Kupon napok (Glamour, Joy)

Glamour-napokon sokkal több kupon van. Van némi átfedés, de nem mindenben.
Már meg lehet nézni, de közel sincs minden fenn: https://joynapok.hu/kuponok/

Köszönöm szépen :slight_smile:

Én is imádom ezt a Fa tusfürdőt :heart_eyes::heart_eyes:.

Egyetértek veled. Szinte csak mosáshoz vásároltam, a többi abszolút nem volt érdekes. :slightly_smiling_face:

Ecco. Most nem bízom a véletlenre. Kényelmes és tartós lesz :athletic_shoe: :mans_shoe:

3 Likes

Igen vagy küldenek egy emailt hogy a mai napon kupon nélkül is él a kedvezmény (Inglot)

Pont konstatáltam tegnap, Tesco bevásárlás közben, hogy milyen mókás, hogy ott pl. szinte minden olyan márkánál ott díszelgett a 25%-os kedvezmény papír, amely márkákért a drogériákban épp nők hadai tolonganak a 20%-os kuponokkal. Ez azért tényleg nagy húzás a hipermarketektől :slight_smile:

De egyébként valóban sok márka csinál mezei napokon is 20, sőt 25-30% akciót, csak nálunk magyaroknál beidegződött hogy Glamour-napokon futni kell költeni.
Ami viszont megéri: az 50% smink kuponok (ha amúgy is vennél ezt-azt), meg amire 40%-50% van háztartási dolgokból. Ezeket érdemes.

De meg kell jegyeznem, parfümériában dolgozó barátnőm írta G-napok előtt 2 héttel tavaly, hogy őrületes átverés, mert ők pl. már bőszen címkézik a termékeket 15-20%-al drágábbra, hogy a G-napozó hadsereg ugyanannyiért vegye meg őket mint egy sima napon, csak épp sokkal többet költsön mert ezeken a napokon rengeteg nem tervezett impulzusvásárlás is van.

Bár még mindig jobb, mint az USA Black Friday amikor az emberek szó szerint egymást tapossák le mert ott 70-80% van.

4 Likes

Annyiért én is taposnék :joy: Viccet félretéve, én is csak olyan kupont használtam el, ami 33-50% kedvezményt adott. Anyukám hajfestéke eurós boltban olcsóbb alapból, mint most kuponnal. Himalaya Herbals fogkrémet szerettem volna venni, de a 75 ml 799.- volt a dm-ben és csak 25% kedvezményt adtak. Rossmannban meg sokszor van olyan verzió, ami 100 ml-s és néha van rá 33% kedvezmény. Inkább megvárom azt, annyira nem sürgős még a dolog.

Tegnap én is lejártam a szokásos köröket (dm, Rossmann), de amik említésre méltóak, azok a micellás vizek meg egy szempillaspirált vettem még. Ezen kívül csak tisztálkodáshoz szükséges és háztartási dolgokat vásároltam. Barátomnak, anyukámnak is bevásároltam, úgy belemerültem, hogy a Fa kuponnal magamnak el is felejtettem venni tusfürdőt :grinning: BB krémet szerettem volna még, de mindben volt valami olyan összetevő, ami nem tetszett. Régebben sokkal jobban vártam a kuponozást főleg a sminkek, hajápolós dolgok miatt, de már annyira nem mozgatnak meg. Azt is hozzá kell tenni, hogy mindenem van, semminek sem éreztem szükségét. Online akciók (CP, CB stb.) jobban fel szoktak villanyozni, de sajnos az több költéssel jár :grinning: Fejben már készülök Black Fridayre kívánságlistával.
Egyébként amikor én voltam (14 óra körül) még nem volt akkora tömeg és az eladók is nagyon kedvesek voltak.

3 Likes

Nekem szerencsém van mert a házunkkal szemben van Rossman és DM is, szerda délelőtt kb. üres :joy::joy: Háztartási cuccok és pár 50%-os smink ami pótlásra került, kb. 12-15 percet töltöttünk a 2 drogériában összesen.

Ami emlékezetes G-nap volt számomra, az a 3 évvel ezelőtti, mert akkor vettem életem első Ray-Ban napszemüvegét mert volt rá kupon :slight_smile: Meg hát amikor bejött ez az egész kuponosdi, húgommal bejártuk a plázákat. Akkor jó móka volt, ittunk közben Starbucks kávét, ebédeltünk egyet és mentünk rendületlenül a tömeggel, meg sem kottyant, magassarkú cipőben sem :slight_smile: A 20%-os ruhás kuponok elsősorban a shoppingolni vágyó fiatalokat célozzák, akiknek ez egy jó program, anno tényleg én is nagyon vártam.
Most viszont annak örülök, hogy féláron vettem mosogatógép tablettát :laughing::laughing::laughing: Asszem öregszem. :grin:

Ja, és a régi beauty blogger generáció is öregszik, mert anno sminkcuccos haul volt minden blogon G-napokat követően, aztán az utóbbi években már mindenki a tamponját teszi ki meg a Jar-t :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

5 Likes

Egyébként meglepő módon tegnap délelőtt a Rossmannban nemcsak az eladók, hanem a vásárlók is nagyon kedvesek, előzékenyek voltak egymáshoz.

@Vicus ez nálam is így van, most gyakorlatilag csak a Maybelline Snapscara spirál mozgatott meg, egyébként én is csak a szokásos dolgokat vettem, de azokat is igyekeztem felhalmozás nélkül.
Illetve azt néztem, hogy tavasszal pl. annyi WC-be való tablettát vettem, hogy még mindig van, úgyhogy azt most nem is vettem, majd a Joy napokon.
A másik pedig, hogy én már évek óta Denkmit mosószereket használok, szeretem őket, nekem beváltak, nem fogom megvenni azért az Arielt, mert most kupon van rá, mikor a kedvezménnyel is drágább, mint a szokásos.

@anon46483502 nálunk a Sony tévénk volt a nagy fogás, úgy 4-5 éve. Az volt talán az első év, hogy a Media Markt is beszállt a buliba, és még nem kötötték ki, hogy mire érvényes a kupon, csak hogy televíziók -20%. Szoktam figyelni, azóta sem volt köztük olyan kupon, amivel meg tudtuk volna venni. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Én úgy vettem észre hogy azért mindenre van akció. Plusz azt is hozzá számítom, hogy a dm-ben nem is igazán szokott lenni olyan sok, akkor megérte betérnem :). Nivea micellás vizet, Loreal sampont stb én még nem láttam ennyire leakciózva, sminktermékek is megérték tényleg. Persze pl a sampont 600-ért vettem előző héten (Rossmann), most meg így 400 volt. De hát csak nem lenne 300 vagy 200 ft-értem hogy az nekik nem éri meg. Vagy nem tudom igazából ha végig gondolom minden megérte :). Én 40 db-os betétet még sohasem láttam, most vettem először :rofl:. Persze tudom, hogy ezek nem nagy fogások, még is kiszámoltam és rengeteget spóroltam. Majdnem 6 ezer forintot, szerintem ez számít valamit :). Csak épp azt nem tudom megérteni, amikor valakik vesznek ugyanolyan termékből kartonokkal… Ha nem jön be nekik, vagy megunják?

2 Likes

Meg egy csomó minden eurós boltban kedvezményesen kapható, ezért nem vettem pl tusikat :). Ugyanúgy testápolókat is árulnak ott, tehát egy rengeteg mindent tényleg nem érdemes G-napokon megvenni. Himalayat egyébként aldiban érdemes megvenni, sokszor 1000-ért összecsomagolnak 2 darabot!! @anon46483502 -nek igaza van, a Tescoban nagyon jó kis akciók szoktak lenni :).

2 Likes

Igaz, hogy máskor is akciósak a termékek, de nekem személy szerint nincs energiám az akciókat lesni. Édesanyám csinálta anno, minden héten átnézte a létező összes reklám újságot, és mindent ott vett meg, ahol a legolcsóbb volt. Egy ideig próbálkoztam ezzel én is, aztán rájöttem, hogy sokkal többet költök így, mert mindig megvettem valamit, ami “jaj ez de olcsó”, mintha csak azt veszem meg csak akkor, ami és amikor szükséges. Hogy éppen akciós-e? Nem érdekes… Az meg a másik, hogy az idő pénz. Én nem tudok akció vadászattal tölteni értékes perceket, sem az akciós termékért messzire menni. Ezért nekem baromi kényelmes a Glamour-napok, évek óta ilyenkor veszek meg mindent, ami a háztartásba szükséges. Fél évig nincs gondom általában semmire. Most már kicsit átalakult, pl másfajta mosószert használok, meg kevesebb domestost, így ezeket a kuponokat nem használom ki, de amit lehet, azt igen. Általában igyekszem féláron vásárolni, de van, amiből a 25%-ot sem vetem meg, mert tudom, hogy nem fogom azt nézni, hogy mikor tudok akciósan vásárolni a páromnak Old Spice dezodort, mert azt szereti… Én is minden évben összeszámolom, hogy mennyit költök, és mennyit spóroltam. Eleinte nehéz volt elfogadni, hogy csak úgy elúszott 60000 Ft, de ebben azért általában valamilyen komolyabb termék is van (pl. bőr cipő). Idén azt hittem, minimalizáltunk eleget ahhoz, hogy ez az összeg csökkenjen, de nem valószínű… Már a tegnapi nap folyamán elköltöttem 25000 Ft-ot, igaz, ennek a felét kb. vitaminra (férjurammal csak a gumivitaminokat tudom megetetni, vagy legalábbis arra figyel egyedül magától). És megint lesz egy cipő is, mert arra még nem tudtam rávenni a férjecskémet, hogy drágát és tartósat vegyünk, sajnos egyelőre nem hisz benne hogy megéri annyit kiadni egy cipőért… Pedig nagyon örülnék, ha kihagyhatnám a glamour-napi rohanást, de talán majd legközelebb.

4 Likes

Szerintem akik kartonnal veszik ugyanazt a terméket, azoknak az adott termék már bevált és gondolom megéri nekik, mert így akár a következő Glamourig kitart

3 Likes

Vagy kisboltjuk van, láttam ilyet :joy::joy: Megvesz pár kartonnal a DM-ben és a kis éjjel-nappalijaban eladja kétszeres áron.

4 Likes

Én már a Sparban láttam kitéve a Joyt, de úgy emlékszem Éva magazinhoz is szoktak kupon füzetet csomagolni. Remélem most is lesz, azért mégis színvonalasabb mint a Joy és árban ugyanannyi. Most nem fér bele, hogy könyveket vegyek, majd Joy napokon bepótolhatom.

1 Likes

Én sem figyelgetem hetente az akciókat, de ha éppen elcsípem, akkor bevásárolok nagyobb mennyiségben.

1 Likes

Most néztem, hogy Unipatikán most tényleg nagyon jó áron van a Curaprox, 2600 Ft a 3 db, ami szerintem szuper.

2 Likes

Az nagyon jó ár érte! Drogériában 1500 Ft / db, ahhoz képest ez tényleg nagyon szuper!

Én már megvettem a Joy-t. Mindig Glamour-napok előtti napon jelenik meg, így általában van lehetőség megnézni, mi mikor éri meg jobban. Bár ebből a szempontból általában a Glamour áll nyerésre (vagy a legtöbb termék esetében döntetlen), én mindig találok egy-két kupont ami miatt megéri. Jelenleg a schauma sampon éri meg jobban (én a babasampont szoktam venni tőlük), illetve van skinsmart kupon is, amit eddig mindig felhasználtam, most nem tudom hogy lesz. De az a meglátásom, hogy a Joy kicsit más jellegű kuponokra megy rá. Nincs annyi ruhabolt, de vannak más webshopok, boltok, ami meg Glamournál nem szokott lenni.

2 Likes