Szeretném azt is jelezni sokadszorra, hogy a régen eladott termékeket is jó lenne már törölni az adatbázisból! Ma reggel 2 hölgy keresett meg emailben vásárlási szándékkal régen eladott termékre!
Szegényeket sajnálom, mert biztos nagyon csalódottak, de azért ez milyen gáz már, hogy ezeket sem sikerült törölni!
7000 tranzakció van a nevem mellett, miközben pár száz volt és ezek a cuccok nagyszámban ott vannak a piacon!
Kedves Fapapucs1! Igen, köszönjük, ennek a javítását is várjuk még
https://www.reddit.com/r/szepsegtippek/s/jMBWHnqXEc
Gyertek redditre is véleményezni, együtt gondolkodni.
Tudtok ajánlani angol nyelvű oldalakat alternatívának?
A Fragrantica és a parfumo.com megvan, szuperek, de ugye csak parfümökkel foglalkoznak.
Beírtam a márkakeresőbe a parfümöknél hogy Gucci. Kiírta hogy “nincs találat”. Na jóvammár ez volt az utolsó hogy én itt valamit kerestem
Lehet 2 cs-vel kellett volna beírni
Körkérdés: valakinek sikerült az elmúlt 1-2 hétben bármit is eladni a piactéren? Csak azért érdeklődöm, hogy érdemes-e még küszködni az eladó termékek feltöltésével, vagy olyan, mintha kilőném a nagy büdös univerzumba egy palackpostával?
Az elmúlt két hónapban sem…
Fáin.
Na, még egy jó hír: ha a fórumnevetekre kattintotok, a statisztika mellett jó pár ember valós nevét is kidobja. Na, még egy jó hír: ha a fórumnevetekre kattintotok, a statisztika mellett jó pár ember valós nevét is kidobja. @KataViki, @Gotti63, titeket láttalak érintettnek, meg persze jómagamat. A profilbeállításokon semmi engedélyezés vagy visszavonási lehetőség nincs. Egyrészt hát szia mindenkinek, pukedli meg integetés, másrészt meg mégis, ezt így hogy a fenébe képzelik??? Az adatgyűjtő kis akciójuk után adatszivárogtatás???
Igen, ezt múltkor én is néztem, azt hittem, hogy valamilyen kifürkészhetetlen okból megadtátok a neveteket. Elég sokan vagytok, és ha nem járultatok hozzá, akkor ez elég gáz. Ez is.
@KataD , @Tarzicia1 a profilbeállításokban van egy mező, ahol be lehet állítani, mi jelenjen meg névként. Azt írtok be, amit akartok, szabadon szerkeszthető.
Köszi!
Semmi!
Köszönöm! Másodszori nekifutásra megtaláltam a szerkesztőfelületet és töröltem. Mondjuk semmi figyelmeztetés nincs ott, hogy ha megadod a valódi neved, az publikus is lesz.
Semmit 2 hónapja
Köszi, ki is vettem. Látom hogy opcionális a megadása, de nem mutatja, hogy utána ez publikus lenne…
Ez amúgy nem a KM hibája. Valami külsős fórum felület ez, nekem erős a gyanúm, hogy valahogy köthető a WordPresshez, mert amikor ide külön beregeltem, akkor a nagyon régi WordPress-hez használt adataim és még a profilképem is be volt alapból állítva, amit régen ott használtam. És a nevemet is mutatta, csak ugye azóta töröltem.
De ezt emlitette is már Fórummodi korábban, azért is kell ide külön regisztráció.
Én 3 db parfümöt adtam el úgy 2 hónap alatt, hogy a guglin keresztül feldobta a Vevőnek, hogy a KM-n lehet megvenni. Mindhárom parfüm már régen kifutott, alsó kategóriás illat volt és mindhárom Vevő csak ezért regelt a KM-re, újoncok voltak.
A KM piactér egyértelműen haldoklik a megújulás óta. Én is tapasztaltam, és ismerőseim is írták. Sokat “segít”, hogy már nem lehet 10 db hirdetést feltölteni per nap, hogy egyes régi terméklapok egyszerűen eltűntek, ill. nem jelennek meg a hirdetések az adott terméklapokon, még akkor se, ha betűpontosan írja be az ember az első sorba a nevet.
Aki vásárolt tőlem, az vagy mind ezer éves kapcsolatom, és nem az oldalon látta meg a hirdetésemet, vagy újonc, de ott végül nem lett üzlet. Sikerült megint összeakadnom pár újonccal, leütöttek nálam valamit, én jóhiszeműen jóváhagytam, miért is ne, hiszen mindenki zöldfülűként kezdte (nekem újoncokkal több jó tapasztalatom volt eddig, mint rossz), de persze egyik se gondolta komolyan. Kiderült, hogy az egyik csak kérdezni akart, a másik totál nem volt képben az egésszel és nem olvasta el a hirdetésemnek még az első sorát se, nemhogy a többit, aztán volt, aki eltűnt, mint szürke szamár a ködben, és még annyit se írt vissza, hogy bocsi, de mégse kérem. Nekem ez a legutóbbi a legvérlázítóbb, ugyanis szerintem a legnagyobb bűn az életben a mások idejével való visszaélés.
Szóval nekem továbbra is nagyon hiányzik a profilon a regisztráció dátuma, szerintem ugyanolyan fontos info, mint az adás-vétel értékelések. A név melletti csillagozás meg tudjuk nem mérvadó, de hát ezt se sikerült két hónap alatt kijavítani. De ez már tényleg csak részletkérdés a sok ordas hibához képest, persze ezt is megírtam anno e-mailben a centralmedianak.
Mivel a terméklapon a link is külsős lelőhelyre visz, én már nem várok semmit.