Krémmánia megújulás FONTOS

Szió! Hát most már egy kicsit fel vagyok háborodva. Vagy inkább nagyon. A Te linked működik, bejött a hirdetésed. De ha simán a parfüm adatlapján kattintok rá, hogy “vásárold meg”, az árukeresőt dobja fel! Ott a link szövegének végén “kremmania”. Lehet, hogy durva leszek, de aki ezt kitalálta, annak néhány léc elcsúszott a fejében!!! Summa summarum: a piacteret is nyugodtan elfelejthetjük! Köszönjük, Emese! :frowning:

Givenchy L’Interdit (2018) EDP 80 ml parfüm vásárlás, olcsó Givenchy L’Interdit (2018) EDP 80 ml parfüm árak, akciók (arukereso.hu)

3 Likes

@Forummodi , ugye a Fórumhoz nem engeditek, hogy nyúljanak?

Kedves Key4U! Nem tudok róla, hogy tervben lenne ilyesmi.

1 Likes

Kedves Tarzicia, elnézést kérek újra, rosszul fogalmaztam. Ezek mind rajta voltak már a javítási listáinkon, csak megnyugtatásnak gondoltam, hogy nem feledkeztünk meg arról, hogy továbbítsuk.

1 Likes

Szia @Forummodi ! Nem láttam még választ / reakciót erre a témára, ezért azt szeretném kérdezni, hogy tervezitek-e az oldalon megjelenő hirdetések méretét és mennyiségét csökkenteni?

Sziasztok!
Anomália a KM-en, újabb gyöngyszemet találtam…
Chanel Sublimage La Creme.
Ha a terméklapon lefele haladsz, @pirosarany hirdetése látszik, de ha rákattintasz, kiderül a státusza: ELADVA.
Ha nem éred be ennyivel, és rákattintasz a “több mutatása” mezőre, 2 ajánlatok (mily’ csodás a magyar nyelv és a ragozás, ugye?) szerepel, de ott már egy másik eladó hirdetését adja ki. Kérdés, az él-e még?
És hogy most miért nem nem vitt egyenest az árukeresőre a gomb? Ki tudja! Igazodjon ki ezen az egészen, akinek két anyja van! :rage:

1 Likes

Ez jó. Legújabb vélemények. De melyik termékről?

A Főoldalon a piactérbe beléptem, oldalt a keresőbe beírtam, hogy l’interdit (csak ennyit) és jöttek fel l’iterditek fújós és parfüm is élőknek tűntek. Nincs közte a tied?

Kedves Misa! Nem tudok ilyesmiről. De nem tartom valószínűnek, hogy csökkennének (gondolom, erre irányul a kérdés)… Kérem szíves megértésedet! :sunflower:

Lehet, hogy már volt, de akkor még egyszer: van ez a szuper jó kis tusfürdő: Balea Med Ultra Sensitive Tusfürdő és Sampon | KremMania? az egyetlen véleménnyel, amit én írtam hozzá és 5 csillaggal minősítettem. Ha a kedvenceimhez hozzáadom, akkor három csillagos termékként jelenik meg. A programozó sürgősen javítsa ki vagy egyszerűen törölje onnan alulról a csillagokat! (Egyébként más kedvenc termékeknél is így van :sob:)

A piactéren szóra/kifejezésre való kereséssel az a baj, hogy sajnos csak gépen látszódik (vagy mobilról asztali webhelyként megnyitva), telefonon a kereső mező annyira “felcsúszik”, hogy nem látszik 9:16-os képaránynál a mező, amibe be lehetne írni amit keresünk. Ezt egy mezei felhasználó, aki csak telefonon használja az oldalt, nem fogja észrevenni, hogy lehet kifejezésre is keresni. A terméklapon meg ugye vagy mutatja vagy nem. Tehát elvileg rá lehet keresni, gyakorlatilag meg ha tisztában van az ember ezzel a hibával.

Tudom, hogy már jeleztük, reméljük lesz is megoldása hamarosan, csak azért írom, mert szerintem ezzel nincs tisztában itt most mindenki. (Mondjuk ezek a hibák szerintem expressz javítást igényelnének, de már ezt nem is érdemes kétszázadszorra leírni :frowning: )

1 Likes

Szia Kodi! Nem eladni szeretnék, hanem kerestem. Annyira zavaros már ez az egész, hogy követni sem tudom, de nem is akarom. Hogy lehet, hogy néha az árukeresőre visz, hogy lehet, hogy néha a piactérre, ha feldobja a piacteret, az első 5, amire rákattintok, az már “eladva” stb.stb. Bánatomban inkább szétnéztem a neten és megrendeltem egy külföldi webáruházból egyik kedvencem 2 parfümjét. És így múlik el majd szép lassan a KM dicsősége! :frowning: Mert egyre többen leszünk, akiknek nem lesz humora küzdeni azért, hogy a KM piactéren megtaláljon egy számára kedvező árú és megfelelő állapotú terméket. :frowning:

2 Likes

Én a múltkor egy nars pirosítót kerestem és arra jöttem rá, hogyha egyből a piactérre lépek be és úgy keresek, akkor nagyjából oké. Úgyis működött, hogy a krémeken keresztül rákerestem ‘nars pirosító’, feldobta cuccot, adatlap és úgy keresés a piactéren, így is ugyanazokat dobta ki, nekem nem jött fel az árukereső, hozzáteszem én ezt nem mobilon csináltam, hanem gépen. Így végül megtaláltam, amit kerestem.

Kedves @Forummodi!
Szeretnék érdeklődni, hogy az Általad múltkoriban beharangozott “nagyobb javítási csomag, ami sok bosszantó hibát meg fog oldani”, mégis mikor várható?.. Történnek, történtek már konkrét lepések, belelátsz a folyamatba, vagy pont annyira nem, mint mi, és ez csak vágyvezérelt gondolkodás volt a mi megnyugtatásunkra?
Köszönöm szépen a válaszodat előre is!

4 Likes

Csak annyit tudok, hogy folyamatban van, pontos időpontot sajnos nem :frowning:
Már nem merem a türelmeteket kérni, de mást most nem nagyon tehetek… :disappointed_relieved:

1 Likes

Én úgy látom - mert, hogy itt mindenkinek más szokott megjelenni - hogy egyes terméklapok alatt “vásárold meg külső partnereinktől”, mások alatt “keresd meg ezt a terméket a Piactéren” a mondás. Na, hogy ezt ki és mi alapján dönti el, arra kíváncsi lennék. De, ha még olyan szerencséd is van, hogy a második kategóriába esik az eladni valód, akkor se örüljél, mert a termék adatlapjáról simán “nincs találat” lesz az eredmény. Viszont, ha nem terméklapról, hanem a Piactér keresőjéből nézed, akkor mutatja a hirdetést… Viszont az olyan termékhirdetések is megjelennek Piactérről, amiknek a terméklapján “vásárold meg külső partnereinktől” a mondás… izgalmas mátrix.

3 Likes

Én csak venni/keresni szerettem volna. Eleve úgy találtam csak meg hogy beírtam a gugliba és ott kiadta, a KM-en a márkára “nem volt találat” (Gucci :roll_eyes:) Mikor végre megtaláltam az eladók hirdetéseit, mindnél ott volt hogy “eladva”. Hát ki a bánatot érdekel az amit már eladtak…? :angry: Azelőtt ilyen hülyeség sem volt… :rage:

5 Likes

A kereső sajnos továbbra is több sebből vérzik.
Guerlain márka, sminkek arcra/púderek/highlighterek/bronzosítók szűrés, és az alábbi, totál nem odaillő terméklapokat (parfüm és krém) is kidobja: Guerlain Souffle D’or de Shalimar, Super Aqua Gel, Orchidée Imperiale Black the Eye and Lip Contour. A nem gyártott termékeket kiszűrve több ősrégi dolgot is feldob.
És még mindig nem léteznek egyes terméklapok, több, mint 2 hónap alatt nem sikerült áthozni a régi oldalról őket! :expressionless:
A terméklapokon nem jelennek meg a hirdetések, az eladottak meg ott díszelegnek, de ez már csak mantra…

Revidiálnám magam, a piactér keresőjében már ez a nars pirosítós példám sem működik, teljesen meghalt. Ha nem angolul ütöm be, nem hoz fel semmit.

Sajnos nagy a baj! Saját eladó termékemhez nem tudok más (családon belüli) felhasználó fiókból eljutni a vásárláshoz! Tudom, hogy a termékem a piacon van, mégsem adja ki, mert ha rákattintok elnavigál az Árukeresőbe! Nyilván így nem lehet megvásárolni, maximum, ha valaki rajtam keresztül keresi meg, de ennek kicsi a valószínűsége! Egyszerűen felfoghatatlan ez a rombolás, ami itt zajlott! Persze, hogy már nehéz higgadtan kommunikálni, az elkeseredettség átment indulatba, dühbe! Ennyi idő alatt szinte semmi javulás nem érzékelhető, annyira kínos, mikor türelemre intenek, szekunder szégyent érzek már! Vicc oldal lett! :tired_face:

5 Likes