Másik gyöngyszem, itt is tetten érhető a káosz:
Durva… Mivel azóta nem volt eladásom - köszi - így nem is volt kit értékelnem. Azért a mondd egy d-vel is kiveri a biztosítékot…
Egy másik. Ha jelenteni szeretném, hogy egy adott terméket már nem gyártanak (annyi van, mint égen a csillag, és rendkívül zavaró, hogy a márkanév alatt elöl díszelegnek, még akkor is ha kiszűröm őket) rákattintok ugyebár a piros zászlóra, előjön ez. Nem elég beikszelni, hogy már nem gyártják, mert addig nem engedi elmenteni, amíg a szöveges részbe is be nem írom ugyanezt.
Amikor jelentem, hogy valamit már nem gyártanak, csak egy pontot írok a mezőbe. Elég egyértelmű a hiba típusánál, ezen nincs mit kifejteni.
De igen, a számtalan megszűnt termék jelenléte nagyon zavaró. Épp a héten nyálaztam végig a Balea összes fátyolmaszkját, mert a kereső nem találta az újonnan hazahozott terméket. A kategóriára kattintva tizen sok oldalnyi fátyolmaszkot listázott, végre oldalanként nem csak pár darabot. Szóval adott termék keresése közben jelölgettem a nem gyártottakat, ha nem jelöltem 30-40 darabot, akkor szerintem egyet sem Nagyon soknál fel volt tüntetve a leírásban, hogy limitált kiadás, és ettől ihletet kaptam: ha feltöltéskor lenne egy mező, amiben jelölni lehetne a limitált kiadást, akkor esetleg meg lehetne tanítani a rendszernek, hogy azt mondjuk egy év után automatikusan tegye “nem gyártott” termékké?
Tudom, ez apróság, de sokat kell kattintgatni a jelöléshez, pont sem jár érte mint a feltöltésért, és érthető módon nincs sok motivációja ehhez senkinek.
Engem a termékek adatlapján őrjít meg a ”151 vélemények".
Ez mi az isten??!
Egy-egy elírás oké, még a helyesírás is olyan, hogy nem megy mindenkinek, majd idővel javítják ezeket, de ez egyszerűen nem magyar. Mintha valami random szlovák oldal google fordított verzióját nézném.
Nem véletlenül nem kommentelek ide. Vagyis eddig nem tettem. Türelmem van (volt), nem szoktam ellene lenni az újításoknak sem, de most egy nagyon jó és jól működő oldalt tettek tönkre azzal, hogy alapjaiban próbálták megújítani. Azokkal értek egyet, akik a régi oldalt követelik vissza. Akármilyen ronda vagy banális volt is, működött, és sokkal-sokkal felhasználó barátabb volt, mint a mostani. Problémákat már sorolták előttem sokan, nem ismétlem.
Habár itt még olvasóként jelen vagyok, véleményeket még eddig irogattam, nekem a krémmánia nem okoz a továbbiakban örömöt. A sminkelés, bőrápolás egyre kevésbé része a mindennapjaimnak, amit nagyon sajnálok egyrészről, másrészről meg vannak korszakok az életünkben, és nekem ez is egy volt. Szerettem, jó volt, ideje lezárni. Ha azt vesszük, ezen az oldal “megújulása” csak gyorsított.
Szerintem nem volt ronda a régi, ez a ronda
Én még mindig nem akarom elhinni, hogy ez így, ebben a formában átment, valaki jónak, késznek minősítette és átvette, és ez már így is marad, ha a fene fenét eszik is.
Bauer Évi, hol vagy?..
Új product hozzáadása (?)
Tudom tudom ez nem égbekiáltó hiba, de rengeteg zavaró apróság van az oldalon amitől gagyi és olcsó tákolmány hatását kelti.
Bocsi, próbáltam visszaolvasgatni, de nem találtam ilyesmit: most fogalmaztam meg két közepes hosszúságú véleményt két parfümről, de egyiket sem látom, sem a terméklapon, se a profilomon, se a vélemények fül alatt. Wtfff???
Szerk.: azóta megjelentek a vélemények.
Köszi, nagyon szuper ez az oldal ráadásul néhány Balea,Isana,és Geek and Gorgeous termék is fent van, tegnap egy koreai kozmetikomot töltöttem fel,hogy kipróbáljam milyen a termék adatainak feltöltése, és kb fél óra alatt el is fogadták (név,INCI,márka honlapját kellett megadni meg egy képet a termékről ha jól emlékszem)
Itt vagyok veletek én is folyamatosan és a háttérben minden áldott nap megteszem/megtesszük, ami tőlünk telik és ameddig a hatáskörünk kiterjed, sőt még annál jóval többet is igyekszünk. Látjuk mi is a javítandó hibákat, folyamatosan jelezzük az illetékeseknek, de sajnos úgy tűnik a kezdeti problémák hógolyóeffektusként előhoztak nagyobb problémákat amikre nem számítottuk. Még mindig nagyon bízunk benne, hogy ha a vártnál lassabban is, de idővel jól működő oldalt kapunk, ez a mi érdekünk is.
Szó volt ugyebár arról, hogy a kereső hibája miatt a hirdetés első sorába csak úgy szabad beírni a nevet, ahogy a terméklapon szerepel, ahogy valaki anno feltöltötte, akkor meg fog jelenni a terméklapon a hirdetés. Nem igaz. Legújabb példa: Omnia Profumi Diamante EDP. Kijavítottam az első sort, betűpontosan a terméklap neve szerint, erre kiírja: " Ilyen nevű hirdetés már létezik. Kérjük, módosítsd." Igen, pont azt szerettem volna! És ha szabad érdeklődnöm, mégis hol létezik az a hirdetés? Mert a terméklapon ugyan nem!
Ugyanígy jártam a Guerlain Encens Mythique EDP-vel, és még sorolhatnám.
Nekem is azt dobta, hogy van már ilyen nevű hirdetés, de ha a pontosan beírt neve után beírtam 1 szót, pl “fújós”, “üvegében” akkor engedte elmenteni és meg is jelent rendesen a terméklapon. Röhejes, hogy ilyenekkel kell szórakozni, azt csak csendben teszem hozzá.
Örülök, hogy tudtam valami jót ajánlani. Nekem a Müllerben kellett valami gyorsan a vásárláshoz és azóta ezt használom - a polcot és kívánságlistát nem igazán teszteltem, de az összetevők szuperül le voltak írva, gyorsan, láthatóan, úgyhogy nekem megtetszett
Nem is néztem hirtelen hogy ilyen márkák is fent vannak. Jó tudni hogy lehet feltölteni is, és azt gyorsan jóvá hagyják, mindenképp kipróbálom.
Ma mondjuk pont nem hagyták jóvá gyorsan de ha csak kívánság listára akarsz gyűjteni dolgokat akkor is jó lehet meg nekem tetszik hogy ajánl termékeket akkor is ha nem fizettem elő a prémiumra
Elmesélném a mai kis kalandomat…
Keresem Westman Atelier Vital Skin Foundation Stick-jét az oldalon. Nincs fent ilyen terméklap. Fura, pedig olyan ismerős, mintha múltkor láttam volna. Ok, nosza, töltsük fel! Honlap megkeres (ha már, akkor csakis tiszta forrásból) fotó lement, kivág, szöveg lefordít, ár stb. bepötyög, 4 x kattint. Jutalom: Ilyen terméklap már létezik.". Igen? Hol? A KM Bermuda-háromszögében? De most, hogy mondja, már tudom, miért volt közben deja vu érzetem, úgy rémlik, múltkor is én töltöttem fel…
Könyörgöm, nem lehetne az “Ilyen terméklap létezik”-et nem a legeslegvégén kiírni, hanem picit előbb, mondjuk a név megadása után?
Frissítés:
Beugrott, hogy ez miért nem fordulhatott elő a régi oldalon.
- Ha kerestem valamit, és nem volt fent, akkor vagy még nem létezett, vagy már elbírálásra várt. Harmadik eset, hogy létezik, csak épp nem látható, olyan nem volt.
- Egy új termék feltöltésekor más (logikusabb) volt a sorrend: a termék, márkanév és kategória kiválasztása után azonnal kiadta, ha az a termék már elbírálásra várt. Tehát nem kellett feleslegesen dolgozni a fotóval és a szöveggel, és elkattintgatni egészen a befejezésig.
Megint valami, amihez hozzányúltak, és rosszabb lett.
Na én is hasonlóan jártam, égre-földre kerestem egy Yamuna szappant, mert rémlett is, hogy fent van. Nem lett meg. Oké, feltöltöttem én. Semmi hasonló üzenetet nem kaptam, hogy létezne már a terméklap, egy nappal később jóvá is hagyták. Tegnap megint keresgéltem. Hát, mi kerül elő? Az eredetileg keresett szappan. Így most a Yamuna mandulamagos kétszer van fent. Pedig tényleg utána szoktam járni, mielőtt feltöltenék valamit. Persze én is hibázhatok, de pont ezért jóváhagyásos a rendszer.
Két dolgot szeretnék erre mondani:
- A kereső továbbra is óborzalom
- Aki jóváhagyja a termékeket, valószínűleg annak sem működik normálisan a kereső, másképp látta volna, hogy ez duplikáció lesz.
Csak halkan kérdezem: ha sem a felhasználók, sem az üzemeltetők nem tudják normálisan használni a rendszert, nem kéne inkább valaki hozzáértőre bízni?
(Részemről a továbbiakban biztos, hogy nem fogok feltöltésekkel vacakolni. )
Igen, a jövőben én is kétszer meggondolom, hogy fektessek-e bele egyáltalán energiát, ennél hasznosabb dolgokra is lehet fordítani az időt. Eddig szívesen tettem, ingyen és bérmentve, csak utálom, ha hülyének néznek.
Most néztem rá jobban erre az oldalra, hát ez szuper🙂 köszönöm!
Nem először fordul elő velem és nagyon bosszantó, hogy az éppen megírt vélemény eltűnik, amikor menteném. Rendesen be vagyok jelentkezve, mégis azt a hibaüzenetet kapom, hogy “Review ID required”. A hibajelentés még nem is lenne nagy baj, de hogy eltűnik az egész bejegyzés és írhatom újra, attól teljesen kivagyok