Lovely, @Kokapu kékben vette meg.
Nagyon jó dolgokat szereztél be. A Max Factor rúzsait én nagyon szeretem, van is belőle négy. Ma egy alapból akciós darabot vettem meg a kuponnak hála 750 ft-ért. A Bourjois pirosítóban szerintem nem fogsz csalódni. Az Essence bordó szemceruza nekem is megvan és nagyon jó.
Használd őket örömmel
Szerintem olyan leárazottat vettem én is a rúzsból!
Köszi!
Én elő vagyok fizetve a Joyra, annó 3000ftért 11 lapszámra elő lehetett fizetni, így már csak a kuponos kiadások miatt is megérte, és a héten meg is érkezett. Vannak átfedések, a Karácsonyhoz közeledve ebben csomagok is vannak 25-35% kedvezménnyel, a többi termékkedvezmény 25-50% között mozog. Sminkes márkákra itt is 50% van. Kedvencem, amivel biztosan élni fogok a Love Beauty & Planet termékekre 50% a dm-ben.
Jajj nee :D, már megint megszeretném látogatni a Rossmannt meg a DM-et .
Húha, akkor erre az újságra is lecsapok :D, úgy tűnik lesz költés novemberben is :D. Én idén komolyan mondom csak sminkterméket vettem . Mármint nyártól, meg kozmetikumokat :D.
Ha a lila is olyan, mint a kék, akkor ugyan nem kell magaddal hordani! Ezt a képet most készítettem, reggel fél 9 óta így néz ki a szememen, még a külső V-ben a matt sem kopott meg (a belső rész eleve ezüstszürkés), csak a villanyfény a különbség.
Lesz love beauty and planet, viszont a többit nem találtam. (Bocsi, béna képet csatolok… Már csak a kislámpa ég.) Viszont a rossmannba lesz az Alveola termékekre is 35%, szerintem azt sem fogom kihagyni.
Háát, ez a fórum ezzel jár.
A Glamour napok izgalmas vonzata, hogy a mai napon a férj fog a Nyx üzletbe menni. A Bare with me Beige Camel árnyalatát néztem ki, átküldtem neki messengeren, hogy meglegyen vizuálisan is, mit keres. Válasz: Komolyan bézs teve szeretnél lenni?
Az én férjem tegnap Vichy Mineralblendért ment és Bioderma Sébium-ért. Hazajött, kirakta a Sébium-ot, és közölte hogy “az a vizes izé nem volt”. Neki a Mineral az csak valami ásványvizes cucc lehet
Ja, és meglepiből rendelt nekem Alza kuponnal Oral-B elektromos fogkefét Nagyon megörültem, megkérdeztem hogy hú milyet? A válasz: “valami rózsaszínt, az biztos tetszeni fog”
Imádom
Jaj ez nagyon cukiii!
Egyébként tényleg szeretem a rózsaszínt, de ez tényleg olyan tipikus pasis dolog volt, hogy mindegy milyen, csak legyen rózsaszín mert az lányos
Na jó, biztos típusra is jót választott, csak úgy gondolta hogy nekem annyi infó elég hogy rózsaszín Báár tény, amikor kocsit vettünk nemrég, a színén gondolkodtam legtöbbet (nem rózsaszín lett )
Ó én nagyon szeretnék rózsaszín autót, de félek hogy sosem lesz
Tegnap hallottam a dm-ben, ahogy két nő beszélgetett. Az egyik azt újságolta éppen, hogy már megint 150.000,- Ft-nál jár a glamour-napi vásárlással. Lehet hogy én még nagyon visszafogottan vásárolok?
Majd ha lesz, akkor meg már nem rózsaszínt akarsz.
Simán lehet még
Én egész gyerekkoromban vágytam pink Barbie kabrióra, de valahogy sosem kaptam. Na most a kislányomnak lett egy, jókat tologatom én is
Essence és Catrice termékeket a Müller 20%-os kuponnal tudsz venni még vasárnapig
Ha már a pasikról volt szó. Ma nagy nehezen megérkezett a Beauty Bay csomagom (ha gondoljátok, leírom majd a viszontagságaimat - ha nem veszek hozzá követést valószínűleg sosem kapom meg), férjem vette át, megkértem, hogy nézze meg, benne van-e a rendelés, mert a doboz egyik oldalát elengedte a ragasztás. A következő képet küldte: