Azért mondjuk ki: ezt úgy hívják, hogy cenzúra.
Sajnálom, de én is eljutottam arra a pontra, hogy nem vagyok többet hajlandó támogatni egy olyan céget, aki magasról tesz a felhasználóira, azokra akik az indulás óta itt vannak az oldalon, és akik a saját írásukból, munkájukból, idejükből egy fillért sem láttak, a cég viszont igen. És mindezek után széttrancsírozzák az oldalt, majd egy elnézést sem kapunk, kitiltani viszont tudnak. Eddig nem szóltam, vártam, hátha, de ami itt az elmúlt hónapokban ment az nonszensz.
Fájó szívvel de az imént töröltem az összes véleményem a Krémmániáról. Lementve megvannak, egyszer talán felhasználom őket és írok egy kozmetika témájú blogot. 20 évvel ezelőtt már írtam (és mellette lelkesen olvasgattam az NLC Krémmárka-voks topikot, aztán egyszer csatlakoztam a lányokhoz én is), és végig az volt az érzésem, hogy Krémmániás vélemények helyett azt kellett volna folytatni, a saját blogomról legalább tuti nem tilt ki senki és nem cenzúráz.
Mivel szeretem nézegetni az új szerzeményeiteket, meg olvasni amit írtok, a fórumon még maradok, persze csak akkor ha hagynak…
Keserű dolog elnézni, ami itt történik. Fogja magát egy cég, és tönkretesz egy kedves közösséget, egy értéket, valami nagyon emberit. És a legérthetetlenebb, hogy saját maguk alatt is vágják vele a fát.
Nem értem, de azt is tudom, hogy úgysem látok a színfalak mögé, kár találgatnom. Az viszont egyértelmű, hogy nagyon negatív irányt vett a KM, a jövője kétséges a szememben.
Amivé válni látszik, ahhoz minden esetre nem fogok asszisztálni.
Ja, még annyit, hogy Tarzícia iszonyat mennyiségű munkát tett a krémmániás vélemények írásába, óriási értéket teremtett, én a sajátjaimmal a közelébe sem értem. Egyetértek, hogy szívén viselte az oldal sorsát, és ellentétben az oldal tulajdonosával, próbált harcolni érte, cserébe kitiltották. Akkor minek is próbálkozunk…?