Kupon napok (Glamour, Joy)

Juuuujjj! Maradt még nekem is valami? :rofl:
Melyik Rossmannban és melyik DM-ben voltál? Én lehet, hogy csak holnap jutok el… :frowning:

2 Likes

Dm-es beszerzés! Holnap a Rossmann jön és a netes Biodermás rendelések, pingvinpatika és unipatika, kuponnal 25% kedvezmény, ingyenes kiszállítás!
IMG_20191009_102636 IMG_20191009_102649 IMG_20191009_102743

10 Likes

Dm Kazinczy tér, Rossmann a plázában :smiley: Igen, hagytam neked is zsákmányt :smiley:
Dm-ben nem volt vészes, Rossmannban csak a kasszánál volt sor amúgy el lehetett férni.

1 Likes

Most eszembe jutott, hogy eddig soha nem érdekelt ez a kuponos őrület, sőt, inkább mindig nagy ívben elkerültem, szinte menekültem előle. Mos előszört leszek a lelkes és aktív résztvevője.

1 Likes

Én már öt éve csinálom, de egyre kevésbé érdekel. Jövőre ki is hagyom úgy tervezem. Amíg nincs meg minden is amit szeretnél addig izgalmas és megéri. Élvezd ki amennyire csak lehet.

2 Likes

Hát nagyon remélem, hogy ez csak egy átmeneti időszak nálam, mert már sokszor én is sok(k)allom saját magamat…

2 Likes

20191009_102452
Voltam én is visszafogottan :D, Glamourozni :D. Rossmannban a Helia-d arckrémet, Isana tusit, Loreal sampont vettem. DM-ben pedig a Nivea micellás vizet, snapcara Maybelline spirált, bourjouis pirosítót, Adidas dezodort, always betétet :sweat_smile: vettem :). Rossmannban akkora sor volt.)

11 Likes

Húúú, nagyon szépeket vettél! :star_struck:
A pirosítónak milyen színe van? Hányas?

1 Likes

@anon27689852, Rose de Jaspe, még nem szeretném felbontani, kibírom még egy kis ideig, kivancsi vagyok meddig bírom :D. Már egy ideje nézegettem és vágytam rá :).

1 Likes

Én is akarok venni, csak azért kérdeztem, felírom a nevét és majd megnézem. :blush:

1 Likes

@anon27689852 uhh több fajta van, volt ilyen duó pakkos is, akkor volt egy hideg rózsa? vagy valami hasonló nevű, meg talán egy ilyen barnás-barackos színbe is. Meglehetősen tanácstalan voltam picit hogy jól választottam-e. :D.

1 Likes

Nekem a rózsás és narancsos melegebb árnyalatok állnak jól, a hideg rózsaszínek sajnos nem, hiába tetszenek.

1 Likes

Olyan is van a Re-loadedek között, amik elérhetőek a Rossmannban, hirtelen a nevét nem tudom, de szerintem biztos találsz neked megfelelőt :slight_smile:

1 Likes

Köszi, 30 %-osban megnézem őket! :blush:

1 Likes

Hú, szép zsákmányok! Én most vagdosom a kuponokat, és azon filózok, biztos jó ötlet-e egy kisbabával az Árkád Rossmannba beszabadulni, vagy elég lesz a közelebbi, de kisebb kőbányai üzlet…

3 Likes

Én is bejártam már ma korán reggel a dm-et és a Rossmannt (később talán teszek be képet). Ami csalódás volt, hogy az új Nivea olajos arctisztítót nem vitte a gép az 50%os kuponnal, ami szerintem elég gáz. :frowning: Nagyon szerettem volna pedig kipróbálni. Mindenesetre írtam a dm-nek FB-on, hogy ez így nem kóser, legyenek kedvesek utánanézni. Hátha még vasárnapig javítják és be tudom pótolni :smiley:

3 Likes

Lehet, hogy a nagyobb üzletben jobban eloszlik a tömeg…

1 Likes

@macooka Húha, én is azon izgultam hogy majd nem lesznek jók a kuponok, de mindenre elfogadták. Azért izgultam, mert előttem 3-mal a hölgynek valami 5-6 kupont nem sikerült, abból 2-öt mar felhasznált máshol, szóval ez volt izgulásom oka.

Igen, nekem most sikerült ezzel elrontani kicsit :frowning: Illetve egy másikat elbénáztam, mert nem vettem észre, hogy a L’oreal csak 1 termékre érvényes, de én meg kettőt szerettem volna venni :confused:

2 Likes

Van amelyik több termékre érvényes? :open_mouth: