Kupon napok (Glamour, Joy)

Valamelyik újságban láttam őket csodaszép dolgaik vannak a madaras kollekció nagyon tetszik, de az új Swarovski is jó a tengeri dolgokkal.

1 Likes

Kangaboo kupon Joybol esetleg van valakinek? KÖSZÖNÖM!!! Nagyon fontos volna!

Íme…

ZJOYTA24

3 Likes

Köszönöm szépen :kissing_heart:

Sziasztok!
Esetleg valaki el tudná küldeni a Rossmannos Glamour kuponokat?
Köszönöm!

Van már valakinek októberi Glamour? Douglas kupon parfümre lesz benne? Köszönöm.

1 Likes

@Gloria
Az app szerint lesz.

1 Likes

Kicsit zavar, hogy csak sminkcucc van a képen. :grinning:Remélem, parfümre is lesz kedvezmény.
Van egy utalványom, azt sajnos nem lehet online beváltani.

2 Likes

Na, meg lett az újság, utolsó darab volt, és ugyan direkt mondtam, hogy egy Kiskegyed vagy mi a ló🍆 kell, de Glamourt kaptam.
A Douglasban megjelölt termékekre lesz, úgyhogy nem lettem okosabb.
Na mindegy, ígyis úgyis megyünk, mert be van ígérve egy McDönci vagy Bking, ezer éve nem voltunk. :smiley:

3 Likes

A Kiskegyedben vagy mi a :horse:f. szban majd csak a G-napok hetében megjelenő számba teszik bele a kuponokat, úgy tudom. :blush:
Remélem sikerül D-ban megvásárolni, amit szeretnél, akciósan!

4 Likes

Leginkább az utalványtól szeretnék megszabadulni, tavaly kaptam.
De teljes áron még így sem vagyok hajlandó vásárolni. :joy:

3 Likes

Tegnap érdeklődtem: egy autós újságban is van kupon, azt “csak” 1700,- Ft körül árulják. Én is úgy tudom, hogy a Kiskegyedbe és talán a Nők Blikkbe (vagy valami hasonló nevű bulvár) utolsó pillanatban pakolják bele a kuponokat. Elég rendesen kiakadtam ezen a majd 3000,- Ft-os Glamour kiadványon: még tavasszal megvettem, mert nálam a telefonon intézek mindent nem opció, jobban szeretem a kézzel fogható dolgokat. Élvezhetetlennek minősítem a Glamour magazin nyomtatott verzióját: minden második, de szó szerint minden második oldal reklám, így a cikkeket is felszabdalják. Csak felidegesítettem magam rajta, többet nem veszem meg, pláne nem ennyiért, ha már a lovacskák is szóba kerültek: annak a bizonyosnak is van vége. :rofl:

6 Likes

Ahh, nekem is van egy utalványom, még szerencse, hogy örök érvényű. Fingom nincs mire használjam fel, online ugyebár nem érvényes (ekkora kicseszést!), akciót meg úgy kell vadászni, és vagy van amit szeretnék, vagy nincs. Én egyelőre parkoltatom a témát, pedig szeretem a Douglast.

Még évekkel ezelőtt vettem a fáradságot, és összeszámoltam, hogy hány oldal reklám van benne, és több mint fele az volt, majdnem kétharmada. Ráadásul a cikkek jelentős részét sem hívják semminek. Azóta nem veszek, ha valamiért kell a kupon, akkor megveszem a Kiskegyedes változatot.

4 Likes

Ti is tapasztaltátok, hogy a Douglas online és bolti kínálata mennyire eltér?

Online más árak vannak, a kínálat is szélesebb. Mindig találok valamit, ami megtetszik, a szállítás szerencsére gyors, mindig küldenek mintát is.
Ennek ellenére az üzlet csalódás. :frowning: És sokszor koszos is, tiszta por minden, nincs gusztusom onnan vásárolni - drágábban. Plusz negatívum, hogy az utalványokat csak élőben lehet beváltani.

4 Likes

Szia Gloria! Nem tudom, van-e már kuponos újságod, a Kiskegyed hegyekben áll pl. a Lidl-ben. 1190,- Ft kuponnal. Douglas kupon azt írja, hogy “20 % a táblával megjelölt termékekre”. Ettől sokkal okosabbak nem lettünk. Régen mindenre volt 20 %. Bár régebben minden másképp volt. :smiley:

2 Likes

Igen, köszönöm, megvan a Glamour újság, de a héten láttam a Coopban, hogy teli van Kiskegyeddel az újságosfal, amit észre sem vettem eddig, hogy létezik. :grinning:

Douglas online kuponkód is lesz?

Igen, majd küldöm. Otthon van az újság.

1 Likes

Köszi!

1 Likes