Nagyon sajnálom, az összes fenti hozzászólóval együttérzek, bár tudom, hogy ez nem vigasztal benneteket és nem is segítség senkinek az oldal használatát illetően. Egy hsz-t töröltünk, ami a Főszerkesztőmről szólt minősíthetetlenül, kérlek, ezt bocsássátok meg nekem.
Amit jelenleg tudok a javításokról, azt leírtam. Nem én végzem a fejlesztést, de amit tudok tenni a további javításokért, azt megteszem, minden jelzéseteket továbbítom az illetékesek felé és külön köszönöm minden eddigi építő észrevételeteket! Ha tudok Nektek érdemben válaszolni, természetesen válaszolok. Akinek megkönnyebbülés, hogy rám önti ki a dühét, ám tegye, remélem, tényleg könnyebb lesz neki.
Persze, ők egy forintot sem keresnek abból, hogy itt magánszemélyek között adásvétel történik. Valami megoldást találniuk kellett.
Ma is elszomorít, hogy ha ez az oldal meghal, hogyan jutok jó áron kedves emberektől illatokhoz, más termékekhez?
Nincs véletlenül egy Facebook-csoport, amit a krémmániás eladók “vezetnek”? Szívesen belépnék egy ilyen csoportba, bár annak meg a nagy hátránya hogy nem látjuk az értékeléseket. Szerintem egyre többen ugrunk a süllyedő hajóról.
Kedves Fórummodi! Már 1x leírtam, de fenntartom: tudjuk, hogy Te csak szinkrontolmács vagy illetve összekötő a CM és köztünk. A dühünket nem rád öntjük, csak neked mondjuk el bízva abban, hogy továbbbítod a megfelelő helyre és személynek.
akartam kérdezni: csak én vagyok keta hogy nem találom hogyan lehet valamit törölni a polcomról?
Kedves Random, biztos nem vagy keta!
Ez egy hiba volt, utánanézek, hogy hol tart a javítása!
Érdekes, hogy az én posztom is eltűnt, amiben egészen konkrétan a Főszerkesztő Asszonyt mertem kritizálni…
Annyit írtam, hogy eddig mindent az informatikusokra toltatok, de ezt az adatvédelmi fiaskót, miszerint játékra hivatkozásul mindenkitől előre beszedtétek a személyes adatokat már kár lenne ilyesmivel indokolni. “adminisztratív hiba” azt is írtam, hogy az ilyeneket kéne olvasgatnia és nem csak kenegetnie magát a social-en… és azt is írtam, hogy alacsony a szellemi színvonal, ha ilyenek átmennek.
Hájrá, gyorsan flageld/töröld újra!
Az a baj, hogy totál hülyének nézetik a népet és hazug a kommunikációtok. Ja, biztos ez is az informatikusok bűne…
Mint broken record, megint felteszem a kérdést:
MIKOR LEHET VÉGRE MEGINT NAPI 10 DB HIRDETÉST FELTÖLTENI A PIACTÉRRE?
Mielőtt elhagyom ezt a süllyedő hajót, szeretném pár felesleges cuccomat eladni. Így nagyon lassú lesz, főleg, hogy nagy része meg se jelenik a terméklapokon, sőt egyes régi terméklapok még mindig nem léteznek!
Köszönöm szépen a választ!
Sehol nem mondtuk, hogy minden az informatikusok bűne, csak annyit írtam, hogy én nem vagyok az. A személyeskedő és gyűlölködő hsz-eket törölni fogjuk. Azt is törölnénk egyébként, ha rólad valaki azt írná, hogy alacsony a szellemi színvonal…
Sajnos, erre nem tudok most pontos időpontot mondani, rákérdezek erre is.
Kedves Forummodi!
Arra esetleg van terv, hogy a márkaoldalakat kicsit gatyába rázzák? Gondolok itt arra, hogy:
- megnyitáskor alapértelmezettként megjeleníti a már nem gyártott termékeket is
- nincs lehetőség a legújabb feltöltések szűrésére
- az oldalsó kategóriák sáv a régi legördülő menü felépítését vitte tovább, de újabban ömlesztve vannak a főkategóriák is, és így elég nehezen átlátható a felépítése
- az elsó navigációs sáv csak a következő oldalra tud vinni, csak egyesével lehet lépkedni az oldalak között.
Köszi a választ!
Lányok, Ti, hogy nézegettek újdonságokat?
Én mindig csak négyet látok.
Hátha van valami jó tippetek.
(Még mindig nem tudtam elengedni az oldalt, hiába törltettem már egyszer magam: )
Én próbáltam facebookos alternatívát keresni, de azok a csoportok, amikre ráakadtam, sajnos nagyon nem bizalomgerjesztőek számomra. Bár hozzáteszem, itt is van egy-két eladó, aki nem az (és erős a gyanúm, hogy vertek már át itt is hamis fújóssal).
Kedves Tatombak!
Nagyon köszönöm a részletes kérdést, ez is rajta van már a javítási listánkon. Időt erre sem merek ígérni, ezer bocsánat!
Felettébb lelombozó, kedves @forummodi, hogy a nagy “megújulás” után kértétek, hogy írjuk meg a hibákat, és ne is itt, hanem a centralmedia e-mailcímére. Ugyan nem a mi dolgunk lett volna, de sokan megtettük. Én speciell augusztus 2-án írtam az elsőt, utána még hatot, de már az elsőben benne volt az a hiba, amire az imént, így két hónap után rákérdeztem. Amiket @tatombak most említett, azt is rég megírtam nektek, és persze még sok mást is, ami egyáltalán szóba került.
Szóval én részemről nem értem ezt a lista-dolgot, hiszen azt kommunkáltátok az elejétől kezdve, hogy amit írunk nektek e-mailben, azt azonnal továbbítjátok a fejlesztőknek, türelem, kitartás. Akkor ezek szerint ez mégsem történt meg?
Nekem olybá tűnik, hogy minden amit itt írunk, az új info számotokra, és örülhetünk, mert felkerült a listára.
Minden esetre nagyon irigylem a türelmedet!
Rajtad csapódik le minden csalódottságunk és jogos dühünk.
Én már rég bevágtam volna a billentyűzetet a sarokba, és felmondtam volna.
Jogos az észrevétel, pontosítom a dolgot: természetesen eddig is továbbítottunk mindent, amit írtatok, akár ide, akár a megadott mail-címre, számtalan listában. Történtek javítások is, de pl. a keresőnél többféle hiba is volt, van, amit már javítottak, de mint fentebb jeleztem, van olyan része is, amit majd csak most fognak élesíteni. Bevallom, nem látok bele, hogy melyik rész egy pillanatban épp hogy áll, de van egy csomó olyan, amit újra vagy többen jeleztetek, és tudom róla, hogy folyamatban a javítása. A lényeg, hogy inkább elküldünk adott hibát többször is (erre vonatkozott a fenti mai, sokadik listám), mintegy nyomatékosítva, hogy ez még nem jó, ezt még hiányoljuk, jeleztétek stb.
Köszönöm megértésedet!
Kedves Morgomedve05! A termék adatlapra gondolsz?
Ha igen, ott 4 kapcsolódó terméket mutatunk egyszerre. A további piacteres hirdetéseket a doboz jobb felső sarkában lévő “Több megjelenítése” gombbal lehet elérni.
Szeretnék végre meglepődni, hogy a piactérre feltöltött hirdetés szövege tagolható, a szépen megszerkesztett leírás úgy marad !!!
Mégegy észrevételt szeretnék jelezni, Forummodi. Telefonon használva a piacteret, megnyitva a keresés fült, annyira fellöki a keresőmezőt a képernyő tetejére, hogy nem látni (hiába görgetsz), és így nem tudod beírni, hogy mit keresel.
Remélem persze, hogy ez a probléma csak az én telefonomnál áll fenn, de mindenképp zavaró, mert telefonon nem tudok piactérre beírni semmit.
Köszönöm, ezt is továbbítom!
Vicces, hogy megváltoztak a KM használati szokásaim. A “megújulásig” minden nap benéztem legalább egy félórára, töltögettem fel adatokat, véleményeztem, vásároltam, olvasgattam, inspirálódtam. Most hetente megyek fel öt percre, akkor is csak a legjobban pörgő “Megújulás! Fontos!” témáig jutok, konstatálom, hogy semmi nem változott, ami egyre kínosabb és röhejesebb így bő két hónappal a nagy bejelentés után, Ami terméket keresek, nem találom, akit eddig követtem, kicsekkolt a rendszerből. A kért “konstruktív kritikának” az égadta világon semmi értelmét nem látom. Becsületesebb lenne lehúzni a rolót, beismerni, hogy egy csődhalmazt sikerült létrehozni egy sokak által szeretett, működő rendszerből, és eltűnni balfenéken. Hátha összejön valami használhatóbb rendszer, tisztességesebb szereplőkkel.