Krémmánia megújulás FONTOS

Kedves abcdefgh12345678!

• Ha elfogadták az ajánlatot, akkor a rendszer üzenetben értesíti a vevőt, hogy a vételi szándékát elfogadták, felveheti a kapcsolatot a vevővel. Ha ez nem történik meg, akkor kérlek, mindenképp ellenőrizzétek a spam mappát, illetve a regisztrált mail címet, hogy él-e még.

• Értesítés a válaszokról: ez attól függ, hogy hol kérdeztél:
    A piacteres hirdetéseknél értesítő megy a kommentekről.
    A sima termék oldalon jelenleg nincs értesítő, de később bevezetjük, ha szükség lesz rá.

Infó a piactérre feltöltött termékek elérhetőségéről:
A termék adatlapon 4 kapcsolódó terméket mutatunk egyszerre. A további piacteres hirdetéseket a doboz jobb felső sarkában lévő “Több megjelenítése” gombbal lehet elérni.

Milyen kedves, felhasználóbarát beállítás azokra nézve, akik eladni szeretnének vagy km-en vásárolni :blush::blush::blush::blush:

9 Likes

Kedves Fórummodi! Csak az eladónak megy értesítő. A kerdezőnek nem, amikor választ kap. Többszörös tapasztalat. Tervben van ennek a módosítása?

Köszönöm, rákérdezek…

1 Likes

Pár naponta elolvasom itt a fejleményeket és megnézem a legújabb véleményeket.
Látszik, hogy ez az oldal a végét járja, mert régen 2-3 óra alatt gyűlt össze annyi új vélemény, mint most 3-4 nap alatt sem…
Többször éreztem a késztetést, hogy megírjam a saját tapasztalatomat egy-egy termékről (ugye a sok éves megszokás), de már inkább én sem teszem.
Tökéletesen megértem a felháborodott hozzászólásokat itt a fórumom, való igaz, hogy az oldalt mi, a felhasznalók tettük azzá, amivé az évek során fejlődött és egy pillanat alatt kihúzták alólunk az egészet.

Én úgy látom, hogy itt az ideje az elengedésnek.
Nagyon élveztem azt a 11 évet, amit a régi oldal aktiv tagjaként töltöttem, és ez hiányozni is fog, de ideje szembenézni a tényekkel: ez már sosem lesz olyan, de még csak megközelítőleg sem.
Megspórolom magamnak a jövőben azt az időt és energiát, amit erre az új oldalra pazarlok, mert a továbbiakban a hibák jelzését már értelmetlennek látom.

Mivel nagyon sokan több száz/ezer részletes veleményt írtak, azt peldául egy fajta kárpótlásként felajánlhatnák, hogy aki kéri, annak kiexportálják valamiképpen az írásait, a profilját az adatbázisból. Ez lenne a minimum ebben a helyzetben.

Abban biztos vagyok, hogy indulni fog a régihez hasonló oldal, hiszen tisztán látszik, hogy szükség van rá - már csak ki kell várnunk. :slight_smile:

17 Likes

Kedves Scara_2.0! Nagyon sajnálom, hidd el, igazán nem az volt a cél, hogy elüldözzünk benneteket! :disappointed_relieved: :sob:

A piactéren ha eladsz valamit, akkor az az eladások között úgy kerül időrendi sorrendbe, hogy mikor töltötted fel a terméket. Ha már pl.hat hónapja, akkor valahol a többedik oldalon rá is találhatsz. Ezt gyorsan javítsátok, mert így a vevők értékelése is kiesik, nem lesz szem előtt, hogy még van értékelés nélküli adásvétel.

1 Likes

Kedves Szeliger_1! Köszönjük, felvettük a listára!

Egy ideje csendben vagyok én is, de most nagyon a szívemből szóltál. A megújulás után jeleztem én is a hibákat, vártam türelmesen, rá-ránéztem az új véleményekre (amiknek látványosan megcsappant a száma). Mostanra viszont, főleg látva, hogy semmi nem változik jobb irányba, én is elengedtem az oldalt. Csak a fórumra nézek fel rendszeresen, hiába viszket néha az ujjam, hogy írjak egy-egy kencéről, nem látom értelmét. Tíz évet töltöttem el én is az oldalon, több mint hatszáz értékelést írtam, úgyhogy végtelenül szomorú és csalódott vagyok. Álmomban nem gondoltam volna, hogy így el tudnak szúrni egy flottul működő oldalt és így cserben hagynak mindannyiunkat, akik szerették és használták.

8 Likes

Megtudhatjuk, csak ha nem túl intim info, hogy akkor mégis mi volt a cél?
Mert megtartani tuti nem akartok/tudtok minket, ez így két hónap után már világosan látszik.

6 Likes

Kedves Tarzicia1! A cél az volt, hogy modernizáljuk, aktualizáljuk és fejlesszük az oldalt.
Természetesen mindezt hibák nélkül képzeltük el, én sajnálom a legjobban (na jó, és Wishes és a többiek is), hogy ez közel sem sikerült.
Mindenesetre nem engedtük el a dolgot, még mindig folynak a javítások! Tudom, hogy sokat kérek, de még mindig további türelmeteket szeretnénk kérni…

1 Likes

Kedves @forummodi!
Hehe, igen, sajnos, megint én vagyok, megint itt vagyok, nem szabadulsz tőlem, vajon megint törölsz?
Mert mindig és azonnal közbelépsz, ha ilyen megveszekedett renegátok, mint én írnak ide, ha a mundér becsületéről van szó…
De én direkt emiatt a téma miatt regisztráltam újra a fórumra, jó okom volt, hogy anno kiregisztráljak, hosszú történet, nem fárasztanék most senkit vele, de most élek a hozzászólás lehetőségével, amíg lehet, amíg nem tiltasz le!
Szóval a költői kérdésem az, hogy mikor fogtok végre ráébredni, hogy ennyi volt a Krémmánia, viszlát Afrika! Ami volt, az elmúlt, mi, akik benne vagyunk, már rég tudjuk, hogy haldoklik, innen már csak idő kérdése, innen már csak lefele vezet az út, mondhattok, írhattok, vetíthettek bármit, ugyanis vállalhatatlan és használhatatlan lett az oldal. Persze lesznek statisztikák, amik majd kicsit szépítik a dolgot, hogy egy klasszikust idézzek: “Én csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítok”. Szóval tény, hogy egyre többen hagyják el az oldalt, régi “oszlopos” törzstagok is, akiknek a neve - nekünk régieknek - még mond valamit, megbecsült és szeretett tagok, szívesen olvastuk a véleményeiket (én pontosan tudom, hogy anno ki és mi miatt regisztáltam) mert élvezetesen írtak, és mert a véleményük igazodási pont volt.
A KM nem csak egy jól működő, informatív és megbízható oldal volt, amire mindig és mindenkor számítani lehetett, leegyszerűsítve pl. a DM-ben, egy vásárlás közepén, amikor az ember az INCI-t bújta és a véleményeket csekkolta, hanem a KM egy kis közösség is volt, a színes egyéniségekkel, barátnőkkel, a csajok közti kötelező összeveszésekkel együtt!
Ezt akartátok megszüntetni?
Sikerült!
Nagy nehezen és erős fáziskéséssel reagálsz mindenre amiket itt írunk (igennnn, tudjukkkk, nem ez a főmunkahelyedddd, a Km csak egy másodlagos, megtűrt projekt) de majdnem minden csak részletkérdés, amire reagálsz, és közben nem veszed észre az elefántot a szobában!
Minket viszont az elefánt érdekel!

11 Likes

igazán nem akarok még én is pluszban “kötekedni” (azaz következetlenségekre felhívni a figyelmet), de hogyan gondolták azok, akik “szerették volna hiba nélkül” csinálni?
tesztelve fixen nem volt. igazam van? mert ami tesztelve van, az nem így néz ki. dolgoztam egy ideig tesztelőként, még a tanfolyamra sem kerültem volna be, ha képtelen vagyok egy kezdetleges tesztelési ötletet felvázolni (csak egy sima, józan paraszti észen alapuló ötlettsort), bakker, és ez itt semminek sem felel meg. a józan paraszti észnek sem.

szóval…? mert, érted, ez az egész kijelentés üti a VALÓSÁGOT, amit tapasztalunk.
és másrészt, ha nem volt tesztelés meg lófsz sem, akkor mégis hogyan lehetett azt megtenni ezzel az oldallal, hogy még az az opció sem maradt meg, hogy visszaállítjátok, ha ilyen 22-re lapot húzva (igen, nem véletlenül nem 19-et írtam) “fejlesztetek” valamit…? honnan volt a bátorság?

igazából nem téged kellene itt csesztetni, oké. tény. de remélem, egyszer az is elveszíti az egyik kedvenc helyét, aki erről döntést hozott. ha már felrúgni nem tudjuk - sorry, not sorry.

7 Likes

Kedves Fórummodi!
Szerintem pont fordítva kellene müködnie, mivel a KM piacterén vagyunk, a KM felhasználók saját hirdetéseit kellene beadni először, nem egy külsős oldalt. 15ezer hirdetés van fenn, keresni nem lehet bennük, idegen oldalnak előnye van, akkor felesleges ide bármit is feltölteni. Ugye nem pont ez a cél, hogy ez a sok hirdetés átkerüljön másik, jövedelmezőbb oldalra, mert itt nem működik?

14 Likes

Szerintem ez már megtörtént, mármint, hogy de, elsőbbséget fog élvezni a külsős oldal, amihez anyagi érdek fűződik. A KM-nek ebben a jelenlegi formájában nyilván már nem prioritás, hogy a közösségi funkciók működjenek. Oké, azzal ide lehet csábítani a felhasználókat, de a piactérre feltöltött tételek maximum közvetve hoznak bevételt. Direkt bevételt viszont a reklám hoz és az mindig elsőbbséget fog élvezni. Ez van, helló kapitalista érdek :money_mouth_face:

7 Likes

Ez most komoly, illetve jól értettem, hogy először az “Árukeresőre” visz az oldal, ha valamit meg akarok venni és ott is megtalálható? Remélem, csak félreértettem, illetve ahogy a régi klasszikus szól: “Gondolom ez komoly, mert viccnek egy kicsit durva.” :frowning:

5 Likes

Az lenne amúgy az ideális, ha közösségi funkciók és az üzemeltető cég érdekei balanszban lennének. Ne legyünk azért naivak. Nekem amúgy nem lenne gond, ha az árukereső gomb lenne első helyen. Vagy az sem ha kétszer ekkora forgó bannerekről vigyorogna három különböző kánkánozó kiszeltündeszemöldök - ha cserébe minden más funkció megbízhatóan működne.

4 Likes

Nekem vannak fent olyan illataim, melyeket már nem lehet kapni, illetve csak egyetlen webáruházban ötszörös áron, mint amennyiért én adnám. És ha szerencsétlen vevő ott bóklászik az árukeresőn, honnan a fittyfenéből tudja, hogy a krémmánián is van egy eladó ugyanilyen töredék árért? Netán a Krémmánia is szerepel már az Árukeresőn? Eszem megáll és egyhelyben ácsorog… komolyan fiúk/lányok, sosem gondoltam volna, hogy így fuccsol be a Krémmánia oldala. :frowning:

6 Likes

De sajnos én naiv voltam, mert ilyet nem feltételeztem volna, és szerintem ez az oldal nem is ilyen céllal indult eredetileg. De mindig tanul az ember.