Krémmánia megújulás FONTOS

Tényleg ez volt a nagy javítás-csomag, amire heteket kellett várni? A három hónap után persze. Mert én semmi változást nem látok. Ja, lehet hogy azokat a funkciókat pont nem használom, vagy mert eddig sem, vagy mert nem látom már értelmét kísérletezni…
De a piactéren az eladásaim száma továbbra is többezer a kb 200 helyett, tehát az összes korábban általam törölt terméket is odaszámolja. A piactéri hirdetés szövege továbbra is egy betűtenger. A visszajelzések továbbra sem látszanak. Pont azok nem lettek javítva, amik egyértelmű óriási hibák. Ezt tényleg nem akarják érteni???

8 Likes

A jövőben “újabb fejlesztések”…??? Ezek nem fejlesztések, továbbra sem működik egy csomó funkció, ami fejlesztésként lett eladva nekünk :rofl: Erre a pár dologra meg olyan régóta vártunk, hogy én pl nagyon nem tudok tapsikolni az informatikus fiúkának (vagy lánykának). Ez lett volna a dolga eddig is. Az a baj, hogy úgy le van maradva az oldal saját magához képest, hogy az már vicc.
Majd ha működik minden normálisan, akkor jöhet az ígérgetés fejlesztésekről, bár ezek után nem hiszem, hogy lenne bárki, aki optimistán fog itt hozzáállni.

Ne keverjük már össze a hibajavítást a fejlesztéssel…

12 Likes

Csatlakozom Linhez. Az öntömjénezés és kürtölgetés közben ne felejtsük már el Tarzícia kitiltását, amit kicsinyes bosszúállás, példastatuálás és aljasság eredményezett. Igen, fájt az igazság nekik. Javaslok nagy-nagy szerénységet és kussolást minden “javítással” és “újítással” kapcsolatban. Az általuk létrehozott szart kavargatják, és nekünk dicsérni kellene az átható szagokat?
Lehet kitiltani engem is. Lassan felér egy kitüntetéssel.

13 Likes

Lányok, lányok!
Olyan igazságokat írtok le, hogy az lesz a vége, hogy Tarzicía után, mehetünk mindannyian büntibe! :rofl:
Mindenki szavával teljesen egyetértek.
Én egyszerűen azt nem hiszem el, hogy egy olyan alapfunkció sem működik, mint a termékkereső… Nekem már csak a google a barátom. Bármit keresek, mellé írom, hogy krémmánia, aztán így érdekes - minden termék fennt van amit keresek.

7 Likes

Ugyanígy keresek rá a termékekre. Micsoda szégyen! :joy:

3 Likes

És én is. Mert egyébként nem találom.
Annyira hiányzik a régi Krémmania!
Én már fel sem lépek mert nincs értelme.
Csak remélni tudom hogy lesz egy használható utódja egyszer.

5 Likes

Múlt héten vasárnap leütöttem egy parfümöt a piactéren. Leütés után foglalt állapotba került a termék, és direkt megnéztem az eladó oldalát, onnan eltűnt. Tehát nem álmodtam, tényleg leütöttem…

Eltelik 3 nap, semmi visszajelzés az eladótól, pedig 5 csillagos és százvalahány értékelése van, teljesen megbízhatónak tűnik. Megnéztem a leütött termék lapját, hát ismét eladó, és a lány eladó cuccai közt is megint ott van. Írtam a terméklapon neki egy üzit és leütöttem ismét. Pár óra múlva visszajelzett, mondván, hogy semmilyen értesítést sem kapott addig a Krémmániától erről a vásárlásról és köszöni, hogy írtam. Innentől kezdve már pikkpakk lebonyolítottuk az adásvételt, nagyon kedves, gyors eladó, teljesen jogos volt a sok pozitív visszajelzés. :slight_smile:

Szóval ez sem működik, de számítottam valami ilyesmire, leütés után elmentettem a nyitott lapjaim közé a leütött terméket, így tudtam neki írni amikor nem válaszolt.
Érdemes erre is figyelni.

5 Likes

Tulajdonképpen nem működik semmi, csak a kitiltás, meg porhintés…