Sziasztok!
A higgadt elkeseredettség és a kilátástalan szomorúság érzete kavarog bennem a végtelenül bosszankodó és felháborodott gondolatok mellett az új oldalt próbálgatva… bárhova nézek, bármilyen, akár alapvető funkciót próbálgatok, mindenhol értelmetlen/átgondolatlan hibák, bosszantó bugok veszik el a kedvem az oldal használatától.
Ez jelenleg nem egy foltozásra, javításra váró weboldal a felhasználók egyébként végtelenül segítőkész hozzászólásai alapján, hanem a totális nihil és káosz…
(Pironkodva vetődik fel bennem a kérdés, hogy vajon ki tesztelte le az oldat és annak funkcióit elindítása előtt? Én biztos elfenekelném az illetékesek helyében… bár erős a gyanúm, hogy senki… jelenlegi állapotban, aki még csak nem is hallott az oldalról, az is azt mondta volna, hogy érdemes lenne még elnapolni a “launch”-ot… pl. ha van valami termék a piactéren, de rákeresve nem adja ki a találatot, akkor az egész egyszerűen nem jó… nem működik… és ehhez nem kell “KRÉMEK KRÉMJE szint”)
Maximálisan azok tárborát erősítem, akik mihamarabb szeretnék vissza a régi felület (még ha ez adatvesztéssel is járna!) az atomstabil, átlátható és MŰKÖDŐ funkcióival, legalábbis addig amíg az új oldal el nem készül. Aztán lehet vitatkozni kinézeten, küllemen és egyéb apróságokon, mert egy ilyen (általunk, felhasználók által gazdagított) adatbázissal rendelkező weboldalnál természetesen az is fontos, de egyenlőre ez alapjaiban használhatatlan.
Most, hogy kimérgelődtem magam, nyelve egy nagyot… veszem a fáradtságot és maximálisan segítőkész hozzáállással én is leírom az általam tapasztalt hibákat a jelzett email címre… bár hosszú napom lesz, de talán… remélhetőleg lesz foganatja…