Krémmánia megújulás FONTOS

Igen, szintúgy. Sem azt nem mutatja, hogy én kit követek, sem azt aki engem. Na ilyenkor pl kételkedem abban, hogy volt tesztüzem. A funkciónak ugyanúgy semmi értelme, mint a polcoknak, amikre bepakolhatsz, de nem szerkesztheted.

5 Likes

Tényleg egészen elképesztő ez a tempó amit a fejlesztők diktálnak, szerintem a Zootropolis mese elhíresült jelenetében szereplő lajhárok már hamarabb megoldották volna a problémát.

A követés funkció jelen formájában teljes mértékben felesleges, értesítést nem kapok a bekövetettek tevékenységeiről, de még csak meg sem jelennek a profilomon.

Hirdetést szerkeszteni még mindig csak HTML kódokkal lehet, így tudtam linket betenni, tagolni stb, de ez így rohadtul körülményes, némi gyakorlatot is igényel a témában, ráadásul minden egyes szerkesztéskor újra kell csinálni, ami több mint bosszantó. A véleményeket pedig ezzel a módszerrel sem lehet olvashatóbbá tenni, és egy hosszabb szövegtől kifolyik az ember szeme.

Nem értem egyszerűen, hogy mi a fene folyik itt de komolyan?! Lassan kettő hónapja várunk és szinte semmi nem történik aminek számunkra is lenne látszata.

11 Likes

Írtam volna véleményt az új Rabanne Million Gold For Her parfümhöz. Nincs fent, legalábbis semmilyen keresővel sem találtam. Jó, akkor feltöltöttem. Pár nap múlva jön a mail, hogy: “A termék feltöltési kérésed elutasításra került.”
Ok. Akkor nem töltök, nem véleményezek. Tényleg nem értem magam, hogy még mit keresek itt?!
Ja, kérem a 10-11 év függőség… :grin:
Igazán léphetne már valaki, hogy létrehozzanak egy új felületet, ami olyan, mint a régi Krémmánia.

10 Likes

Szia drága, itt találod a terméket:
Rabanne Million Gold for Her EDP | KremMania?
Hajam kihullott mire fel tudtam varázsolni az oldalra, szerkeszteni utólag persze már nem engedte, így ha bármilyen adat hibás mea culpa ⚘️

2 Likes

Gondolom az folyik itt, hogy a “fejlesztő” team külsős, és kb havonta egyszer gariban ránéznek a hibalistára, valamit csinálnak, aztán jóvanazúgy, majd jövő hónapban is ránéznek. Vagy valami tök hasonló. Az nyilvánvaló, hogy a napi szintű üzemeltetők (admin, modi, stb) nem tudnak tenni semmit, nem az ő hibajuk, rajtuk csattan. Itt a felelős a tulajdonos cégcsoport, aki - bocs de - valószínűleg leszarja a felhasználók nyavajgását, míg a reklámfelüketet el tudja adni.

10 Likes

Ó, köszönöm!:heart:
Na, de, hogy sehogy sem találtam, amikor kerestem.:upside_down_face:

1 Likes

Kicsit olyan érzésem van a megújulással lapcsolatban, mint amikor péntek délben kiesik a munka a kezemből, 'oszt jóvanazúgy hétfőig.
Na, a fejlesztőcsapat elfelejtett hétfőn visszajönni.

3 Likes

Szeretném Fórummodit megkérdezni, hogy van értelme ide írni a javaslatokat? Van rá szándék, hogy foglalkozzanak vele?

Kedves SSSAAA! Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a topikot és ha nem is válaszolunk minden egyes bejegyzésre, jegyezzük a felmerülő hibákat, javaslatokat, továbbítjuk is a fejlesztőknek.
De ígérni semmit nem tudok/merek, hogy melyik mikorra tudna megvalósulni, millió bocsánat! :sob:

A régebbi kérésünk viszont még most is áll, hogy a felmerülő problémákat elsősorban mailen jelezzétek felénk a következő címen:
kremmania@centralmediacsoport.hu

Nagyon köszönöm! :pray:
Üdv, Fórummodi

És a kattintás szám nem csökkent le? Ez senkit nem zavar?
(Amúgy fingom nincs hogy működik, de én pl nem látogatom az oldalt, vagy csak nagyon ritkán, és úgy gondolom, sok felhasználót veszített az oldal. Így a reklámok se tudnak célba érni…)

3 Likes

Szerintem ehhez még túl kevés idő telt el, másfél hónap nekik nem ok a csüggedésre. És ebből a másfél hónapból is sokan bolyongtak reményvesztetten a KM-n, legalábbis az első 2-3 hétben keresgélve ezt meg azt. A felhasználók számára hiábavaló kattintás is kattintás a másik oldalon. Én speciel az összes véleményemet kitöröltem, a piactéri aktivitásom is a nullához konvergál.

2 Likes

Azt nem csodálom! A piactér is rémálom: teljesen random, hogy egy-egy terméklapon megjelenik-e egy aktív hirdetésem, vagy eltűnt, nem mutat találatot… pedig a saját oldalamon szerepel, mint aktív hirdetés. Van olyan hirdetésem, ami nálam aktív, de google keresés alapján eladva a státusza :S Megpróbáltam egy régi hirdetésemen az árat módosítani, nem engedi, mert új képet kéne feltöltenem, a régit nem érzékeli. Full szar, na!
Én a reklámokon is lehidaltam a héten: mit keres a Coop ezen az oldalon? Ok, hogy reklám, de legalább releváns legyen, nem azért kattintok ide, hogy értesüljek a párizsi akciókról. Ez is gagyi!

9 Likes

Az vajon miért van, hogy ha rakeresek a L’interdit-re, akkor csak 2 flankert dob fel, az eredeti edp-t nem?

1 Likes

A korábbi piacteres, eladó termékek alatti üzenetek végleg eltűntek vajon vagy ha megmaradtak, hol találhatók meg?

Szerintem lenne rá igény, és nem hiszem, hogy a felhasználók között nincs olyan kapcsolatrendszerű ember, aki ezt ne tudná megtenni.
Ja, és nem valami elsikkadó kis lábjegyzetes cikk kellene, hanem címlap.

1 Likes

Tényleg, senki nem röpül rá erre a lehetőségre hogy itt egy rés támadt a piacon…??? Itt toporognak (egyelőre) a hoppon maradt - szerintem tekintélyes létszámú - tagok, akik a napi betevő KM nélkül maradtak… :pensive:

3 Likes

A gond mindössze annyi, hogy az elmúlt 13 év adatbázisa akkor is odavan. Azt jogi következmények nélkül (illetve a CM beleegyezése nélkül) senki nem mentheti át vagy “nyúlhatja le”, arról nem is beszélve, hogy kívülállók nem is férnek hozzá. Ezt az adatmennyiséget áthúzni máshová komoly ámítástechnikai feladat - mint ahogy a saját szemünkkel látjuk, tapasztaljuk, hogy még házon belül sem sikerült (mondhatni) maradéktalanul. Azok, akik itt vannak tizenéve és rengeteg hasznos véleményt írtak, még több terméket feltöltöttek… hát nemtom. Én a magam részéről biztosan nem kezdeném elölről a vélemény-írkálásokat ésatöbbi egy másik, hasonló oldalon.

4 Likes

Kedves Krémmánia csapata!

Az elmúlt 5évben a parfümök világa volt a legfőbb hobbim.Minden szabadidőmet ezzel töltöttem és óráig voltam fent a Krémmánián.Mióta megújult,ez teljesen megváltozott.A fórumba be tudok lépni,de innen nem tudom, hogy jutotk el a Piactérre.Így ott vásárolni sem tudok.Nincs megadva egy telefonszám, hogy valakivel pár perc alatt átbeszéljem a kérdéseimet.Azt hiszem, ez a hobbim le fog csengeni.Semmi baj,van annyi parfümöm, hogy kitart életem végéig…

Üdvözlettel:
Orsi

3 Likes

Kedves ORSI75!
Kérlek, hogy a következő címen érdeklődj és bátran tedd fel kérdéseidet:
kremmania@centralmediacsoport.hu
Remélem, sikerül mindent tisztázni és nem veszítünk el!! :heartpulse:
Üdv, Fórummodi

Szégyen ez az egész ami itt megy a piactéren! Egy hónappal ezelőtt jeleztem a problémát, mely szerint az általam hirdetett termékek nem jelennek meg, ha a márkára rákeresek. Azóta is ugyanúgy fennáll a hiba. Történetesen L’Erbolario parfümökről van szó, egyik általam hirdetett termék sem jön fel a keresőben a piactéren. Nem én írtam be rosszul, mivel át lett emelve a régi oldalről az újra, tehát én az égvilágon semmit sem csináltam. Hiába jelezzük itt a problémákat, semmi nem történik! Ez a felhasználók szembeköpése. :rage: Komolyan ennyire hülyének néznek itt mindenkit? :japanese_ogre:

5 Likes