Krémmánia megújulás FONTOS

Szerintem is lényegesen kevesebb vélemény érkezik, egyértelmű a vélemények színvonalának esése is, nagyon sok az 1-2 mondatos semmitmondó vélemény. Egy friss példa: “Szeretem ezt az illatot, csak amiatt adtam 4 csillagot, mert hamar elillan az illata.” Hát, köszi, ez talán le se kellett volna írni. Na mindegy, engem fárasztanak és felháborítanak az ilyen típusú vélemények. Gyakori, hogy nem túl friss újdonság, de még sincs fenn a KM-n. A kereső sokkal jobb lett, de még mindig nem az igazi, szerencsésebb a Google-ban keresni és úgy rámenni a KM-re, ha konkrétan keres valamit az ember.

10 Likes

Rendben, kis kiegészítéssel elküldtem a kérdéseimet emailben

A Krémmánia oldal megújulása kapcsán szeretném megtudni, hogy mi a Central Média álláspontja a mesterséges intelligencia (továbbiakban MI) jelenlegi vagy elkövetkező közreműködéséről a Krémmánián?
Van-e illetve lesz-e használatban, és ha igen, milyen célra?
Milyen etikai irányelvet követ a Central Media ebben a kérdésben?
Pl: Profilozhat-e MI felhasználói szokásokat?
Befolyásolhatja-e a keresési találatokat MI?
Elláthat-e bármifajta adminisztratív feladatot MI, pl a vélemények felülvizsgálatában, termék- vagy összetevő adatainak ellenőrzésében?
Fordíthat-e MI idegen nyelvű véleményeket a felhasználó nyelvére?
Írhat-e véleményt vagy összesítőt MI a termékekhez?

4 Likes

Próbálom továbbra is használgatni a Krémmániát, egyelőre nem tudtam teljesen elhagyni. Gondoltam létrehozok polcokat mint pl. koreai kozmetikumok, drogériás arcápolók stb., de egyszer csak kiírta, hogy ötnél többet nem lehet. Ez is idegesítő, mégis miért nem lehet? Szimplán így van beállítva és kész…

3 Likes

Szimplán így! Semmire nem reagálnak! Sajnos a napi limit feltöltés sem 10 ahogy mondják és egyszerűen nem hajlandóak meghallani! Ma csak 3 darabot engedett feltenni nekem! Tegnap 7 darabot! Vagyis 48 óra alatt engedett 10 darabot!
Csak azért írtam neked a választ, mert éppen ki akartam magamból írni és tulajdonképpen itt is csak szimplán így van, ahogy mondod!
Bosszantó! Miért nem lehet állítani rajta sok- sok hónap alatt? Nem akarásnak nyögés a vége úgy látom! :rage: Szimplán csak ennyi!

3 Likes

Ez konkrétan leszarás. Belehazudtak az arcunkba a javításokkal, de amit nem akarnak, ahhoz hiába is kérnek türelmet. Nem hiszem, hogy valakinek még van. Valaki még hisz egy ilyen elcseszett bagázsnak?

5 Likes

Boldog új évet mindenkinek, kivéve a Central Mediának :pray:t2: :face_with_hand_over_mouth:

12 Likes

Még mindig hihetetlen bénák. Valamelyik nap azon röhögtem, hogy kiment egy cikk az év legjobb termékeiről, utolsó szösszenetnek ezt a gondolatot szánták:

És ha már év végi összegző, akkor ezúton is szeretnénk megköszöni Nektek ezt az évet is és a rengeteg hasznos véleményt, amit hozzánk írtatok! Reméljük, hogy jövőre is velünk tartotok! :slightly_smiling_face:

Majd alatta ilyesmi: “Vagy valami hasonló, írd át nyugodtan, ha gondolod”. Nyilván a főni üzenete bent maradt a cikkben :face_with_hand_over_mouth: Oké, megesik az ilyesmi, de hányadik béna baki már? Át sem olvassák amit írnak, csak ctrl C+V azt jóvan (azóta ezt a hibát legalább sikerült javítani, kivették már a cikkből). Ebben a szellemben működik az egész azóta is, tényleg már csak röhögök, profizmusnak semmi nyoma :stuck_out_tongue_closed_eyes:

14 Likes

Namár. Kívánj nekik sikeres új évet. Esetleg teljesítményben és pozitív eredményekben gazdagabbat. :stuck_out_tongue:

5 Likes

Bocsánat, tényleg bunkó megszólalás volt :see_no_evil:
Aktív és tevékeny új évet kívánok nekik!

1 Likes

Sziasztok!

Legutoljára szeptember végén írtam ide, úgy gondoltam ideje megnézni mi történt azt elmúlt pár hónapban… Örülök, hogy a krémekről írt véleményeim és az eladással/vásárlással kapcsolatos véleményeim is előkerültek. Észrevétel ezzel kapcsolatban, hogy a rengeteg törölt termékem miért van még a tényleges eladások között? Szuper lenne, ha a törölt és igazából nem eladott termékeket ki tudnátok venni, mert így nem átlátható. A 4.99 5* fül nem értem miért a nevem alatt van, aki újonnan jár itt szerintem abszolút nem érthető neki, hogy mire kaptam ezt az értékelést… Miért nem a piactér fül alatt jelenik meg az eladások minősítése vagy ha programozás szempontjából nehéz, miért nincs jelölve, hogy ez mire vonatkozik? Pl. 4.99 5* értékelésű eladó… Miért nem lehet telefonon csak beírni, hogy highlighter a piactér keresőjébe? A piactér alapvető működését majd kipróbálom, de nagyon zavaró, hogy nem eladott hanem törölt termékek is az eladottak között vannak!

Nem tudom, hogy foglalkoztok-e ilyen felhasználói meglátásokkal vagy mi a felújítási struktúra, de szeretném leírni a gondolataimat az oldal jelenlegi állapotával kapcsolatban, hátha ad valakinek ötletet:

• Nagyon kellemetlen, hogy amikor megnyitod az oldalt egy hatalmas reklám kitakarja az egész képernyőt. A jelenlegi Rossmanos reklámtól olyan mintha egy Rossman webshopot nyitnék meg… Amúgy is elég sok reklám van, de ez kifejezetten zavaró.
  • A design minimális ami általában az átláthatóságra törekszik… Itt minimális a design, de nem átlátható és összefolyik a kezdőlap pl. a hirdetésekkel…
  • A menüpontok nem rosszak alapvetően, de miért nincsen egy Főoldal menüpont ahol látni az újonnan feltöltött termékeket + véleményeket és mondjuk felkapott termékek vannak a bemutatkozás után. Szerintem teljesen felesleges minden menüpontot beleömleszteni a főoldalba, annyira tömör és átláthatatlan… Az alapvető struktúra és elnevezések sem annyira logikusak nekem…
  • Főldal-Krémek-Összetevők-Piactér-Magazin-Fórum-Teszteld le! lenne szerintem a legokosabb menü felépítés, az oldal szélén a profil mellett meg értesítés és üzenetek piktogram. Azért gondolom ezt, mert Krémmánia alapja (szerintem) az, hogy böngészünk a krémek és az összetevők között hogy mi is a legszimpatikusabb és ki mit gondol, eladunk és cserélgetünk. A márkák menüpont szerintem nem olyan lényeges, hiszen lehet a krémeknél márkára szűrni és a vélemények menüpont sem indokolt, mivel a csillagot látod a krémek gyűjtő oldalán így ha érdekel rámész és elolvasod a véleményeket. Az új vélemények stb. meg szerintem a főoldalra illenének a legjobban… Sőt én a Teszteld le! menüpontot is csak egy bannerként tudnám elképzelni a főoldalon, ha éppen van valami tesztelni való termék.

Meglátások a Profilra történő kattintás után:

• 4.99 5* ahogy említettem is, nem egyételmű, de ezt fent már kifejtettem.
  • Az alatta lévő sáv rendben van, bár a követőket nem értem. Van egy követőm, de kicsoda? Ha rákkattintok a Krémmániásokra (na az elnevezésekre majd még kitérek) akkor se látom. Mi ennek a funkciója így? Kapunk valamit, de igazából nem. Ez egy jó fejlesztés lenne! de ebben a formában ez egy felesleges adat. Jó lenne ha lehetne a követőket és követéseket látni, és be lehetne állítani, hogy kapjunk értesítést, ha új véleményt ír az általunk követett vagy új terméket tölt fel.
  • Bal oldali sáv: átlátható, de ezek az elnevezések… csak nekem ennyire érthetetlen? Polcaim-Kedvenceim-Véleményeim (igen, akkor már az is lehetne véleményeim folytatólagosan és ezek amúgy is az én véleményeim nem mindenkié) rendben vannak. Mintha hirtelen az első három pont után megint az oldalról alapvetően és az oldal menüjéről lenne szó és nem az egyéni személyről. - Piactér… hogy kerül az hozzám? Miért nem mondjuk Eladó termékeim? - Krémmániások… mármint kik? Krémmániás ismerőseim? mondjuk :slight_smile: - Krémek… mármint ezeket én csináltam vagy mondjuk ezek a Feltöltött termékeim vagy krémeim / Feltöltött márkáim / Feltöltött összetevőim?..

Egyéb gondolatok: jó lenne ha könnyen elérhetőek lennének az értesítések telefonról is. Egy üzenetküldési funkció sem lenne rossz és valami ami mutatja, hogy mennyire volt aktív egy adott tag az elmúlt időben. Akartam termékeket feltölteni, azt írta sikertelen… Kaptam ma egy csomó e-mailt, hogy márka feltöltésem elutasították… mit és miért??? Lenne még sok más gondolatom is, de amiket megfogalmaztam szerintem alapvetőek… Nem akarok senkinek sem okoskodni, ne értsétek félre. Inkább segíteni, mert hiányzik az oldal. Hátha elgondolkoztok ezen… :slight_smile:

8 Likes

Én meg nem akarlak lehangolni, igazán elismerésre méltó, hogy ilyen szépen leírtad a még mindig hiányzó, bosszantó ill. nem működő dolgokat, de szerintem az égvilágon semmi nem fog történni már ezen a magyar oldalon - ha fél év alatt nem tudták illetve nem akarták kijavítani, ezután sem fogják, arra hideg vizet ihatunk.
Szerintem most a fúzióra koncentrálnak, ami nekem egy nagy katyvasz, hogy mit is akarnak a csehekkel, szlovákokkal stb. Akarnak egy vintedkettőt csak kozmetikumokra, vagy mi a szösz?
Kb. 2 órája eladtam egy parfümöt a piactéren (kb. 5 hónap kihagyás után először), persze továbbra sem kapom meg a vevő email címét, így nem tudok neki írni. Ezt már tavaly augusztusban jeleztem emailen, fórumon, postagalambbal stb., a fülük botját sem mozgatják erre sem.
Én már egyáltalán nem olvasok véleményeket, töröltem az összes eddig írtat is, csak néha ide benézek osztjónapot. Nők Lapja Café fórummá degradálódott ez a valaha szuper kis oldal.

6 Likes

Tegnap négy e-mailt kaptam a rendszertől, hogy elutasításra került a márka feltöltési kérelmem. A legszebb az egészben, hogy soha nem akartam feltölteni új márkát… :laughing: Pláne nem négyet. De látom, nem vagyok ezzel egyedül.

3 Likes

Kérlek, hogy a hibákat jelezzétek a kremmania@centralmediacsoport.hu címen, ott tudunk válaszolni.
Nagyon köszönöm! :heart:

Aha, értjük, szóval a fórumot már elengedtétek, az emailben érkező kérésekre pedig senki nem látja, hogy reagáltatok-e. A lényeg, hogy hagyjunk már békén titeket! Köszi! :kissing_heart:

16 Likes

…de én ezt most nem értem. Oké, hogy emailt valsz gyakrabban néztek, de ha egyszer észreveszitek, hogy itt is jött valami visszajelzés (nyilván egyértelműen arra válaszul született ez a reakció), akkor azt miért nem lehet ugyanúgy felvenni a listára, mint az e-mailben érkezetteket? A lényeg nem az lenne, hogy válaszoljatok a hibákkal kapcsolatban, hanem hogy orvosoljátok őket, főleg ha már ilyen szépen, készen, egyértelműen leírva érkezik javítási javaslat :roll_eyes: :pensive:

3 Likes

uhh, ez nagyon arcpirító, @Lin tökéletesen összefoglaltad. Akar a franc tovább kepeszteni itt bármiért is.

2 Likes

Először átveszi a portás a nyomtatványt, beírják a postakönyvbe, iktatják, érkeztetik, továbbítják 3 különböző ügyosztályra, mire meglesz a valódi felelőse. Ott újra iktatja az osztáyvezető titkárnője, de visszaküldi hiánypótlásra, mert leöntötte kávéval. Aztán mire lemegy ez a kör 2x, a végén megy a fiók aljára a “fontos iratok” mappába, és soha nem kerül elő többé, az oldal marad ilyen, amilyen. Aztán a havi meetingen mehet a csodálkozás a zuhanó látogatottság miatt.

2 Likes

Á, ennyit sem fektetnek bele szerintem. Talán annyit megtesznek, hogy a levélíró kap egy előre megszerkesztett sablon választ aztán egyetlen gombnyomás (Del) és a kommunikáció le is van tudva. Itt semmi nem fog történni már.

3 Likes

Eltelt lassan fél év a nagy megújulás óta. Ami eddig úgy maradt, az a jövőben is úgy marad. Napi bölcsességemet olvashattátok. :rofl:

5 Likes

Egyébként léteznek olyan ügyfélszolgálatok, ahol a javaslatokra visszaírnak egy sablonválaszt, hogy “a javaslatot továbbítottuk a megfelelő osztályra”, majd törlik az emailt. :grimacing:

1 Likes