Krémmánia megújulás FONTOS

Kedves Safari!
Rendben, köszönjük a javaslatot, továbbítottam a fejlesztők felé!
Reménykedünk…

Illetve fontos lenne mindenkinek aki a piacteret használja, hogy megjelenjenek a vélemények az oldalán az adás-vétellel kapcsolatban. Ez egy bizalom növelő dolog. Feltölteni terméket lehet? Valahogy nem találtam erre lehetőséget.

Kedves Fórummodi! Köszönöm. A lejáratot is nyugodtan ki lehet venni, mert nagyon sok termék esetében ezt nem lehet pontosan tudni. A “kistégely” jelölés, ami egy ideje használatos, sajnos semmilyen támpontot nem ad arra vonatkozóan, hogy mikor gyártották a terméket, ez a felbontástól számítja a lejáratot. 6 hó, 12 hó, 36 hó stb. Létezik az ún. batch kód, de az többnyire csak parfümök esetében működik, és a kód-ellenőrző oldalakon nincs is fent minden márka. Szóval szerintem bízzuk az eladók lelkiismeretére, hogy használható, nem a kőkorszakból származó termékeket adnak el. :slight_smile: Eddig is működött, szerintem a jövőben is fog.

6 Likes

Kedves @Forummodi ! Továbbra is hiba az INCI sorrend. Sok terméknél helyreállt, de nem mindenhol, amit pár napja töltöttem fel, annál sem jó. Erre is rá tudnátok nézni? Így még megtévesztőbb a jelenség, mint volt. Köszi!

2 Likes

Sziasztok!
Valaki tudja hol lehet email címet változtatni?
A régi felületen úgy rémlik még lehetett.
Előre is köszi

Arra jutottunk, hogy a sorrenddel lehet a probléma: kérlek, hogy úgy próbáld, hogy előbb törlöd a régit és csak utána tedd fel az újat! A szabály az, hogy ha 7 napon belül próbálod újra feltenni ugyanazt a terméket, ugyanazon a néven, azt nem fogja engedni a rendszer.
Egyébként a jelzésed után természetesen kipróbáltuk teszten a 10 feltöltést és gond nélkül sikerült, szóval működnie kéne!

Kedves Krémmániások!

Szeretnénk néhány új információt megosztani veletek, illetve megköszönni a visszajelzéseiteket a megújult oldallal kapcsolatban, nagyon sokat jelent nekünk, hogy ennyire szíveteken viselitek a Krémmánia sorsát!

Amit szeretnénk kiemelni, hogy a szívünk-lelkünk ebben a közösségben és oldalban van, ezért számunkra is váratlan tapasztalat volt mindaz, amivel az élesítés utáni időszakban szembesültünk.

Sajnos az elmúlt hetekben olyan hibák merültek fel, amik a többhetes tesztelés során rejtve maradtak. A csapatunk továbbra is folyamatosan küzd a háttérben azért, hogy minden felmerült gondot, hibát a lehető leghamarabb megoldjunk a külsős fejlesztő cégünkkel, akik az újraírást levezényelték. Higgyétek el, a közös célunk egy tökéletesen működő oldal és ezért mindannyian mindent megteszünk.

Bár nagyon megvisel minket, hogy a szeretett közösségünk még mindig hibákkal találkozik az oldalon, a nehezén remélhetőleg már túl vagyunk, és hamarosan ismét zavartalanul, örömmel Krémmániázhattok! Köszönjük szépen, hogy velünk vagytok! :heartpulse:

Szeretettel,

a Krémmánia csapata

7 Likes

Terméktesztelésről talán még nem esett szó a Dicsőséges Megújulás óta. Szerintem jó ötlet lenne egy rakás termékkel megszórni a közösséget, kicsit talán elvinné a fókuszt az alapvető működésképtelenségről.

Nekem kicsit fura, hogy a terméktesztelés sávban a képek alá oda van írva angolul, hogy tester meg review master, ilyen stock photo vibe-ja van, ha már kényszeresen angolozni kell. Látom a képet, nem vagyok fogyatékos, akkor is, ha nincs tag-elve, mit látok, ha meg már tag-ekre volna szükségem, lehet, hogy nem is értem angolul a review mastert… Az ilyen apróságok miatt lett szerintem nagyon olcsó hatása az új oldalnak.

Most kikerült egy Garnier Micellás víz. Tag-ek: “kisebb”, “exklúzív hozzáférés”. Ez olyan, mintha valami belsős post it lenne. Fura. Egyszerűbb lenne enélkül szerintem.

A cikkek kategóriánál nekem ugyanúgy zavaró, hogy ilyen egy kis hívószavakkal lett telebiggyesztve. Borsonline-on vannak ilyenek szintén a csökkent értelműeknek… Nem tudom, ez most valami marketinges hype, hogy szerintük a nép nem ért és nem olvas, és majd az ilyen feliratok segítenek eligazodni az eddig is szigorúan egyszerű mondatszerkezetek sűrűjében? Én nem szeretem, nem tudok nem arra gondolni, hogy azért teszik oda, mert nagyon butának tartanak.

4 Likes

A piacra feltöltött hirdetés még mindig nem szerkeszthető. Ezt, amiben itt írunk, nem lehetne oda átpakolni?
Az eladott termékeim száma még mindig többezer, mert az összes eddig törölt termékem is ott figyel, a megújulásig, legalább azokkal nem emelkedik a számuk.

1 Likes

Engem nagyon zavar, hogy nem látom a piactéren a felhasználóknál a regisztráció időpontját. A régi oldalon világosan látszott, hogy ki mikor regisztrált, mióta tag. Nekem ez fontos lenne, mert vásárolni csak régi, megbízható felhasználótól merek. És továbbra sem értem mi értelme a követés funkciónak? Bekövettem néhány kedvenc eladómat de egyetlen név sem látszik közülük a profilomban. Sajnos továbbra is teljesen idegen számomra ez a megújult oldal, értehetetlen számomra miért kell ránk erőltetni, amikor láthatóan a felhasználók 90%-ának nem tetszik? Mint amikor egy szép régi házat felújítanak, de egy emléktáblán és néhány tégladarabon kívül semmi nem marad az eredetiből, minden új és mai anyag. Lásd a diósgyőri vár felújítása.

10 Likes

Kedves Krémmánia Felhasználók!

Újabb fejlesztések kerültek ki az oldalra, ezúttal az oldal keresőjét sikerült felokosítanunk. Ez vonatkozik az általános keresőre, a termék lista oldali és a piactér oldali mini keresőre is. Reméljük ezt követően mindenki megtalálja azt, amit keres. :slight_smile:
Ezen felül megemeltük a különböző listázó oldalakon megjelenő elemszámot is.

5 Likes

Másnap is próbáljátok! Akkor már nem fog menni a 10 feltöltés! Nekem nem engedi csak 2 naponta! Hiába várok 24 vagy akár 30- 40 órát, akkor sem engedi! Szóval, ha úgy gondoljátok rendben van, akkor az probléma!

1 Likes

Teljesen más termékeket próbálsz feltölteni vagy ugyanazokat? (Ezer bocs, nem hülyének nézlek, csak ezeken a részleteken múlik egy csomó hiba pontos beazonosítása…)

Régen feltöltött termékeket frissíteném, vagyis feltenném, aztán a régit meg le!
Ezt így csinálom már 10 éve! Nem 8 napon belüli, hanem régebbi termékek! Gondolom sokan tudják miről beszélek!

1 Likes

Nem működik úgy, hogy megfordítod a sorrendet és először törlöd a régit és csak utána teszed fel az újat?

Nem az lehet a baj, mert egyik nap engedi, másik nap nem! Minden második nap napi limit probléma van! Harmadik nap megint engedi! Olyankor sem törlöm le előbb, csak miután feltettem!
Olyan, mintha nem 24 óránként engedné, hanem több!
Mikor felteszem az elsőt mondjuk reggel 8 kor, az utolsót délután 3 kor, akkor másnap reggel 8 kor nem kellene engednie legalább egyet? De nem, még délután sem enged, illetve este 10 kor sem, csak a következő napon! Nem is értem!

Köszönöm a részletes leírást, vizsgáljuk ezek alapján!! :tea:

Mindössze annyit szerettem volna, hogy 2 db plusz fotót töltsek fel a hirdetésemhez. Képtelenség megcsinálni! A hirdetésnek valamilyen címet akar adni, nem tudom miert, de nem fogad el semmit! A márka nem elég neki, pontos terméknevet meg nem fogad el, mindenféle hülyeségeket ír ki hibaüzenetnek. Elegem van!!! Aki ezt az egészet így megalkotta meg kitalálta, hát…….inkább nem írom le, nyomdafestéket nem tűrő lenne a véleményem! Botrány ez az egész úgy ahogy van​:rage::rage::rage::rage::rage::rage::exploding_head::exploding_head:

3 Likes

Az értékeléseket még mindig nem látni. Ez nagyon fontos lenne a bizalom szempontjából. Feltölteni is szeretnék dolgokat ezt sem tudok. Ennyire nagy falat lenne ez az oldal? Profik vagytok, van ebben jártasságotok? Javultak dolgok, de azért még mindig kevés. Sajnélom, hogy ezt kell írnom.

3 Likes

Legszívesebben 2 szivecskét is nyomtam volna erre a hozzászólásra, mert mindkét újításra nagy szükség volt.

Nem tudom, hogy a fejlesztő/tesztelők milyen monitoron dolgoznak, de a “márkaoldalon” lévő termékek száma jelenleg 16. Ez 1080p-s monitoron (standard 16:9) 100%-os nagyítással sem néz ki úgy, ahogy azt szerintem szeretnék, mert nem 4 sorban 4 elem található, hanem 5 sorban 3 és 1 sorban 1. Ez annak köszönhető nálam, hogy a Win10 képernyőbeállításain belül az oprendszer méretezése 125%-ra van állítva, ami ezek szerint módosítja a böngésző méretezését is. Ha 80%-ra leveszem a böngészőben a nagyítást (vagy a képernyőbeállításokon belül 100%-ra a méretezést), akkor megvalósul a 4x4-es listázás.

Ez nem egy egetrengető probléma, de sokkal több felhasználó érintett lehet, mint gondolnánk - jó eséllyel a 1080p és 16:9 a legelterjedtebb kombináció pc-n (vagy laptopokon). A reszponzivitással egyébként nincs gond.

1 Likes