Krémmánia megújulás FONTOS

Én is megpróbáltam újra felrakni, de ma reggelre megint eltűnt, pedig szerintem semmi kifogásolható nem volt a hirdetésben :(.

Péntek este óta nem jelennek meg az új vélemények a kezdőoldalon.

És ha már így beszélgetünk… lehetne esetleg a saját adatlapomon az általam feltöltött termékeket időrendi sorrendben listázni? (tudom, naiv vagyok)

Nem csak a vélemények, semmi más nem jelenik meg! Le van halva az egész! Volt már ilyen, de hogy ez az üzemeltető részéről rendben van, az gáz! Nem veszik észre napokig, hogy probléma van? :tired_face:

Kedves KM-tagok!
Tudunk a jelenlegi problémáról, sajnos, több felhasználói funkciót is érint egy szerver probléma. Dolgozunk rajta és égető problémaként kezeljük. Kérjük türelmeteket, minden tőlünk telhetőt megteszünk a kollegákkal!
Nagyon köszönjük megértéseteket! :heart:
Üdv, Fórummodi

Sikerült megjavítani az oldalon a termékfeltöltést és a véleménybeküldést is. Kikerültek azok a vélemények és termékfeltöltések is, amelyek az elmúlt két napban beragadtak a rendszerbe.
Köszönjük türelmeteket!!

1 Likes

Kedves Moderátor, az az én termékfeltöltésemet nem sikerült jóváhagyni, rá tudnátok nézni kérlek? Jó pár napja “jóváhagyás alatt” fülnél van… köszönöm!

Sajnos nem sikerült megjavítani, mert nem működik semmi!

Kedves pkeroka,
ez fenn van:

1 Likes

Kedves Fapapucs1!
Azóta még szereltük, kérlek, hogy frissítés után próbáld meg újra!

Köszönöm, most már látom én is, korábban nem mutatta, csak a linken keresztül láttam :slight_smile:

1 Likes