Krémmánia megújulás FONTOS

Neked nincs gondod a feltöltéssel? Vagyis a limittel? Én tegnap 15 óra előtt töltöttem fel az utolsót, de most majdnem 19 órakor is azt írja, hogy limit fölött vagyok!
28 óra telt el! Ilyet te nem tapasztaltál sosem?

Ha nekem szólt a kérdés, de! Pár napja ment a 10, utána 6, tegnap 4. Időpontot nem néztem, csak dátumot, reméltem az elég…

Neked szántam igen! Szoktalak látni, csak azért írtam neked! Köszönöm szépen a választ! :blush:

Wow, ti mertek feltölteni? :smiley: a megújulás óta csak 3 terméket mertem, mert mióta ilyen butus a kereső, mindig félek, hogy duplikálnám a terméket.

Eddig minden újdonság esetében elég volt rápillantanom a márka oldalára, és ha nem az első oldalon, de a második környékén tuti kiderült volna, hogy felrakták-e a krémet. A megújulás óta népszerűség szerint listáz, ami az egyik legnagyobb fájdalmam az új oldalon :frowning: Egyébként a feltöltéskor tök jó volt a régin, hogy a márka + kategória megadása után jelezte, ha már egy hasonló termék jóváhagyásra vár, az is eltűnt most, pedig jó volt a megerősítés.

Ez most a piac, amiről szó van, nem új krém feltöltése. :slight_smile:

Annyira frusztráló, hogy a piactéren meghirdetett termékeim nem jelennek meg a keresővel. Próbáltam egyszerűen csak a nevet használni a megnevezésben, ahogy fentebb ajánlotta valaki, de az sem segít :frowning:

1 Likes

Szia
Talán ez segít neked:
Ha pl.: ez a termék neve amit el akarsz adni: “Dior Forever Clean Foundation Matte 24H Alapozó”
Akkor a piactéren ezzel fog rákeresni így ahogy van, úgyhogy ez az alap amihez tudsz hozzá adni, pl:
“Dior Forever Clean Foundation Matte 24H Alapozó” + " minta" vagy “Dior Forever Clean Foundation Matte 24H Alapozó” + " - 10 ml" (szerintem az is jó ha elé van írva, a lényeg, hogy a kereső egy az egyben keresi a szöveget piactéren).
Az hogy “Dior Forever Clean Foundation Matte minta” az nem lesz jó, mert kell a névbe a 24H Alapozó rész is, de pontos sorrendben “Dior Forever Clean Foundation Matte 24H Alapozó minta”
Elnézést, ha esetleg túl magyaráztam :relaxed: .
Bár gondolom hogy könnyíteni akartak a termék piactéri megtalálásán, a kivitelez borzalmas vagy nevetséges…nem tudom, én inkább csak nem mondok semmi mást :smiley:

1 Likes

Hú, nagyon köszi! Úgy látom, hogy működik :slight_smile:

1 Likes

Kedves KataViki! Elvileg úgy van beállítva, hogy 1 nap 10 terméket lehet felvinni és 7 naponta lehet egy terméket újra felvinni.

Hamarosan pótoljuk azt a magyarázó oldalt, ahol megtalálhatjátok a Krémek krémje szint pontos leírását!

Kedves LaNara és Torpece!
Elnézéseteket kérjük az általatok jelzett hibáért! Ez a kereső funkcionalitással kapcsolatos, hamarosan élesítjük az ezzel kapcsolatos javítást és remélhetőleg meglesznek a termékeitek a listában.

Kedves ZazieAda! Köszönjük a jelzést! Ezt majd megnézzük, mert elvileg beállítás szerint csak arról nem kapsz értesítést, ha te írtál!

Kedves Anilorak! A kereső fejlesztése még mindig zajlik, hamarosan élesítjük az oldalon és onnantól sokkal jobb találatok fog adni, kérem még szíves türelmedet!

Kedves Eternity62! Köszönjük a visszajelzést, teljesen jogos, a vásárlás időpontját ki fogjuk venni az űrlapból!!

2 Likes

Teljesen jogos a panasz, a szöveg tagolását javítjuk és hamarosan normálisan lehet majd használni!!

3 Likes

Folyamatban van ez a javítás is, a polcoknál hamarosan működni fog a törlési funkció!

1 Likes

Köszi a választ! Ezek szerint ez is hiba, hiszen ennyit engedett, hiába próbáltam.

Különböző termékeket próbáltál feltölteni vagy ugyanolyanokat, vagy hasonlókat?

Amik eddig is fent voltak, de így csináltam mindig, újra feltöltöm - 8 vagy több napnál - majd törlöm a korábbit.

Kedves Forummodi!

Jó lenne ha a piactérnél több minden megjelenne egyszerre mint régebben. Nekem pl a kép méretét kifogásolta ami korábban nem volt.