Krémmánia megújulás FONTOS

A többihez képest jelentéktelen hiba, magazin cikkoldalon zavaró a leadként a cím alatt megismételt cikktöredék.

Még nem elég jó. Ha beírom hogy Veet cukor, nem ad ki semmit, ellenben ha úgy írom be hogy Veet cukorgyanta, akkor már igen. (A cukorpaszta vagy gyanta szóra kerestem előtte, de nem úgy vitték fel, ezért azokra sem adta ki.)
Másik dolog, a termék adatlapján nem adja ki a piactéren meghirdetett terméket. Többnél néztem, olyannál, ahol biztosan van eladó termék!
Még egy dolog, csak hogy ez se maradjon ki: a piactérre termék feltöltése vagy módosítása közben, ha véletlenül az ablak mellé kattintok, eltűnik az egész, és kezdhetem elölről…

4 Likes

Ez a kereső azért messze van az okostól, a szósorrend ugyan már nem számit, de még mindig tudni kell, hogy van a termék pontosan feltöltve, illetve gépelési hibákat sem visel el. Bár tényleg nagy segítség, hogy jobb lett és köszönjük szépen, csak valahol lesújtó hogy szeptemberre sikerült idáig fejleszteni.

Szeretném újra jelezni, hogy nem minden termék INCI-je van sorrendben, korábban azt kommunikáltátok, hogy ez a hiba javításra került, viszont ez így félrevezető, mert nem így van.

6 Likes

Még mindig…

1. A felhasználói értékelések még mindig nem pontosak. 5csillagosként igenis irtóra zavaró a 4, akármennyis csillag.
  2. Ha rákattintok egy eladó termékre bővebb infóért és utána visszatérek a piactérre még mindig a legeslegeslegeslegelső oldalra navigál.
  3. Az INCI sorrendje még mindig nincs sorrendben.
  4. Ha véletlenül sikerül feltöltenem egy eladni kívánt terméket sok perc eltelte után jelenik csak meg a Piactéren.
  5. Még mindig előfordul pár terméknél, hogy bár véleményezték, nem jelenik meg hány csillagra értékelték…
  6. Még mindig keveslem a felhasználók felé való kommunikációt az adminok részéről. Jó lenne tudni előre, hogy milyen javításokat próbáltok eszközölni hogy végre egy normálisan működő oldalt kapjunk és hogy ez várhatóan mikor fog bekövetkezni.
  7. Még mindig szerepel a termék eladási számok között olyan tétel is ami törölve volt a hirdető által és nem volteladva…
  8. Még mindig nem lehet szöveget formázni vagy tördelni ha épp infót szeretnék szolgáltatni a kedves vevőknek az eladó cuccomról.
  9. A betűk zavaró sokszínűsége, méretbeli különbsége még mindig retinafájdító.
  10. Követőket/Követéseket még mindig nem jelenít meg.

Amit észrevettem még és engem nagyon zavar. Ha valaki leüti egy termékemet amit pl.aug.21.-én töltöttem fel (nagy nehezen, mindent persze duplán bepötyögve) azt az eladó termékeim közt nem a leütési sorrendben mutatja a lista, hanem a feltöltés dátuma alapján. Átláthatatlan az eladás így.
Plusz fentebb említették, a felhasználók az oldalra való regisztrálásának dátumát miért kellett kiiktatni? Bár ha valaki újonc is volt, de láttam hogy már 3,4,5 vagy épp 10 éve tag, gond nélkül mertem bizniszelni az illetővel.
Most ilyen nincs sajnos. Jó lenne ezt visszahozni.

Az hogy az oldal design-ja szintén egy borzasztó látvány, már szinte eltörpül a funkcionális deficit mellett. Tudom ízlés dolga, de azért na…Már eljutottam odáig, hogy legyen akkor ilyen ronda, csak működjön.

Most komolyan meg kellene köszönni hogy végre valahára kezdtek valamit a kereső rendbetételével meg hogy kb 2 mp alatt beállították hogy több tételt mutasson egy lapon az oldal? Nem tudom na…ezt döntse el mindenki maga…Személy szerint már totál kiégtem ezen a Rémmánián.

Még mindig csak várunk…még mindig.

18 Likes

Harapós vadászkutya legyek, ha értem, hogy mi folyik a háttérben.
Itt nyűgünk nem kevesen már több, mint 1 hónapja + egyéb közösségi oldalakon szinte csak a negatív kritikákat, kommenteket, nemtetszés megnyilvánulásait lehet olvasni.
Személy szerint semmilyen javulást nem tapasztalok, sőt! Az imént feltöltöttem 2 terméket eladásra. Sikeresen feltöltve, jelent meg a jobb felső sarokban. Ellenben sem a saját eladó termékeim közt, sem a piactéren nem található a két feltöltött termék.
Szerintem hagyjuk a fenébe az egészet, ez nem a mi dolgunk lenne, hogy keresgéljük a hibákat és írogassunk ide - kezdem úgy érezni, hogy totál idiótának vagyunk nézve. És igen, igazuk van azoknak is, akik úgy gondolják, hogy itt már csak a kattintgatások számára hajtanak, azaz egy clickbait oldallá züllesztették a Krémmániát.
Nem fogok elnézést kérni a nyers fogalmazásért: ez a legkevesebb, amit ezek után megengedhetek/tünk magunknak, de igazából nagyon megérdemelné a CM, hogy szépen leépüljön az egész oldal. Ahogy mondani szokás: magasról lehet baromi nagyot esni! Hát valószínű ez fog történni.

15 Likes

Ez nagyon jó hír! :slightly_smiling_face: Ki is próbáltam, gépen szépen működik, telefonon viszont - bár hozza a nagyobb elemszámot - nem lehet lapozni (az oldalszámok eltűntek), így nem hozza ki az összes terméket. Ez vajon mitől lehet?
Amit viszont nem tudok megérteni (és ez most lehet, sokaknak nem lesz tetszetős, de akinek nem inge - és sokaknak nem -, ne vegye magára), az egyesek agresszív hozzászólása. Meg tudom érteni a szomorúságot, az idegességet is, ha valami nem működik, szerintem a kritikáknak is helye van, amíg az nem sért senkit, de mindenki gondoljon bele abba, hogy a harapós hangú kommenteket is csak Forummodi olvassa majdnem minden nap (ami nem lehet épp kellemes), és ő pont annyira nem tehet a kialakult helyzetről, mint mi. Így csak őt éri az agresszió, akik pedig akarva-akaratlan, hanyagságból vagy ellenkezőleg okozták az oldal összeomlását, azok ebből mit sem éreznek. Nem tudom, hogy amennyiben a hozzászólásokat valós identitással kellene vállalni, mennyiben lágyulna a kifejezésmód. Az a benyomásom, egyesek nagyon komolyan veszik ezt az oldalt, holott ez egy olyan felület, amelyet elsősorban önként és a maga kedvtelésére használ az ember (éppúgy mint a FB-ot és társait). Az oldal Judit munkájából született, gyarapodásához pedig hozzájárultak nemcsak a felhasználók, hanem azok is, akik a háttérben gondozták és karbantartották az oldalt. Ez egy kölcsönös kapcsolat, az oldal nekünk nem tartozik semmivel, de mi sem az oldalnak. Ha szeretnénk, hogy működjön, akkor jelezzük a hibákat, és ennyi, amit tehetünk. Ha azt érezzük, hogy a kérések nem teljesülnek, pihentethetjük vagy felfüggeszthetjük a használatát.
Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy ne fogalmazzon meg senki észrevételt, kritikát, netán bánatot, csak azt, hogy a dühöt ne itt engedje szabadjára. Feleslegesen ne terheljünk senkit se pszichésen.
(Ui.: Nem akarok parttalan vitákba bonyolódni, az esetleges passzív agresszív válaszokra nem fogok reagálni. Köszönöm a megértést.)

8 Likes

Kedves Ada_Byron! Nagyon köszönöm megértésedet és kedves szavaidat! :heart:

2 Likes

Teljes mértékben igazad van. Mindenben.

3 Likes

Sajnos az oldal továbbra is használhatatlan, azzal együtt is hogy néha néha egy apróság javítva lesz.
Ma például hiába kerestem egy parfümöt (L’Interdit edp) minden létező módon beírva, ügyelve a pontos írásra, nem adja ki a kereső.
Ez csak egy bosszantó dolog a százból.
Az én türelmem eddig tartott, azon én is túlvagyok már hogy hogy néz ki az oldal, engem a használhatatlansága zavar. Szerintem ez már így marad, bennem minden remény szertefoszlott.
Viszlát krémmánia, kár érted.

10 Likes

Most tették ki:

Szeretném kérni, hogy azokat a termékeket, amiket újként feltöltök, időrendben láthassam. Jelenleg ha feltöltök egy terméket, akkor nem tudok hozzá rögtön véleményt írni, meg kell várni, hogy jóváhagyják. Jóváhagyás után pedig beleveszik a többszáz feltöltött terméktengerbe, nem emlékszem, hogy írtam-e már hozzá vagy sem. Ne kelljen már követnem külön kockás füzetben, hogy melyik terméket véleményeztem már, ez így nagyon nehézkes.

6 Likes

ugyanezt írtam korábban a márkák oldalára vonatkozóan is. Tök jó volt régen az a hármas felosztás, hogy legnépszerűbb termékek 1 sorban legfelül, aktuális legújabb feltöltések, és külön (böngészhető formában) a már nem gyártott termékek szépen elkülönültek 1-1 márkára kattintva.
Átlátható volt, és duplán tudtam ellenőrizni, hogy nincs még feltöltve egy termék, ami újdonság a boltban.

5 Likes

Örülök, hogy tényleg vannak pozitív változások. Most már több terméket listáz a saját piactér oldalamon. Viszont, nem lehetne ezt átszerkeszteni, hogy újra ikonos (egymás melletti) elrendezés legyen? Akárhogy is, úgy többet látnék egyszerre, könnyebb lenne átfutni és megtalálni a terméket.
És ha már így kevesebb oldalam lett - 64 termékhez 4 oldal van - nem lehetne alul látni az összes oldalszámot? Meg máshol is többet? Van két nyíl, két szám, és megint két nyíl, úgyhogy biztos kiférne több is, mondjuk legalább öt.

2 Likes

És anno lehetett keresni az egész hirdetésre, a hirdetés szövegére, mindenre. Ha beírtad a keresőbe, hogy “személyes”, arra is kidobta azokat a hirdetéseket, amikben az eladó leírta, hogy személyes átvétel is megoldható, vagy ilyesmi.

1 Likes

Sziasztok, egy esztétikai tipp:
a termékoldalakon nagyon előnytelenül néz ki az, hogy a termékről készült fénykép mögötti háttér nem fehér, ezért pontosan látszik, hogy a feltöltött kép hogyan lett kivágva.
Néhány példa:

Így, a barackszínű háttér előtt igénytelenül néz ki, hogy különböző méretűre kroppolt képek vannak feltöltve. A korábbi verziónál ez nem volt probléma, mert a termékadatlapon fehér volt a háttér, így a feltöltött kép nem vált ki a háttérből.
Ebben az esetben ezt úgy lehetne nagyon egyszerűen orvosolni, ha a termékadatlapon a fotót és leírást tartalmazó mező egy fehér boxban lenne. Ez azért is lenne előnyös, mert a két bazinagy banner között gyakorlatilag elvész, eltörpül a termékadatlap:

A bannerek méretét amúgy is jó lenne átgondolni, ahogy sokan jelezték, tényleg nagyon zavaróak az aránytalanul nagy, tolakodó reklámok.

8 Likes

Még egy esztétikai dolog:

a Vélemények oldalon a termékképeknél teljesen fölösleges a kerekített sarkú, négyzetes keret a termékképeknél. A képek mérete viszont túl pici, alig felismerhető, hogy miről íródott a vélemény - ebben az esetben jobb lenne a nagyobb kép.

4 Likes

A kereső még mindig borzalmas, ma a head & shoulders márkára akartam rákeresni, de ez már meghaladta a kereső tudását…őszintén szólva én már kezdek leszokni az oldal használatáról mert frusztrál az egész hogy így tönkretették… ‘Head shoulders’ - ként egyébként kihozta a termékeket, de azért ez így még elég gyenge.

6 Likes

Kedves Krémmániások!
Újabb halom hibát javítottunk, hamarosan jelentkezünk a pontos leírással.
Nagyon köszönjük eddigi türelmeteket! :heartpulse:

Kedves Forummodi!
7 db részletes és kimerítő e-mailt írtam már az oldal “megújulása” óta, rengeteg hibát jeleztem, tettem javaslatokat. Írtam a kezdőlappal, annak elrendezésével, a keresővel és általában a külalakkal kapcsolatban, pl. hogy egy oldalt 2/3 részben a reklám foglal el, az oldal lényege meg ugyebár a terméklap lenne, de az így elvész, a termékleírás két sora pedig borzasztó kevés, rá kell kattintani (mindenre mindig rá kell kattintani, a végtelenségig) ha az ember meg is akar tudni valamit. Pl. megírtam, hogy bizonyos terméklapok eltűntek, mint szürke szamár a ködben, és egyik se valami rétegdolog, ami a kutyát se érdekel, többek között a MFK Baccarat Rouge EDP és a Chanel Gabrielle Essence EDP terméklapja. Jeleztem, hogy nagyon zavaró, hogy egy adott márkanév alatt a terméklapok nem feltöltési sorrendben vannak, 2011-es, már réges rég nem gyártott termékeket listáz legelőre, pedig a KM nem múzeum, a legújabbaknak kellene legelöl lennie, eddig így volt. És hogy szerintem nagyon fontos adat volt a felhasználók regisztrációjának dátuma - eladáskor és vételkor egyaránt -, nekem pl. sokkal fontosabb, mint az illető bőrtípusa. És hogy a piactérre NEM lehet napi 10 db terméket feltölteni, sehogyse jön ki, még akkor se, ha az ember a (tök fölösleges újítást, az óra percet) is figyelembe veszi. Megírtam, hogy felettébb bosszantó, hogy nem lehet lapozni a hirdetéseim közt, nincs oldalszámozás, és ha valamire rákattintok, mindig az első oldalra dob vissza. Jeleztem, hogy hirdetéseim nagy része nem jelenik meg az adott terméklapon, akárhogy is variálom az első sorban a nevet, ha betűpontosan bepötyögöm, akkor se adja ki. Bezzeg az ezer éves törölt hirdetések ott díszelegnek a terméklapon. És hogy a hirdetéseknél teljesen felesleges a kötelezően kitöltendő rovat, a vételi és lejárati dátum, mert mindenki azt ír be amit akar, a termék állapotára nem ad releváns információt, fontosabb lenne a batch kód. Jeleztem, hogy a hirdetés szövege nem tagolható, és egy igénytelen, összefolyó massza lesz az egész szöveg.
Részemről a jóindulat és a türelem is megvolt, de semmi nem változott. Feladtam a reményt. A sokunk által szeretett, régi, és nem utolsósorban használható Krémmánia már a múlté, a toldozgatás-foldozgatáshoz pedig nem asszisztálok tovább, nem írok több e-mailt.
Egy dolgot szeretnék csak kérni.
Augusztus 2-i e-mailemben jeleztem először, aztán amikor az újabb és újabb hibákat részleteztem, még vagy háromszor szóba hoztam, hogy helytelen a nevem mellett a 4,97-es csillagozás, ugyanis 6 év alatt csakis és kizárólag 5 csillagos adás-vétel értékelésem volt, 640 db eladás + 130 db vétel. Itt a fórumon olvastam, hogy ez a probléma másoknál is felmerült, de amint itt megemlítették, megoldódott. Tehát kérlek Titeket, legalább ezt javítsátok ki.
Köszönöm szépen.
Tarzícia

17 Likes

Kedves Krémmánia Felhasználók!

Újabb javítások kerültek ki az oldalra. A keresést követő találati oldalon sok esetben helytelenül kerültek ki vélemény számok, ezek javítva lettek. A megújulást követő időszakban újonnan felvitt termékeknél sajnos a felvett összetevők rossz sorrendben kerültek ki az oldalra. A hibás sorrendeken még dolgozunk, de a jövőben nem lesz ilyen jellegű keveredés.
Többen írtátok, hogy nagyon nehézkesen lehet a profilokon megjelenő listákat kezelni, mert kevés az elem egy lapon és ha innen átléptek egy termék oldalra, majd vissza, akkor a lista elejére kerültök. Mind a két problémát megoldottuk. Az elemszámot növeltük a listákon és ha elnavigálnátok egy termék oldalra, majd vissza, onnan folytathatjátok, ahol befejeztétek, nem kell újra lapozgatni.

4 Likes