Valaki rájött már, hogy a profilom mellett megjelenő pontszám minek az átlaga? Az eladások utáni értékelések vagy a km véleményeim, általam adott pontok átlaga? Eladásaimra ugyanis kivétel nélkül 5-öst kaptam, de most ugye megjelentek nem hozzám tartozó értékelések is. Ráadásul ez az átlag pontszám nálam el kezdett csökkenni: 4,87-tel indultam, mostmár 4,86. Ez nagyon félreérthető szerintem. Szerintetek a hozzám tartozó fals vevői értékeléseket (általam sosem megvett termékek után látszanak rólam értékelések a profilomban) kezdjem el törölni?
Jelezem, lányok, hogy tudtam hirdetést szerkeszteni. A törlés továbbra sem megy, azt írja ki, hogy server error.
Lányok, megragadom az alkalmat és jelzem, hogy szabadulnék a zsibis termékeimtől, nem hiszem, hogy nekem a jövőben ehhez lesz türelmem. Fent lévő termékeim mellett lévő árak innentől fogva irányárak. Felhasználónevem ott is Kodi. Email címem:kodiparfumkukacgmailpontcom
Sajnálom Kodi… Nekem most durrant el az agyam, eddig próbáltam humorral kezelni a dolgot. Tegnap írt nekem valaki az eladó termékem alatt üzenetet. Ez idáig rendben van, kaptam róla értesítő emailt. Válaszoltam neki. Erre mi történt? Erről is ÉN kaptam értesítést! A saját üzenetemről úgy, mintha a másik félnek küldték volna. Leírtam a problémát, mit kaptam válaszul? A szokásos sablon dumát: “dolgozunk rajta, türelmet kérünk”. Egyébként nem is értem, hogyan lehetett egy ekkora adatbázissal és felhasználói létszámmal működtetni évekig ezt az oldalt? 3 leányzó kezeli az egészet? Bauer Éva + 2 másik hölgy. Feltöltöttem egy terméket, 2-3 hétig kellett várni a jóváhagyásra… de még ezt is elnéztük, mert legalább működött az oldal.
Őskáosz van a zsibin… Én nem bántanám a hölgyeket, szerettem őket, gondolom bekerültek ebbe a nagy cégbe, vannak elvárások, próbálták teljesíteni, nem sikerült, az is lehet, hogy áldozatul esnek ennek, ha el kezd az oldal látogatottsága csökkenni. Akkor aztán nem lesz KM. Lehet, hogy épp ez a cél, majd Lilu vagy valaki aki üzletet lát benne csinál egy hasonlót, vagy átveszi ezt.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam: isten ments, hogy bántsam őket, csak szerintem ők hárman kevesen voltak ehhez a feladathoz. De erről nyilvánvalóan nem ők tehetnek, gondolom, nem akartak még több bérköltséget az íróasztaluk sarkába kapaszkodó nagyon okos managerek.
Jé, nekem is lement 4,81-ről 4,8-ra. Nem adtam el vagy vettem semmit és nem írtam véleményt sem azóta
Őszintén szólva inkább rá se nézek az oldalra már, annyira felidegesít, hogy napok teltek el és pont ugyanolyan az oldal, mint az élesítéskor. Teljes káosz az egész… 10+ éve krémmániázok, nagyon szerettem az oldalt is, a közösséget is, de így engem is kezdenek elveszíteni…
Most adtam le egy notinós rendelést, ahhoz akartam véleményeket nézni és minden keresésnél újabb és újabb problémákba futottam bele, nem sikerült normálisan megtalálni semmit, a kereső használhatatlan. Találtam olyan terméket is, ahol elvileg két vélemény van (4,5 csillaga is van, amit egy értékelésből nem is lehet hozni), de csak egy látszik. Csodálatos az egész, komolyan…
Én a hétvégén a DM-ben próbálkoztam keresni egy terméket, de feladtam…
Mit gondoltok egyébként, érdemes még véleményeket írni, vagy már nem érdemes az adatbázisukat bővíteni?
Tök jogosan megfogalmazta valaki egy másik fórumon, hogy egyszer sem történt semmilyen köszönetnyilvánítás vagy gesztus a valódi krémek krémje tagoknak, akik az elejétől kedzve bővítik építik a platformot. Magunktól építettük a közösséget és kb. most úgy áll a kommunikáció, hogy még mi legyünk hálásak és tegyük össze a két kezünket, hogy volt ez az oldal.
A parfüm szekciót nagyon hiányolnám, mert a piactéren is sok ritkaságot lehetett adni-venni, de egy ilyen lapítás után én már nem szívesen szolgáltatok nekik véleményeket, amit aztán a portfólióba írhatnak, hogy ennyi számú véleménnyel és felhasználóval bír a platform.
Felőlem lehet egy “szuper termék” véleményekkel teli oldal, de én köszönöm szépen, nem kérek belőle, a parfümökkel kapcsolatban, meg ráfordulok a Fragira.
Sajnálom ezt a sok bosszankodást, de ez tényleg túl nagy béka, hogy lenyeljem.
Nem néztem át tüzetesen, de szerintem nullával számolja azokat a hirdetéseket, amik törölve lettek, így romlik az átlag. Nekem sem volt soha negatív vagy nullás értékelésem, mégis 4,86-on állok.
A profilomhoz betévedt véleményeket nem töröltem, nem lenne szívem más értékelését törölni, de az is biztos, hogy nem fogom átnyálazni a több száz véleményt és listázni az adminok felé a hibásakat.
Megnéztem az adatlapom és én úgy látom, hogy nem betévedt vélemények, hanem olyan piactér értékelések, amiket én írtam a vásárlóimnak, csak egyaltalán nem azokat a termékeket adtam el, amik a kapcsolódó képen szerepelnek.(legalábbis nálam ez a helyzet)
Ezen én is gondolkoztam,de alapvetően én azért írtam a véleményeket hogy másoknak segítsen/ magamnak hogy emlékezzek rá,ha valami nagyon bevált vagy nagyon nem.
Másrészt egy weboldalt fenntartani nem ingyen van és ha végül az oldalra látogatók számának csökkenése miatt/ aktivitás hiánya megszűnne a KM, azt sajnálnám mert tök hasznos hogy ha egy számomra ismeretlen termékről szeretnék tájékozódni akkor sokkal több infót megtalálok a véleményezőről illetve a termékről mint egy átlag webshopban,persze ha működik a keresés Abban egyetértek hogy főleg ezután a megújulási malőr után elvárható lenne köszönetnyílvánítás vagy valami a felhasználók felé
Szívesen írnék parfüm témában… de egyrészt a jelenlegi állapot alapján abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán látná valaki az oldalon, másrészt tényleg kezd kicsit kiábrándító lenni a helyzet… gyakorlatilag semmi nem történik napok óta és közel 0 kommunikáció van az oldal tartalmát felépítő tagok felé, legalább, hogy tiszta képet lássanak, illetve tudjanak róla, hogy egyáltalán és valójában merre az irány… az előző hozzászólások egyikében található cikkeket elolvastam… nem kellett volna, vérlázítónak tartok közel minden mondatot.
Nekem is kedvenc foglalatosságom volt, hogy rászűrtem az új parfümvéleményekre, sajnos ez már nem lehetséges, csak ömlesztve jönnek fel a vélemények.
Hidd el, hogy amikor ezt az interjút adtam (ez ilyenkor a munkám része), nem láttam még, hogy ez lesz. Én is nagyon elkeseredett vagyok, de nagyon sokan dolgoznak azon, hogy rendbejöjjenek a dolgok. Én is pont ugyanannyira ebben reménykedem, mint ti
Sajnos új infonak pedig mi is annyi kaptunk, hogy rajta vannak a hibák javításán.
Bocsánat, off topic: nagyon szeretem olvasni a véleményeidet a parfümök alatt! Sok nagy kedvenc véleményező van, te vagy az egyik.
Nálam is ugyanez ugrott fel amikor próbálkoztam vagy 20x.
Kedves Wishes!
Szerintem senki nem személy szerint rád haragszik én legalábbis nem. Csak azt tartja mindenki dühítőnek hogy ha valami eddig jól működött hogy lehetett ekkora hibát véteni és sok év munkáját a káoszba dönteni. Ez szomorú és valahogy sokan nem tudjuk elhinni ,hogy ebből valami jó is lesz még. Most nagy a zűrzavar és minden adat összekuszálódott kicsit átláthatatlanná vált . Ez a sok negatív komment egy gyászreakció,mert egy szeretett oldal,közösség most haldoklik a jelek szerint.
Tudom ,hogy nem a te döntésed volt ,de nem lehetett volna alkalmasabb csapatot találni erre a feladatra ? Én reménykedem még ,hogy csak valahogy helyrebillen minden a KM-án és akkor mindenki elfelejti ezt a sok bosszúságot! Addig is kitartást neked!
Nagyon nem tetszik .Átláthatatlan, katasztrófális az egész.A több éves fiókom odaveszett, nem lehet belépni .
Ha nem csinálják vissza a régit én is végleg lépek innen.
Én azt gondolom, hogy tudok türelmes lenni (tudom, nem konkrétan nekem írtad, de én is dühöngtem már fentebb egy sort és még fogok is).
De nagyon örültem volna, ha az új weboldal élesítését egy alapos felhasználói tesztelés előzi meg. Ez számomra úgy tűnik, hogy kimaradt.