Krémmánia megújulás FONTOS

Egyébként remélem szól valaki, amikor elindul egy másik krémmánia oldal ennek a pótlására…

Fent Lapo valahol írja (akinek a véleményei másoké mellett megszerettették velem ezt a helyet, a parfümöket, és hobbimmá vált az egész), hogy csüggedten türelmes… Hát én most főleg csüggedt vagyok. Nagyon sajnálom, tényleg vérzik a szívem, hogy egy ilyen közösségi érték a kukába lett hajítva.

5 Likes

Elvileg ezen tudnak segíteni, ha írsz a kremmania@centralmediacsoport.hu címre a fiókoddal kapcsolatban.

1 Likes

Kedves Krémmániások!
Imádtam ezt az oldalt, és nagyon sok embernek ajánlottam is.

Azt kell mondjam, hogy olyan az új design, a felépítés, mintha én terveztem volna, aki nem ért hozzá. Csúnya, rossz ránézni, lapos, unalmas, semmi lendület és finomság nincs benne, rossz megnyitni.

Kérlek gondoljátok újra.

Köszönöm.

Üdv:
Anita

6 Likes

Nem gondolom, hogy bárki elvárná, hogy minden egyes itteni hozzászólásra reagáljatok. Az viszont szerintem reális elvárás lenne - alapból is, de a jelenlegi hatalmas káoszban pláne - hogy bizonyos rendszerességgel friss infókat kapjunk pl. olyan dolgokról, hogy a háttérben mi zajlik, min dolgoztok, és várhatóan mikorra lesz ezekben fejlemény. Enélkül olyan, mintha egy fekete lyukba kiáltaná bele mindenki búját-baját, amit senki nem venne figyelembe, pedig azt mondták, és enélkül a felhasználók inkább úgy döntenek, hogy elmennek, töröltetik magukat, hiszen gőzük mennyi ideig kell várniuk arra, hogy bármi változzon… :pensive:

11 Likes

Kedves Wishes! Csatlakoznék az előttem szólókhoz: nem hiszem, hogy bárki haragudna rád, hiszen mindenki tudja, hogy a “nagy döntéseket” mindig azok hozzák, akik fent ülnek (és sokszor halvány lila molylepke fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik lentebb, mert csak elméletben ismerik a rendszert - jobb esetben. Rosszabb esetben még úgy sem.) Számunkra tizenéve - mondjuk úgy - Te vagy a cég arca, a szívgárdatag, Te vagy az állandó biztos pont, és Te vagy a frontvonalban évek óta… és valljuk be, mi, felhasználók nem igazán tudunk máshoz fordulni a szívfájdalmainkkal, mint hozzád. Olyan ez, mint amikor hívogatjuk az MVM ügyfélszolgálatát, és minden frusztrációnkat az ügyfélszolgálatos munkatársra zúdítjuk rá, pedig ő tehet a legkevésbé arról, hogy elcseszerintették a múlt havi gázszámlánkat. Ne vedd magadra, és bárhogy is alakul, hidd el, csak a legjobbakat kívánjuk Neked. :slight_smile:

9 Likes

Ez az első hozzászólásom a fórumon, emiatt jelentkeztem be. Dühös vagyok és gyászolok. Nem tudom, hogy szimplán az ostoba hozzá nem értés vagy a fillérbaszó takarékoskodás, vagy más megfontolás nyírta ki az eddigi krémmániát, de így egy héttel a beharangozott új KM tesztelése után csak annyit tudok mondani: évek alatt beleraktam annyi időt, energiát, jól végiggondolt véleményt ebbe a rendszerbe, hogy most már csak egy olyan opciót szeretnék mihamarabb látni, amivel a beletett dolgaimat pikk-pakk ki tudom menteni, mielőtt törlöm magam ebből a káoszból. Sajnálom a kármentést végző kollégákat, igazán pocsék lehet a mások szxrát takarítgatni, a kritikám fentebbi szintekre szól: MAP,XYXY,BRRRR, és főként BMA!!! Nagyon sajnálom az eddig kialakult kapcsolatokat, attól tartok, a legtöbb el fog veszni, mert nem hiszem, hogy egy fikarcnyi energiát is beleölnek abba, hogy esetleg más fórumon folytathassuk…

8 Likes

Könyörgöm mikor lehet végre terméket törölni ha közben máshol elkelt. ?Még megjegyzésben sem tudom odaírni ,hogy már nem aktuális.
Ez a funkció teljesen működésképtelen.
Valakinek sikerült ?

Jelenleg nekünk is ennyi infonk van, hogy folyamatosan zajlik a hibajavítás, az ezzel járó feladatok felmérése, de amint fogunk tudni pontosat írni bármiről, azonnal megtesszük :pray:t2: Tényleg nagyon hálásan köszönjük a türelmet!

3 Likes

Update:
Ahogy elnézem, fordítva vagyok bekötve mint a többség.
Az oldalt nagyon szeretem, kedvtelésből járok ide , nem érzem munkának, ha feltöltök vagy véleményezek valamit, nekem külön öröm, ha valakinek hasznos amit írtam , a fórumot nagyon szeretem használni.
Az, hogy néhány dolog elmászott engem nem zavar, abszolút nem ad hozzá/ vesz el a mindennapjaimhoz, ha a Baba uborkás testápolóról írt véleményem jelenleg Mancika felhasználó alatt olvasható.
Tegnap töltöttem fel új terméket jelenleg engedélyezésre vár, majd nézegetem, hogy felkerül-e a termékek közé. Keresgélek, nézegetek termékeket, nekem eddig jól működik, mindent megtaláltam, gyanítom, hogy nem használtam és jelenleg sem használom az összes rendelkezésre álló funkciót.

Piacteret eddig mint vásárló használtam, eladni továbbra sem fogok semmit, akinek sok terméke van fent/napi szinten használja, ott jogosnak érzem az elkeseredést.

Az, hogy egy nyitókép ilyen negatív érzelmeket generáljon,azt meg egyáltalán nem is tudom hová tenni. Vidám, fiatal, kedves arc, nem tudok bele rosszat látni.

Továbbra is türelmes vagyok, nem az eesztben vagy a netbankomban van a bug szerencsére :slight_smile:

8 Likes

Nagyon köszi Évi! Szomorú azért, hogy ti sem vagytok jobban tájékoztatva, szerintem ez nagyon nem oké, és remélem, hamarosan változik majd :frowning:

1 Likes

Ha legalább az alap dolgok működnének, mint az inci sorrendje és a keresés… így sajnos teljesen indulat- és érzelemmentesen használhatatlan :frowning: Maga a design, vagy a nyitókép engem sem tud felzaklatni.

3 Likes

Kedves Monika! Nem veszett el a régi fiókod, kérlek, hogy ha nem tudsz belépni, jelezd ezt a kremmania.ugyfelszolgalat@centralmediacsoport.hu e-mail címen és szívesen segítünk.
Köszönöm türelmedet!

Kedves Grund! Fejlesztő kollégáink dolgoznak a javításokon, még mindig csak szíves türelmeteket tudjuk kérni! Egyben nagyon köszönjük visszajelzéseiteket!

1 Likes

Kedves Kodi! Teljesen igazad van és nagyon köszönjük a jelzést. Az említett szűrési funkció hamarosan visszakerül a vélemények listaoldalára.

1 Likes

Nekem is a fiókomba való visszalépéssel van probléma,már írtam erről emailt a megadott email címre,de azóta sem tudok belépni. Ezek után akkor csak várjam hogy megjavul? Tehát felesleges újra elküldenem az emailt?

Kedves Bernadettu! Még mindig türelmedet szeretnénk kérni! Igyekszünk feldolgozni a belépéssel kapcsolatos kéréseket is.
Kérlek, abban segíts, hogy aktív az az e-mail címed, amivel regisztráltál? Tudtál új jelszót kérni?

Aktív igen, de nem érkezik semmilyen krémmániás email, spamban is néztem pedig.

Kedves Krémmánia Felhasználók!

Fejlesztőinkkel folyamatosan dolgozunk a hibák elhárításán, mi is azon vagyunk, hogy továbbra is problémamentesen tudjátok használni az oldalt.

A kommenteket olvasva a hibák legnagyobb része abból fakad, hogy a piacteres eladások kapcsán létrejövő felhasználói értékelések sajnos összekeveredtek a kapcsolódó Krémmánia termék oldali véleményekkel. Ez a legtöbb probléma forrása, hiszen nemcsak a vélemények keveredését, hanem a felhasználók és a krémek értékelésének megváltozását is okozzák.
Jelenleg ennek a javításán is teljes erőbedobással dolgoznak fejlesztőink, ennek helyrerakása sok problémát megold majd.

Emellett természetesen folyamatosan kerülnek ki az oldalra a kisebb-nagyobb hibajavítások, optimalizációk, melyekkel reméljük, ti is elégedettek lesztek.

Az eddigi kommenteket nagyon köszönjük, sokat segítenek az esetleges hibák feltárásában és javításában. A megértéseteket annyiból kérnénk, hogy amint azt ti is tudjátok, a Krémmánia fennállása óta óriási adatbázis jött létre és ezeknek az adatoknak a mozgatása egy régi rendszerből egy új rendszerbe nagyon nehéz feladat és sajnos - mint látjátok - nem problémamentes. Viszont biztosak vagyunk benne, hogy a hibák elhárulása után Ti is szeretni fogjátok az új arculatot, az új funkciókat, az új Krémmániát! :heartpulse:

11 Likes

Nekem is rengeteg “kutatómunkám” veszett oda azzal, hogy nincs meg a korábbi Kívánságlistám.
Az értékeléseim továbbra is katyvasz, csupa 5 csillagot kaptam, de 4.98-at ad ki, viszont meg sem tudom őket nézni.
Telefonon az egész oldal katasztrófa… Szomorú, mert vásárlás előtt mindig le szoktam telón csekkolni a termékeket, ez az új felülettel viszont sokkal időigényesebb. Miért? Vajon mi a funkciója annak, hogy többet kelljen kattingatni, hogy ugyanoda eljussak, mint korabban 1 kattal? A kavarodásról meg ne is beszéljünk…
A böngésznivaló eltűnt, hiszen lényegében a főoldal megszűnt a friss értékelesekkel, termékekkel.
Nagyon szomorú lettem, szerettem az oldalt, sok felhasználó építette, egyedülállóan értékes kezdeményezés es lehetőség volt. Sokan használtuk.

5 Likes

Kérlek, hogy a biztonság kedvéért írj újra a kremmania.ugyfelszolgalat@centralmediacsoport.hu címre, mert elvileg a belépési hibákat már javították, a tiéddel történhetett valami. Ne haragudj a plusz munkáért!
Köszönöm a közreműködésedet, remélem, hamarosan sikerül megoldani!

1 Likes