Nálunk van egy mondás: “vicces mert igaz”. Pont ide illik Amúgy dolgoztam ilyen helyen, jó a vége nem a fiók volt, de az ügymenet hasonló. Egy évig bírtam…
Csak így tovább!
Lehet érdemes lett volna foglalkozni a leírt problémákkal. De ez csak egy tipp
Nem értem a stratégiát én sem. Amúgy továbbra is nagyon sajnálom, hogy ez lett belőle.
Miután manapság már minden csak a profitról, pénzről szól azt gondolom, hogy ez az oldal már nem hozott annyit a konyhára, mint szerették volna, így valami másba invesztálják a “tudásukat” és oda megy az idő és energia. Más okát nem nagyon látom annak, hogy ennyire telibef…sák az egészet.
Akkor inkább hagyták volna a régebbi verziót. Nem értem mire volt jó ez az egész? Sokan leléptek innen, vélemények száma is lecsökkent, szóval számomra érthetetlen és szükségtelen volt ez a megújulás.
Én már nem pazarlok időt vélemény írásra… Sok lett a ,szupi termék" nekik biztos elég is ennyi. Nagyon sajnálom hogy tönkrement.
Ez csaknem a KM nézettsége?
Igen, a screenshotok a KM oldal látogatási statisztikáit mutatják. Az oldal megváltoztatása óta időnként megnéztem, kíváncsi voltam, látszik-e valami hatás. Eleinte nem volt még ennyire drasztikus.
Hát persze, mert háromszor annyi kattintás kellett mindenhez, mint a régi oldalon, és a törzsgárdatagok egy ideig küzdöttek rendesen, keresgéltek, kattintgattak - a sokszorosát annak, mint régen. Aztán feladták, kiregeltek stb. Köszönjük szépen az infokat!
Basszus, tök bosszantó, hogy teljesen véletlenül bukkanok rá arra, hogy valaki válaszolt egy véleményemre. Ez régen is így volt? Mi értelme van ezeknek a funkcióknak, ha semmiféle értesítés nem jön róla? És csak akkor veszed észre, ha a terméklapot böngészed át újra.
A követés menüpont továbbra is teljesen értelmetlen, mivel még mindig nem tudjuk kik követnek, de mindegy is, mert a közösségi funkciók itt csak parasztvakítás. Ezekkel mikor lesz már kezdve valami? Vagy nem lehetne akkor kivenni a személyes menüből, ha úgysem működik?
@Forummodi arról esetleg van valami infó, hogy van-e folyamatban javítás? Nem, nem írom le újra a hibákat az üzemeltetőnek, mert már sokan megtettük, hosszú hibalista van az asztalukon, mégsem történt semmi. Itt most arra vonatkozik a kérdésem, hogy dolgoznak rajta, vagy teljesen elengedték az oldalt? Köszönöm a választ!
Emlékeim szerint régen, ha véleményt írtál egy termékhez, és ahhoz valaki megjegyzést/kérdést írt, akkor belépésnél fent a jobb felső sarokban volt egy jelzés, hogy érkezett valami.
Kedves Tatombak!
Nincs elengedve az oldal és lesznek további javítások! De sajnos, további részleteket és időzítést nem tudok adni…
Sziasztok!
Telefonon akartam belépni és nagy meglepetésemre a régi nick nevemmel, régi felület jelent meg. Augusztusban töröltem magam. Azóta illatvarázs2 vagyok, de kis időre eredeti önmagammal is találkozhattam.
Mi megy itt?!
Tudom, hogy ez csak álom, de milyen jò lenne, ha visszahoznák a règi felületet…
@Eternity62 Igazad van, bő 1 hónap alatt konkrétan semmi sem változott, hiába szedtem össze “pár” dolgot naívan, sőt ahogy látom, nem is kapunk semmi visszajelzést a problémákra. Szoktam egy komoly informatikussal/informatikusnak dolgozni grafikusként, szóval megértem mennyire komplexek ezek az egyedi weblapok! De mindig szokott visszajelezni, hogy x és y nem összefűzhető, sok időbe fog telni vagy B verziót kell kitalálnunk a gördülékenység/költséghatékonyság stb… érdekében. Szóval engem csak az bánt, hogy itt lettünk hagyva a bizonytalanságban és lehet olyan dolgot várunk ami nem is lesz megoldva? Legalább azt tudnánk, hogy mire várunk vagy várjunk-e…
Ne búsuljatok! Az a lényeg, hogy mindig vannak fél oldalt kitöltő Rossmann-hirdetések és egyebek.
Ha végig gondolom nem túl rövidke eddigi életemet, arra a következtetésre jutok, hogy még soha, semmit nem vettem meg azért, mert reklámozzák. Inkább bosszantanak a reklámok, mint vásárlásra késztetnek. Manapság oly divatos ez a szó, így vicceskedve azt mondanám, hogy számomra totál kontraproduktív bármilyen reklám.