Ez alapján 25-45 év a célcsoport: Krémmánia | Sales | Central Médiacsoport
Szerintem az amiket itt felsoroltunk és nem működik,életkortól függetlenül fontos és alap funkciók
Nekem is az a tapasztalatom, hogy szinte semmi nem működik.
Sziasztok!
A régi fejlesztői csapat nevében szeretnék búcsúzni. Sajnos már nem tudok nektek segíteni, de szerettem az oldalt és a közösséget. Sajnos nem kaptunk további fejlesztési igényeket, ezért a mi feladatunk megszűnik. Köszönöm a támogatást és a közös munkát!
Sziasztok,
Sáfár István
Szia!
Ezt nagyon szomorúan hallom, köszönjük az eddigi munkád.
Kedves István, köszönjük az eddigi munkátokat. És ha talpraesettek vagytok, használjátok ki nyugodtan, hogy tudjátok, hogyan kell üzemeltetni valamit ilyen témában, ami jó, tudjátok, mit szerettünk sokan 10+ éve, és tegyétek, amit mindenkinek meg kéne tennie, amikor valamit szétbarmolnak alóla. Konkrétabban nem tanácsolok semmit. Remélem, így is átmegy és valaki él a vissza nem térő lehetőséggel. Mert ez a hely lojalitást vsz. már nem érdemel, igény viszont lenne másik helyre. Sorry, not sorry KM.
NLC cikkből ollózva: “További meglepetésekkel készülünk, nagyon izgalmas időszak áll most előttünk, de erről egyelőre sajnos még nem árulhatok el részleteket, de már alig várom, hogy erről is mesélhessek.”
Erre csak annyit makkantanék, hogy: “Köszönjük, egy időre elég volt a meglepetésekből!”
Én is ezt csinálom.
Kedves István!
Nagyon sajnálom, ami történik, de úgy érzem én is, hogy egy piaci rés keletkezik. Remélem, hogy minden jól alakul. Nem szabad kihagyni ezt a ziccert.
Köszönöm a munkádat!
Sajnos én is az elégedetlenek táborát erősítem.
Előttem már sokan leírtak sok mindent, nem akarom ismételni.
Az oldal tele van bug-okkal, rengeteg funkció nem működik.
Ezen kívül nem értem, hogy a mobilon a leghasznosabb nyitó felületet miért egy női fotó foglalja el? Mi ide információkért jövünk, vagy jöttünk.
Ha ez az újítás egy cégnél történt volna, és tesztelés nélkül ilyen állapotban élesítették volna az oldalt, az egész brigád repülne.
Megengedhetetlen.
Es itt nem arról van szó hogy egy két kekeckedő felhasználó talált egy kósza hibát. Hanem az egész nagyon félrement.
És kérlek, ne kérjétek lassan egy hete a pár nap türelmünket.
Marketingszöveg, semmi több sajnos. Nem ráncfelvarras történt, hanem az oldal lerombolása. Egy ilyen nyilatkozat után pláne elképzelhetetlennek tartom a régi oldal visszaállítását, az egyenes beismerése a teljesen hibás döntésnek.
Nem tudom, szerepelt-e már a hibalistában, de teljes a káosz a termék-eladások terén is. 1.) Én nem kapok elérhetőséget a vevőhöz, csak Ő hozzám. Ha újonc, akkor nem biztos, hogy rájön, hogy neki kell írnia nekem, csak vár szegény, hogy jelentkezem… 2.) Jóváhagytam a vásárlást, és sehol nem találom az eladott termékeim között az eladott terméket!!! Sőt, az eladásaim számlálója ugyanott áll, ahol 5 napja (igaz, kb. 3x annyi eladásom volt állítólag, mint amennyi ténylegesen).
Naa lányok/fiúk, innen szép visszajönni!
Kedves István!
Ismeretlenül is köszönöm a munkátokat.
Ami most itt van az káosz. Kellett volna idő amíg az új oldal kulcsrakészen beindul, addig a régit mindenki használhatta volna. De sajnos nem ez történt. Kicsit Vintedes feelinget érzek…nálam az a felület elhasalt.
Nálam is kész káosz van. Az elérhető termékek között ott vannak a már eladottak és töröltek is, és nem tudom törölni őket a listáról. Épp most jött egy értesítés, hogy valaki megvenne egy már eladott teméket. Nem tuodm, hogy jelezzem felé, hogy ez sajnos a rendszer hibája, hogy elérhetőnek látszik. Tudnak a tagok egymásnak üzenetet küldeni?
hehe… (bár nem olyan vicces, már kínomban vihogok). Ha tudod a vevő email címét, azaz már korábban adtatok-vettetek, akkor tudsz írni neki (megkeresed az email címét a saját leveleid közt). Ha ismeretlen, akkor sehogy nem tudsz neki üzenni, mert csak ő kapja meg a Te email címedet. Szóval ülhetsz ölbe tett kézzel és várhatod, hogy vagy jelentkezik vagy nem és akkor emailen szabadkozhatsz, hogy őskáosz van a krémmánián és evvan…
Nálam ma telt be a pohár.
Többen jelentkeztek eladott vagy törölt termékekért.
Csak azért tudtam velük lekommunikálni, hogy már nincsenek meg a termékek, mert rendszeres vásárlóim voltak, tudtuk egymás mail címét.
Töröltettem magam.
Több, mint 10 év látogatásom,
több száz termék értékelésem és több száz piactéri pozitív vélemények rólam a semmibe vesztek - de ez tűnt a legjobbnak.
A nick nevem nem ez volt, de azzal nem sikerült ide regisztrálnom
Ez nagyon szomorú. Számomra nagyon fontos volt eddig a piactéren a megbízhatóság, hogy láttam, ki az, akitől veszek, ki az, akinek eladok. Nekem csak tizen pár visszajelzésem volt még és így is dühítő. Nagyon nem fair ez azokkal szemben, akik megbízható közösséged építettek a Krémmánián.
Nekem a legdüdítőbb ebben az egész helyzetben, ez a hallgatás. Nulla reakció, semmi visszajelzés, semmi bíztatás, hogy dolgoznak az ügyön.
Én azt nem értem, hogy miért kérték hogy írjunk-emailt ha problémánk van? A Fórum pont erre való, hogy az itt felmerülő személyes vagy általános kérdésekre megoldást találjanak. Mindent láthatnak azonnal és rögtön tudnak reagálni…
Kedves Shenzi! Köszönünk minden építő jellegű visszajelzést, igyekszünk dolgozni a javításokon és a hibák mielőbbi megszüntetésén!
Nagyon köszönjük eddigi türelmeteket is!
Kedves Safari! Ha nem is válaszolunk minden egyes bejegyzésre, természetesen nyomon követjük a visszajelzéseket és igyekszünk javítani a hibákat. Még mindig türelmet szeretnénk kérni…
Nagyon köszönjük!