Nincs már olyan sajnos
Kedves Fexa!
Kérlek, hogy ezzel a kérdéssel keresd fel a kremmania@centralmediacsoport címet, ott fognak tudni érdemben válaszolni rá.
Köszönöm megértésedet!
Most hasonlóan jártam, mint te. Pár napja eladtam a piactéren. Amint jóváhagytam a vásárlást, teljesen eltűnt az adatlap. Bár én értesítőt kaptam és rendben is volt minden, de most újra ott van az eladó termékeim között az eredeti feltöltési dátummal.
1 hónapja pedig vásároltam. Értesítés volt, az adatlap eltűnt. Írtam az ügyfélszolgálatra, hogy szeretném értékelni az adásvételt, de nem tudom. Azt válaszolták, valószínűleg az eladó törölte a terméket (nem törölte).
Sajnálom, hogy nem tudok értékelést írni/ kapni, szerintem az egyik leghasznosabb funkció volt a piactéren.
sziasztok! volt itt a napokban egy kritikusabb komment, amit flag-eltek és persze töröltek is… A fórumozó nevére nem emlékszem, csak hogy ő dobta be azt az új facebook csoportot a parfümök kapcsán, aminek a megtalálásával aztán páran bajlódtak. Visszagörgetve úgy tűnik, azok a kommentjei is törölve lettek, vagy talán maga a felhasználó is? Valaki esetleg tud erről az egészről valamit?
Sajnos úgy látszik itt tilos a kritika. Minden szép, minden tökéletesen működik.
Az mindegy hogy lassan féléve ugyanazok a hibák vannak, a kereső még mindig nem jól működik (hiába állítják hogy de), és a piactér, értékelések terén is lenne mit javítani.
Csak már belefáradtunk, inkább nem mondunk semmit.
A Fb csoport neve régi krémmániások parfümös csoportja.
Most őszintén ki hányszor látogatja az Új Krémmániát’ hetente vs hányszor látogatta a régit?
Én: Új vs Régi :0 VS -min. 50x
A megújulás előtt naponta felnéztem, a piactérre minimum, mert nagyon jókat lehetett kifogni. Azóta egyszer mertem ott vásárolni, és bár az eladó szupi volt, de maga a vásárlási folyamat nagyon nem. Így aztán kénytelen vagyok hanyagolni, hacsak nem olyan az eladó, hogy nem leütést kér, hanem e-mailt. De inkább nem is nézem a piacteret, nem fájdítom a szívem…
Én régen naponta többször felléptem és sok ideig elbogarásztam új véleményeket olvasgatva, ihletet merítve, vagy konkrét vásárlás előtt itt lecsekkoltam az adott terméket, vagy a piactéren bóklásztam új áldozatokra vadászva.
Most alig vagyok fent párszor, türelmetlen vagyok, nem tetszik a sok kattintás, régen minden terméket megtaláltam. Most ott álldogálok a boltban mint egy idióta, mert ha hirtelen rákeresek valamire, hogy lecsekkoljam vásárlás előtt, nem találom és ez idegesít. A piactérre is alig jövök már fel, néha megnézem az új felhozatalt, de keresni már nem keresek, mert még azokat a hirdetéseket sem találom, amikről tudom, hogy léteznek.
Köszönjük central mediacsoport!
Ez lenne a nagy meglepetés? Sajnos engem nem hozott lázba ez a bejelentés, sőt. Látom lelki szemeim előtt a piactér jövőjét, ne legyen igazam de a Vinted képe ugrott be.
Hát elég gáz
Remélem legalább annyi előnye lesz ennek, hogy a nagy nemzetközi debütálás előtt gatyába rázzák az alapvető UX hibákat az oldalon.
“A Central szépségápolási termékek gazdag adatbázisával és robusztus digitális platformjával járul hozzá, így ez az együttműködés közös képességeink zökkenőmentes ötvözetét jelenti”
“robosztus digitális platform”?
Hát akkor most jött el az ideje, hogy töröljem a regisztrációmat. Ha nem lennék finom és nőies, olyan cifrát írnék ide, hogy nem 4, hanem 40 évre tiltanának ki. Így nem mondom, csak gondolom! Köszönjük szépen Central Media! Az év végi bónusz azért jár nektek így is, a “professzionális” idei munkátokért.
Én is már csak heti 2x látogatom az új oldalt kb., mondjuk volt is két piacteres vásárlásom az elmúlt hetekben. De régen mindennap feljöttem, gyakran munkában az üresjárataimat is krémmániás vélemények olvasásával töltöttem. Szerintem nagy részünk most jutott el oda, hogy elgyászolta, és már szinte elfelejtette, nem keresi, elfogadta, hogy “nincs többé”.
Én továbbra is benézek minden nap, néha csak átpörgetem a dolgokat, néha olvasgatok, néha felidegesítem magam… Megszoktam, hogy ennyi az oldal, bosszantani amúgy bosszant az üzemeltetők hozzáállása, de nem tudok mit csinálni. A semminél több, főleg ha keresgélős, próbálgatós projektben vagyok, akkor azért a vélemények jól jönnek. Írok is, ha van mit, de én grafomán vagyok, nekem ez öröm, kikapcsolódás, énidő, nem zavar ha más is profitál belőle.
Próbálom elengedni, hogy ragaszkodjak egy már/még nemlétező felülethez. A belengetett új piaci helyezkedés komolytalan számomra, tekintve, hogy mi (nem) volt itt az utóbbi hónapokban… Hát hajrá, sok sikert!
Én azelőtt naponta néztem, imádtam a véleményeket olvasni a parfümökről, és nagyon sokat vásároltam. A “megújulás” ( ) óta már csak a fórumra nézek be, számomra ennyi maradt a KM-ből
Napi szinten ránézek, és nem tudom elhagyni a reflexet, hogy ha bármilyen termék érdekel, itt utánanézzek. Azt sem bírom elhagyni, hogy új terméket ne tegyek rá a (nagynehezen visszakapott) kedvencek lisára a későbbi véleményezés céljából. Nem tudom hogy hogy vagytok vele, szerintem érezhetően kevesebb vélemény érkezik. Ezt tapasztalom az új vélemények olvasásakor is, és konkrétan 1-1 termékre rákereseve is. Egy újdonságról lassabban érkezik az első vélemény, mint korábban. Továbbra is várom a javításokat, péládul a feltöltött termékeimet szívesen látnám időrendben, mint korábban. Próbálok beletörődni, hogy ez ilyen lett…
Megmondom őszintén, a múltkor feltöltöttem volna egy krémet, ami nincs fent, akárhogy is kerestem rá. Tableten voltam, így az összetevők beírása kicsit macerásabb, főleg, ha nincs a rendszerben. Na, megküzdöttem vele, minden ok, elküldtem. Aztán jött az elutasító válasz indoklás nélkül. Jó lett volna tudni, mi az oka, mert abból tanul az ember.