Sajnos én sem merek a jelen formában sem feltölteni, sem véleményt írni… nekem egy július 26-án (vagy az előtte levő pár napban - a véleményem ekkori róla) feltöltött krém (Guhl Intenzív Hajpakolás Regeneráló) nem látszik sehol a profilomon kívül: ha a véleményeim között rákattintok, a Krémek aloldalra kerülök, és sem a kereső, sem a márka végignézése (nincs fent sok termékük, két oldalt kellett csak átnéznem), sem a Google nem adja ki, így szerintem ez az adatlap eltűnt a frissítés Bermuda-háromszögében, csak a véleményem látszik róla. @Forummodi, az ilyen jellegű hibákra is rá tudnátok nézni?
Örömmel tapasztaltam, hogy a kereső tényleg javult ahhoz képest, amikor legutóbb próbáltam, a “Balea Bakuchiol” keresőszavakat (idézőjelek nélkül) beírva sikerült megtalálnom a Balea Beauty Expert Nachtcreme 0,3% Retinol és 2% Bakuchiol krémét - viszont az oldal alján három piacteres hirdetést is mutat, amiből viszont kettőt már eladtak, csak a harmadik aktív (a fenti, “Keresés a Piactéren” gomb csak egyet ad ki, ott szerencsére nem látszik az eladott) - lehet esetleg tudni, hogy ez az eladott, de mégis látszó hirdetés-gixer mikor kerül javításra, egyáltalán benne van-e a jelenlegi pipeline-ban? Engem szerencsére jelenleg ez nem érint (nincs aktív hirdetésem, nagyon ritkán adok amúgy is el bármit, és a jelen állapotban az egy szem eladni kívánt termékemet nem merem feltölteni…), de látom, hogy rengeteg embernek okoz napi szintű problémát és plusz munkát - nemcsak a felhasználónak, hanem a fejlesztőknek is, akik az ezáltal előidézett problémák tűzoltásával töltik így az időt, amit, ha ez javítva lenne, át lehetne forgatni más problémák orvoslására