Krémmánia megújulás FONTOS

Most azt gyanítjuk, hogy a freemail rendszerével lehet valami gond, nekünk minden levelünket visszadobja, amit fremail-es címre küldtünk a napokban :frowning:

Megint elutasításra került egy új krém feltöltése. Miért?

Kedves njusziful!
Ha egy termékfeltöltés elutasításra kerül, annak több oka lehet: már szerepel az adatbázisunkban vagy esetleg hiányosan vagy hibásan lett feltöltve.

Lehet, az ára maradt le. amúgy nincs az adatbázisban. De volt már olyan is, h mindent beírtam, a rendszerben sem volt fent, mégis elutasításra került.

Kérlek, írj a kremmania@centralmediacsoport.hu címre, ott tudnak segíteni! :heartpulse: :tulip:

Nekem sem engedi, hogy feltöltsek egy terméket. Mindent úgy csináltam, ahogy szoktam.
Biztos, hogy a rendszerben van megint valami katyvasz.

Kedves morgomedve05!
Ellenőriztük, de nálunk működik. Kérlek, írj a kremmania@centralmediacsoport.hu címre, hogy ki tudjuk deríteni, mi lehet a gond! Nagyon köszönjük együttműködésedet! :cherry_blossom: :blossom:

Sziasztok,

Kremek kremje szinttel nem tudok tesztelonek jelentkezni, azt irja, hogy legalabb kremkedvelonek kell lennem. Mi lehet a gond? Koszi!

Kedves poptie!
Kérlek, írj a kremmania@centralmediacsoport.hu címre, ott tudnak majd segíteni! :heart: