Krémmánia megújulás FONTOS

Sziasztok!

A higgadt elkeseredettség és a kilátástalan szomorúság érzete kavarog bennem a végtelenül bosszankodó és felháborodott gondolatok mellett az új oldalt próbálgatva… bárhova nézek, bármilyen, akár alapvető funkciót próbálgatok, mindenhol értelmetlen/átgondolatlan hibák, bosszantó bugok veszik el a kedvem az oldal használatától.
Ez jelenleg nem egy foltozásra, javításra váró weboldal a felhasználók egyébként végtelenül segítőkész hozzászólásai alapján, hanem a totális nihil és káosz… :frowning:

(Pironkodva vetődik fel bennem a kérdés, hogy vajon ki tesztelte le az oldat és annak funkcióit elindítása előtt? Én biztos elfenekelném az illetékesek helyében… bár erős a gyanúm, hogy senki… jelenlegi állapotban, aki még csak nem is hallott az oldalról, az is azt mondta volna, hogy érdemes lenne még elnapolni a “launch”-ot… pl. ha van valami termék a piactéren, de rákeresve nem adja ki a találatot, akkor az egész egyszerűen nem jó… nem működik… és ehhez nem kell “KRÉMEK KRÉMJE szint”)

Maximálisan azok tárborát erősítem, akik mihamarabb szeretnék vissza a régi felület (még ha ez adatvesztéssel is járna!) az atomstabil, átlátható és MŰKÖDŐ funkcióival, legalábbis addig amíg az új oldal el nem készül. Aztán lehet vitatkozni kinézeten, küllemen és egyéb apróságokon, mert egy ilyen (általunk, felhasználók által gazdagított) adatbázissal rendelkező weboldalnál természetesen az is fontos, de egyenlőre ez alapjaiban használhatatlan.

Most, hogy kimérgelődtem magam, nyelve egy nagyot… veszem a fáradtságot és maximálisan segítőkész hozzáállással én is leírom az általam tapasztalt hibákat a jelzett email címre… bár hosszú napom lesz, de talán… remélhetőleg lesz foganatja…

11 Likes

“…higgadt elkeseredettség…” :slight_smile: eddig is szerettem olvasni a véleményeidet, igaz, leginkább parfümöknél, de ez hozzászólás is ötpontos volt. (Megjegyzem: nekem kreálni kellett egy új nicknevet egy eddig még nem használt email címmel, mert a kb. 5 éve használatban lévő krémmániás adataimmal nem engedett be a rendszer ide, a fórumra. Érdekes módon az adatbázisban/oldalon ott vagyok a régi adataimmal és nicknevemmel.)

2 Likes

Az új felületen csak a vevő kapja meg az email címedet,te nem. Ez mekkora marhaság. A vevő majd arra vár hogy te írj ,de így arra várhat.

2 Likes

Nekem már elég sok eladásom volt “újoncoknak”. Csak 1-2 emberke tűnt el nyomtalanul közülük, a legtöbb új regelővel szuperül lezajlott az adás-vétel. VISZONT: többen is jelezték, hogy arra vártak, hogy én írjak nekik, ergo nem igazán tudták nagyhirtelen, hogyan zajlik a KM-n egy adás-vétel. Ezek után aztán meg pláne nem fogják tudni (lassan én sem :joy:).

Konkrétan azért regeltem a fórumra hogy én is kisírhassam magamból azt a mérhetetlen szomorúságot, csalódottságot, dühöt és traumát amit a “ráncfelvarrott” Krémmánia okoz nekem (és nem csak nekem) az elmúlt pár napban.

Gyakorlatilag itt egy hihetetlenül nagyszerű dolognak lett vége egy csapás alatt, szépen tönkrevágták mindnyájunk több éves belefektetett munkáját, energiáját és idejét. Fiatal cserébe hardcore KM felhasználó voltam, szívem lelkem beletettem a hosszú és részletes és hasznos(?) termékvéleményekbe, az újdonságok feltöltésébe hogy másoknak is a segítségére legyek. Ahogy mások is az én segítségemre voltak ha hezitáltam vásárlás előtt.

Jeleztem én magam is a hibákat az oldalon, cserébe kaptam egy szinte lekezelő sablonsort, ahelyett hogy próbáltak volna megnyugtatni neadjisten bocsánatot kérni hogy hazavàgtàk az eddigi KM “karrierem”…ha ránézek a gyötrelmesen silány és hiányos profilomra még önmagam számára is hiteltelen vásárló vagy épp eladó vagyok :disappointed: ezt nagyon nehezen emésztem meg, hatalmas blama!!! Nekem ez az oldal sokat adott, hasznosnak éreztem magam, szerettem olvasgatni a véleményeiteket…Több embert is megismertem és megszerettem hála a régi jó KM-nek köszönhetően, volt egy nagyon szuper közösség építő jellege is…ez mostanra egy jófogás szintű gagyi, ócska filléres bolhapiacra hajaz mintsem egy igazán erős, és hiánypótló oldalra aminek lelke volt!!!
A nőt a nyitólapon legszívesebben kiütném a bugyijából már ezer közül is felismerem a (k)RÉMES pofikáját, mert valamilyen perverz erőtől hajtva mindig ránézek az oldalra hátha meghallgattatnak imáink és csoda történik…az oldal migrálni próbált, de talán a felhasználók is fognak elég nagy számban.
A könnyeim kijöttek mérgemben!
Köszönöm Nektek a figyelmet, osztozom mindenki csalódottságában.

12 Likes

Na, mobilon is van már fórum gomb, ez örvendetes. Az viszont elkeserítő, hogy napok óta nem történt jóformán semmi, a kommunikációt inkább hagyjuk, mindenki lapít…

Ami még feltűnt azóta, és nagyon zavar: a legfrissebb vélemények böngészésénél teljesen logikátlan az elrendezés: termék képe, véleményező adatai, termék neve, vélemény. Logikailag a termékkép-terméknév, és a véleményező adatai-vélemény kapcsolódna össze, ez nekem így kaotikus benyomást kelt. Az meg, hogy a hosszabb szövegek nem láthatók végig, külön kell kattintani, annyira idegesítő hogy elmondani nem tudom.

3 Likes

Ha jól látom ez egy teljesen új fejlesztés,nem ugyanaz a fejlesztők csinálták akik eddig. Ha belenezek a generált html-re akkor ez látszik. Sokáig fog tartani míg ez ugyanazt fogja tudni

Most hogy volt pár napom próbálgatni, biztos vagyok benne hogy a kereső használhatatlan számomra. Előbb megtalálom amit keresek ha beírom a google-be a termék nevéből amire emlékszek és utána azt hogy site:kremmania.hu

9 Likes

Akkor a backendet ia ujrairtak ezek szerint nem csak a frontendet

1 Likes

Lehet, hogy hülyeség, de hátha esetleg még nem próbáltad és segítene. Nekem az segített, hogy elfelejtett jelszót kértem és így kaptam egy új jelszót amivel beengedett.
Ez mondjuk még első napon volt rögtön az új felületen, hogy azóta hogy működik azt nem tudom, és hogy a jelszavakat, miért nem sikerült migrálni azt sem nem tudom, valószínűleg teljesen más algoritmussal titkosítják a jelszavakat mostantól és azt nem kompatibilis visszafele.

A normál KM oldalon ott vagyok, ahogy régen, azzal nincs gond. Csak ide, a fórumra nem engedett be sehogy. 3x kértem új jelszót! :grinning_face_with_smiling_eyes: Nem segített. Gondoltam, nem xarozok, akkor újra regelek ide egy másik nicknévvel - végülis nincs jelentősége, és túl sokat nem is szoktam fórumozni.

Én továbbra sem tudok belépni, nem kapok emailt hozzá a linkkel, most láttam már Redditen is van a megújulásnak egy thread, és valakinek mindene elveszett a linkre kattintás után :scream: Reddit - Dive into anything

Én nem tudom felfogni hogy lehet ennyire eltérő tapasztalatunk ugyanarról a weboldalról, hogy valakinek csak annyi hogy még szoknia kell az új designt de valakinek minden véleménye, piac téri tevékenysége eltűnik.

Total nem számítottam rá hogy ennyire meg fog viselni a változás, hogy én is azok közé sorolom magam akik gyászolják a régi oldalt.
Ettől függetlenül remélem hogy valahogy megoldódik a helyzet de valaha megkapom az aktiváló emailt, kb nem merek rákattintani a linkre :scream:

2 Likes

Oh az szuper akkor, azt hittem már az se működik :smiley:
Én a fórumra nem voltam regisztrálva, csak elszörnyedtem mikor megláttam a piacteret és muszáj volt picit kiadni magamból, hogy én ezt nem hiszem el :smiley: .
Több éve dolgozom backend developerként, ennél jóval nagyobb projecteken és nem egy őskáoszt, legacy rendszert láttam már, amit helyre kellett rakni/migrálni és megoldani, tényleg sokkal rosszabb dolgokat is meg lehetett oldani minden féle user probléma nélkül :smiley: .

4 Likes

Több rendszer kivaltason ott voltam már gyakorlatilag 10+ éves rendszereket nehéz újra írni a rengeteg apró dolog ami benne van lehetetlen ledokumentalni. Itt az lehetett a baj, hogy a régi csapatot nem is vonták bele. persze az sem garancia rá hogy működik, kb 4-5 ujrairast láttam amit utána nem is indítottak el hiába segített az előző csapat… Mondom ezt 20+ év fejlesztés után

4 Likes

Huuuh… hát ez nagyon meredek. :frowning: Az Instára is ritkán látogatok, de ma elolvasgattam az ottani véleményeket és volt, aki leoltogatta az elégedetlenkedőket. Én azért tartom jogosnak a felhasználók (mondjuk úgy) zsörtölődését, mert Apolka alapötletéből és munkájából kiindulva a felhasználók építették fel a KM adatbázisát és nekünk köszönhető ez a példátlan népszerűség. A mi “munkánk” van benne, ahogy többen írták és igazuk van 100 %-ban. Itt nem arról volt szó, hogy X számú újságíró és egy felduzzasztott backoffice gályázott nap mint nap, hogy új tartalom legyen az oldalon, ami bevonzza a kattintásokat. Rengeteg reklám borította el az oldalt az évek során, amiből nem keveset profitált a Central Media - ebből igazán áldozhattak volna bőségesen arra, hogy egy kiforrott, profi, ugyanakkor egy modern, tetszetős weboldalt hozzanak létre. Ha már teljesen likvidálták a régit. Naaaa… csak ennyi a probléma.

10 Likes

Sajnos nem mindenki írta le hogy érintett volt e azzal hogy már nem él az email címe és nem változtatta meg a határidőig és utána jutott oda hogy minden adatát elvesztette, de nem regisztrált userkent is kellemetlen használni a felületet pl. Nekem is volt olyan hogy 3 éve eladott termékeket listázott ki egy termék oldalán ugyanazt 4szer is és csak azután tudtam meg hogy rákattintottam az eladó termékre, én szívesen nézegettem az új értékeléseket ömlesztve de az adás vételről szóló értékelések belekeverednek és ez zavaró, és kb én is csak ismételni tudom az előttem felsorolt problémákat.
Ezek jobb esetben javítható problémák.
A publikusan elérhető adatlapomon nekem is bele keveredtek olyan értekelések amiket nem is én írtam. Ez viszont eléggé zavar hogy vajon milyen más adat keveredhet meg ennyire…
Ha nagyon akarok akkor tudok csinálni egy új profilt pl. Google fiókkal de nem látom értelmét használni. Jelen pillanatban azt sem tudom hogy nem fog e eltűnni ha írok egy értékelést vagy feltöltok egy krémet vagy hogy egyáltalán el tudom menteni az adatokat.
Tehát igazából semmit sem tudok abból nyugodtan csinálni amire használnám az oldalt.
Termék adatlapját keresni meg Google-lel hatékonyabb amihez nem is kell felhasználónak lenni.
A régi fiokomba is max azért lépnék vissza hogy a kívánságlistámat lementsem valahogy. De azt tudjuk hogy idő amíg visszaáll.
Szóval nekem megrendült a bizalmam az oldalban hogy ők ezt ebben a formában production ready weboldalnak ítélték…

Szerk: Így visszanézve elég negatívra sikerült nekem is ez a poszt, továbbra is remélem, hogy megoldódnak a problémák,de ameddig azt látom, hogy folymatosan jönnek ide is az elégedetlenkedő kommentek, egyik felhasználónak működik xy funkció de a másiknak nem jellegű dolgok (nekem is volt elbírálás alatt lévő feltöltött krémem és nem látom az adatlapomon sehol pedig az 5 pontot megkaptam rá, továbbra sem kapok aktiváló emailt pedig a legrosszabb állami weboldal esetében islegrosszabb esetben 24 órán belül megérkezik és azért a jelszó emlékeztető egy eléggé alap funkció) addig csak passzív felhasználóként tudom követni az oldalt.

2 Likes

Azt hiszem kezd elfogyni a türelmem, mert a használat szempontjából egyetlen olyan dolgot sem tudok megemlíteni, ami ha nem is jobb lenne mint a régi oldalon, de legalább ugyanúgy működne. Szerettem volna most egy termékkeresésem törölni a piactéren, erre azt írja ki a rendszer, hogy a törléssel minden korábbi véleményem is törlődni fog, amit a termékről írtam. Mivaaan? Teljes elmebaj az egész, egy rémálom úgy ahogy van. Nem értek a weblap készítéshez, de gyanítom hogy ezen a felületem olyan javítgatásokat nem lehet végrehajtani, hogy a korábbit kapjuk vissza. Mintha andoidból szeretnénk IOS-t csinálni vagy fordítva…lehet nem jó példa, de én valahogy így látom. Számomra egészen biztosan használhatatlan ez az oldal, ha így marad én inkább törlöm a profilom. Egy hétig most nem fogok nagyon felnézni ide, ha utána is ugyanez a szenvedés lesz, akkor én léptem…

4 Likes

Tényleg kezd már bosszantó lenni, hogy nem lehet se hirdetést törölni, se módosítani, hogy legalább az érdeklődők tudtára adjam, hogy már nem elérhető a termék.

Médiacsoport háttérrel azt hinné az ember, hogy legalább a kríziskommunikációt rutinból le tudják kezelni, de még az se megy.

Redditen írtak páran konteót, hogy a KM a Centrál Média eltűrt projektje volt csak és kb. direkt építik le, amit nehezen hiszek el, de ha egy médiacsoport még a kommunikációját sem tudja menedzselni egy ekkora problémának, akkor hogyan bízzunk az IT fejlesztésben?!

Mázli, hogy legalább a szponzoroknak el lehetett adni a platformot, hogy a főoldalon, ajánlások alatt az ő termékeik jelenjenek meg.

2 Likes

Nem akarok ekkora Karen lenni, de az azért vérlázító, hogy működtetik a PR gépezetet és affiliate marketinget az új platformnak, de felénk 0 autentikus kommunikáció érkezik.

Lásd:

Tényleg fontosabb a szponzorok és új felhasználók bevonzása, mint a bázist felépítő felhasználók megbecsülése?

15 Likes

Az oldal megújításával szerintem a fiatalabb célközönség megnyerése volt a cél a hirdetésekhez, nem az volt az érdekes, hogy a régi felhasználóknak ez tetszik-e. Lehet, hogy már a régi oldal látogatottsága kevés volt, jól fizető hirdetések telepítéséhez. Értem én a problémát, de sajnos a fürdővízzel együtt kiöntötték a gyereket is…

8 Likes