Most azt gyanítjuk, hogy a freemail rendszerével lehet valami gond, nekünk minden levelünket visszadobja, amit fremail-es címre küldtünk a napokban 
Megint elutasításra került egy új krém feltöltése. Miért?
Kedves njusziful!
Ha egy termékfeltöltés elutasításra kerül, annak több oka lehet: már szerepel az adatbázisunkban vagy esetleg hiányosan vagy hibásan lett feltöltve.
Lehet, az ára maradt le. amúgy nincs az adatbázisban. De volt már olyan is, h mindent beírtam, a rendszerben sem volt fent, mégis elutasításra került.
Kérlek, írj a kremmania@centralmediacsoport.hu címre, ott tudnak segíteni!

Nekem sem engedi, hogy feltöltsek egy terméket. Mindent úgy csináltam, ahogy szoktam.
Biztos, hogy a rendszerben van megint valami katyvasz.
Kedves morgomedve05!
Ellenőriztük, de nálunk működik. Kérlek, írj a kremmania@centralmediacsoport.hu címre, hogy ki tudjuk deríteni, mi lehet a gond! Nagyon köszönjük együttműködésedet!

Sziasztok,
Kremek kremje szinttel nem tudok tesztelonek jelentkezni, azt irja, hogy legalabb kremkedvelonek kell lennem. Mi lehet a gond? Koszi!
Kedves poptie!
Kérlek, írj a kremmania@centralmediacsoport.hu címre, ott tudnak majd segíteni! 
Helló
Kb. 800 eladásom volt KM piactéren, vásárlás meg nagyjából 200, de a profilom most csak 15-öt mutat eladásból, vásárlásaimból még ennyit sem…Azt a rengeteg pozitív adás-vétel értékelést sajnálom…Más is járt így mint én? 

Pontosan ugyanez nálam is😞
Nálam is eltűntek a régi vásárláshoz kapcsolódó értékelések. 
Ez azért is sajnálatos, mert én mindig megnézem mennyire rutinos az eladó, milyen és hány darab értékelése van és az alapján vásárolok.
Tulajdonképpen mindenki egy szintre került, mintha nem lenne több tíz év múlt! Eltűnt! Nincs!
Mintha sosem vásároltam volna! Még jó, ha jóváhagyja majd az eladó a vásárlási kérelmemet!
Félelmetes ez azért, hogy bármit csinálnak a megújult krémmánián valahogy a felhasználóknak mindig rosszabb lesz!
Rendkívül bosszantó!
Kedvesek! Elnézéseteket kérjük, a jelenség átmeneti, de helyre fognak állni az adatok! Valószínűleg néhány napba telik, addig kérjük szíves türelmeteket!
Nagyon köszönjük!

Kedves zoraima!
Igen, tudunk róla, egy sajnálatos átmeneti dologról van szó, néhány nap múlva visszaállnak az adatok, addig türelmeteket kérjük! 
Helló @Forummodi
Szuper hogy visszaállt a ‘rend’. Köszi szépen a ‘javítást’, mostmár ott az összes adás-vétel. DE! Mivel 5 csillagnál kevesebb értékelést sosem kaptam 800+ eladás illetve 200+vétel soràn, még mindig nem fér a fejembe hogy miért áll a profilomban még mindig 4,98-as összérték…
Írtam ezzel kapcsolatban régebben az email-címtekere, ahol felvázoltam ezt a problémát. Onnan azt a választ kaptam hogy volt pár 0-s értékelésem. Ez viszont nem igaz…Képernyőfotókkal igazoltam hogy azokat a 0-s értékeléseket nem én kaptam hanem én ADTAM MÁSOKNAK, ezt a rendszer valahogy összekutyulta és engem pontozott le. Egyébként nem egyedi eset, másnál is van hasonló tapasztalat.
Ez mikor lesz javítva? A KM megújulása óta fennál ez a dolog…
Köszönöm, jelzem…
A “rend” nem állt vissza egyáltalán.
Visszakerültek a piactérre olyan termékeim, melyeket már régen eladtam vagy töröltem!
Ohh, na ezt nem figyeltem