A Schauma miatt nekem is megéri, lehet most kipróbálom azt a sampont amit egyszer írtál, hogy egész jól bevált, meg azt vettem észre hogy a tömeg is kisebb a boltokban, remélem Revalid kupon is lesz
Én is megveszem előtte, és összehasonlítom, hogy mik vannak. Amiből Joyon is van kupon, és van belőle otthon még (pl. tisztítószer), azt átcsoportosítom akkorára.
Tegnap pl. 8800-al fizettem kevesebbet a Rossmannban, és csak az 1 db Lovely paletta volt az, ami nem volt előre tervezett, úgymond felesleges vásárlás volt. De még az is megérte.
Engem a ruhaüzletek, cipőboltok 20%-os kuponja nem nagyon hat meg, mert egy ilyen 20%-os árengedményt máskor is gyakran adnak.
Igen, rögtön le is csaptam rá
@anon27689852, nézd pár Bourjois pirosító fajta:
Rose Ambre: matt, sötét piszkosrózsaszín
Rose de Jaspe: halvány rózsaszín ezüstös csillámokkal
Rose Coup de Foudre: élénk korall rózsaszín arany csillámokkal. Ez utóbbit vártam volna színe alapján a legpigmentáltabbnak, mégis ebből a legnehezebb kicsikarni a színt.
Vannak még ezen kívül persze, meg kompakt is van, ami egy sötétebb és egy világosabb rózsaszínből áll.
Neked annyira szép táskáid vannak , emlékszem a lilára is, hogy meseszép volt :).
Joyban milyen kuponok vannak?
Nagyon köszi! Szerintem, hozzám a Rose Ambre illik a leginkább a leírás alapján.
Az Éva újság mennyibe kerül kb? :).
Tényleg! Amiket hiányoltam hogy nem volt kupon a Glamour újságban: Az a Batiste, akkor a Love beauty and planetre is lehetne 50 százalékos kedvezmény . Balea kupon sem volt? Meg mondjuk babydream se . Hiányolom, hogy csak tescos kuponnal lehet kedvezményesen venni Neutrogénát. Ami nagyon felesleges volt számomra az a dove kuponok, nem szeretem a márkát , oda is adtam másnak.
Sminkekből nekem hiányzott az Essence, Catrice akció .
Nekem Loreal, Max faktor kupon is felesleges úgymond :D, nem is szimpi smink marka az előbbi.
Meg lehetne ecsetekre 50 százalékos akció :D.
Love beauty and planet úgy emlékszem lesz a Joyban, de megnézem neked
De jó az jó lenne , nagyon megszerettem a márkát .
A Love Beauty and Planet most akciós a Rossmannban. Legalábbis a tusfürdő az volt tegnap.
Sok mindent vásároltam, ápoló kozmetikumokat csak olyanokat, amikre szükségem volt, és el fognak fogyni.
Amiket lefényképeztem, azok olyanok, amikre nem volt szükségem, és lehet, hogy életem végéig se fognak elfogyni. DE! Örömömet fogom lelni bennük!!!
Hehe, milyen frappáns megfogalmazás. Gyönyörű kép, és jaj, az a pirosító tényleg nagyon szép…
Jajj de jó, akkor megvetted a Bourjois pirosítót is :D, és tényleg van benne tükör meg ecset :D, azon tanakodtam eddig hogy az hogy fért bele . Gyönyörű dolgokat vettél .
De meg ám! A Rose Ambre lett a nyertes.
Nagyon szép dolgokat vettél! A lila palettáról nagyon vàrom a véleményedet😊
Nagyon szép dolgok, és igazán kihasználhatók!
Milyen paletta található a képen? :).
A paletta olyan kis kicsi, hogy tökéletes lesz munkahelyre elhordani, az esetleges kopást napközben kiigazítani.