A megújulás óta teljesen elment a kedvem a véleményezéstől, most vettem rá magam, hogy írjak, de nem jelenítődik meg sem a terméknél, sem a profilomnál. A kedvencek is össze-vissza jelennek meg, tök jó lenne ha lehetne listázni ABC sorrendben vagy hozzáadás dátuma szerint. Véleményeimet is jó lenne sorrendbe állítani akár a csillagok száma szerint is, nemcsak dátum alapján. De mondom már annak is örülnék, ha látnám, amit az előbb írtam…
A kereső is javult, de látom továbbra sem lehet kategóriánként és márka szerint keresni, pl. “cosrx fényvédő”.
Egy adott márka oldalán sem tudom megnézni, hogy melyek a legújabban hozzáadott termékek a márkán belül.
“Újabb halom hibát javítottunk” csak közben 3 halom csontváz dőlt ki a szekrényből. Én a helyetekben nem mennék itt bele abba, mit sikerült helyrerakni, mert minden áldott pontot sokszorosan fognak a tisztelt Kolleginák cáfolni.
A kereső még mindig értelmezhetetlen, tényleg egészen ikonikus adatlapok is köddé váltak, az értékelési és véleményezési számok még mindig nem stimmelnek a lapokon, aktív hirdetések nem találhatók, cserébe viszont duplikálva jelen vannak inaktívak… csak egy pár “apró hiba” még mindig.
Mikor lehet már az inaktív hirdetéseket törölni? Frissített, eladott termékek is mindegyik ott van, van olyan cucc, ami 4* is szerepel és rengeteg olyan, ami régen elkelt! Nem akarok senkit sem megbántani, de 1 hónap alatt azért ezt már javítani kellett volna, ugyanis ez az egyik olyan hiba, ami kiveri az ember szemét!
Én csak úgy elmélkednék itt csendesen, mert néhány, végtelen türelemmel megáldott krémmániás kartársnő szerint nem kell senkit feleslegesen pszichésen terhelni. Szerintem a felhasználókat sem kellene. :-)))
Kell neki pár perc, míg frissül. De van, mikor azonnal megjelenik. Mármint az új vélemény. Páran emiatt gyorsan újra begépelik, de olyan a rendszer, hogy ki is engedi és ott van két vélemény a terméklapon ugyanattól a felhasználótól.
@Eternity62 : azt meg csak még halkabban tenném hozzá, hogy nem az a passzív agresszió, ha kiírom, hogy kereshetnek új munkahelyet a Rémmánia dolgozói, hanem az mikor egyik fórumozó oltogatja a másikat puszta jóindulatból, mint egy óvónéni, hogy tessék szépen csöndben puffogni a sarokban, nem zavarni a közösséget
Én szeretném jelezni,hogy feltöltöttem ezt a terméket valamikor a megújulás folyamata alatt :
Hawaiian Tropic Sunkissed Dreams Body Mist
, de ha rákattintok a linkjére akkor nem jön be az adatlap, a pontot megkaptam érte de az általam feltöltött termékek listájában nincs meg. Tudom,hogy vannak ennél nagyobb hibák is de zavar hogy csak így lóg a levegőben. Én bizonyos szempontból már elengedtem az oldalt, kívánság listát inkább a webshopok oldalán gyűjtöm és véleményt is inkább odaírtam főleg ha a webshop is kérte. Azért örömmel láttam a javításokat és továbbra is türelmesen várok.
Mikor megnyílt ez a topic, én is pont kérdeztem, hogy mi lesz az átállás előtt írt véleményeimmel, amik eltűntek. Akkor azt a választ kaptam, hogy majd átjönnek azok is, de azóta is jönnek… csak szerintem útközben beültek sörözni valahová az informatikussal
Nekem volt olyan hogy frissítés gomb megnyomása után azonnal megjelent amit írtam,és volt hogy írta hogy vélemény elmentve de frissítés gomb megnyomása után sehol ezért újra elküldtem a véleményt, és így most duplikálva van, pedig azt hittem,hogy ez már megoldódott
Minden nap van egy-két ilyen. Ma is láttam már egy Avonos parfüm véleménynél. Jó lenne erre egy iránymutatás, vajon észreveszik ezeket, vagy segítség lenne ha jelentenénk?
Apropó jelentés… Régen ha valamit jelentett valaki, mondjuk egy házirend ellenes véleményt, kapott visszajelzést, hogy történt-e valami intézkedés? Szerintem ez hasznos lenne. Néha van, hogy belefutok pár igen érdekes véleménybe. Legutóbb valaki vagy 15 soron keresztül ócsárolt egy véleményezőt, hogy vaníliát érzett egy parfümben, mire ő megvette vakon és nincs is benne vanília (amúgy a legröhejesebb, hogy csekkoltam fragin és de, van! ). És csak nyomta, hogy a többi véleményező is kvázi hülye és dilettáns. Na ezt pl jelentettem. Meg aki nem véleményt írt, hanem keresett egy terméket (csillagokkal értékelve). Annyira nem izgat, hogy visszakeressem, meg el is felejtettem mik voltak ezek, de tök jó lenne valami visszajelzés, hogy érdemes-e ezekkel egyáltalán foglalkozni.
én most jelentettem magamat illetve azt a véleményt amit nem akartam megtartani azt kötőjellel kihúztam de most már 5 karaktert vár minimum így 5-ször írtam a kötőjelet. Szerintem én is jelentettem már olyan véleményt ahol csak annyit írt hogy szerinte szuper a termék vagy hasonló hasznos hozzászólás és utána néztem a véleményeket akkor már kommentbe át volt rakva a véleménye, de az még a régi felületen volt, de külön értesítést nem kaptam erről ,illetve akkor indokolni sem kellett,hogy miért tartom házirend ellenesnek, most nem tudom hogy működik, azt látom,hogy már kell indoklás,de utána nem tudom, hogy törölve lesz vagy kommentek közé rakják
Ja most láttam meg hogy a saját oldalamramegyek a véleményeimre akkor van kuka ikon amivel törölhetem,de van egy tippem hogy az emberek többsége nem fog visszmenni kitörölni a dupla véleményét
Drágáim…
Ezt a választ kaptam arra vonatkozóan hogy miért nem 5 csillagos eladó/vásárló vagyok a KM-en:
"Megnéztük az értékeléseidet és találtunk több 1 csillagos értékelést is, valószínű ezek okozzák hogy az értékelésed nem kereken 5 csillag:
Yodeyma Boreal EDP 2024. 06. 25. Többszöri megkeresésemre sem reagált. Egy hetet vártam hátha kapok választ. Nagyon nem kedves hozzáállás, manapság nem nagy cucc lepötyögni ezt az egy sort: mégsem kérem, bocsi…A kommunikáció teljes hiánya miatt negatív értékelést adok.
Zara Pansy Orchid EDP 2023. 12. 18. 13:57:01 Sajnos komolytalannak tűnik. Többszöri megkeresésre sem válaszol napok óta. Annyit illett volna legalább válaszolni, hogy köszi mégsem kérem. Személy szerint egyre kevéssé tolerálom ezt a fajta hozzáállást, seperc alatt lehet válaszolni egy eldöntendő kérdésre, ráadásul a KM többször is rákérdez, hogy biztos meg akarja-e venni a terméket a delikvens…Ismét esélyt adtam egy értékeléssel nem rendelkező újoncnak. Kár volt…
Zara Peach Glow EDP 2023. 09. 11. 11:50:59 Sajnos az adás-vétel a “vevő” miatt nem valósult meg. Leütés után rögtön kapcsolatba léptem vele, amire azóta sem érkezett válasz 4 napja. Nem ajánlom.
Roberto Cavalli Just Cavalli Her EDT 2023. 07. 19. 9:32:27 Sikertelen adás-vétel
Üdv,
KM Team"
Tudjátok mi a vicc??? HOGY EZEKET ÉN ÍRTAM MÁSOKNAK MERT A LEÜTÉS UTÁN ELTŰNTEK!!!
Update: kikerestem ezeket az általam írt negatív értékeléseket (amiket ezek szerint az új felület ellenem fordított és rombolta a saját renomémat mint eladó) Nem volt egyszerű átbogarászni az eddigi eladásaimat, de minden esetben sikerült bizonyítanom hogy valóban én voltam a negatívak valódi szerzője. Valószínűleg nálatok is ez lehet a probléma.
Az az érzésem néha hogy nem egy felületet nézünk mi felhasználók, az adminok és a fejlesztők. Akik dolgoznak vele vajon látják az oldalt, regisztrálva vannak egyáltalán, tudják mi fán terem a KM?
Lassan már pénzt kéne kapjunk a hibák megkereséséért…
Hajszálpontosan ugyanez nálam is a helyzet! A tegnapi bejegyzésem hatására utánanéztek, és arra megállapításra jutottak, hogy nem lehetek kitűnő, mert van egy 1 csillagos értékelésem. (A matematika mai állása szerint akkor se jön ki a 4,97…) Igen ám, de azt az ominózus 1 csillagos értékelést nem én KAPTAM, hanem én ADTAM, egy kedves újoncnak, aki a leütés után köddé vált, és mindez a tudás 5 db e-mailembe és egy hetembe került, jár érte a negatív. Szóval ez egy újabb hiba. A profilokon az első napokban nem csak a vélemények voltak összekeveredve az adás-vétel értékelésekkel, hanem itt még sok minden más is össze van keveredve…
Tudod, “jóvanazúgy”.
Tudtok valami hasonló oldalt, mint a Krémmánia? Akár angol nyelvű. Ahol lehet kívánságlistát meg ilyesmiket csinálni. Én az INCIdecodert szoktam még használni.
Makeupalley.com talán, nincs ott accountom, de néha olvasgattam már review-ket. Illetve ha valamit nem találok krémmánián, akkor a sephora review-ket is meg szoktam nézni, illetve néha az amazont. Utóbbiak akkor jók, ha csak informálódni szeretnék. Van egy euroskincare nevű reddit sub, ott szoktam még olvasgatni, főleg fényvédős review-kat.
Ha parfüm, akkor fragrantica, basenotes, parfumo.
Én ezt használom most összetevők megnézésére. Valamint tudod menteni a termékeket, vannak polcok:
https://skinsort.com/products/bioderma/sensibio-h2o-micellar-cleansing-water-and-makeup-remover
Ajánl fel ugyan prémium verziót, hogy az app adjon neked termékeket, de szerintem anélkül is szuperül működik az alap dolgokra. Annyi hogy mivel ez amerikai, így jó pár magyarországon forgalmazott termék nem lesz sajnos benne. (vagy esetleg termékek amiket itt eltérő összetevőkkel hoztak forgalomba). De én sok dolgot megtaláltam rajta, ami kellett.
Ami nekem még nagyon tetszik itt az a
- quick info, gyorsan lehet látni, hogyha valami illatmentes, vagy a
- you should know részen, ha rákattintasz arra, hogy mondjuk drying: akkor kihozza az összetevőklet ami alapján így lett bekategorizálva. Így az ember könnyedén el tudja dönteni mennyire veszi figyelembe, ezt a figyelmeztetést. Persze alul van részletes összetevő leírás azoknak akik jobban eligazodnak abban mit szeretnének kerülni, de a drogériában gyorsan ránézve, nekem ez a 2 kis panel (quick info, you should know) sokat segített, hogy gyorsan lássam a lényeget.
Látod, pontosan ezért sz@rok az egészre. Mióta elindult ez a b@szakodás, azóta egy véleményt nem írtam sehova (pedig lett volna miről), maximum fórumozgatok. Előtte sem voltam hardcore felhasználó (nem adtam el vagy vettem stb., ellenben véleményeztem, nézegettem összetevőket, vásárlás előtt a KM volt az első, amit meglestem.), de onnantól pláne nem vagyok hajlandó elvégezni senki olyannak a munkáját, aki amúgy fejlesztőként ezért pénzt kap. Ráadásul nem keveset. Hibát sem fogok jelentgetni, mert a tesztelő-fejlesztő ezért kapja a fizetését, hogy megtalálja a bug-ot az oldalon.
Aztán még bocsánatokat is kéregetnek a semmiért (nulla fejlesztés valósul meg). Ez extrán túl van az ingerküszöbömön.
Kedves Zoraima és mások, akinél ugyanez az értékelős hiba előjött!
Igen, sajnos, ez is egy hiba, hogy az általad adott értékelést is belevette a rendszer az átlagba :-(((((
Már jeleztük a fejlesztőknek, hogy ezt is javítsák!
Rettentően sajnáljuk (ezt is) és elnézéseteket kérjük ezért a hibáért is!
Ami nem egyértelmű mindenkinek, az is HIBA! Már nem először találkozom ilyen hirdetéssel, az illető az első sor “név” rovatába nem a termék, hanem a saját nevét írta be. A termék mibenlétéről csak akkor tudunk meg valamit, ha rákattintunk a termékadatlapra.
Amúgy a “vásárolj ettől az eladótól” zöld mező sem egyértelmű! Volt, aki azért kattintott rá, mert azt hitte, hogy ott a többi eladó termékemet fogja megtalálni. És ha belegondolunk, logikus! A régi oldalon ez “megveszem” gomb volt. Miért kellett ezt megváltoztatni?