Nektek volt olyan, hogy írtatok egy véleményt, az oldal visszajelzett hogy közzé lett téve, de nincs sehol?
Szerk: jólvan, mára megjelentek. Talán csak valami glitch.
Nektek volt olyan, hogy írtatok egy véleményt, az oldal visszajelzett hogy közzé lett téve, de nincs sehol?
Szerk: jólvan, mára megjelentek. Talán csak valami glitch.
Üdv!
Kicsit sem felhasználóbarát a felület. A már nem gyártott krémeket miért listázza még mindig az oldal? Miért nem lehet új krémet rögzíteni?
Őszintén szólva már én sem szívesen írok véleméyneket és úgy érzem nem is érdemes az itteni értékeléseket néznem.
Sajnos volt! Azt hiszem három - négy értékelésem ment el így a semmibe. Ma pont tudtam rögzíteni egyet, de ki tudja miért.
Konkrétan röhögök. Szerettem volna rákeresni az Hermés Cythere szárazolajára, és azt kérdezi a kereső, hogy “kihez tartozik” ? Cégre , cégcsoportra, márkára gondol, vagy rám, aki esetleg szeretné? Komolytalan, súlytalan és ostoba az egész kereső, én, egy ötvenes, nem informatikus, teljesen átlagos, elektronikusan sokmindent intéző nő is megugorná az ilyen ostobaságokat. Kihez tartozik? Úgy tűnik, az informatikusaikhoz nem, mert teljes a homály. Még mindig. Tudom, tudom, éppen fejlesztik
Sziasztok! Hol lehet vásárlást értékelni? Nem találom. Bocsi, ha hülye kérdés
Szia rámész a saját profilodban a Piactér opcióra majd az Eladások/Vásárlások fülre (attól függően, hogy eladást vagy vásárlást szeretnél értékelni) majd kiválasztod a Felhasználó értékelése opciót és már írhatod is. Itt találod majd a csillagozást is.
Óóó, tényleg! Nagyon köszönöm!
Ó, ilyen rendszeresen volt/van. A legjobb az volt, mikor a kész értékelés feltöltésére kattintottam, erre kiléptetett az egész rendszerből Én, marha újra megírtam, de feltöltés előtt CTRL+C-ztem (biztos, ami sicher), feltöltés… és újra kiléptetett. Vagy négyszer, haha.
Az értékelések egyébként elég random módon jelennek meg szerintem. Volt már, hogy azonnal (már ha sikerült feltölteni), de volt, hogy egy egész napig “gondolkodott”. Csak onnan sejtettem, hogy bevette a rendszer az értékelést, hogy jóváírt 10 pontot a saját oldalamon (mintha bármi előnyt is jelentenének ezek a fránya pontok).
Ha már értékelések! Kérdés: ha látom hogy fent van a brand (van hozzá már 3 termék felvéve és többek által véleményezve), akkor a 4-diket miért nem engedi feltölteni? Amikor felvinném az új terméket és a brandet gépelem be, közli, hogy nincs is ilyen brand. Miközben ott látom, hogy van (Allsaints a brand és parfümről lenne szó). Mindegy, ilyen kérdésem már volt, másnak is ezerszer; azokra se volt válasz…
Úgy tűnik, hogy nálam megszűnt a jóváhagyásra váró termékek funkció. Amikor feltöltök egy terméket, akkor megjelenik a felugró ablak, hogy sikeresen feltöltve, de amikor a saját profilomban nézem a jóváhagyandó termékek között, akkor ott a nagy semmi van. Ez az újítás úgy kb. egy hete van. A feltöltött termékek egy általam elérhetetlen helyre mégis bekerülnek, mert némelyiket jóváhagyják, némelyiket nem. Amikor nem, akkor kapok egy e-mail üzenetet, hogy elutasításra került a feltöltésem, de azt már nem jelölik meg, hogy melyik, fogalmam sincs róla, hogy miért. Nehéz ez a történet, nagyon nehéz.
A régi krémmánián már a feltöltési felület olyan volt, hogy amint megvolt a márka és a termékkkategória, a rendszer kiírta, hogy van-e hasonló termék a kategóriában várólistán. Ez megszűnt.
Szintén a régi krémmánia a saját profilomban a feltölttött termékeimet időrendi sorrendben listázta. Ez is megszűnt. Most konkrétan nem tudom mi alapján listázza, ha a feltöltéseim utolsó oldalára lapozok véletlenszerűen ad be termékeket, ha frissítek, akkor már más krémek jelennek meg.
Anno jeleztem, hogy zavaró ez az összevisszaság a feltöltéseimnél, és azt is, hogy hasznos volt már feltöltésnél szembesülni vele, hogy olyasmit készülök feltölteni, ami már egyszer jóváhagyásra vár. Találjátok ki mi volt a reakció
Köszönjük a jelzést, felvettük a javítási listánkra!
Ti is tapasztaltátok korábban aktív eladók eltűnését a platform megújúlása óta? Az elmúlt időszakban többször belefutottam, hogy direkt emailt írtam nekik még aktív termékekkel kapcsolatban, de semmi válasz nem érkezett. Az utolsó feltöltésekből következtetek arra, hogy a platform megújúlása miatt már abszolút nem nézik a KM-es emailjüket sem. Sajnálom nagyon, mert csak a parfümös csoportok miatt nem fogok visszaregisztrálni FB-re
Minden elismerésem a kartársnőknek, akik még nem adták fel, sőt: termékeket is próbálnak feltölteni.
Felesleges szerintem minden igyekezet. A piactér is abszolút behalt, én már véleményeket sem olvasok. Néha ide benézek osztjónapot.
Igen én is így vagyok vele . A piactér felé már a madár sem jár.
Én azért gyakran leskelődöm még rajta, és találok is gyöngyszemeket. Sajnálom, hogy egyre kevesebb krémmániás eladóval üzletelhetek ott, de érthető, ha ugranak a süllyedő hajóról.
Én az általam feltöltött krémek számának folyamatos csökkenését tapasztalom a megújulás óta. Már csak ritkán nézek rá a profilomra, de olyankor mindig kevesebbet mutat a számláló, mint előzőleg. Más is járt így?
Igen, nálam is ez a helyzet! Én is figyelgetem, és mindig kevesebbet mutat a számláló:(
Pfffff… hát ez jó. Még valami?
Nekem az tűnt fel, hogy eltűntek olyan krémek, amik egészen biztosan fel voltak töltve, mert olvasgattam korábban a véleményeket… Hirtelen nem tudok példát, de az utóbbi időben több ilyenbe is belefutottam, hogy vissza akartam nézni a már korábban olvasott véleményeket és úgy szembesültem azzal, hogy a krém nincs fent (nem csak a kereső nem dobta ki, a Google sem, és végignézve a márka termékeit sem találtam) vagy frissen feltöltve, 0 véleményesként szerepel.
Az van gyerekek, hogyha ide bemásolnám a tavaly augusztusban írt soraimat a hibákkal kapcsolatban, az még most is aktuális lenne az első betűtől az utolsóig…mit lehet erre mondani…gyalázatos ahogy bánnak ezzel a platformmal.