Krémmánia megújulás FONTOS

:joy::joy::joy::joy::joy:

Nálunk van egy mondás: “vicces mert igaz”. Pont ide illik :smiley: Amúgy dolgoztam ilyen helyen, jó a vége nem a fiók volt, de az ügymenet hasonló. Egy évig bírtam… :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Likes

Ezeket csak így itt hagyom.

11 Likes

Csak így tovább!

2 Likes

Lehet érdemes lett volna foglalkozni a leírt problémákkal. De ez csak egy tipp :tipping_hand_woman:

3 Likes

Nem értem a stratégiát én sem. Amúgy továbbra is nagyon sajnálom, hogy ez lett belőle. :frowning:

Miután manapság már minden csak a profitról, pénzről szól azt gondolom, hogy ez az oldal már nem hozott annyit a konyhára, mint szerették volna, így valami másba invesztálják a “tudásukat” és oda megy az idő és energia. Más okát nem nagyon látom annak, hogy ennyire telibef…sák az egészet.

7 Likes

Akkor inkább hagyták volna a régebbi verziót. Nem értem mire volt jó ez az egész? Sokan leléptek innen, vélemények száma is lecsökkent, szóval számomra érthetetlen és szükségtelen volt ez a megújulás.

4 Likes

Én már nem pazarlok időt vélemény írásra… Sok lett a ,szupi termék" nekik biztos elég is ennyi. Nagyon sajnálom hogy tönkrement.

4 Likes

Ez csaknem a KM nézettsége?

Igen, a screenshotok a KM oldal látogatási statisztikáit mutatják. Az oldal megváltoztatása óta időnként megnéztem, kíváncsi voltam, látszik-e valami hatás. Eleinte nem volt még ennyire drasztikus.

Hát persze, mert háromszor annyi kattintás kellett mindenhez, mint a régi oldalon, és a törzsgárdatagok egy ideig küzdöttek rendesen, keresgéltek, kattintgattak - a sokszorosát annak, mint régen. Aztán feladták, kiregeltek stb. Köszönjük szépen az infokat! :slight_smile:

4 Likes

Basszus, tök bosszantó, hogy teljesen véletlenül bukkanok rá arra, hogy valaki válaszolt egy véleményemre. Ez régen is így volt? Mi értelme van ezeknek a funkcióknak, ha semmiféle értesítés nem jön róla? És csak akkor veszed észre, ha a terméklapot böngészed át újra.
A követés menüpont továbbra is teljesen értelmetlen, mivel még mindig nem tudjuk kik követnek, de mindegy is, mert a közösségi funkciók itt csak parasztvakítás. Ezekkel mikor lesz már kezdve valami? Vagy nem lehetne akkor kivenni a személyes menüből, ha úgysem működik?

4 Likes

@Forummodi arról esetleg van valami infó, hogy van-e folyamatban javítás? Nem, nem írom le újra a hibákat az üzemeltetőnek, mert már sokan megtettük, hosszú hibalista van az asztalukon, mégsem történt semmi. Itt most arra vonatkozik a kérdésem, hogy dolgoznak rajta, vagy teljesen elengedték az oldalt? Köszönöm a választ!

6 Likes

Emlékeim szerint régen, ha véleményt írtál egy termékhez, és ahhoz valaki megjegyzést/kérdést írt, akkor belépésnél fent a jobb felső sarokban volt egy jelzés, hogy érkezett valami.

4 Likes

Kedves Tatombak!
Nincs elengedve az oldal és lesznek további javítások! De sajnos, további részleteket és időzítést nem tudok adni…

Sziasztok!
Telefonon akartam belépni és nagy meglepetésemre a régi nick nevemmel, régi felület jelent meg. Augusztusban töröltem magam. Azóta illatvarázs2 vagyok, de kis időre eredeti önmagammal is találkozhattam. :grinning:
Mi megy itt?!

2 Likes

Tudom, hogy ez csak álom, de milyen jò lenne, ha visszahoznák a règi felületet…

10 Likes

@Eternity62 Igazad van, bő 1 hónap alatt konkrétan semmi sem változott, hiába szedtem össze “pár” dolgot naívan, sőt ahogy látom, nem is kapunk semmi visszajelzést a problémákra. Szoktam egy komoly informatikussal/informatikusnak dolgozni grafikusként, szóval megértem mennyire komplexek ezek az egyedi weblapok! De mindig szokott visszajelezni, hogy x és y nem összefűzhető, sok időbe fog telni vagy B verziót kell kitalálnunk a gördülékenység/költséghatékonyság stb… érdekében. Szóval engem csak az bánt, hogy itt lettünk hagyva a bizonytalanságban és lehet olyan dolgot várunk ami nem is lesz megoldva? Legalább azt tudnánk, hogy mire várunk vagy várjunk-e… :cry:

6 Likes

Ne búsuljatok! Az a lényeg, hogy mindig vannak fél oldalt kitöltő Rossmann-hirdetések és egyebek. :money_mouth_face:

6 Likes

Ha végig gondolom nem túl rövidke eddigi életemet, arra a következtetésre jutok, hogy még soha, semmit nem vettem meg azért, mert reklámozzák. Inkább bosszantanak a reklámok, mint vásárlásra késztetnek. Manapság oly divatos ez a szó, így vicceskedve azt mondanám, hogy számomra totál kontraproduktív bármilyen reklám. :rofl:

5 Likes