikkal :rofl:). Valamint az ebelin kék ecsetje már most hihetetlenül jól bejött, összepasszolnak a Bourjois pirosítóval, remek páros :D.

3 Likes

Megérkezett a glamour 25% kedvezménnyel vásárolt unipatikás csomagom. Ősztől tavaszig a Bioderma Hydrabio Perfecteur arckrémre esküszöm, amelyben spf 30 is van. Új termékem a Schüssler micellás arctisztító víz, kíváncsi leszek rá, jelenleg a bioderma olcsóbb alternatíváját keresem!
IMG_20191015_111011

8 Likes

Én is használom már a Maybelline Colossal Volume spirált és egyszerűen tökéletes számomra. Dúsít, szép fekete, nem pereg, nem kenődik. Sajnálom, hogy az utóbbi időben lecseréltem, mert az utóbbi három szempillaspirál mind elkenődött napközben, azok után nagyon jó visszatérni egy ilyen szuper szempillaspirálhoz.

1 Likes

Tavaly nyáron küzdöttem a Hydrabio Perfecteur arckrémmel, én nagyon nem szerettem. Csak csúszkált a bőrömön, ráadásul ha 20 percet vártam, akkor sem tudtam rá normálisan sminkelni.

Sajnáltam pedig, mert sokan nagyon szeretik, szuper, hogy neked bevált!

1 Likes

Nyáron én sem használom, mert nyárra ez a termék sok, ősztől szoktam kb. áprilisig, mert ebben az időszakban száraz a bőröm, régebben volt hogy hámlott is. A nyári időszakra géles állagú hidratálót vagy csupán csak fényvédőt /cosrx aloe/ használok.

1 Likes

Egy ötlet, Bioderma sensitív alternatíva: https://kremmania.hu/kremek/isana-micellas-arclemoso-viz-szaraz-es-erzekeny-borre
Évek óta keresem a helyettesítőt, az isanát lassan egy hónapja használom , engem meggyőzött, vettem 2 tartalékot és esténként bőven öntöm, ugyanis az ára 1000 Ft, a mennyiség 400 ml. Pont most néztem a jövő heti Rossmann magazint, Isana arcápolók -25%. Szóval 750 Ft-ért feltétlen próbát javaslok. :slight_smile:

3 Likes

Köszi szépen, ki fogom próbálni. Néhány márkát már próbáltam, de a többség vagy szárított vagy irritált.

Köszi, ezt én is megnézem. A Biodermán kívül eddig minden vagy az egész arcomat marta, vagy csak a szememet.
(Igaz, hogy most rendeltem 2x500 ml Biodermát és adtak 5 Ft-ért egy 100 ml-set, de sebaj…).

1 Likes

Nem tudom, hol kérdezhetném ezt meg, de bocsánat, most itt teszem remélem nem baj.

Szóval ma érkezett meg a Purito C-vitaminos szérumom. Amikor kibontottam a dobozból, egészen konkrétan kilőtt a kupakja egy állati nagy pukkanással … A fehér bigyó amivel az üveg le volt zárva, felpukkant szintén és füstölgött az üveg szája…
Illetve csípi az arcom.

Ezek mennyire normális dolgok?

Szia!
Nekem volt ilyen szérumom és semmi ilyesmit nem tapasztaltam.

1 Likes

Ha valakit esetleg még érdekel, már lehet novemberi Éva magazint kapni, 1095 Ft, külön kis kuponfüzettel, van benne egy Nestlé zabkása meg egy Avon illatminta is :smiley:

2 Likes

Köszönöm a választ!
Írtam a bbkrem.hu-nak, abszolút profin kezelték, küldtek egy másikat. Viszont felmerült ennél, ami az előző üvegnél is, hogy kissé büdi. Ez normális?

Nem egészen úgy alakult a mai első Joy nap, mint ahogy szerettem volna :/. Sajna cafatokra szakadt a Love beauty and planet kuponom így azt nem tudtam venni, így az maradt tavaszra. Az egyik Maybellines kupon is elszakadt az újságban, így csak 1 terméket tudtam venni . Egyébként fel sem tűnt hogy Joy napok vannak, sehol egy kiírás, kevés ember volt, nem volt náluk kupon :D. Kezdtem megijedni, hogy nem is ma kezdődik :D. Nem tetszett a rúzs és a mono szemhéjfesték felhozatal itt Szombathelyen, így a képen látható Maybelline korrektort vettem meg, Prokudent szájvizet ( sajna van hogy begyullad az ínyem, és hatalmas segítség ha van kéznél szájvíz.), Rdel young szemhéjalapot vettem ( itt már sokan ajánlottátok). Illetve egy Rimmel rózsaszínes körömlakkot, ami az első saját körömlakkom lesz :D, eddig mindig anyukámmal volt közös.20191106_155754

9 Likes

Én most nem fogom a Love Beauty and Planet és a 40% Maybelline kupont felhasználni. ha gondolod, fussunk össze valahol, és szívesen odaadom!

Sőt, az újság nagy részét nem fogom használni, ha valakinek kell valami, szóljon!

2 Likes

Aranyos vagy :blush:, de a suli miatt, este 10-re erek Pestre, rohannom kell az utolsó vonatra úgyhogy uhh.

1 Likes

Mármint ma jössz Pestre és itt leszel még a héten? Ha jól értem, akkor a joy napok is tartanak még a hét végéig. :smiley: Ma nekem amúgy sem lenne jó, holnap is csak este edzés után, vagy pénteken délután. A hétvégém meg egyelőre rugalmas. :smiley: De lehet nem jól értettem ám.

Pénteken megyek csak, és sajna pont akkor nem jó :/.

1 Likes