Krémmánia megújulás FONTOS

Péntek este óta nem jelennek meg az új vélemények a kezdőoldalon.

És ha már így beszélgetünk… lehetne esetleg a saját adatlapomon az általam feltöltött termékeket időrendi sorrendben listázni? (tudom, naiv vagyok)

Nem csak a vélemények, semmi más nem jelenik meg! Le van halva az egész! Volt már ilyen, de hogy ez az üzemeltető részéről rendben van, az gáz! Nem veszik észre napokig, hogy probléma van? :tired_face:

Kedves KM-tagok!
Tudunk a jelenlegi problémáról, sajnos, több felhasználói funkciót is érint egy szerver probléma. Dolgozunk rajta és égető problémaként kezeljük. Kérjük türelmeteket, minden tőlünk telhetőt megteszünk a kollegákkal!
Nagyon köszönjük megértéseteket! :heart:
Üdv, Fórummodi

Sikerült megjavítani az oldalon a termékfeltöltést és a véleménybeküldést is. Kikerültek azok a vélemények és termékfeltöltések is, amelyek az elmúlt két napban beragadtak a rendszerbe.
Köszönjük türelmeteket!!

1 Likes

Kedves Moderátor, az az én termékfeltöltésemet nem sikerült jóváhagyni, rá tudnátok nézni kérlek? Jó pár napja “jóváhagyás alatt” fülnél van… köszönöm!

Sajnos nem sikerült megjavítani, mert nem működik semmi!

Kedves pkeroka,
ez fenn van:

1 Likes

Kedves Fapapucs1!
Azóta még szereltük, kérlek, hogy frissítés után próbáld meg újra!

Köszönöm, most már látom én is, korábban nem mutatta, csak a linken keresztül láttam :slight_smile:

1 Likes

MI történt, miért történt? Úgy veszem észre, hogy a képek minősége jelentősen leromlott, a piactéren és a véleményeknél is, iOS és Windows alól is ez a tapasztalatom. Másoknál is így van ez vagy csak az én fiókomból lett minden kép zizis?

Igen, nekem is feltűnt kb, két hete. Vártam is, hogy vki észreveszi, és itt szóvá teszi.

1 Likes

Akkor várjuk az admin tájékoztatását, ezek szerint nem csak nálam van így :thinking:

Kedves KM-tagok!
Valóban történt változtatás, jól látjátok: a képek méretét optimalizáltuk, hogy gyorsabban töltődjön be az oldal. Ezzel viszont sajnos valóban csökkent a képek minősége, elnézést kérünk érte.
De nem hagyjuk így, egy frissítésre készülünk jövő héten, ami remélhetőleg elfogadható egyensúlyt teremt a sebesség és a képminőség között. Kérjük addig szíves türelmeteket! :tulip:

2 Likes

Mi van már megint a piactéren? Nézzetek rá légyszi! Borzalmas látvány, így képek nélkül! :tired_face:

Én is épp ezt nézem, hova tűntek a képek? Használhatatlan!!! @Forummodi

Írták: optimalizálták a képek méretét. Sikerült, 100 %-osan. :rofl:

Elnézést kérünk a hibáért, azonnal nekiláttunk a szerelésnek, már megjelennek képek!

Kedves @Forummodi ! Hogyan lehetséges az, hogy jóváhagytam egy újoncnak egy vásárlást, és a kapott e-mail címéről visszapattan a levél? Nem azzal kell regisztrálnia ide?.. Nem értem :frowning: Így nem tudom vele felvenni a kapcsolatot, és nem szeretném, hogy negatív visszajelzést adjon emiatt… :confused:

1 Likes

Kedves pkeroka!
Elképzelhető, hogy betelt a postaládája, vagy esetleg valami tiltás van rajta, amitől visszapattan. Mindenesetre megnézzük és ha valami műszaki ok miatt van, akkor azt igyekszünk elhárítani. Reméljük, így megnyugtatóan rendeződik a helyzet!

1 Likes

Nagyon köszi a segítséget előre is!
Ez az adásvétel lenne az: Piactér | Krémmánia