én most sem látom, bár ez lehet letiltás miatt is, franc se’ tudja. Bár én inkább krémek/smink terén vagyok vásárlás terén érintett, parfümös csoportokban megvannak a jól bejáratott csoportok, vagy csatornák
Én sem látom most sem
privát csoport, ahogy látom az előzmény alapján, így érthető, miért nem található Természetesen megértem, tudomásul veszem
Köszönöm, sikerült
Árulkodó a név is, testuser.
Én is jelentkeztem.
Sziasztok!
Még mindig nincs konszenzus arról, hogy 1 nap hány db terméket lehet feltölteni?
Tegnap letelt a 3 hónapom újoncként (valójában 12-13 éves, valaha aktív boldog Krémmániás…)
Sikerült 10 terméket feltöltenem este. Ma egyet sikerült. Meg kell várni a 24 órát? De 1 miért sikerült?
Én próbáltam jelentkezni, de hamarabb lettem elutasítva, mint hogy válaszoltam volna a 3 kérdésre
elnézést kérek, én voltam a hibás, nem vettem észre, hogy 1 perce jelentkeztél és éppen kitöltöd a kérdéseket és elfogadod a szabályzatot, ezért küldtem visszajelzést…utólag is bocsesz, elég fura ez a megoldás, hogy a FB már akkor jelez hogy jelentkeztél, miközben éppen töltöd…hmmm
Azóta már jóváhagytatok, köszönöm!
Nem nagyon írtam még a fórumra, és most nem is térnék ki az eddig tárgyalt problémás dolgokra.
Amúgy sem voltam nagyon aktív, mert tyúkanyóként ülök a nem használt parfümjeimen is. Viszont mostanában én gyakrabban tapasztalom, hogy “fantomvásárlók” írnak rám. Tehát nem csak érdeklődik, hanem leírja a napot mikor venné át, stb. aztán eltűnik. Tudom ez általános dolog az aktívabb eladóknak, de nekem az utóbbi két hónapban szaporodtak meg ezek. A héten kettő is volt, az egyiknek ki is fújtam a kért parfümöt, de a nagy lelkesedés után válaszra sem méltatott. A másik megbízhatóbbnak tűnt/ik, normális fogalmazás, újonc lehetett a kérdései alapján, viszont az adatlapját a leütés után sem tudtam megnézni (és más sem). Olyan mintha csak folyamatosan töltene be a profil oldala.
Miután leírtam neki, mennyit és hova utaljon, nem reagált (nem telt el sok idő, szóval alapjáraton nem vetném a szemére). Viszont ez az “elérhetetlen” adatlap nekem zavaró, másnak volt esetleg hasonló tapasztalata (lehet írta már más is, csak átfutottam)?
Sajnos, igen gyakori. általában az újoncoknál. Előfordul, hogy leüti a terméket, aztán ha megírom, hogy át kéne utalni, eltűnik. Gondolom az előre utalás miatt bizalmatlan, csak nem tudom, hogy lehetne másképp? De van, hogy egyszerűen elfelejt válaszolni, volt már, hogy ráírtam, hogy érdekli-e még a cucc, kiderült, hogy elfelejtett, aztán végül összejött a bolt. Emberek vagyunk egy próbát megér, ha van hozzá türelmed. Túl komolyan venni nem kell.
Köszi a választ, igen az előre utalás miatt is, amit megértek persze.
Kedves Angelless! Reménytelien várom, hogy most már tényleg jó hírekkel jelentkezhessünk!!!
Kedves Krémmániások!
Szeretnénk megköszönni az eddigi végtelen türelmeteket és bizalmatokat. Végre szuper hírrel jelentkezünk, ahogy ígértük: megérkezett a várva-várt javítási csomag, ami megoldja többek közt a kereső problémát, illetve a friss vélemények is kategóriánként szűrhetővé váltak. További jó hír, hogy a kollekciókból (polcokból) lehet törölni is elemeket!
A jövőben pedig további fejlesztések várhatóak, hogy még jobb legyen számotokra a Krémmániázás. Kövessétek a közösségi oldalainkat, ugyanis további jó hírekkel és meglepetésekkel készülünk!
(post deleted by author)
Sajnos én sem lejtek örömtáncot. Kínomban nevetek, hogy 4 hónap alatt ennyire futotta a javításból. Egyáltalán nem fogom ezután sem követni és olvasni a többi krémmániás felületet, eddig sem tettem. Itt szerettem volna úgy és annyit jelen lenni mint régen, mert akkor volt miért. Nekem sem meglepetésekre van szükségem, a régi oldalt szerettem volna visszakapni.
A márkaoldalakat úgy tűnik gatyába rázták nem olyan átlátható, mint régen volt a hármas tagolással (felül legnépszerűbb, alul a nem gyártottak), de nekem a top 3 legbosszantóbb KM újítás az volt, hogy a márkákat nem a feltöltés alapján listázta. Szóval ennek most nagyon örülök!
Csak így tovább, várjuk a jó híreket, sajnos hosszú még a lista
Kedves Centralmedia!
Egy ilyen oldal üzemeltetése nem csak a pénz bezsebelésével jár. Emberekkel foglalkozni nem egyszerű dolog, a határokat is nehéz megszabni, de mélységesen felháborító, aljas és szánalmas húzás volt Tarziciát kitiltani. Ráadásul 4 évre? A felhasználók kattintása, adatai, jelenléte, a reklámokból való bevétel jöhet, a kritika nem? Igen, valóban olykor passzív-agresszív volt a megfogalmazott vélemény, de minden pontjában igaz. Jó, megértem, az igazság fáj.
Ha igazán őszinték akarunk lenni, Ti érdemeltetek volna meg legalább 4 év tiltást ezért a fejetlenségért, amit megengedtetek magatoknak, a fejlesztő teamnek. Az, hogy a fórum életben maradt és hogy sokan még majd 3 hónap után is várják a javítást javarészt Tarziciának köszönhetitek, aki nem hagyta, hogy ellaposodjon a fórum, hogy feladjuk a várakozást. És mindezek után, amit műveltetek (vagy inkább nem műveltetek) eddig, már azt is meg merem kockáztatni, hogy ha Ő és néhány keménymag nem rágja itt hétről hétre a fületeket, pont le…artátok volna az oldal hibáit, jóvanazúgy, majd megszokják alapon.
És most, hogy állítólag kijön majd a várva várt frissítés, Tarzicia, aki szerintem mindannyiunk közül a legjobban várta azt, már nem láthatja a végtelenül igazságtalan, aljas retorziótok miatt.
Jöhet a tiltás!