Hát sziasztok!
Engem “csak” 10 napra tettek kussra az utolsó megszólalásom óta… Lehet, hogy ezzel mindjárt kiosztanak még 5 évet… Mert, hogy az előzőt október 23-án este 11-kor bírtam megkapni. Ez nekem 2 dologra enged következtetni: vagy figyelőre vagyok téve, mint ügyeletes kéretlen tartalom, vagy 0-24es munkatárs cenzúrázza a fórumot. Nem tudom, melyik a rosszabb.
Szeretem a szarkazmust és ebben a helyzetben akár a gúnyos viccelődést is. Továbbra is azt gondolom, meg kéne köszönniük, ha itt még bárki veszi a fáradtságát az ironizálásra. Például, hogy az informatikusaikat G.W.M ügyvédcsapatához hasonlítottam. Sajnos anno ez a poén is ment a levesbe.
De ennél TARTALMILAG sokkal fontosabb, mert, hogy ez bizony TARTALMI kritika és nem személyeskedés - bármennyire is szeretnék ezt ilyen irányba eltolni a tisztelt szerkesztők - hogy hazug a kommunikáció, hogy adatvédelmi skandalum volt az elmúlt 2 hónap nyereményjáték szervezése, hogy a honlap nyelvezete a “dicsőséges” megújulás óta a google translate és a chat gpt szerelemgyereke… ha másra nem is, de ilyen apróságokra legalább kiterjedhetne a Főszerkesztő Asszony vigyázó szeme.
Ez a honlap nem értünk jött létre, hanem belőlünk él (élt). Én is elhagyom, amint időm engedi, lementem a véleményeim releváns részét és nem fogom használni. Feltölteni, véleményezni. Sok sikert kívánok a szerkesztőknek a marketing értékesítéshez, ha minden értelmes hang elhallgat.
Az elején még azt javasoltam, keressenek új munkahelyet, mert kizárt, hogy ez a teljesítmény következmények nélkül marad. Ma már ezt megfordítanám: sose mondjatok fel! Nincs még egy olyan munkahely, ahol mindezekért olyan fejsimi járna, mint amit itt nyilvánosan a Kreatív és Kommunikációs igazgatótól kaptatok…