Nagy részük igen, sőt, majdnem az összes.
A kupon hátulján apró betűs részben le van írva, egyébként nekem nem fogadta el a gép az Eveleine Cosmetics top coatra a kupont, pedig a dekorkozmetika írta, hogy arra is érvényes elvileg, de elhoztam mert nem volt kedvem másik üzletbe átmenni. Sally Hansenből meg egy db volt ami ilyen fedőlakk és úgy tűnt, mintha már ki lett volna nyitva, szóval azt hagytam és most emiatt sem volt kedvem másik boltba átmenni.
Ezzel a sok kuponnal egyébként nem nehéz túlzásba esni, nekem még a tavalyi Glamourról is vannak fogkrémek mert kicsit túlvásároltam magam, de most örülök neki, mert nem kellett vennem csak egy Himalayat vettem kipróbálásra.
Ha van annyi termék, hogy eléred az ingyenes szállítást és online elérhető amit szeretnél, akkor akár rendelhetsz is, én eddig mindig rendeltem, de most csak pár dolog kellett, én most egy kicsi üzletben voltam a belvárosban és elég hosszú volt a sor (az utolsó kosarat vettem ki a tartóból)
Azt viszont nem tudom, hogy a 10% kedvezmény online érvényesíthető-e …
Nekem is van még pár tubus fogkrémem így. Szerencse, hogy nem romlandó.
A rossmann+ 10% sajnos online nem érvényesíthető!
Jó, hogy lecsaptál a Trend It Up-os bronzerre, mert délben a Kazinczy téri DM-ben már egy darab se volt belőle!
Nem tudom, a vevők fosztották-e le olyan csúfosan az állványt, vagy ki se raktak egy csomó mindent…
Én is megtettem már a körömet a Rossmannban. Egy ideje mindig így a 0. napon elmegyek a Flórián téri üzletbe, és ott letudom. A háztartási dolgokat most nem fotóztam le, illetve az intim termékeket sem. Fogkrémet csak a gyerekeknek vettem, mert felnőttet annyit vettem tavasszal, hogy még mindig van.
Megfogadtam, hogy mindenből csak egy terméket veszek, ezt elég jól sikerült is betartani. Az Isanás kuponhoz akartam még venni a C-vitaminos maszkot, de sajnos nem volt, sőt a webshopban sincs, remélem, nem szüntették meg végleg, mert én szeretem. A Sally Hansen lakkot pont tegnap láttam Thegreensophia youtube videójában, és nagyon megtetszett a színe.
Egyetlen impulzusvásárlásom a Lovely paletta volt, ráadásul még teszter sem volt belőle, de mivel 1999 forintos árából lejött mos 30+10%, hát megkockáztattam. Első benyomásra egészen hihetetlen, mindjárt teszek fel róla képeket a megfelelő topikba.
Gigalike a táskának!
Ügyes vagy!!!
Velem nem tudom, mi lesz! Nekem csak holnap este lesz időm nyakamba venni a várost.
Nekem levonták…
Látom az a spirál a kedvenced, amilyet én most vettem először, reménykedtem benne hogy ezért a spirálért vagy oda :). Én még sosem próbáltam, de Évinél is láttam ( Wish) hogy kipróbálta már.
Abszolút kedvenc, ez az egy, ami nem maszatol össze.
Ma a Nyx Worth the hype spirált használtam, már az előbb letöröltem egy borsszemnyi fekete pacát a felső szemhéjamról…
Én is megjártam a DM-et és szerencsére alig volt vásárló. Mosószert, öblítőt, fogkrémeket és mosogatógép tablettàt majd hétvègén veszem meg. Most biciklivel voltam, nem akartam túl sokat cipelni. A TIU folyékony szemfesték swatcholva annyira gyönyörű, ha szemhéjon is úgy mutatna mint a kezemen, akkor biztos megvenném a másik két àrnyalatot is.
Én nem próbáltam, de akkor lehet este megpróbálom online. Nyugodtabban lehet vásárolni, bár ha sminkterméket is szeretnék, azt meg lehet érdemesebb lenne úgy megvenni,hogy előtte a tesztert megnézem, estig majd eldöntöm, meg megnézem, hogy mi maradt a webshopban.
A szeptemberi otthoni kiruccanàsomkor én is nagyon szerettem volna beszerezni és kipròbàlni ezt a C-vitaminos maszkot, de sajnos nem sikerult ràbukkannom.
Ha netàn vki belebotlana most a kuponnapok alatt, lenne olyan kedves és megìrnà ide annak a Rossmannak a cìmèt ahol kaphatò (esetleg/talàn a fiam baràtnoje megvenné nekem)?
Amùgy olyan jò nézegetni a kincseitek fotòit , … sajnos nàlunk nincsenek ilyen kuponnapok.
Húúú, annak a Fa tusfürdőnek az illatát én is nagyon szeretem!
Túl vagyok a Rossmannon, vegyesek az érzéseim. Sminket nem vettem, kencék közül is inkább a babának és a férjemnek vásároltam. Egy kisebb Rossmannban voltam, sor nem volt, az eladó iszonyatosan kedves és segítőkész volt. De nem érzem hogy ne lehetne hasonlóan kedvezően bevásárolni egy jobb akciós héten…
De lehet csak a smink hiányzott…
Pont ezt éreztem sokszor én is ezeken a napokon, hogy máskor is lehet jó áron kifogni ezt-azt. Ez a kupon-dili meg egy generált őrület.
Tavaly ki is hagytam, idén cipőre hajtok, ezért érdemes mennem, mert amit kinéztem, azt hamar elkapkodják a méretemben.
Merre nézel cipőt?
Csajok, lehet hülye kérdés, de ugyanazok a kuponok szoktak lenni glamourkor meg joykor is? Vagy van némi különbség a kettő között?