Két hónap alatt a NASA-nak meg lehet csinálni egy 100%-ban működő weboldalt
Igen, akár egy teljesen újat!
Katasztrófa!
Több, mint 2 hónap alatt az eladott termékeket sem lehetett eltávolítani! Van olyan reggel, hogy 2 termékem.után is érdeklődnek ami régen elkelt! Ami meg tényleg valós azt meg nem lehet találni! Mi ez, de komolyan?
Ja, és a napi limit sem bír menni még a mai napig, szóval a piactér egy kuka!
Legalább látná az ember, hogy lassan de történik valami! Mire legyen az ember türelmes? Bosszantó de nagyon!
Jaja… pontosan ezt írtam le pár nappal ezelőtt, hogy ennyi idő alatt egy profi csapat megcsinált volna egy új weboldalt, igaz, elölről kellett volna kezdeni és persze azért is fizetni. Nekem van egy olyan érzésem, hogy itt már akkora a kupi és káosz, hogy teljesen elvesztették a fonalat.
Szerintem ideje belátni, hogy semmit nem ér a szavunk, ez már így marad, és be kell érnünk ezzel a … inkább nem írom le.
Az biztos, hogy nincs gazdája az oldalnak, elengedték ezt az egészet, úgy, ahogy van, ennyi volt a pénzügyi keret és kifutottunk az időből.
Az biztos, hogy amit a “nagy megújulás” címszó alatt sikerült véghezvinni, az konkrétan a krémmánia tönkrevágása és szégyen nagy SZ-el.
Aki ezek után is marad, annak be kell érnie ezzel, megszoksz vagy megszöksz alapon.
A “javítások” mint olyan? Egyértelmű, hogy hülyének néznek és hitegetnek minket az első naptól kezdve. Két és fél hónap elteltével szinte semmi változás nem történt, ennyi idő alatt már mindent IS meg lehetett volna oldani, csak akarat kérdése!
Zárójel: ha hozzáértőnek adták volna ki a feladatot, nem is lenne szükség javításra.
Nekem pl. nem @forummodival van a bajom, szinte sajnálom. Csak sodródik az árral, nem tud mit tenni.
Engem inkább @wishes hozzáállása zavar. Nekem úgy tűnt, hogy ő is egy közülünk. Tévedtem…
Kedves Tarzicia! Ahogy ezt már korábban is írtam Neked, folyamatosan küzdök az oldalért a háttérben, de nekem is kötve van a kezem és bizalmas infokat sem adhatok ki, illetve a hatáskörömön sem mehetek túl, ezért tűnhetek passzívnak. Viszont a következő hetekben nagyon valószínű, hogy új, biztató infokkal érkezünk.
Köszönöm a reakciót.
A “korábban” óta már nagyon sok víz folyt le a Dunán.
A Te “folyamatos küzdés”-edből mi az ég világon semmit nem látunk/tapasztalunk, csak a puszta tényekkel szembesülünk nap mint nap.
Senki nem várt Tőled bizalmas infokat, bármit is jelentsen ez!
De akkor ahogy írod, “a következő hetekben új, biztató infokkal érkeztek”.
Nem javításokkal, hanem biztató infokkal.
És még ez se biztos, csak nagyon valószínű!
Hát nagyon szépen köszönjük!
Mi is nagyon-nagyon várjuk a hibák javítását! Ennél többet sajnos, én sem tudok összefoglalóan írni…
Sziasztok!
A kereső a mai naptól Nektek is totál elesett? Nem rossz vagy vannak továbbra is hibái… NINCS… eddig végtelen türelemmel és furmánnyal 5-ből 3 terméket megtaláltam 2024-ben egy megújult “felhasználóbarátabb” weboldalon, ma már csak 1 “szót” tud értelmezni, de úgy meg a márkából kiadja az összes terméket… ne már… ez komoly? így 2 hónap fejlesztés/javítás után?
Lehet, hogy kijött a csomag a “javításokkal”
Szia, igen, egy pár napja én is így vagyok!
Haho lányok, nagy lett itt a csend.
Én azóta sem látok javulást, nemhogy egy egész csomagot.
Igen, sajnos, még mindig folyamatban…
Dolgoznak azért a fiúk, mert van változás! Mobilról nézve a profil oldalak fölé felkerült egy 1/3 kijelző méretű reklámdoboz. Köszönjük szépen a fejlesztők állhatatos munkáját!
A piactér tetejére is felkerült. Minden egyes oldalra, az egész oldalas figyelmeztetés ráadásaként. De egy Üzenetek fülnek már nem jutott hely. Egyébként szerintem teljesen feleslegesen írogatunk itt.
Tök jó, ahhoz, hogy egy terméklapon a véleményekhez jussak, 3 hirdetést is megnézhetek! Juhú!
Történt egy kis változás a telefonon piacterezést illetően: ha legörgeted a képernyőt teljesen, hogy a Piactér és a kis szürke ikon legyen a képernyőd alján, és rányomsz az ikonra, akkor pont kidobja a képernyő tetejére a keresőmezőt is! Innováció!
Amióta ,megújult" semmit. És nem is vettem,a kereső egy k@ki. Semmit nem találok, használhatatlan. Lemondtam róla.
Húú, akkor kezdem máris azzal, hogy nem értem, miért nem a legutóbbi hozzászólással kezdődik a fórum…
Pocsék a kereső, nem találja meg a terméket akkor sem, ha teljesen pontosan írok be mindent.
Én szinte csak a parfümök miatt vagyok rendszeres látogatója az oldalnak, de már nem lehet az új véleményeket szűrni.
A piactér is sokkal nehezebben használható ezekkel a hatalmas fotókkal.
Nem értem, hogy az értékelésem miért 4,99, csak 5 csillagos értékeléseim voltak. Nem stimmel semmi a régi eladásaimmal kapcsolatban, sem a termékek, sem az eladások száma. Szerintem nagyon fontos volt, hogy láttuk az eladó és vevő értékeléseket, pl. vissza lehetett követni, kitől vette az eladó a parfümöt, amit meg akartam venni tőle.
Nem lett az oldal se szebb, se felhasználóbarát. Kár érte. Úgy veszem észre, nagyon sokan nem használják már a régi parfümösök közül, napi 10-20 új vélemény volt, most 2-3. Sajnos a piactéren is látszik, a többség “megélhetési árus”. Kár, igazán szerettem itt olvasgatni esténként, és innen szereztem be az összes parfümömet is…
Az utolsó 3 hónap és az utolsó 2 év látogatottsági adatai.
Kíváncsi voltam, hogy a változások hogyan hatottak a látogatottságra, mert az oldal üzemeltetőjének valószínűleg ez a legfontosabb mérőszám (a két statisztika közötti eltérést az okozza, hogy a fenti a direct forgalmat mutatja, az alsó pedig a totalt). Őszintén szólva rosszabbra számítottam, de látszik, hogy az elmúlt évek folyamatos forgalomcsökkenéséhez képest nem beszélünk nagy visszaesésről.
Ez is alátámasztja azt az érzést, ami az elmúlt hetekben kialakult bennem: itt nem lesznek lényeges változtatások, javítások, sem az oldal szerkezetében, sem kinézetében. Lassan szerintem mindenki lemond róla, akinek problémája volt a módosított oldallal, ez látszik ennek a fórumnak az aktivitásából is. Meg persze abból is, hogy szó szerint hónapok óta semmi nem történik, a krémmánia social media felületein pedig ugyanaz a szokásos posztolgatás megy, egy szó sem esik arról, mennyien elégedetlenek a módosított weboldallal.
Szerintem érthető és jogos, hogy a véleményírók úgy érzik, méltánytalan volt így tönkretenni az oldalt, de végsősoron nem ez számít, hanem az, hogy fennmarad-e a Krémmánia a mostani kiadásában is, írnak-e az emberek véleményt, stb. A jelek szerint írnak, ha nem is ugyanazok az emberek, és nem is annyit, mint korábban. Ezért szerintem az üzemeltetők nem azzal fognak foglalkozni, hogy az OG krémmániások mennyire elégedetlenek vagy felháborodottak, hanem azzal, hogy profitábilis maradjon az oldal - ha teljesen új felhasználói táborral, akkor hát azzal.
Ami engem illet, augusztus óta nem írtam véleményt, és erősen gondolkoztam a régi véleményeim és a fiókom törlésén is, de inkább meghagytam magamnak, emlékként. Sajnálom, hogy így alakult, de egyébként örülök az oldalon eltöltött szórakoztató óráknak és a hasznos infóknak is.