Juuuujjj! Maradt még nekem is valami?
Melyik Rossmannban és melyik DM-ben voltál? Én lehet, hogy csak holnap jutok el…
Dm-es beszerzés! Holnap a Rossmann jön és a netes Biodermás rendelések, pingvinpatika és unipatika, kuponnal 25% kedvezmény, ingyenes kiszállítás!
Dm Kazinczy tér, Rossmann a plázában Igen, hagytam neked is zsákmányt
Dm-ben nem volt vészes, Rossmannban csak a kasszánál volt sor amúgy el lehetett férni.
Most eszembe jutott, hogy eddig soha nem érdekelt ez a kuponos őrület, sőt, inkább mindig nagy ívben elkerültem, szinte menekültem előle. Mos előszört leszek a lelkes és aktív résztvevője.
Én már öt éve csinálom, de egyre kevésbé érdekel. Jövőre ki is hagyom úgy tervezem. Amíg nincs meg minden is amit szeretnél addig izgalmas és megéri. Élvezd ki amennyire csak lehet.
Hát nagyon remélem, hogy ez csak egy átmeneti időszak nálam, mert már sokszor én is sok(k)allom saját magamat…
Voltam én is visszafogottan :D, Glamourozni :D. Rossmannban a Helia-d arckrémet, Isana tusit, Loreal sampont vettem. DM-ben pedig a Nivea micellás vizet, snapcara Maybelline spirált, bourjouis pirosítót, Adidas dezodort, always betétet vettem :). Rossmannban akkora sor volt.)
Húúú, nagyon szépeket vettél!
A pirosítónak milyen színe van? Hányas?
@anon27689852, Rose de Jaspe, még nem szeretném felbontani, kibírom még egy kis ideig, kivancsi vagyok meddig bírom :D. Már egy ideje nézegettem és vágytam rá :).
Én is akarok venni, csak azért kérdeztem, felírom a nevét és majd megnézem.
@anon27689852 uhh több fajta van, volt ilyen duó pakkos is, akkor volt egy hideg rózsa? vagy valami hasonló nevű, meg talán egy ilyen barnás-barackos színbe is. Meglehetősen tanácstalan voltam picit hogy jól választottam-e. :D.
Nekem a rózsás és narancsos melegebb árnyalatok állnak jól, a hideg rózsaszínek sajnos nem, hiába tetszenek.
Olyan is van a Re-loadedek között, amik elérhetőek a Rossmannban, hirtelen a nevét nem tudom, de szerintem biztos találsz neked megfelelőt
Köszi, 30 %-osban megnézem őket!
Hú, szép zsákmányok! Én most vagdosom a kuponokat, és azon filózok, biztos jó ötlet-e egy kisbabával az Árkád Rossmannba beszabadulni, vagy elég lesz a közelebbi, de kisebb kőbányai üzlet…
Én is bejártam már ma korán reggel a dm-et és a Rossmannt (később talán teszek be képet). Ami csalódás volt, hogy az új Nivea olajos arctisztítót nem vitte a gép az 50%os kuponnal, ami szerintem elég gáz. Nagyon szerettem volna pedig kipróbálni. Mindenesetre írtam a dm-nek FB-on, hogy ez így nem kóser, legyenek kedvesek utánanézni. Hátha még vasárnapig javítják és be tudom pótolni
Lehet, hogy a nagyobb üzletben jobban eloszlik a tömeg…
@macooka Húha, én is azon izgultam hogy majd nem lesznek jók a kuponok, de mindenre elfogadták. Azért izgultam, mert előttem 3-mal a hölgynek valami 5-6 kupont nem sikerült, abból 2-öt mar felhasznált máshol, szóval ez volt izgulásom oka.
Igen, nekem most sikerült ezzel elrontani kicsit Illetve egy másikat elbénáztam, mert nem vettem észre, hogy a L’oreal csak 1 termékre érvényes, de én meg kettőt szerettem volna venni
Van amelyik több termékre érvényes?