Krémmánia megújulás FONTOS

Igen, ez az új oldalon már az első perctől kezdve probléma, én azonnal jeleztem is!
A legszebb az egészben, hogyha egy olyan hirdetésedet szeretnéd módosítani, ami nem jelenik meg a terméklapon, éppen azért, hogy láthatóvá tedd, akkor is ezt írja ki! :rage:
Szóval én ilyenkor egy csillagot biggyesztek a név mögé, nagyon ügyelve arra, hogy semmi mást ne változtassak meg a névben, mert akkor ott tartok, ahol a part szakad, nem lesz látható a hirdetetés. Bár van, hogy ha megfeszülsz is, és betű-és karakterpontosan írod be a nevet, akkor se fog megjelenni. Ez a Krémmánia Bermuda-háromszöge. Itt találhatók egyes ikonikus terméklapok is, pl. MFK Baccarat Rouge 540 EDP és a Chanel Gabrielle Essence.

Kedves Forummodi!
Köszönöm szépen, hát ilyen legyen a lottó ötösöm, tudtam, hogy wishes nem fog válaszolni, pedig direkt neki címeztem a kérdésemet.
A “központi tájékoztató” miatt van egy kis retro-fílingem, és úgy érzem, megint csak általánosságokról lesz szó, jövőbéli tervekről, a konkrét hibák meg maradnak velünk, de kíváncsian várom. “Hamarosan”, és “tényleg.” :sweat_smile:
Üdv.

2 Likes

Köszönöm, egyszerűsítettem a választ, remélem, így nem lesz benne hiba!

1 Likes

Szerintem nem volt benne hiba, max elszólás, aminek mindig oka van. :wink:
A hiba máshol keresendő.
Szép hétvégét kívánok Neked!

1 Likes

Kedves Krémmániások!

Fontos tudnotok, hogy az átírás és a Krémmánia új alapokra helyezése elsősorban azért történt, hogy a későbbiekben minél több új kényelmi funkciót tudjunk bevezetni az oldalra. Egy ekkora adatbázist mozgatni nehéz és összetett feladat, ráadásul az online termék sajátossága, hogy sosem lesz az az érzetünk, hogy készen van, minden egyes nap újabb és újabb fejlesztendő feladattal és funkcióval szembesülünk. A Krémmánia egy 14 éves kódra épült termék, amelynek az átírása elkerülhetetlen volt. A háttérben olyan adminfunkciók váltak elavulttá, amelyek lehetetlenné tették Éviék munkáját. A hibák javítása folyamatban van, és megígérhetjük nektek, hogy minden egyes javítási csomag vagy új funkció megjelenésekor értesíteni fogunk benneteket. Sokatoknak a Krémmánia nemcsak egy site, nekünk sem az. A fórumon folyó beszélgetésekből látjuk, hogy az oldalhoz és egymáshoz is kötődtök, ezt jó látni és az egész csapat azon van, hogy a lehető leghamarabb eredeti fényében, sőt még jobban tudjátok használni az oldalt. Köszönjük a megértést! Hamarosan érkezünk újabb információkkal. Az oldal funkcionalitásával kapcsolatos kérdéseket kérjük, hogy erre a felhasználónévre hivatkozva tegyétek fel, Bauer Évi a site tartalmi főszerkesztője, a technológiai kérdésekkel kapcsolatban nem ő fog tudni releváns válaszokat adni. Legjobb tudása szerint végzi a munkáját, ahogy tette eddig is, az őt ért személyes támadásokat teljes mértékben elfogadhatatlannak tartjuk, a bántó kommunikáció minden formáját elítéljük, kérünk benneteket, hogy ezt vegyétek figyelembe.

Továbbra is köszönjük a bizalmatokat!

Pácsonyi Daniella (Kreatív és Kommunikációs igazgató)

1 Likes

Tisztelt Pácsonyi Daniella!
Látom, új vagy itt a fórumon. (Ezek szerint kellett az erősítés.)
A Krémmánia “új alapokra helyezése” mint olyan, valóban időszerű volt, de senki nem kért “kényelmi funkciókat”, ilyen áron biztos nem! Az “adminfunkciókhoz” (ez amúgy nem bizalmas info?) meg nekünk, mezei felhasználóknak semmi közünk! Mi csak azt vettük észre, hogy a kicsit “öregecske” ámbár szeretett oldalunk máról holnapra konkrétan használhatatlan lett, a kereső, a piactér és úgy minden, a megújulás címszó alatt kiöntöttétek a fürdővízzel együtt a gyereket is!
Ahogy kértétek, mi az első perctől kezdve időt és energiát nem kímélve jelentettük a hibákat, e-mailben és itt, a fórumon is. Ez amúgy nem a mi dolgunk lett volna, ha egy hozzáértő team végzi a fejlesztést, vagy “élesítés” előtt lett volna egy tesztüzem, hibajavításra nem is lenne szükség. Aki elvállalta ezt a “nehéz és összetett feladatot”, csak tudta, hogy mivel áll szemben, mégis fércmunkát adott ki a keze közül, a megbízója pedig ezt így jónak, késznek minősítette és átvette, a javítandó dolgok ugyanis nem időközben keletkeztek!
Két és fél hónapja csak azt a választ kapjuk, hogy “hamarosan érkezünk új információkkal”.
Csodálkoztok, ha úgy érezzük, és ennek hangot is adunk, hogy hülyének vagyunk nézve?
Elfogyott a türelem és a megértés.
Ami személyes támadásnak tűnik, az max. számonkérés, okunk is van rá, egyrészt az az ominózus (vérlázító) interjú a KM megújulása kapcsán, másrészt ő maga többször is tett ígéretet itt, legutóbb két hete.
Bizalomról itt már rég nincs szó.
Rengetegen kiregisztráltak. A kattintásszámot januárban is érdemes lesz megnézni, a legutóbbiban még benne van az oldalon tanácstalanul keresgélők száma is.
Mi, akik maradtunk, már csak kalandvágyból vagy kíváncsiságból maradtunk.
Kiegészítés:
" A háttérben olyan adminfunkciók váltak elavulttá, amelyek lehetetlenné tették Éviék munkáját." Ezt legalább sikerült megoldani?..Ha már a felhasználói részt nem?
Az adminfunkciókról, pontosabban az admin funkcióiról egy külön fejezetet tudnék nyitni, hibaleírással, javaslatokkal. Szívesen megírom e-mailben. Ja, nem.

28 Likes

Sajnos nekem is mindig ezt csinálja. Ha módosítanék valamit, úgy érzékeli, mintha új hirdetés lenne. Gondolom. :frowning: Hozzá szoktam írni még valamit a végéhez, és akkor már oké.

Hát én most ezen csak nevetni tudok… :smiley: :smiley:

Amúgy nem tudom, a kommunikációs igazgató hölgy bejegyzése mennyire számít hivatalos szövegnek, formális tájékoztatásnak, de ha igen, szívesen vállalom a korrektúrázását, keressen bizalommal.

9 Likes

Sziasztok!
Régen annyit bogarásztam itt, a véleményeiteket olvasgatva. Mindig az itteni vélemények alapján vettem meg valami újat, rengeteg csodás parfümmel gazdagodtam.
Most már csak abba bízok, hogy még kitart az az 1-2 Eladó, akiknek a portékáit kinéztem.
:pensive:

4 Likes

Bocsánat, de ebből ismételten semmi nem derül ki. Ismét csak a türelmünket kéritek, meg a “háttérben lázasan folyik a munka”. Nincsenek új kényelmi funkciók, soha nem is működtek. A régiek pedig döcögve és hiányosan. Ugyanolyan magyarázkodó és semmitmondó szöveg, mint két hónapja. Ráadásul kikéritek magatoknak a bántást, de valahogy arról nincs szó, hogy kinek mi is a felelőssége azzal kapcsolatban, hogy ezt a (nem minősítem most) site-ot raktátok ide nekünk több mint két hónapja. Nem, kedves Centralmédia, ez így nem elfogadható! Viszont azt mi is látjuk, hogy ha más nem is, a reklámboxok azért működnek az oldalon.

22 Likes

Nekem pedig az Apatigris sorozatból az a rész jutott eszembe, amikor Vivike elmegy az Ifjúságvédelmi vagy milyen céghez dolgozni (kávét főzni helyesebben), és lent ül az alagsorban egy cigiző, passziánszozó, életunt ámítástechnikus pasival! Na, én valahogy így képzelem most a KM fejlesztőbázisát! :rofl: :rofl:

4 Likes

Milyen kis optimisták… A dolgok jelenlegi állása szerint nem innék rá hideg vizet, hogy 4 év múlva is lesz még Km. 🫢

5 Likes

Nagyon ég a ház, ha már maga a Centrál Média csoport szólal meg az ügyben. Visszás, hogy egy csúnyán félresikerült fejlesztés után 3 hónappal is még csak ott tartunk, hogy türelemre intenek minket. Szerintem nem nekünk felhasználóknak kéne türelmesnek lennünk. Nem mi sürgettük a megújulást. Emlékszem, volt csúszás, de egy negatív kommentre sem emlékszem. Izgatottak voltunk inkább és kíváncsiak, de szerintem egyetértünk abban, hogy egy működő oldalért cserébe elhasználtuk volna még egy ideig a “régi elavult” oldalt is.

Ebben a történetben annak kellett volna türelmesnek lennie, aki ilyen hibákkal engedte élesíteni az oldalt, amit egy felhasználó 1 perc nyomkodás után kiszúr. Az volt türelmetlen, aki ebben a formában jóváhagyta, és nem adott a fejlesztő(k)nek még időt. Az volt ürelmetlen, aki (látszólag) teszt nélkül ezt leokézta.
Remélem a sötét, cigifüstös szobákban azért kezditek belátni, hogy lábon lett lőve az oldal, és megy az ötletelés, hogy hogyan lehetne visszacsábítani a felhasználókat, mert nagyon nagy kár lenne a Krémáániáért :frowning:

10 Likes

Gyönyörű, mondhatom!
A tisztogatás az megy.
A tegnap esti bejegyzést, amit Fapapucs írt, hogyTarziciát 4 évrev eltiltották a fórumról - már törölték is. Nagyon kíváncsi vagyok miért?! Semmi olyan nem volt benne, amit törölni kellene. Csak egy tény volt. Az is kész röhej, hogy az Instagram nyári bejegyzése alól, amikor Wishes taglalta a megújulást, az összes hozzászólást törölték. Gratulálok, szép munkát végeznek! Ja, nem…

17 Likes

Egyébként nem tudom, néztétek-e, de úgy látszik, hogy a régi oldallal együtt a blog is megy a levesbe. Gondolom, ugyanazt a platformot használták hozzá, mint az eredeti krémmániához, és ezért van grafikusan szétesve. Ami viszont fura, az az, hogy augusztus óta nincsen rajta rendes bejegyzés, és a legutóbbi 3 nyereményjáték szabályzat van feltéve egy az egyben, bejegyzésként. Minden formázás nélkül, még a betűtípusra és méretre sem figyeltek. :no_mouth: Nagyon furi. Azon már meg sem lepődtem, hogy egy szó kommunikáció nem volt arról (sem), hogy a blognak mi lesz a sorsa a továbbiakban.

3 Likes

Én már nem is látom a blogot, Te hol látod a maradványait?

1 Likes

http://blog.kremmania.hu/ (én is csak egy régebbi beauty boxos link segítségével találtam meg)

1 Likes

Aha tényleg. Sajnálom, én kedveltem a havi kedvencek sorozatot. Amúgy szerintem az új honlappal esélytelen lenne megcsinálni ezt a kedvences rovatot is pl.

Ezt most csak így itt hagyom… :upside_down_face:

https://www.instagram.com/p/DBq2lN6oBul/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

7 Likes

atyavilág, a többi bejegyzés se semmi, különösen az a “kócsingos” :rofl:

Ez is ideillik onnan:
https://www.instagram.com/derrickesharry/p/C-XERG7oK1E/?img_index=1

7 Likes