Nagyon nem érzem felhasználóbarátnak a piacteret. Szerintem sokkal rosszabb lett… Persze meg kell szokni, értem én. Engem ez a része érint.
Ezt már megírtam mailben is, de itt is kitérek rá. Az eladott termékeimnél látom az összeset, amit valaha töröltem, nem eladtam. Ez nagyon zavaró, remélem változni fog.
Az általam véleményezett termékeknél nem azokat mutatja, amiket én írtam, bár ez kevésbé zavar.
Az eladásra feltöltésnél jobb lenne, ha visszaállna a régi felület, egyrészt szerkeszthetőbb és formálhatóbb volt a szöveg, és sokan éltek is vele szerencsére, másrészt olyan dolgokat kér, amit vagy tudok vagy nem (termék vételének és lejártának ideje), ez lehetne opcionális, nem kötelező megadandó adat! Az elején pedig, ha már megadok egy nevet - és sokan nem egy terméket adnak el egy hirdetésben - utána miért kellene kiválasztanom egy terméket, elvileg ahhoz töltöm fel…
Nagyon jó lenne, ha ezeken lehetne még változtatni! Köszi!
Lehet, hogy most a véleményeket / visszajelzéseket gyűjtitek, nagyon remélem, és hogy a sok probléma megoldásra is fog találni! Bízom benne!
Egyébként ha már fejlesztés, lehetett volna egy tesztverzió pár hétig, éppen ezért. Avagy csak néhány ember elé odatenni ezt az újat, hogy na az aki használja is, milyennek látja, hol vannak a buktatók.
Köszi ha ezeket figyelembe veszitek!
Ahogy nézegetem, egyre több dolgot tudnék ide írni.
Tehát a saját oldalamon a vélemények fül alatt azokat látom, amiket én adtam a vevőimről, de a kép (tehát a termék) nem az, amit megvett tőlem! Ezt hogy lehetett így összekavarni? És persze azt sem látom, kinek írtam ezt a véleményt. Azok, amiket rólam írtak, pedig nincsenek sehol!