Krémmánia megújulás FONTOS

Hát sziasztok!
Engem “csak” 10 napra tettek kussra az utolsó megszólalásom óta… Lehet, hogy ezzel mindjárt kiosztanak még 5 évet… Mert, hogy az előzőt október 23-án este 11-kor bírtam megkapni. Ez nekem 2 dologra enged következtetni: vagy figyelőre vagyok téve, mint ügyeletes kéretlen tartalom, vagy 0-24es munkatárs cenzúrázza a fórumot. Nem tudom, melyik a rosszabb.

Szeretem a szarkazmust és ebben a helyzetben akár a gúnyos viccelődést is. Továbbra is azt gondolom, meg kéne köszönniük, ha itt még bárki veszi a fáradtságát az ironizálásra. Például, hogy az informatikusaikat G.W.M ügyvédcsapatához hasonlítottam. Sajnos anno ez a poén is ment a levesbe.

De ennél TARTALMILAG sokkal fontosabb, mert, hogy ez bizony TARTALMI kritika és nem személyeskedés - bármennyire is szeretnék ezt ilyen irányba eltolni a tisztelt szerkesztők - hogy hazug a kommunikáció, hogy adatvédelmi skandalum volt az elmúlt 2 hónap nyereményjáték szervezése, hogy a honlap nyelvezete a “dicsőséges” megújulás óta a google translate és a chat gpt szerelemgyereke… ha másra nem is, de ilyen apróságokra legalább kiterjedhetne a Főszerkesztő Asszony vigyázó szeme.

Ez a honlap nem értünk jött létre, hanem belőlünk él (élt). Én is elhagyom, amint időm engedi, lementem a véleményeim releváns részét és nem fogom használni. Feltölteni, véleményezni. Sok sikert kívánok a szerkesztőknek a marketing értékesítéshez, ha minden értelmes hang elhallgat.

Az elején még azt javasoltam, keressenek új munkahelyet, mert kizárt, hogy ez a teljesítmény következmények nélkül marad. Ma már ezt megfordítanám: sose mondjatok fel! Nincs még egy olyan munkahely, ahol mindezekért olyan fejsimi járna, mint amit itt nyilvánosan a Kreatív és Kommunikációs igazgatótól kaptatok…

16 Likes

Ha Tarzicia ezt valaha olvassa, legalább minimális igazolás lehet a számára, hogy az ő eltiltása igazi mozgalmat indított a felhasználók önmegsemmisítése terén. Veszteségünk fájó, de nem volt hiába való, örök mementóul szolgál. :clap:

10 Likes

Sziasztok,

tudtok valamit ajánlani a piactér helyett, mert az teljesen használhatatlan lett.
Parfümös adásvételi csoport vagy bármilyen platform ajánlásokat szívesen fogadok.

Amit igazán sajnálok, hogy a még Medoraként írt vendégpostjaim 2012-től mind egy szálig eltűntek a blogról, illetve maga a blog ment a süllyesztőbe.Erre a minap ébredtem rá, erre van valakinek ötlete hogy lehetne előásni?A véleményeimet egy percig nem sajnálom, azokat én magam töröltem, de a postokat le kellene mentenem valahogyan.

Szeretettel üdvözlöm az ős parfümánokat ha olvassátok a soraimat.
Medora/Laurencia

9 Likes

Szia @Laurencia , én megtaláltam a posztjaidat. Igaz, a nevedre nem lehet rákeresni, de úgy látom, itt vannak olyan bejegyzések, amiket Te írtál: KrémMánia: parfümmánia
Gondolom, nem az összes, de legalább egy néhány itt van.

A piactér helyett esetleg a Vinted? Ott szoktam látni parfümhirdetéseket is. Illetve a facebookon is van fent jó pár parfümárus csoport, bár eladóként nincsen tapasztalatom.

3 Likes

Köszi, meg is találtam őket.
Vinted nem opció, bontatlan termékeket lehet csak feltölteni.

Szia
@Laurencia nekem annak idején ezt ajánlotta egy nagyon aranyos vásárló, mikor személyesen adtam át neki egy fújóst és valahogy ott ragadtunk beszélgetni:
Nonprofit baráti parfümklub | Facebook (csak parfümös)
Én magam nem léptem be végül, mert nem kerestem éppen új illatokat (nem volt hatalmas gyüjteményem sem, olyan 20 körül), aztán pedig el is felejtettem mostanáig.
Nem biztos hogy ez lesz a te csoportod, sőt lehet már ismered is, de gondoltam egy linket megér hátha mégis.

5 Likes

Illatbirodalom , niche parfümök adás-vétele, Parfümőrült NICHE Parfüm adás-vétel
Niche parfüm klub

2 Likes

Van esetleg olyan oldal is, ahol nem csak nichefanok adnak-vesznek? Előre is köszi.

Szia Eternity!Én beléptem ebbe a privát csopiba amit fent a kolleginák javasoltak.(Nonprofit baráti parfümclub) Itt minden van és valóban nagyon baráti közösség.
2 db illatom azonnal gazdára is talált, ehhez képest a piactérre feltöltéssel kb 2 hónapig semmi nem történt velük.Szerintem a kutya nem látta ezeket ha nekem magamnak is 20 perc volt megtalálni.
Google keresőből elérve nagy kínlódás után az összes hirdetésem töröltem.
Semmi értelme ezt tovább erőltetni, én az eladásokat is elvittem a tegnapi nappal.

8 Likes

Kedves Laurencia/Drága Medora, Te is nagyon fogsz hiányozni nekünk! :cry:
Köszönöm a tipppet, megpróbálom ezt a csoportot. Most is bent vagyok egy csoportban, de 10 hirdetésből kb. 1-re érkezik érdeklődés, pedig elég sok tagja van. Valami csoda folytán múlt héten 2 illatomat is elvitték a piactérről, persze mindkettő ritkaság és újonc vette meg, gondolom rákeresett a gugliban és úgy találta meg nálam. A véleményeimet már én is töröltem kb. 1 hónapja (érdekes, az azokért kapott pontjaim viszont ugyanúgy megmaradtak)! :smiley: Mindegy is, a KM szerintem eldobta a kanalat.

2 Likes

Csináljunk egyet! Vagy nem is tudom… :slight_smile:
Bár már múltkor is és most is szétnéztem a nyilvános csoportokban, és láttam kétes hirdetett termékeket, de volt olyan is, akiről kiderült, hogy tényleg hamis parfümöt adna el. Én itt 99%-otokban megbízom, a vélemények, eladott termékek, értékelések alapján választottam mindig, nyilván ezzel ti is mind így vagytok. Csakis olyan Facebook-csoportban érezném “biztonságban” magam, ahol az itteni eladók hirdetnek.
Akkora szégyen, hogy ilyeneken kell gondolkodnunk, és hogy július vége óta még mindig itt tart ez a megújulós “projekt”.

3 Likes

Kb. 1 hónapja az egyik parfümös csoportot egy elmebeteg telerakta “felnőtt tartalommal” rendelkező képekkel. Admin sehol… már nem vártam meg, amíg végre letörölte valaki azokat, inkább kiléptem.
A másik csoport pedig az, amit fentebb írtam: szinte semmi mozgás. Az Avon-Oriflame csoportban jobban eladtam már bármit, mint ezekben a fészbukkos csoportosulásokban. Mondjuk én niche-el nem foglalkozom. Így igazat adok Neked, kellene egy “régi KM-esek csoportja” vagy valami ilyesmi.

3 Likes

https://www.facebook.com/groups/1167121140119780

Van :slight_smile: Itt csak olyanok vannak, akik megbízhatóak :slight_smile:

nekem erre azt jelzi ki, hogy ez a taralom jelenleg nem elérhető

1 Likes

Lehet rejtett csoport, ha írtok privátban, akkor meg tudlak hívni titeket :slight_smile:

1 Likes

Szeretettel várunk minden olfaktománt a Nonprofit baráti parfümklub-ban, kérlek benneteket, hogy a csoport szabályzatát hagyjátok jóvá…mint minden más csoprtban, sajnos emiatt sok jelentkezőt nem tudunk felvenni :kissing_heart: Nonprofit baráti parfümklub | Facebook

9 Likes

Minden.ami parfüm
Parfümimádók csoportja
Illatok szerelmesei(Parfüm!Adunk-Veszünk-Cserélünk)
Parfümmánia Add el-vedd meg!

2 Likes

Sziasztok,
Egy másik vadiúj csoport,
“Régi Krémmániások parfümös csoportja”.

6 Likes

Szia, nekem nem dobja ki a FB :frowning:

Be tudod esetleg tenni ide a linket? Nem dobja fel a Fb ezt a csoportot.
Köszönjük! :slight_smile:

1 Likes