Krémmánia megújulás FONTOS

Fel tudnék robbani!!! Megvettem egy parfümöt egy eladótól (sajnos a nevét nem jegyeztem meg, Bilis, talán), de se emailt nem kaptam semmiről, se a profilomban nem találom a vásárlást vagy annak szándékát, így most most ahelyett, hogy már rég leleveleztem volna az eladóval az egészet, most itt állok, és azt sem tudom, hova forduljak? Ilyenkor kap az eladó levelet egyáltalán és ő fog megkeresni, vagy hogy van ez mostanában ezen a … förmedvény oldalon?

Igazán azt gondolom, hogy nagyon, de nagyon szégyellheti magát az, aki így képes volt tönkrevágni egy normálisan működő oldalt. De nyilván nem fogja, hiszen az ilyennek csak a pénz, a pénz, a pénzecske számít, semmi más.

4 Likes

Én is így jártam nemrég. Azt csináltam, hogy a leütött parfüm terméklapján írtam egy megjegyzést az eladónak, hogy leütöttem, de nem kaptam semmit a Krémmániától, itt és itt vegye már fel velem a kapcsolatot. Ha esetleg a leütött termék oldala nincs már meg, akkor bármelyik másik termékén írnék neki egy hozzászólást, hátha olvassa.
(A KM-t most nem véleményezem, már megtettem minden létező módon…)

1 Likes

Az a baj, hogy nem emlékszem a nevére, így nem tudom, milyen egyéb termékei vannak fent még. :frowning:
És én nem normális hülye elmebeteg… még át is futott az agyamon mindaz, amit leírtál, hogy írok neki előtte a KM oldalán, meg megjegyzem a nevét, meg a szokásos óvintézkedések, de nem tettem meg.

Én sem véleményezem most a KM-t, mert mégúgyabbúl járnék, mint anno Tarzicia. Most, amilyen dühös vagyok, 9! hónap alatt nem lehetett semmilyen javítást eszközölni, több mint felháborító. Szégyen és gyalázat, hogy képesek emberek ilyen munkát kiadni a kezükből és még pénzt is vesznek fel érte. Ja, és vagy hitegetni a jónépet, hogy jön a javítás, minden rendben lesz, nyugi, várjatok vagy ignorálni a nekik nem tetsző kérdéseket, személyeket. Most jön a hányós emoji és a kisípolandó rész…

2 Likes

esetleg a böngésződ előzményeit ha visszanézed?

Sajnos a terméklap már nem elérhető, így nem hozza már az előzmény sem :frowning:

Még az jutott eszembe, hogy ha berod Google-be a parfüm nevét és azt, hogy Krémmánia, akkor sokszor ki szokta hozni a már elkelt termékek lapját is. Hátha úgy megtalálod. Érdemes a Képek fület böngészni, hátha a termékfotóról felismered.

1 Likes

Megoldódott, rám írt az eladó! :pray:

Már jó ideje nem jöttem fel sem ide, sem az oldalra, kerülni akartam a felesleges stresszt. Az oldal továbbra is egy kritikán aluli hulladék és 9 hónapnyi várakozás, mosakodás, ígérgetés (és felháborító kitiltogatások) után most már végleg kijelenthetjük, hogy az is marad!

4 Likes

Sziasztok!
Nagyon új vagyok KM-en, pár napja kezdtem el feltölteni a portékáimat. Korábban V**ted-en árultam és jó is volt, de mivel a szabályzatuk szerint nem lehet “használt” kozmetikumokat, parfümöket felrakni végül letiltottak. Visszaolvastam a hozzászólásaitokat ebben a fórumban amíg bírtam és leesett az állam :(.
Én is tapasztalok több problémát az oldal működésével, termék feltöltésekkel stb kapcsolatban. Pl arra már rájöttem, hogy a 10 darabos napi feltöltési limit igazából nem 24 hanem 36 órára vonatkozik, ez viszont sehol nincs leírva az oldalon (én legalábbis nem találtam meg) és az ezzel kapcsolatos emailemre sem kaptam tőlük választ egyelőre.
Van, hogy enged a rendszer több képet feltölteni egy hirdetéshez a piactéren, de előfordul hogy csak egyet, akárhogy és akárhányszor próbálom. Az is teljesen véletlenszerű, hogy utólag tudom-e szerkeszteni, módosítani a már fent lévő aktív hirdetéseimet, mert sokszor azt a hibaüzenetet kapom, hogy “ez a hirdetés már létezik, módosítsd” miközben épp ezt próbálom megtenni…
Sajnos nem tudom, hogy működött az oldal korábban, de hiányolom, hogy nem lehet bekönyvjelzőzni a piactéren olyan termékeket, amik érdekelnének, de még gondolkodom a vásárláson, vagy hogy azt sem tudom megnézni kiket követtem be eddig…
Tudtok esetleg tanácsokat, tippeket adni, hogy mire érdemes figyelnem és milyen buktatókkal találkozhatok még? Köszönöm szépen!

1 Likes

Az info@kremmania.hu email cím egyáltalán nem működik már. Lehet, hogy ezt leírták valahol, bár én nem emlékszem. Most jött vissza egy levelem erről a címről, nem kézbesíthető.

1 Likes

Én a kremmania@gmail.com-ra írtam, már nem tudom pontosan hol találtam, de erről nem jött vissza ilyen nem kézbesíthető üzenet.

1 Likes

Ennek ellenére tele van használt parfümökkel az a bizonyos V-betűs felület, és ami a legnagyobb gond: eszméletlen sok hamis cuccal is.

1 Likes

Igen, pontosan!!! Elég dühítő számomra, hogy nagyobb “bűn” dekantokat/bontott parfümöket árulni náluk, mint a rengeteg bontatlan hamis portékát :frowning: és hiába jelenti az ember a bizonyíthatóan hamis kozmetikumokat, nem tesznek semmit. Ráadásul valóban így is rengetegen árulnak fújósokat, üveges maradékokat és látom, hogy szinte naponta kerülnek fel új hirdetések. Nem értem, miért ilyen szelektíven bűntetik az eladókat, de engem nagyon megtaláltak :(.
Nem tudom mennyire szabad ezt ide linkelni, de ez volt a profilom:

2 Likes

Hogy milyen buktatókra számíthatsz? MINDENRE! :smiley:
9 hónap alatt semmit nem sikerült megjavítani, csak még inkább elrontani. Sajnálom, hogy nem ismerted a régi oldalt. Egy nagyon kis egyszerű, de csodásan működő oldal volt. Ok, voltak ott is bakik a kereséssel, de ilyen ordas hibák, mint most vannak, egyáltalán nem voltak.

3 Likes

Sajnálatos :(. 9 hónap nagyon hosszú idő és ki tudja még mennyi kell akkor.

Szerintem semennyi. Elengedték ezt az oldalt.

A magam részéről kíváncsian várom az újabb látogatottsági adatokat.
Még januárban Misa feltett egyet. “Szép” történet, tanítani kellene az egyetemen a “hogyan tegyünk tönkre valamit, ami jól működik” címmel.

6 Likes

A követés funkció csinál egyáltalán valamit? Bekövettem 3 embert, de nem tudom megnézni, hogy kiket és nem is dob fel rétesítést a rendszer, ha feltöltenek valami újat.

Nem csinál semmit, sajnos csak dísznek van. Picit vicces, hogy ezt a funkciót, mint újítást kaptuk, de ha már nem működik, legalább kivehetnék a menüből. Kb amúgy mutatja, hogy mennyire foglalkoznak az egésszel.

3 Likes

Oh értem :(. Köszi a választ! Ebben az esetben tényleg jobb lenne, ha inkább ott sem lenne.

Sziasztok, itt láthatjátok a 12 és 24 hónapos időszakra vonatkozó aktuális statisztikát az kattintásszámokról. Fontos kihangsúlyozni, hogy a kattintások számáról van szó, amikor az ún. organikus forgalom adatokat nézzük. Ez csak az én véleményem, de szerintem az az ugrás, ami Januárról Februárra látszik, az nem magától jött össze - a kattintások számát meg lehet emelni azzal, ha többet kell lapozni, keresgélni az oldalon.
A hanyatlás a látszólagos javulás ellenére is érzékelhető. Nemcsak nem javítottak semmit a felhasználói visszajelzések ellenére sem, de telenyomták reklámokkal az oldalt olyan szinten, hogy teljesen élvezhetetlen a használata, a vélemények minősége is érezhetően rosszabb, mert egyre több a semmitmondó, egymondatos értékelés, a kereső pedig továbbra is kritikán aluli, hogy a többi funkciót ne is említsem.
Pont az a hitelesség veszett el, amit nagy betűkkel kiírtak jelmondatként a kezdőoldra.
A magam részéről már rég elengedtem sajnos a krémmániát, ahogy ti is írjátok, nem úgy tűnik, mintha bármilyen változásra lehetne számítani.

10 Likes

Lehet, én dobtam meg a statisztikát, elég sok szabadidőm volt, ezért itt kínlódtam egy csomót :joy:

5 Likes