Krémmánia megújulás FONTOS

Felháborítónak tartom hogy valakit 4 évre eltiltsanak a fórumról, hol élünk??

Az oldal már nem hetek, hanem hónapok óta tele hibákkal.
Használhatatlan a kereső, és már csak legyintünk arra, hogy hamarosan jön a javítás.

De lányok, vegyük észre hogy ez itt senkit sem érdekel, ahogy a véleményünk sem.
És nem hiszem hogy bezár az oldal, mert jönnek új felhasználók más generációból akik nem látták az előzőt.
Szerintem a legjobb ha elengedjuk az egészet és tovább állunk innen.

17 Likes

Sajnos valóban. Nemhogy kényelmi funkciók, hanem az alapfunkciók sem működnek. Minden lebutított, gagyi. A kereső használhatatlan és ebből fakadóan a piactér is. Már nagyon ritkán értékelek, mert az értékelés is nagyon nehézkes. Majd pár hónap múlva visszanézek, szeretnék újra jó parfüm véleményeket olvasni, úgy, hogy rá tudok szűrni erre a kategóriára. Ha nem lesznek, majd írok én, csak legyen már használható az oldal.

3 Likes

Négy ÉVRE??? Hol élünk, te jó ég

5 Likes

Igen, amint volt rá lehetőség, én is azt írtam a CentralMedia e-mail címére, hogy az új vélemények szűrése nagyon hiányzik, mert a KM tagjainak nagy része használja, a parfümmániások biztosan. Én is nagyon várom. Az a baj, hogy ha meg is valósul, nem írnak majd, akiket szívesen olvastam.

2 Likes

Ha lenne még várfogság, talán arra ítélték volna…

6 Likes

:rofl: :rofl: :rofl: :upside_down_face: :crazy_face:

Bár az előző, hüledező hozzászólásomat sem látom, amit Tarzicia írt száműzve, és amire perceken beül reagáltam -sajnos nem emlékszem, melyikőtök tolmácsolt-, de ezért arra továbbra is kíváncsi lennék, hogy a NÉGY év hogy jött ki ? :slight_smile: Nem egy év, nem sohasohanemsoha,semmi kitiltás, egyéb szankció, hanem négy év. Röhej. Holvanazalánynak van igaza, ideje tovább lépni

4 Likes

Hogy jött ki?
Erről eszembe jut Kern András szenzációs paródiája a Nemzetközi kőművesverseny.
Abban kérdezi a betelefonálótól, hogy hogyan találta ki a számot:
Fellini 8 és fél-jének duplája, az 1954-es foci vb döntőjének eredménye és két róka eszik egy macskát…
Kb így :grinning:

6 Likes

Azt lehet tudni, hogy mi volt az, ami miatt Tarziciát letiltották?
Igen, kritikus véleményt fogalmazott meg a “megújulással” kapcsolatban, de emellett egyértelmű volt, hogy ő még reménykedik és kitart, bízva abban, hogy jó lesz végül az új oldal. Miért kellett letiltani?

2 Likes

A felhasználónevére kattintva csak ennyi az info (vagyis személyek felelősségét firtatta a csapnivaló ‘megújulás’ kapcsán).

3 Likes

Te jó isten…
Nekem most esett le, hogy miről beszéltek, én eddig azt hittem, még nagyon régen tiltották ki Tarzicia1-et, de már azóta visszatért, de most döbbenek rá, hogy most.
A topic kezdete óta olvasom, hogy mit írtok, nyilván volt 1-2 nyersebb megfogalmazás, de konkrét személyeskedést, mocskolódást, szidalmakat én sohasem olvastam egyikőtöktől sem, Tarziciától pedig végképp nem.
Sőt…igazából ahhoz képest, hogy a Krémmánia oldala valljuk be, használhatatlan lett (igen, ide más szót akartam írni, de még a végén még törlik a hozzászólásom), mindenki teljesen kulturáltan fogalmazott.
Felháborítónak tartom, hogy azok vannak büntetve, akik lelkiismeretesen tárogatták fel a hibákat, mert bíztak az adott szóban, hogy tartsunk ki, javulni fog a helyzet. Nem javult, és talán joggal mondhatjuk, hogy hülyének vagyunk nézve.
Az pedig, hogy egyszerűen törlik azt, amit kényelmetlen olvasni, vagy eltüntetik az az embert, aki mindezekre rávilágít, hát hagy ne mondjam ki, melyik korszakban volt szokás…Elkeserítő

13 Likes

Köszi az infót. Sajnálom, és szerintem nem volt túl szerencsés lépés a moderátorok részéről. Elég negatív üzenet a többi fórumozó felé. Az nekem is fontos lenne a helyükben, hogy ne engedjék a diskurzust elmenni abba az irányba, hogy bizonyos emberek szidalmazásáról szóljon a beszélgetés, de én nem láttam, hogy lett volna ilyen hozzászólás. Szerintem Tarzicia esetében is az váltotta ki a kicsit indulatosabb stílusú hozzászólásokat, hogy próbált valami reakciót, választ, információt kicsikarni a felelősökből, kicsit reménykedve abban, hogy hátha lesz valami. Emelje fel a kezét, akiben megjelent az az érzés, hogy huhú, itt óvatosabban kell fogalmazni, mert ha valami rosszat mondok, letiltanak. :raising_hand_woman:

Nem tudom, hogy vagytok vele, én ezen a ponton már kínosnak érzem ezt az egészet. A fórum is főleg már csak a drámáról szól, mert más, érdemleges párbeszéd már nem tud történni (a hibák jelzését a többség szerintem már rég feleslegesnek érzi, a fejlesztői oldalról pedig nem jön semmi kommunikáció). Őszintén, egy baleknak érzem magam, hogy júliustól mostanáig elhittem, hogy még egy kis idő, és szuper lesz minden. :clown_face: Érdekes esettanulmány volt tényleg.

14 Likes

:raising_hand_woman:

Való igaz, hogy volt Tarziciának egy pár keményebb kommentje, de még korábban. Ha akkor nem kapott érte figyelmeztetést, akkor elég következetlen dolog kb örökre tiltani. Ráadásul mindenféle lépcsőzetesség nélkül (bármilyen közösségi platformot alapul véve: 1, 3, 30 nap…)
Egyszerűen csak nem akartak vele már foglalkozni. De azért a lényeg csak változatlan:

Továbbra sem kapunk érdemi infót a javításokról, sem pedig felelősségvállalás nem történt. Pedig még a kommunikációs igazgató is megszólalt itt. Válaszokat nem hozott, de elhallgattatta a fő kritikus. Profi…

:clap::clap::clap:

7 Likes

Szerintem azért is kevesebb bünti jár, ha füvezésen kapnak…
A jelenlegi állapotot nézve még azt is kétségbe vonom, hogy 4 év múlva ez az oldal üzemelni fog-e

7 Likes

Én már face-to-face néhány kedves km-s kartársnőnek elmeséltem, hogy 7 éve, 48ezer ponttal, többszáz véleménnyel, még több eladással a hátam mögött miért töröltettem az akkori regisztrációmat. Azért, mert már akkor is az volt az érzésem, hogy egyáltalán nem érdekli sem Apolkát sem a tisztelt főszerkesztő asszonyt az, hogy VIP tagok maradnak vagy mennek, vállat vonva jóváhagyták, hogy menjenek isten hírével. Akkor már futott a szekér, volt piactér, nem volt fontos, hogy régi tagok maradnak-e. Azóta csak romlott a helyzet, úgy látom. Ha akkor nem számítottunk, most még kevésbé számítunk - és én örülnék a legjobban, ha a leírtak pusztán az egészséges borúlátásomból adódó fantáziálások lennének, de sajnos nem azok.

3 Likes

Én nem sokat szoktam fórumozni, de véleményeket írogattam párat az évek során. Nagyon szerettem olvasgatni a fórumot, jó volt közösségben érezni magamat, hiányzik a nem virtuális életemből egy ilyen sokszínű közösség.

Viszont Tarzicia felfüggesztése engem mélyen felháborít. Még annál is jobban, amit az oldal megújítása kapcsán érzek. Nyár óta csak a fórumot olvasgattam, mert a vélemények szekció tele lett egysoros, nyelvtani hibáktól hemzsegő, igénytelen értékelésekkel, de legalább ezekből kevesebb volt, mint a megújulás előtti időszak minőségibb véleményeiből.

A mai nappal én távozom innen, véleményestől, fórumostól. Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt!

16 Likes

Ezek szerint a történelem ismétli önmagát. De ha így állnak hozzá, azzal nem csak a régi, elégedetlen tagságot veszítik el akik a minőségi kontentet hiányolják. Az oldal ugyanis annyira buta és rosszul működő, ami egy mai tizenévesnél sem fogja megütni a mércét. És hosszú távon az sem lesz elég, hogy “Szuper krém, imádom” típusú vélemények fognak felhalmozódni. Valami azért kell…

Pár napja én is agyalok, hogy nem lépek fel többet, mert be sem kell lépnem a fórumba és valahogy rosszul leszek… A piacteret elengedtem teljesen. Az egyetlen dolog ami itt tart, az a vélemény adatbázis. És most ki lehet dobni engem is személyeskedésért, de annak bizony köze nincs a vezetőséghez, csakis a felhasználók érdeme. Amit a felhasználók létrehoztak, épp lerombolják.

5 Likes

Töröltem én is az összes véleményem, amit fájó szívvel tettem meg de úgy érzem nem hagyhattam őket olyan kezekben, ahol megtörténik az, ami Tarziciával történt, hogy az őszinte véleménye miatt kitiltják a fórumról 4 évre!! Valami nagyon nincs itt rendben. Lassan eltelt egy fél év a nagy megújulás óta és még mindig türelmet kérnek az illetékesek….neeee!! Annyit nem sikerült kijavítaniuk ennyi idő alatt, hogy a piactéri hirdetések szövege szerkesztett legyen?? Szégyeljje magát aki ezt tette ezzel az oldallal és aki el akarja hitetni ezek után bárkivel, hogy minden olyan lesz amilyennek a régi oldalt szerettük. Nem óvodás itt senki, jó lenne felnőttként kommunikálni a felhasználókkal. Július óta szorgalmasan írtuk az észrevételeket bízva abban, hogy tényleg elolvassa valaki ezeket a sorokat és komolyan veszi azt a fáradozást, hogy rengeteg időt szántunk rá leírni a vélenyeinket, kritikákat hiszen ezt kérték az oldal üzemeltetői. Valóban elolvasták a véleményeket de úgy érzem leginkább azért, hogy ki tudják szűrni belőlük a rajuk nézve negatívakat. Számomra ez elfogadhatatlan, szánalmas és megalázó.
A felnőtt világban egy hiba, észrevétel kijavítására határidőket szoktak megadni, nem csak nonstop türelmet kérni. Talán innen kellett volna kiindulni ahelyett, hogy eltiltanak bárkit is a szabad véleménynyilvanítástól.

9 Likes

Azért mondjuk ki: ezt úgy hívják, hogy cenzúra.

Sajnálom, de én is eljutottam arra a pontra, hogy nem vagyok többet hajlandó támogatni egy olyan céget, aki magasról tesz a felhasználóira, azokra akik az indulás óta itt vannak az oldalon, és akik a saját írásukból, munkájukból, idejükből egy fillért sem láttak, a cég viszont igen. És mindezek után széttrancsírozzák az oldalt, majd egy elnézést sem kapunk, kitiltani viszont tudnak. Eddig nem szóltam, vártam, hátha, de ami itt az elmúlt hónapokban ment az nonszensz.

Fájó szívvel de az imént töröltem az összes véleményem a Krémmániáról. Lementve megvannak, egyszer talán felhasználom őket és írok egy kozmetika témájú blogot. 20 évvel ezelőtt már írtam (és mellette lelkesen olvasgattam az NLC Krémmárka-voks topikot, aztán egyszer csatlakoztam a lányokhoz én is), és végig az volt az érzésem, hogy Krémmániás vélemények helyett azt kellett volna folytatni, a saját blogomról legalább tuti nem tilt ki senki és nem cenzúráz.

Mivel szeretem nézegetni az új szerzeményeiteket, meg olvasni amit írtok, a fórumon még maradok, persze csak akkor ha hagynak…

Keserű dolog elnézni, ami itt történik. Fogja magát egy cég, és tönkretesz egy kedves közösséget, egy értéket, valami nagyon emberit. És a legérthetetlenebb, hogy saját maguk alatt is vágják vele a fát.
Nem értem, de azt is tudom, hogy úgysem látok a színfalak mögé, kár találgatnom. Az viszont egyértelmű, hogy nagyon negatív irányt vett a KM, a jövője kétséges a szememben.
Amivé válni látszik, ahhoz minden esetre nem fogok asszisztálni.

Ja, még annyit, hogy Tarzícia iszonyat mennyiségű munkát tett a krémmániás vélemények írásába, óriási értéket teremtett, én a sajátjaimmal a közelébe sem értem. Egyetértek, hogy szívén viselte az oldal sorsát, és ellentétben az oldal tulajdonosával, próbált harcolni érte, cserébe kitiltották. Akkor minek is próbálkozunk…?

25 Likes

Azért ez elég elképesztő…

2 Likes