Update:
Ahogy elnézem, fordítva vagyok bekötve mint a többség.
Az oldalt nagyon szeretem, kedvtelésből járok ide , nem érzem munkának, ha feltöltök vagy véleményezek valamit, nekem külön öröm, ha valakinek hasznos amit írtam , a fórumot nagyon szeretem használni.
Az, hogy néhány dolog elmászott engem nem zavar, abszolút nem ad hozzá/ vesz el a mindennapjaimhoz, ha a Baba uborkás testápolóról írt véleményem jelenleg Mancika felhasználó alatt olvasható.
Tegnap töltöttem fel új terméket jelenleg engedélyezésre vár, majd nézegetem, hogy felkerül-e a termékek közé. Keresgélek, nézegetek termékeket, nekem eddig jól működik, mindent megtaláltam, gyanítom, hogy nem használtam és jelenleg sem használom az összes rendelkezésre álló funkciót.
Piacteret eddig mint vásárló használtam, eladni továbbra sem fogok semmit, akinek sok terméke van fent/napi szinten használja, ott jogosnak érzem az elkeseredést.
Az, hogy egy nyitókép ilyen negatív érzelmeket generáljon,azt meg egyáltalán nem is tudom hová tenni. Vidám, fiatal, kedves arc, nem tudok bele rosszat látni.
Továbbra is türelmes vagyok, nem az eesztben vagy a netbankomban van a bug szerencsére