Krémmánia megújulás FONTOS

Csatlakozom Linhez. Az öntömjénezés és kürtölgetés közben ne felejtsük már el Tarzícia kitiltását, amit kicsinyes bosszúállás, példastatuálás és aljasság eredményezett. Igen, fájt az igazság nekik. Javaslok nagy-nagy szerénységet és kussolást minden “javítással” és “újítással” kapcsolatban. Az általuk létrehozott szart kavargatják, és nekünk dicsérni kellene az átható szagokat?
Lehet kitiltani engem is. Lassan felér egy kitüntetéssel.

14 Likes

Lányok, lányok!
Olyan igazságokat írtok le, hogy az lesz a vége, hogy Tarzicía után, mehetünk mindannyian büntibe! :rofl:
Mindenki szavával teljesen egyetértek.
Én egyszerűen azt nem hiszem el, hogy egy olyan alapfunkció sem működik, mint a termékkereső… Nekem már csak a google a barátom. Bármit keresek, mellé írom, hogy krémmánia, aztán így érdekes - minden termék fennt van amit keresek.

8 Likes

Ugyanígy keresek rá a termékekre. Micsoda szégyen! :joy:

3 Likes

És én is. Mert egyébként nem találom.
Annyira hiányzik a régi Krémmania!
Én már fel sem lépek mert nincs értelme.
Csak remélni tudom hogy lesz egy használható utódja egyszer.

7 Likes

Múlt héten vasárnap leütöttem egy parfümöt a piactéren. Leütés után foglalt állapotba került a termék, és direkt megnéztem az eladó oldalát, onnan eltűnt. Tehát nem álmodtam, tényleg leütöttem…

Eltelik 3 nap, semmi visszajelzés az eladótól, pedig 5 csillagos és százvalahány értékelése van, teljesen megbízhatónak tűnik. Megnéztem a leütött termék lapját, hát ismét eladó, és a lány eladó cuccai közt is megint ott van. Írtam a terméklapon neki egy üzit és leütöttem ismét. Pár óra múlva visszajelzett, mondván, hogy semmilyen értesítést sem kapott addig a Krémmániától erről a vásárlásról és köszöni, hogy írtam. Innentől kezdve már pikkpakk lebonyolítottuk az adásvételt, nagyon kedves, gyors eladó, teljesen jogos volt a sok pozitív visszajelzés. :slight_smile:

Szóval ez sem működik, de számítottam valami ilyesmire, leütés után elmentettem a nyitott lapjaim közé a leütött terméket, így tudtam neki írni amikor nem válaszolt.
Érdemes erre is figyelni.

5 Likes

Tulajdonképpen nem működik semmi, csak a kitiltás, meg porhintés…

5 Likes

Őszintén szólva még a porhintés is nagyon vérszegényen folyik. :joy:

7 Likes

Sziasztok! Új termék feltöltésénél kb 1 perc után jött az email, hogy Termék feltöltési kérés elutasítva. Semmi magyarázat, hogy mi lehetett vele a gond. Másnál is előfordult már ilyen?
Most látom csak, hogy az adott termék mégis megvan feltöltve (más által, májusi dátummal), de amikor én próbáltam (október végén) még tuti nem volt ott.

Új márka feltöltésénél jártam így. A feltöltés már aktív volt, előtte még nem szerepelt az adatázisban. Az email az élesítés utáni napon jött, a márka azóta is látható, alatta pedig azóta is szépen sorakoznak a feltöltött krémek.

EDIT: hétvégén ~7 terméket töltöttem fel, többet INCIvel. Ma nem látom a profilomon a jóváhagyásra várók között, de a frissen feltöltöttek között sincs a főoldalon. 100% biztos vagyok benne, hogy még nincsenek más által feltöltve, végiglapoztam a márkát.

@Forummodi
Olyasmi van kilátásban, hogy a profilomon a feltöltött krémek is időrendi sorrendben legyenek listázva? Ez most teljesen random, legutóbb a 34 oldalas listán a 30. oldalon találtam meg a krémet. Így nem tudom magam visszacsekkolni, hogy megérte-e veszőődni a feltöltéssel

2 Likes

Én is jártam úgy, hogy kerestem valamit, többféleképpen sem hozta ki a kereső és feltöltöttem újra. Aztán valahogy mégis láttam, hogy már fent van. Rengeteg ilyen duplikáció van. Igazából jó, ha kiszűrik az adminok, de mivel a kereső régen és kb most is az oldal szégyene, ez előfordul. Az hogy egyből elutasították, szerintem csak azért van, mert pont ott volt egy admin a háttérben. A feltöltéseket tök random, mikor hagyják jóvá, nekem is volt olyan már, hogy kb azonnal, de olyan is, hogy egy hét.

1 Likes

Jelentkeztem. :slight_smile:

Végre szűrhetőek a parfümvélemények, köszönöm.

1 Likes

Ez is egy jó hír, de pl a hirdetés feladásnál felesleges a termék vásárlás idejét és a lejárat idejét bennhagyni ezt törölhetnétek. Úgysem lehet pontosan meghatározni minden terméknél.

2 Likes

Szerencsére odáig eljutottak, hogy már nem kötelező kitölteni, anélkül is feladható a hirdetés. :slight_smile:

1 Likes

Kedves Izar! Jelzésedet követően teszteltük a piactér eladás-vétel folyamatot és tesztelőink minden értesítő mailt, ami a folyamatban kiküldésre kerül hiánytalanul megkaptak. Ha az eladó nem kapja meg az értesítőt, annak több oka is lehet. Például ha olyan e-mail címmel regisztrált nagyon régen, amit már nem használ, akkor nem fogja látni. Elképzelhető, hogy a levelezője spamnek értékelte az értesítőt vagy olyan mappába sorolta, amit nem szokott külön figyelni (pl.:promóciók). Ezeket ellenőrizni kellene, mert a folyamat a mi tesztünk esetében hibátlan volt.

2 Likes

Sziasztok!
Már régóta tag vagyok Krémmánián. Ahogy megújult az oldal, nem tudok feltölteni eladó terméket, millió képpen próbálkoztam már. Mindig “server error”-t ír ki. Jeleztem a hibát, pár tippet kaptam, de ennek ellenére sem működik. Valaki járt már így?

Az én esetember az történt, hogy bár leütöttem a terméket, és az foglalt állapotba került, valamint az eladó termékei közül is eltűnt, pár nap múlva mikor visszanéztem, nem volt leütve, hanem aktív volt ismét.
Amikor másodszor leütöttem a terméket, akkor már megkapta az eladó az értesítő e-mailt tőletek.
Szóval nem az értesítő e-mailekkel van a gond, hanem valahogy a termék ismét eladóvá vált leütés után.

Egyébként nem az eladó rakta fel ismét, ez 100%. Amit másodjára leütöttem, az ugyanakkori feltöltés volt mint az első. (2024.11.02.)

Azt meg lehetne oldani, hogy a hirdetés feladásnál, ne folyjanak össze a sorok?
Lehessen tagolni ahogy régebben a mondatokat?

3 Likes

Régen a piactéren célirányosan lehetett keresni smink kategóriában lebontva pl. szempillaspirál .
Én ezt most nem látom vagy elkerüli a figyelmemet?

2 Likes

@Forummodi
Az oldal megújulása kapcsán szeretném megtudni, hogy mi a Central Médiacsoport álláspontja a mesterséges intelligencia jelenlegi vagy elkövetkező közreműködéséről a Krémmánián? Van-e illetve lesz-e használatban, és ha igen, milyen célra?
Követtek-e bármilyen etikai irányelvet?

3 Likes