Krémmánia megújulás FONTOS

Milyen érdekes…
Eltelt egy nap, mégis mégis másfél perccel a bejegyzésem után válaszolt @forummodi @Lapo kérdésére…
A választ meg tegyétek, ahová akarjátok…

2 Likes

Nagyon sajnáljuk, de a szabályellenes, személyeskedő kommenteket töröljük.
Kérjük szíves megértésedet!

Ez annyira szomorú. Pár óránként most direkt csekkoltam a fórumot, mert kíváncsi voltam Lapo kérdésére milyen válasz érkezik. Valahogy nagyon nincs összhangban azzal, amit pár napja olvashattunk, miszerint a “háttérben folyamatosan dolgoznak a javításon”.

Két hónap!

2 Likes

Az igazság feltárása és fontos kérdések feltevése mióta szabályellenes vagy személyeskedés?
Amúgy múltkor azt írtad, hogy ti nem tudjátok törölni itt a fórumon a hozzászólásokat. Akkor ezek szerint mégis? Nem is jelentette senki a kommentemet, csak nagyon kellemetlen volt, ugye?
A kérdéseimre viszont nem kaptam választ!
Megírjam mégegyszer az egészet a “wishes-rész” nélkül?

7 Likes

Kedves ZazieAda! Mindkettőt írtam és mindkettő igaz is: a háttérben a fejlesztők dolgoznak a javításon, DE ennek ellenére nem tudok, nem is merek konkrét, pontos időpontot ígérni, hogy melyik hiba javítása mikor lesz kész :frowning:

Kedves Tarzicia! Ilyet biztosan nem írtam, hogy nem tudjuk törölni a hozzászólásokat, pl. számtalan kéretlen reklámot is töröltünk már.
Többen is dolgozunk a KM-val, az lehetséges, hogy egyikünk töröl valamit, és ha ezt egy másik kollégán kéred számon, akkor nyilván utána fog nézni, hogy mi történt, hogy választ tudjon adni Neked.

Annyira kínos ez a folyamatos magyarázkodás, végeláthatatlan ígérgetés…a kritikát nem viselitek el, ellenben elvárnátok a folyamatos visszajelzést a felhasználóktól. Szerencsére én még el tudtam olvasni Tarzicia bejegyzését, aminek minden szava igaz és amit töröltetetek. Szégyen, hogy itt is ez megy! Kormányközeli oldalakon szokás ez a cenzúrázgatás.:face_vomiting:

11 Likes

Én sajnos nem láttam a “kritikus” kommentet, de valószínűleg betalált, ha ennyire gyorsan kellett lépni.

Vicc amúgy, hogy egy ilyen kicsi közegbe indokolt egy mikromoderátor. Jóval nagyobb fórumokon is csak akkor avatkozik közbe egy moderátor, ha több jelentés érkezett, nem akkor, ha nem illeszkedik a PR stratégiába a megfogalmazott kritika.

Így 2 hónap után látva a kapálózást és eredménytelenséget, én már viccként írom le az egész bagázst. A turbó PR-ra kapcsolt, KM-es kollaborált beauty expo is ugyanezt a minőséget nyújtotta.

Töröltem az összes 10 évnyi hozzászólásomat, a piactérről is kiszanáltam majdnem mindent. Hozzászólást már biztosan nem fogok többet írni, vásárolni pedig maximum akkor, ha muszáj. Borzasztóan sajnálom, korábban már többször leírtam jómagam és mások is, de teljesen felesleges.

Szerintem többen gondolkodunk egy konkurencia lefejlesztésén, mint azt gondolnák, úgyhogy vakmerőség azt hinni, hogy megdönthetetlen pole pozícióban van a KM és bármit megengedhetnek. :smirk:

15 Likes

Kedves Torpece! Igyekszem nem magyarázkodni, egyszerűen a tényeket leírni: egyetlen kritikus hozzászólást sem töröltünk, ha visszapörgeted ezt a topikot, számtalannal fogsz találkozni. Egyedül Tarzicia fenti kommentjét vettük ki (a többi hsz-éhez nem nyúltunk, pedig azok sem dicsérnek minket), azt az egyet, amiben nem a KM-ról írt, hanem kollégánkról olyan stílusban, ahogyan nem szeretnénk itt a Fórumban beszélni egymással. Azt sem engednénk, hogy egy Fórumozónkról jelenjen meg ilyesmi.

Szerintem a kilátástalanság miatt is érkeznek ilyen kommentek. A megújulás már több mint 2 hónapja történt, akkor azon melegében viszonylag higgadtan, konstruktívan jeleztünk számtalan problémát. Konkrétan elvégeztük a tesztelő(k) munkáját - ingyen, mert fontos az oldal nekünk is. Ezek állítólag továbbítva lettek a “fejlesztőcsapatnak”, és azóta is várunk türelmesen. De egyre inkább hiábavaló az egész. Most írtam 2 véleményt, de mire oda eljutottam 3 (!!) olyan hibára találtam, amiről tudom, hogy jelezve lett itt: a kereső továbbra sem működik rendesen, a kedvencek listáján a termékek alatti csillagok nem a valóságot tükrözik, a hozzászólást pedig hiába írom tagoltan, egy masszaként jelenik meg élesítés után.

És persze, nagyon örülök hogy visszajött a kívánságlista, és történnek pofozgatások, de még mindig úgy érzem, hogy csak a lista elején tart a “csapat”.

12 Likes

Jelentem a mai napig nem lehet 24 óránként 10 terméket tölteni a piactérre!
Írtátok, hogy nektek gond nélkül megy, de már akkor is írtam, hogy próbáld másnap is! Nem megy! Másnap egyet sem enged! Leghamarabb 48 óra múlva tudok feltölteni!
Vagy naponta 5 terméket, vagy 48 óránként 10 terméket!
2 hónap alatt ezt sem sikerült javítani, pedig első percben szóltam! Ez nagyon gáz!

3 Likes

Lehet itt naponta-hetente ismételni ugyanazokat a dolgokat, kérni és kérdezni, e-maileket írni a hibák miatt a fejlesztő cég helyett, tök mindegy, azt se tudják, hogy miről beszélünk, mi a bajunk, de nem is akarják megérteni. EZ A GÁZ.

6 Likes

Igen sajnos! Azt mondták nekik megy! Aztán kértem tegyék meg másnap is és látni fogják, hogy probléma van! Arra nem jött válasz! Nem vagyok számítástechnikai szakember, de ez valami rosszul beállított limit lehet, sajnos 2 hónap alatt nem sikerült javítani! Nagyon elkeserítő már ez!

1 Likes

És ismét egy kedves, értékes véleményeket író KM-s visszavonulása… sajnálom. :cry: :cry:

Írtam! :slight_smile:

1 Likes

Én is! :relaxed:

Piactér. Ismét nem kaptam értesítőt, hogy válaszolt az eladó a kérdésemre. A probléma megoldása ki tudja mikor várható… Addig is nézegessem nyugodtan félóránként a könyvjelzőzött oldalt a válaszért. Köszi - tényleg - a semmit. A fejlesztők dolgoznak a háttérben. Két hónapja. De dolgoznak!!! Kár, hogy eredmény meg nulla.
Lelombozó ez az egész…

3 Likes

Ezt pedig a “napi humor” rovatba hoztam :slight_smile: 65 felett már sem korcsoportok, sem magyar szókészlet nem található :laughing:
1000002270

(Amúgy a felhasználó tök menő véleményt írt egy Tom Ford parfümről :face_with_hand_over_mouth:, made my day)

8 Likes

Nagyon zavaró, hogy három csillagosnak mutat minden terméket kicsiben. Továbbra is nevetséges az egész.

3 Likes

Kedves Lapo!
Ne haragudj a késlekedésért, mostanra sikerült további részleteket kideríteni a kérdéseidről.
Elnézésedet kérjük az okozott kellemetlenségért!

• A keresőn az elmúlt hetekben sokat javítottunk, de még folyamatban a további szerelés, pl. a speciális karaktereket nem jól kezeli, ez okozhat több nehézséget a keresésben, de hamarosan ez is javítva lesz.

• A termékneves hiba pl. az EDT jelzésű folyamatban van, hamarosan várható.

• Hirdetésekről: A piacteres hirdetések a termék oldalon az erre kijelölt dobozban találhatóak. A termék oldal tetején lévő Megveszem gomb az árukeresőn lévő ajánlatokat preferálja és csak akkor visz a piactérre, ha az árukeresőn nem találtunk releváns ajánlatokat.

• Többéves és törölt hirdetések: ez is folyamatban, hamarosan javításra kerül.