Krémmánia megújulás FONTOS

Én is törlöm az összes véleményem. Nem vagyok hajlandó ezután semmilyen módon hozzájárulni ennek az oldalnak a fennmaradásához. Igaz csak homokszemek az én véleményeim de sok homokszemből épül fel ugye a homokvár is.

3 Likes

Az a baj, hogy akiket kellene, na őket pont nem érdekli a homokvár, sőt, semmilyen vár se.
Ha törlöm az összes véleményemet, rengeteg hasznosnak jelzett volt közte, és az új oldalon már azt se lehet tudni, hogy ki mikor regisztrált, akkor én is csak egy “gyüttment” újonc leszek, ezt nem szeretném, akkor inkább kiregisztrálok.
Én a sztrájknak egyelőre azt a formáját választottam, hogy nem töltök fel új terméket, és nem írok új véleményt.
Tartsatok ki még egy picit.
Hátha érdemes.

2 Likes

Nekem más oldalról “hozta” át véleményemet egy felhasználó, illetve az itteni, előző felhasználónév alatt írt véleményem kicsit átformálva került ki. Jeleztem, de semmi. Én Blackbird-öt töröltetve elgyászoltam a sok beletett munkát, kapcsolatokat., hogy az egyik játszóterem elvették. Most éppen a Piactéren küzdöttem- mert naiv vagyok, még mindig, vagy inkább ostobácska -, de már hajlok arra, hogy inkább teljes áron vegyem meg azt az alapozót, ami igazából nem is szükségletem.

Te voltál Blackbird?..:disappointed:

Én is hónapok óta játszom már a gondolattal, hogy törlöm az account-omat és tiszta lappal más néven regisztrálok újra, de az egyetlen név, ami tetszett volna, az foglalt volt, ezt égi jelnek tekintem. Amúgy meg minek…:sob:

én. Hanky-vel egyszer beszélgettünk arról- talán egy orosz teázóban, vagy talán a régi, liebling Madisonban -, hogy milyen az, ha kiszállsz, kívülállónak érzed magad, de újrakezded. Tudom, sokan elbagatellizálják, de szerintem sokunknak hangsúlyos része ez a mindennapoknak. Nekem újként egy vásárlás visszaigazolása is mehh volt, amíg rám nem reccsent egy felhasználó, hogy valamilyen fórumon jelezzem már, szóljak már, hogy én vagyok :slight_smile: @Tarzicia1 várj ki, minden dráma nélkül mondom/írom, reméljük lesz újított formátum, vagy ha nagyon nem jön össze, alakul egy másik platformon.

1 Likes

Kedves @SaltyDog, ezúton is szeretettel üdvözöllek! :kissing_heart: Én olyan, de olyan szomorú voltam, amikor Blackbird eltűnt!

1 Likes

Tökéletesen megértem, én is így pont így érzek, bár én csak hallomásból/látásból ismerem az “ős krémmániás korszakot”. Én csak 2018-ban vettem a bátorságot, hogy regisztráljak, előtte lelkesen olvastalak Titeket, és szerettem volna Közétek tartozni. Sorolni tudnám a neveket, hogy kik miatt regisztráltam. Sajnos sokan közülük már nincsenek fent az oldalon, és van, aki már a második account-ját is töröltette…

1 Likes

Egy pillanatig se’ érezd, hogy bármiről lemaradtál, az egyik legjobb volt, hogy az állandóság mellett a naprakészség és a nyitottság alappillér volt mindig. Azt hiszem, az egyiklegharcosabb vagy mindünk közül, aki szeretné, hogy működjön és legyen felhasználóbarát a felület . Nekem pl évek óta az egyik követettem vagy. @Szeliger_1 <3

1 Likes

Kedves SaltyDog,
Rám értetted, hogy az egyik legharcosabb vagyok?
Ha igen, hát, már erősen lelankadt a harci kedvem, mivel semmi értelmét nem láttam, de nem sok kell az ösztökélésemhez.

1 Likes

Rád bizony. Ajánlasz, korrigálsz, elegánsan. Tagolni a fórum se’ tud, milyen meglepő- nem, sajnos ez sem-, @Szeliger_1 -nek az ölelést/szívet szántam, az egyik alappillér ő is, stabil pont az értékelésekben, a KM-jelenségben. Sajnálom, és egyben megértem, ha nem írsz majd véleményeket, nagyon vacillálok a Dior karácsonyi gyöngyein, és valami azt súgja, tudnál iránymutatást adni, hogy a pazar hegyikristályos csomagoláson kívül a belbecs ér-e egy vásárlást? :slight_smile:

Guerlain gyöngyökre gondolsz szerintem, csodaszép kristályos dobozban vannak, a Diornak 2 féle aranytokos szemhéj-palettája és 2 féle highlightere van, na igen, ez a kedvenc témám, feltöltöttem őket, van, amelyiket már meg is kaparintottam, van, amelyiken még rendesen vacillálok, és szinte fizikai fájdalmat érzek, hogy nem írhatok róluk. A Chanel-Dior-Guerlain karácsonyi kollekció kapcsán kiforrott véleményem van, mottó: “nem mind arany ami fénylik” avagy hogyan ússzuk meg idén a karácsonyi limitált sminkkollekciót szívfájdalmak nélkül.

2 Likes

Mi másra gondolnék? :slight_smile: Guerlainre természetesen, csak közben szemezgetek egy Dior palettával, a habzsolásnak meg káosz a vége, elnézést :slight_smile:

3 Likes

De ez kinek érdeke? Mit nyer vele?

1 Likes

Hát igen, sajnos már megint nem látom Laurenciát (Medorát), Egyboszorka2.0-t sem. Ők is megelégelték ezt az oldalt.

1 Likes

Így-így. Vettem egy limitált kiadású Balea tusfürdőt, hazaérve a szokásokhoz híven elmentettem volna későbbi véleményezés céljából.
Na de hogy találom meg? A termék német nevére pontosan nem emlékszem, a kereső továbbra is nagyon suta, ez a lehetőség kilőve. Másik opció, hogy márka adatlapot nézek, mivel új termék, ha felkerült az adatbázisba akkor az 1-2. oldalon kell lennie. Kellene. Továbbra sincsenek időrendben a termékek. A megújulás napján lett jelezve, hogy ez baj. Kettő és fél hónapja.
A javítási pakkot meg majd a Mikulás hozza… Addig is a krémmáián eltöltött időm szoros egyezést mutat a korábban feltöltött zuhanó oldalstatisztikákkal

4 Likes

A kereső továbbra is akkora röhej, hogy beírtam a múltkor, hogy Balea fürdősó, 0 találat. Mondanom sem kell, hogy nem egy terméknek ez az első és utolsó szava. Elvileg (!) a felokosított (muhhaha) kereső már tudta ezt, hát most megint lebutult a szentem…

Más: Terméktesztelős nyereményjáték (vagy mi is ez, hol ez, hol az)
Jelentkezés után továbbra is: “Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot”. Az nincs odaírva továbbra sem, hogy milyen esetben, így úgy tűnik, hogy minden esetben. Vajon a múltkor nem voltunk elég érthetőek, mikor jeleztük ezt a hibát, hogy félreérthető?

És ha már félreértések: Annyira nevetséges a piactéren, amikor feltesz valaki egy terméket, az űrlapon ugye az első kérdés: Név: … Aztán Termék neve: … Nem egy delikvens írja oda a saját nevét a rubrikába, aminek magyarul “Hirdetés címe” nevet kellett volna kapnia. Emiatt teli a piactér kb Erzsike című (nevű) portékákkal. És mondhatnánk, hogy bénák a felhasználók, de nem, tényleg rohadt félreérthető. Könyörgöm a fejlesztőnek van érettségije vagy külföldi vagy mi??? Az egész oldal nyelvezete igénytelen, magyartalan megfogalmazásokkal teli, de legalább műkődnének a funkciók.

Az elején a türelmünket kérték, de én teljesen hülyére véve érzem magam, mert ha ezt tudom, , hogy hónapokig lesz ez, egy büdös szót nem írok semmiről. Most is csak azért nem hagyom itt ezt a süllyedő hajót, mert sajnálom azt a sok időt, amit rászántam.

11 Likes

Szia wishes!
Legutolsó bejegyzésed itt a fórumon a témában:
“Ahogy ezt már korábban is írtam Neked, folyamatosan küzdök az oldalért a háttérben, de nekem is kötve van a kezem és bizalmas infokat sem adhatok ki, illetve a hatáskörömön sem mehetek túl, ezért tűnhetek passzívnak. Viszont a következő hetekben nagyon valószínű, hogy új, biztató infokkal érkezünk”
Kereken két hét telt el azóta.
Javítások szemmel láthatóan nem történtek, sőt…, de “új, biztató infokat” se kaptunk. A “következő hetekben” persze tág fogalom, ebbe még a jövő január is simán belefér.
Szeretnénk tájékoztatást kapni, hol tart a “hibajavítás”, mire számítsunk? (Tudom, semmi jóra.)
Köszönöm a választ előre is.
Tarzícia

6 Likes

Kedves Tarzicia! Nagyon sajnáljuk és elnézést kérünk, hamarosan érkezik egy tájékoztató (januárig nem kell rá várni!!).

Az egyik hirdetésemet nem tudom módosítani, azt írja ki, hogy ilyen nevű hirdetés már létezik. Mi ennek az oka? Valaki találkozott már ezzel?