Krémmánia megújulás FONTOS

De nem ám! Egyáltalán nem állt vissza! Tegnap tettem fel 5 terméket, ma 2 darabot és nem enged többet!
Erről lehet tudni valamit?
Mi a napi limit? Az egészen biztos, hogy ez sem lett javítva a kezdetektől probléma, mégsem történik vele semmi! 🥹

Sziasztok!
Megint eltűntek az értékelések a piactérről és a termékek is fordított időrendi sorrendben (a legrégebbi van elől) vannak fent. Esetleg ebben tudsz segíteni @Forummodi ?
Köszönjük!

Ezt én is tapasztalom pár napja, a piactéri hirdetéseim fordított sorrendben jelennek meg, illetve egy korábbit is látok. Javítani fogják? Köszi!

Köszönjük a jelzést, nézzük!

1 Likes

Sziasztok. A hirdetett (aktív) termékeim közül jó néhány (kb. 30 volt, most 20 van) egyszerűen eltűnt, nincs ott, véletlenszerű, hogy melyik maradt, melyik tűnt el. Az Aktív és az Eladások esetében is a listázás sorrendje megváltozott, most a legrégebben feltöltött/eladott termék van legelől. Az összes szöveges értékelésem (amiben engem értékelnek) eltűnt, a helyén “Felhasználó értékelése” gomb jelenik meg. Tudtok róla, hogy mi történik?? Köszi.

Úgy tűnik, az időrendi sorrend visszaállt, viszont a szöveges értékelések még mindig nem látszanak - pedig nagy segítség lenne a vásárlási szándék eldöntésében szerintem… ezt vissza tudjátok hozni esetleg? Köszönöm!

Pénteken kiment az oldalra több javítás is, remélhetőleg ez segített sok bajon.
Ha még találsz hibát, kérlek, írj a kremmania@centralmediacsoport.hu címre, ott tudnak majd segíteni! :heart:
Kellemes hétvégét! :heart_eyes_cat:

2 Likes

Sajnos ismét eltűnt a korábbi eladásaim és vásárlásaim nagy része, sőt az aktív hirdetéseim is,majdnem az összes.

Én is most léptem be és el vagyok borzadva!
Minden össze- vissza! Hirdetésekm egy része nincs fent, azt sem tudom mi tűnt el! Jól van ez így? @Forummodi

@Forummodi Szeretném megkérdezni, hogy mi történt megint az oldallal? Egy csomó termékem törlésre került, a vásárolt, eladott és piactéren fent maradt termékeim időrendi sorrendje megfordult. Miért kell ilyen módosításokat végezni, és persze mindezt előzetes értesítés nélkül!!

1 Likes

Mellesleg vásárlásaim is tűntek el, mert csak a régiek vannak meg, pedig nekem azok is fontosak bizonyos okokból.
Azért a felhasználók némi tàjékoztatást megérdemelnének, de sajnos nincs válasz! :frowning: