Sziasztok! Jó félórát azzal töltöttem, hogy olvasgattam a hozzászólásokat. Nincs sajna időm az össze elolvasására, de annyit elmondhatok, hogy szinte az összes, amit elolvastam szívemből szól. Az új oldal rettenetes, nem felhasználóbarát és konkrétan pont arra nem jó, amire eddig én használtam.
Egy példa: ha pl. a piactéren én most csak szempillaspirált keresnék (általánosságban, nincs még eldöntve, melyik márkát), akkor a sminkek fő csapáson keresztül lehetett tovább szűrni (sminkek szemre), stb. Lehet én vagyok béna, de most ilyen lehetőséget nem találok. Végig kell néznem az összes sminket, hogy a 48. oldalon lévő szempillaspirálnak megörülhessek.
A szűrő használatán is lehetne javítani. Ezt a problémát az eddig elolvasott hozzászólásokban nem találtam, így gondoltam nem ismétlen az összes fo…st, hanem írok egy új kérést.
Nekem ez nagyon hiányzik. Impulzusvásárlóként általában nem konkrét dolgokat szoktam keresgélni, hanem nézelődni és valamibe beleszeretni.
Ja és a régi KM-en a bejelentkezés után a felhasználónév melletti borítékon látszott, ha van új üzenet, most ilyet sem látok sehol. Honnan fogom tudni, hogy válaszolt valaki a kérdésemre, vagy kérdez tőlem valaki valamit?