Valaki magyarázza el nekem, hogy ez miért van így?? Eladó a piactéren egy Zara Moonlight Whisper parfüm…rámegyek a hirdetésre….termék adatlap megtekintése, majd annak az alján: keresés a piactéren. Értelmezésem szerint ekkor meg kellene jelennie annak a hirdetésnek is, amit legelőször megnéztem. De nem, nincs találat! Kérlek nézzetek meg ezt nekem, hogy én vagyok ennyire hülye vagy tényleg nem jó valami? Mert ha ez így van, akkor nem is csoda hogy az égvilágon semmit nem tudok eladni. Kedves @Forummodi várom észrevételed!
Fentebb írta Forummodi, hogy ez szándékosan van így beállítva, hogy ne a KM eladó termékeit lásd, hanem átvigyen téged az Árukeresőre. Ha ott nincs, amit keresel, akkor előkerülhetnek a hirdetéseink, amúgy le vannak tiltva.
De javítsatok ki, ha rosszul értelmezem.
Nekem egyszerűen azt írja ki, hogy nincs találat. Semmiféle Árukeresőre nem visz, egy üres oldal es kész.
Kipróbáltam most egy eladó termékkel, nem ad be semmit, rákerestem az árukeresőn, ott nincs fent, akkor nincs hova vinnie. Hirdetésről mentem terméklapra, onnan a keresésre én is. Ezek szerint akkor sem kerül elő a KM-es hirdetés, amikor az árukeresőn már túlvagyunk.
Na ez az, erről beszélek.
Gondolom, akkor mindenhol el van rejtve a KM-es hirdetés, mindegy, hogy külső oldalak hirdetik-e vagy sem.
Fórummodi, te tudod, hogy van ez?
Egyébként hiába irányít bárhova, ha valaki használt/kipróbált/minta terméket szeretne venni bolti ár alatt, nem fogja megvenni az újat teljes áron, ha azt akarná, eleve nem a KM-en nézne hirdetést, hanem közvetlenül az árukeresőre menne. A cserék meg aztán végképp fel sem merülnek a hagyományos webáruházaknál, KM-en pedig nagyon jól működtek.
Kedves @Forummodi nagyon kérem, hogy javítsátok a piactérnek ezt az általam fent leírt tulajdonságát illetve ha nem lehetséges akkor kérlek győzz meg, hogy miért nem.
Valóban az Árukereső van elöl, de ettől még a KM-es hirdetés nincs elrejtve, direkt biztos nem.
Kérlek, legyetek még egy kis türelemmel, hamarosan kijön egy nagyobb javítási csomag, reményeim szerint az sok bosszantó hibát meg fog oldani (ha nem is összeset). Addig viszont sajnos ennyit tud
ZazieAda, teljesen igazad van, a Fórum más alapról megy, mint a KM! A Fórumhoz most egyáltalán nem nyúltunk…
Kedves Torpece, igen, sajnos, ezt azért van, mert hozzátesz egy EDP-t és így már nem találja meg újra Valahol fentebb írtam, hogy ez a keresési hiba javítás alatt van, abban a nagyobb “csomagban”, amire már tűkön ülve várunk. Ha ez végre elkészül, akkor remélhetőleg ez is megjavul, de addig sajnos nem tudok vele mit csinálni
Én azt vettem észre, hogy a hirdetések csak akkor jelennek meg, ha a terméknevet mindenképpen a legördülő menüből választja ki az ember a második ablakban, Hiába kopizom be oda ugyanazt a szöveget, az nem lesz jó, nem lesz elérhető a hirdetés a terméklapon.
A másik, hogy feltöltésnél minden egyes módosítást önálló feltöltésként érzékel, tehát minden egyes javításkor a napi limitedet nyesegeted. Arról nem is szólva, hogy sokszor nem is engedi, mert “van már ilyen nevű hirdetésed”. Vagy elérted a limitet. De attól még van, hogy percek múlva megjelenik.
Na, erre nincs magyarázat, hacsak nem az, hogy az egész alapjaiban van romokban.
Szia!
Sajnos ezt tapasztalom én is, de az az érdekes, hogy nem következetesen, minden egyes terméknél, hanem mondjuk 10-ből 4-szer előfordul.
Sokáig azt hittem, hogy a kedvenc eladóim törölgették a hirdetéseiket, mert megunták ezt a hercehurcát, nem találtam őket. Azután rákerestem az Eladóra, megtaláltam a piacterén azt, amit kinéztem magamnak, és ugyanúgy, ahogy írtad Te is, onnan terméklapra elnavigál, de vissza az eladó termékhez már nem. Rendkívül bosszantó és félrevezető így. Talán az összes hiba közül engem ez bosszant a legjobban
Én is próbálgattam ezt: a legördülő sávból szigorúan kiválasztottam a felkínált megnevezést. Mi történt? mentés után a legtöbb hirdetésemnél üresen marad megnevezés, ha térden állva könyörgök, akkor is. Ezért nem jelenik meg a feltöltött termék.
Feladtam. Ez már olyan mértékű káosz, hogy mint laikus sem értem, mit küszködnek a javítgatásokkal.
Egy profi brigád ennyi idő alatt egy komplett új weboldalt kitermelt volna - hiba nélkül. Napersze, nem ingyér.
Na belefutottam megint valamibe… szóval nem sokkal a megújulás után megpróbáltam feltölteni egy márkát, és most vettem észre az e-mailjeim között hogy el lett utasítva. Ami tök oké (bár először azt hittem azért utasítódott el mert senki nem fogadta el), még ekkora késéssel is - de az e-mail CSAK annyit ír hogy az általam feltölteni kívánt márka el lett utasítva. Semmi hasznos infót, ez így nem segít.
Mutatom, ni:
Azt nem, hogy MELYIK márka (még jó hogy csak egyet próbáltam, így emlékszem mi az), vagy hogy miért - mert már valaki feltöltötte (amúgy nem), vagy mert már nem létezik (amúgy de), vagy elégtelen volt a feltöltött adat (ez lehetséges, mert direkt weboldalt nem találtam hozzá), vagy mert nem töltöttem fel terméket? (De addig nem szoktam amíg a márkát el nem fogadják) stb.
Mély tisztelettel és végtelen türelemmel/megértéssel próbálok konstruktív lenni: nem tudom, jelezték-e már hibának (kezdek elveszni ezen a fórumon), de új termék feltöltését pl. azért nem engedi, mert azt írja ki, hogy maga a brand nincs felvéve. Mindezt a begépelések után. Pedig látom, hogy ugyanannak a brandnak több terméke is fenn van, látható (igen, ugyanazzal az írásmóddal, sőt direk ugyanúgy szedve a kis- és nagybetűket is). Azt már nem is kérdezem, hogy ha a brand nincs fenn, akkor mások hogyan tudtak rá felvinni terméket. És azon meg különösen nem agyalok, ha a brandnál én magam vittem már fel kb. 1 éve egy másik terméket (amit többen véleményeztünk is), az hova tűnt, mert biza nincs sehol… Félek, ha egy alap Givenchy L’interdit EDP eltűnhet, akkor bármi IS történhet a mátrixban… (Btw: Caline a brand, jobb helyeken “CÂLINE parfum” írásmóddal) Előre is nagyon köszönve a segítséget
No, ezt köszönöm, hogy leírtad, ugyanis tegnap pont Givenchy l’Interdit EDP-t kerestem a piactéren. Eredménytelenül. Már arra is gondoltam, hogy beírom ide valahová a fórumra, hogy keresem, hátha valaki jelentkezik…
Itt vagyunk július vége óta, majdnem 700 hozzászólás van ebben a topikban, eljött az október is, és még mindig semmi érdemleges nem történt. Karácsonyi ajándéknak esetleg megszán majd minket a fejlesztő srác egy javításcsomaggal?
Sajnos hiába van itt ennyi komment, hiába írtunk e-maileket, ahogy kérték, jobb, ha belátjuk, hogy semmi értelme.
Már csak ismételni tudjuk önmagunkat.
Én már az első napokban rengeteg olyan hibát jeleztem e-mailben, ami pár nappal ezelőtt itt a fórumon egy “felvettem a listára és továbbítom” választ kapott.
RÉSZEMRŐL ELENGEDTEM AZ EGÉSZET.
Nekem van eladó a piactéren, de ezek szerint nem jelenik meg.