Krémmánia megújulás FONTOS

Sajnos a facebookos csoportban sincs nagy mozgolódás, ott sem igazán aktívak az emberek. Nem is szoktam nézni azért.

Nagyon sajnálom az oldalt továbbra is, több mint 13 éve regisztráltam és azóta nem telt el hét (az utolsó egy évet kivéve), hogy ne nyitottam volna meg, egyes időszakokban naponta többször is. Rendszeresen írtam véleményt, töltöttem fel új terméket, egyfajta hobbinak is gondoltam. Azóta sem találtam hasonló oldalt, az angol nyelvűek ugyan jók, de hát más a termékek palettája. Még utolsó próbálkozásként létrehoztam polcokat, de még ez a funkció sem 100 százalékos. Piacteret egyáltalán nem használom már.

10 Likes

Egyetértek. Én még használom a piacteret, krémmániás társaink nem tehetnek róla, és konstans illatminta-vadászatban vagyok, itt pedig megannyi kedves és segítőkész emberrel találkoztam. Sajnálom, hogy egyre kevesebbeknek van kedve feltölteni oda bármit is, de teljesen érthető: ha a kutya se jár erre, akkor nulla esélyük van. :frowning:

4 Likes

Úgy tűnik a KM Piactere ismét elvérzett…Kb. 3 órája töltöttem fel eladni kívánt termékeket, amit sikeres feltöltésnek könyvelt el a rendszer…cserébe azóta sem jelent meg az új eladó illatok között…

Más: a profilomon az eladó és a valóban megjelenített termékek száma sincs összhangban. 11 eladó termék helyett 7et mutat.

Agyrém…ébresztő adminok! Tudom most nagy a meló a Beauty Expo körül, ennek itt viszont meg már lassan egy éve késznek kellene lennie. Legalábbis használhatónak tuti.

1ébként boldog nyuszit mindenkinek, kivéve azoknak akikre most itt fentebb gondolok…

5 Likes

Tegnap 15.49-56 magasságában valszeg lefagyott a rendszer, mert az oldalon azóta is az akkori legutolsó vélemény, a piactéren a legutolsó eladásra feltöltött termék látható. Keddig nem lesz változás (szerintem)…

4 Likes

Jah, ez meghalt, illetve elnyel mindent. A piactérre feltett termék lapját sikerült egy szerencsés pillanatban kikukáznom, el is mentettem a linket, de a 100 év óta először írt véleménynek annyi. Már azt hittem előzetesen moderálnak (ez még nincs kizárva). Pofám leszakad, hogy még mindig itt kell lemennünk kutyába, mert egyszerűen nincs más, éppen ezért megengedhetik maguknak.

5 Likes

Hoppá, valakinek nem szóltak az irodában, hogy a hosszú hétvégére ne kapcsolja ki a szervergépet… :face_with_hand_over_mouth:
No para, megszoktuk a bakikat.

Amúgy ne sírjunk, addig sem spammelik tele a véleményeket egymondatos semmiségekkel és véleménynek álcázott eladós hirdetésekkel :grin:

Ugyanitt Puma parfümök áron felül eladók, keressetek a fészbúkomon… :rofl::rofl:

9 Likes

És a piactér azóta sem megy… Kinek kell gratulálni?

1 Likes

Ehh
Hétvégén feltettem valamit eladásra, természetesen nyoma sincs, most meg nem engedi újra feltölteni, mert szerinte már van egy ilyen eladó motyóm
Komolyan, már nem tudom,hogy sírjak-e, vagy nevessek ezen az egészen

3 Likes

Úgy tűnik én is ugyanígy jártam…

Nem működik a piactér, és senki nem mond semmit. Írtam emailt, ugyanaz a semmit mondó válasz, mint hónapokkal ezelőtt! Mi lesz a 17-21 között feltöltött termékekkel, ami nem látszik? Miért van az, hogy pár darab felkerült tegnap és ma, de az ünnepek között feltöltöttek nem?
Gondolom nem kapok választ, csak egy elkeseredett kísérlet részemről, hátha…:tired_face:

2 Likes

A hosszú hétvégén eladtam 2 különböző terméket és ugyan a hirdetés státusza megváltozott “Eladva”-ra, mindkettő még mindig az “Aktív” listámban látható és nem került át az eladottak közé azóta sem. Gondolom ez már így is marad és sajnos sem a kedves vevők sem én nem fogom tudni értékelni az adásvételt.

2 Likes

Nálam ugyanez a helyzet, nem kerültek be az eladott termékek közé. (Bár mégis ki van írva, hogy eladva…)
Valamint napok óta nem sikerül semmit sem feltölteni.
Őszintén sajnálom, hogy egy valaha igazán egyedi, jól működő oldalt így haza tudtak vágni.

2 Likes

Pontosan, és a legbosszantóbb ez a flegma érdektelenség amit az oldal irányába mutatnak, na meg persze mifelénk…sehol nem láttam egy infót sem arról ahol írtak volna legalább egy sort arról hogy sorry emberek ez most nem megy és nem is fog menni keressetek más elfoglaltságot. Bezzeg FB-on meg ilyen olyan beauty videókban reklámozzák magukat…

7 Likes

Vigyázz, bannolva leszel! Jön a fekete Volga! :joy: Mert számomra már tisztára ilyen vibe.

3 Likes

Mit nekem röpke 10 év tiltás, sok minden ezalatt sem változna az oldallal 🫣:see_no_evil::woman_shrugging::wink:

6 Likes

Forummodi, ha jól látom márc 20-án válaszolt utoljára…szerintem végleg levették a kezüket erről a projektről.

Én kb egy hónappal a nagy átállás után letöröltem minden hozzászólásomat majd nem sokkal később töröltettem a profilom…ide néha még felnézek, csak hogy élvezzem a káoszt, de a főoldal közelébe sem megyek.

Igazából, mióta nem használom az oldalt és kényszeresen nem nézegetem minden termék oldalát, hogy jó vagy rossz összetevők vannak e benne, megint elkezdtem élvezni a drogériába járást meg az új termékek próbálgatását…nem is tudatosult bennem, hogy milyen rossz szokásom volt ez…úgyhogy köszi!:rofl:

5 Likes

Én a kezdetektől itt vagyok, 2011-től (más nicknéven, mint itt, a fórumon).
Megszállottja voltam az oldalnak, főleg eleinte, amikor még csak maroknyi emberke véleményezett, beszélgetett, szerintem sok-sok barátság köttetett itt.
Ha most visszatekintek, nagyon szép időszak volt ez annak ellenére, hogy rengeteg pénzt elszórtam mindenféle kencékre, amiket vagy eladtam, vagy kidobtam, vagy elajándékoztam - töredékét használtam csak el. És persze a rögeszmés parfüm-vásárlás is a KM-nek volt köszönhető hosszú évekig, melynek eredménye az, hogy mára kezelhetetlenné vált a gyűjteményem. Amit lehet, eladok, és már csak hébe-hóba vásárolok új illatot.
Sajnálom én is. Egy korszak véget ért. :cry:

6 Likes

Hihetetlen, hogy még mindig nem stimmel az összetevők sorrendje sem, ami kb. a legfontosabb funkciója lenne az oldalnak.

1 Likes

Sziasztok!

Esetleg valaki tudja hogy miért nem enged véleményt feltölteni az oldal. A régi verziónál rögtön megjelent,esetleg van valamiféle cenzúra megjelenés előtt?