Kupon napok (Glamour, Joy)

Lovely, @Kokapu kékben vette meg.

1 Likes

Nagyon jó dolgokat szereztél be. A Max Factor rúzsait én nagyon szeretem, van is belőle négy. Ma egy alapból akciós darabot vettem meg a kuponnak hála 750 ft-ért. A Bourjois pirosítóban szerintem nem fogsz csalódni. Az Essence bordó szemceruza nekem is megvan és nagyon jó.
Használd őket örömmel :slight_smile:

3 Likes

Szerintem olyan leárazottat vettem én is a rúzsból!
Köszi! :blush:

2 Likes

Én elő vagyok fizetve a Joyra, annó 3000ftért 11 lapszámra elő lehetett fizetni, így már csak a kuponos kiadások miatt is megérte, és a héten meg is érkezett. Vannak átfedések, a Karácsonyhoz közeledve ebben csomagok is vannak 25-35% kedvezménnyel, a többi termékkedvezmény 25-50% között mozog. Sminkes márkákra itt is 50% van. Kedvencem, amivel biztosan élni fogok a Love Beauty & Planet termékekre 50% a dm-ben.

3 Likes

Jajj nee :D, már megint megszeretném látogatni a Rossmannt meg a DM-et :thinking::heart_eyes:.

Húha, akkor erre az újságra is lecsapok :D, úgy tűnik lesz költés novemberben is :D. Én idén komolyan mondom csak sminkterméket vettem :rofl:. Mármint nyártól, meg kozmetikumokat :D.

2 Likes

Ha a lila is olyan, mint a kék, akkor ugyan nem kell magaddal hordani! Ezt a képet most készítettem, reggel fél 9 óta így néz ki a szememen, még a külső V-ben a matt sem kopott meg (a belső rész eleve ezüstszürkés), csak a villanyfény a különbség.

IMG_20191010_212845

7 Likes

Lesz love beauty and planet, viszont a többit nem találtam. (Bocsi, béna képet csatolok… Már csak a kislámpa ég.) Viszont a rossmannba lesz az Alveola termékekre is 35%, szerintem azt sem fogom kihagyni. IMG_20191010_214419

1 Likes

Háát, ez a fórum ezzel jár.:yum:

3 Likes

A Glamour napok izgalmas vonzata, hogy a mai napon a férj fog a Nyx üzletbe menni. A Bare with me Beige Camel árnyalatát néztem ki, átküldtem neki messengeren, hogy meglegyen vizuálisan is, mit keres. Válasz: Komolyan bézs teve szeretnél lenni? :rofl:

12 Likes

Az én férjem tegnap Vichy Mineralblendért ment és Bioderma Sébium-ért. Hazajött, kirakta a Sébium-ot, és közölte hogy “az a vizes izé nem volt”. Neki a Mineral az csak valami ásványvizes cucc lehet :joy::joy:

3 Likes

Ja, és meglepiből rendelt nekem Alza kuponnal Oral-B elektromos fogkefét :slight_smile: Nagyon megörültem, megkérdeztem hogy hú milyet? A válasz: “valami rózsaszínt, az biztos tetszeni fog”
Imádom :laughing::smiling_face_with_three_hearts:

8 Likes

Jaj ez nagyon cukiii! :heart:

2 Likes

Egyébként tényleg szeretem a rózsaszínt, de ez tényleg olyan tipikus pasis dolog volt, hogy mindegy milyen, csak legyen rózsaszín mert az lányos :joy::joy:
Na jó, biztos típusra is jót választott, csak úgy gondolta hogy nekem annyi infó elég hogy rózsaszín :smiling_face_with_three_hearts: Báár tény, amikor kocsit vettünk nemrég, a színén gondolkodtam legtöbbet :grin::grin::grin::grin: (nem rózsaszín lett :slight_smile: )

4 Likes

Ó én nagyon szeretnék rózsaszín autót, de félek hogy sosem lesz :slight_smile:

1 Likes

Tegnap hallottam a dm-ben, ahogy két nő beszélgetett. Az egyik azt újságolta éppen, hogy már megint 150.000,- Ft-nál jár a glamour-napi vásárlással. :open_mouth: Lehet hogy én még nagyon visszafogottan vásárolok?

6 Likes

Majd ha lesz, akkor meg már nem rózsaszínt akarsz. :smiley:

2 Likes

:grin: Simán lehet még :slight_smile:
Én egész gyerekkoromban vágytam pink Barbie kabrióra, de valahogy sosem kaptam. Na most a kislányomnak lett egy, jókat tologatom én is :laughing::laughing:

6 Likes

Essence és Catrice termékeket a Müller 20%-os kuponnal tudsz venni még vasárnapig :slight_smile:

1 Likes

Ha már a pasikról volt szó. Ma nagy nehezen megérkezett a Beauty Bay csomagom (ha gondoljátok, leírom majd a viszontagságaimat - ha nem veszek hozzá követést valószínűleg sosem kapom meg), férjem vette át, megkértem, hogy nézze meg, benne van-e a rendelés, mert a doboz egyik oldalát elengedte a ragasztás. A következő képet küldte:

received_512823769266942

:smiley::joy::smiley:

18 Likes