Krémmánia megújulás FONTOS

Sajnos én sem merek a jelen formában sem feltölteni, sem véleményt írni… nekem egy július 26-án (vagy az előtte levő pár napban - a véleményem ekkori róla) feltöltött krém (Guhl Intenzív Hajpakolás Regeneráló) nem látszik sehol a profilomon kívül: ha a véleményeim között rákattintok, a Krémek aloldalra kerülök, és sem a kereső, sem a márka végignézése (nincs fent sok termékük, két oldalt kellett csak átnéznem), sem a Google nem adja ki, így szerintem ez az adatlap eltűnt a frissítés Bermuda-háromszögében, csak a véleményem látszik róla. @Forummodi, az ilyen jellegű hibákra is rá tudnátok nézni?

Örömmel tapasztaltam, hogy a kereső tényleg javult ahhoz képest, amikor legutóbb próbáltam, a “Balea Bakuchiol” keresőszavakat (idézőjelek nélkül) beírva sikerült megtalálnom a Balea Beauty Expert Nachtcreme 0,3% Retinol és 2% Bakuchiol krémét - viszont az oldal alján három piacteres hirdetést is mutat, amiből viszont kettőt már eladtak, csak a harmadik aktív (a fenti, “Keresés a Piactéren” gomb csak egyet ad ki, ott szerencsére nem látszik az eladott) - lehet esetleg tudni, hogy ez az eladott, de mégis látszó hirdetés-gixer mikor kerül javításra, egyáltalán benne van-e a jelenlegi pipeline-ban? Engem szerencsére jelenleg ez nem érint (nincs aktív hirdetésem, nagyon ritkán adok amúgy is el bármit, és a jelen állapotban az egy szem eladni kívánt termékemet nem merem feltölteni…), de látom, hogy rengeteg embernek okoz napi szintű problémát és plusz munkát - nemcsak a felhasználónak, hanem a fejlesztőknek is, akik az ezáltal előidézett problémák tűzoltásával töltik így az időt, amit, ha ez javítva lenne, át lehetne forgatni más problémák orvoslására :wink:

2 Likes

Arról tudnátok információt adni, hogy a szövegtagolás a véleményekben mikor kerül végre kijavításra? 11 napja írtátok, hogy “hamarosan”, ami nem túl specifikus információ… az én olvasatom szerint pl. ilyen viszonylatban ez már nem “hamarosan”. Lehet esetleg tudni, hogy ez jelenleg javítás alatt van-e, és ha igen, mikorra várható a jelen állapotok szerint a probléma megoldása?

Elnézést a konkrét kérdésekért, de engem nagyon zavar a nem pontos információadás… a “hamarosan” nekem olyan… nesze semmi, fogd meg jól. Ennél talán még az is kevésbé zavarna, ha semmi infónk nem lenne. Értem, és alapjáraton elfogadnám, hogy nem feltétlen tartozik részletesen az átlag végfelhasználóra, hogy

• az adott hét végén épp mely problémáknak van a javítási határideje, és ha valamelyik azok közül nem került javításra, akkor
  1. miért,
  2. mi az új határidő,

de sajnos úgy gondolom, hogy a jelenlegi fejetlenségben, a megújulás óta eltelt hónapban mérhető idő után igenis erre lenne szükség - a ti érdeketekben is. Így a felhasználók tudnák, mire mikor számíthatnak, mi van jelenleg priorizálva és miért, és mire kell még várni. Nem utolsó sorban az ilyen egyenes, tiszta kommunikáció szerintem megelőzné a kellemetlen hangvételű üzeneteket is felétek, amire semmi szükségetek akkor, amikor a jelenlegi káosz épp eléggé stresszes enélkül is. Just sayin’ :slight_smile:

7 Likes

Hosszú idő után most merészkedtem fel a piactérre. Az oldal általános hibáit hagyjuk is, kitomboltam magam a dm-ben mikor képtelen voltam megtalálni a keresett terméket az oldalon… Még jó hogy vannak angol nyelvű alternatívák.

Direkt keresni egy termékre a piactéren nem lehet. A főoldalon kibogarászom (nem is értem, hogy ha pl a legtöbbet véleményezett originál Flowerbombot keresem, miért nem az ugrik fel először?!), majd találok alul egy aktuális hirdetést, megbízható régi motoros eladóval. Oké, megnézem, mit árul még, hogy összeállítsak egy csomagot, de nem látom a termékeit. 🤷😡

Ha jól emlékszek, két hónapja húzódik a javítás. Ennyi idő alatt új oldalt is lehetett volna fejleszteni.

Ugyanitt drága @Tarzicia1 , ha még aktív vagy, érdekelnének a termékeid, van esetleg egy listád, amit dm-ben elérhetek?

6 Likes

Megkövetem a fejlesztőket, a hagyományos weboldalon látszik, csak a telefonos felület rejti el a piactér opciót.

1 Likes

Szia biztos naiv a kérdés de ha ennyire nem működik semmi és minden régi tag visszasírja a régi KM oldalt akkor miért nem csinál(tat)játok vissza…? :upside_down_face:

16 Likes

Mert már megannyi cikkben, videóban és platformon be lett jelentve, hogy megújult a Krémmánia, illetve a szponzorált partnerekkel is így szerződtek le. Csak egy tipp.

1 Likes

Meg gondolom azért sem lehetséges, mert akik a régi oldalt csinálták fejlesztők, azokat már elbocsájtották/ már nem ők vannak megbízva a fejlesztéssel,az egyikük írt ebbe a topicba is búcsúzóul: Krémmánia megújulás FONTOS - #147 by bbox.

1 Likes

Igen ez így van, ezen a ponton már nem opció a régi KM, a döntés az, hogy ez a verzió lesz kijavítva az új fejlesztő csapat által.

Kedves Loona! Igazán megadnánk napra pontosan, de sajnos, nem tudjuk :frowning: Ráadásul egy-egy hiba többet is húz magával, szóval eléggé kiszámíthatatlan a dolog. Annyit tudok ígérni, hogy megtesszük, amit csak lehet. Fejlesztőink igyekeznek a hibák végére jutni - remélem - belátható időn belül!

Nem a döntés rossz, hanem a fejlesztői csapat. Ez az elmúlt másfél hónapban elég nyilvánvaló lett.

Viszont egy dicséret illet Benneteket kármentés kategóriában: a legprofibb döntés volt létrehozni ezt topikot. Így van egy dedikált tér puffogni, viszont kellőképpen el van dugva a probléma a nagyérdemű elől, nem fröcsögik tele a felhasználok a social mediát :clap:

Ajánlom figyelmetekbe az alábbi bejegyzést (nem, nem én tettem fel a kérdést):
https://www.reddit.com/r/szepsegtippek/comments/1fi1xl5/kremmánia_oldal_használja_még_valaki/

A döntésnek azért vannak következményei… ez baromira nem megy el 6-8-ki tudja hány hétig, hogy használhatatlan az oldal. Szerintem a 16-24 a legtürelmetlenebb, totális boomerség egy hónap után is még a bug-okat írogatni Nektek…

12 Likes

De ez csúcs:

https://www.reddit.com/r/szepsegtippek/comments/1ehclx2/mit_szóltok_az_új_krémmániához/

2 Likes

Kedves Forummodi! Azt ugye már Ti is hallottátok, hogy egy rozzant, düledező házat sokkal bonyolultabb, drágább és időigényesebb felújítani, mint eldózerolni az egészet és egy faxa újat építeni?
Öregapámtól hallottam ezt először, de sok igazság van benne. Bár itt nem opció az, hogy a régi oldalt visszaállítjátok, sem az, hogy szépen-csendben-rendben nekiültök és elölről megírjátok az egészet. Mert nincs már keret, amiből elölről lehetne kezdeni. Meg hát ugye mekkora blamázs lenne a döntéshozók részéről, ha visszakoznának. Igen, ez itt már nem csupán pénz-, hanem presztízskérdés.
Pedig a felnőtt lét jellemzője, hogy tetteinkért, döntéseinkért vállaljuk a felelősséget. Ez is öregapám egyik kedvenc mondása volt. :slight_smile:
Úgy sejtem, nem rajtad múlik a dolgok kimenetele, de pechedre most Te vagy az, aki itt olvasol-válaszolsz, és Te vagy a szinkrontolmács a másik oldal felé. Szóval ne vedd nagyon a szívedre. :slight_smile:

6 Likes

Ezzel teljesen egyetértek, hogy nem maga a döntés rossz, a visszaállításnak aznap lett volna értelme, de azóta minden vélemény, eladás, adat gondolom az új adatbázisba megy esetleg új struktúrában. Most azokat vissza migrálni abba az adatbázisba, amit a régi oldal használt/vagy éppen abba a struktúrába amit a régi oldal használt borzasztó időigényesnek gondolom (meg hát költséges is - több szempontból). Pedig tényleg szívesen szeretném inkább a régi oldalt vissza.

Egyszerűen én csak szakmailag nem értem ezt az egészet még mindig, nem is igazán tudom hova tenni, de tényleg . Legacy rendszer okés, hatalmas munka, jöhetnek elő nyílván bugok, ez nem is kérdés, szóval az elején a vélemény kavarodás stb. kellemetlen és nem épp egy jó dolog, de persze megeshet.
De komolyan többségében olyan hibák jönnek ki, amiket pl.: ha a fejlesztő elkészít egy adott funkció részt és lead, mint készt - valakinek fel kellett volna tűnnie (teszter, project owner, stakeholder), hogy ez így funkcionalitását tekintve nem ok. Nem tudom, copy-paste issuek, elírás, nem teljes fordítás, teljesen nem működő dolgok - nem igazán apróbb bugok. Nem tudom volt-e egyáltalán valaki aki az elkészült, működő és bemutatott funkciókat leokézta, amit a fejlesztők leadtak, vagy egyáltalán mi szerint dolgoztak (különböző flow chartok, design tervek - mi hova megy, de picit olyan érzése van az embernek, hogy akik ezen dolgoztak, nem igazán értették mit hova kéne akkor most kötni).

De legfőképpen csak végtelenül szomorú, hogy valahogy így félrement ez az egész. Nyílván nem a fórumot vivő emberkéknek szól ez, gondolom nem ők választották meg a projektet megnyerő embereket, de nagy csalódás, hogy ilyen munkát átad valaki.

12 Likes

Kedves Eternity62! Teljesen igazad van, nekem ugyanezeket tanították, ha nem is Öregapám. Hidd el, én lettem volna a legboldogabb, ha mindez a leírtak szerint történik… Sajnos, nem így lett, így csak drukkolni tudok mindenkinek: a fejlesztőknek, hogy a lehető leggyorsabban, legalaposabban javítsanak minden hibát, és Nektek, kedves Krémmániások, hogy legyen elég türelmetek, megértésetek és szeretetetek várni és addig elfogadni ezt az átmeneti állapotot. Csak remélni tudom, hogy nem veszítünk el benneteket!! :gift_heart:
Tényleg értem, hogy csalódottak, elégedetlenek vagytok, és már türelmetlenek is. Emellett rettentően sajnálom, hogy nem tudok a kérdéseitekre valós és kielégítő válaszokat adni :sob:

3 Likes

Kedves Tarzicia1, én nem tudok ilyen opcióról vagy jövőbeni tervről!

1 Likes

Feltöltöttem most emiatt egy terméket. Nálam simán mutatja a dátumot sok további évig. Ott az lehet valami bug, már csak a szeptember 31. miatt is…
Számomra az nonszensz, hogy a hirdetés szövege MÉG MINDIG NEM SZERKESZTHETŐ!!!

4 Likes

Engem most az izgat, hogy ki lehet a rejtélyes 1 követőm :hugs::laughing: Vajon mikor fog kiderülni, ha már kaptunk egy ilyen vadiúj közösségi funkciót, hogy mégis mire lesz jó? Kapunk vajon értesítést ha a követett csinált valamit? Vagy csak lehet vele flexelni, hogy ki, milyen népszerű? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Szeptember 31. :slightly_smiling_face:

Vajon mit érezhet Apolka, látván az alkotása tönkretételét? :disappointed:

12 Likes

Én rányomtam pár felhasználónál a követés gombra, de nem listáz ki senkit.