Kedves @forummodi!
Hehe, igen, sajnos, megint én vagyok, megint itt vagyok, nem szabadulsz tőlem, vajon megint törölsz?
Mert mindig és azonnal közbelépsz, ha ilyen megveszekedett renegátok, mint én írnak ide, ha a mundér becsületéről van szó…
De én direkt emiatt a téma miatt regisztráltam újra a fórumra, jó okom volt, hogy anno kiregisztráljak, hosszú történet, nem fárasztanék most senkit vele, de most élek a hozzászólás lehetőségével, amíg lehet, amíg nem tiltasz le!
Szóval a költői kérdésem az, hogy mikor fogtok végre ráébredni, hogy ennyi volt a Krémmánia, viszlát Afrika! Ami volt, az elmúlt, mi, akik benne vagyunk, már rég tudjuk, hogy haldoklik, innen már csak idő kérdése, innen már csak lefele vezet az út, mondhattok, írhattok, vetíthettek bármit, ugyanis vállalhatatlan és használhatatlan lett az oldal. Persze lesznek statisztikák, amik majd kicsit szépítik a dolgot, hogy egy klasszikust idézzek: “Én csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítok”. Szóval tény, hogy egyre többen hagyják el az oldalt, régi “oszlopos” törzstagok is, akiknek a neve - nekünk régieknek - még mond valamit, megbecsült és szeretett tagok, szívesen olvastuk a véleményeiket (én pontosan tudom, hogy anno ki és mi miatt regisztáltam) mert élvezetesen írtak, és mert a véleményük igazodási pont volt.
A KM nem csak egy jól működő, informatív és megbízható oldal volt, amire mindig és mindenkor számítani lehetett, leegyszerűsítve pl. a DM-ben, egy vásárlás közepén, amikor az ember az INCI-t bújta és a véleményeket csekkolta, hanem a KM egy kis közösség is volt, a színes egyéniségekkel, barátnőkkel, a csajok közti kötelező összeveszésekkel együtt!
Ezt akartátok megszüntetni?
Sikerült!
Nagy nehezen és erős fáziskéséssel reagálsz mindenre amiket itt írunk (igennnn, tudjukkkk, nem ez a főmunkahelyedddd, a Km csak egy másodlagos, megtűrt projekt) de majdnem minden csak részletkérdés, amire reagálsz, és közben nem veszed észre az elefántot a szobában!
Minket viszont az elefánt érdekel!