Krémmánia megújulás FONTOS

@LaNara Szuper! örülök hogy segített :blush:

1 Likes

Köszönöm, nagyon várom, hogy visszatérjen!! :smiling_face_with_three_hearts:

Nekem továbbra sem sorrendben mutatja az INCI-t… Tegnap nem csekkoltam, de ma feltűnt az általam feltöltött terméknél. Kicsit bosszantó, hogy még a bejelentett javítások sem stimmelnek.

4 Likes

A keresővel továbbra sem boldogulok.
Így a Google -ba írom be és mellébiggyesztem hogy KM. Így talán megtalálja.
Kérdésem lenne ,ha valaki üzenni szeretne az egyik eladó termékemmel kapcsolatban az látható valahol?

Azért érzitek, hogy az az egész topic úgy Monty Phyton ahogy van… egy hónappal a dicsőséges megújulás után.

16 Likes

:joy: :joy: Feltöltenék néhány terméket eladásra, de vicc az egész. És ha szeretném szerkeszteni a régebbi hirdetésemet, akkor gyakorlatilag majdnem az egész űrlapot újra ki kell tölteni. Vásárlás időpontja…édes istenem! Soha nem az számít, mikor vettem a terméket, hanem az, hogy mikor gyártották! Ezt nem tudja bevenni a gyomrom. Beírom, hogy 1900. január 1. :rofl:

8 Likes

@Eternity62 Ha sikerült formáznod a szöveget html kódokkal, hogy ne egy nagy igénytelen massza legyen az egész, azt minden egyes alkalommal újra kell csinálni amikor valamit szerkesztesz a hirdetésen. Minden. Egyes. Alkalommal. Agyrém!

7 Likes

Én egy mezei felhasználó vagyok, nem szeretnék HTML és egyéb dolgokkal vesződni, csak simán használni az oldalt. Én kérek elnézést. :grin:

13 Likes

@Holvanazalany Engem nagyon zavart, hogy ha 1 db mondatnál többet írnék a leírásba, akkor egy tagolatlan tömb lesz a szövegből, ezért elkezdtem kódokkal formázni. Csak le ne maradjon egy ékezet valahol, mert kezdhetem az egészet előlről :rofl: Botrány, hogy nincsen meg a szokásos, felhasználóbarát kezelőfelület a szöveg formázására. A véleményeknél meg amúgy a kódok sem működnek.

3 Likes

Vajon mi alapján lehet egyik nap 10, másik nap 6, harmadik nap csupán 4 terméket feltölteni a piactérre? Gondolom ez is hiba.

Lányok, ez mi a búbánat? Bizalomgerjesztő ez a vicsorgó, gülüszemű robotfej. :smiley:

2 Likes

Az egyszer magázó, egyszer tegező megszólítás az adathalász, csaló platformokon van :joy:
Vicc az egész…

4 Likes

Kérdés: eddig is publikus volt mindenki kívánságlistája? Mert most az.
Nekem kellemetlen, ha más látja, hogy miket jelöltem kedvencnek, az csakis rám tartozik, ahogy az is pl., hogy egy akármilyen más platformon mint lájkolok. :smiley:

6 Likes

Eleve nem is ugyanazt jelenti a kettő. Én most mindent a kedvencekbe rakok, de csak mert azt legalább lehet törölni, míg a polcokon semmit :laughing: Annál be tudod állítani, hogy publikus vagy nyílt legyen, de egyelőre semmi értelme. Ahogy a követés funkciónak sem, meg a hasonló termékeknek sem, meg a keresés a piactéren gombnak sem, meg úgy nagyjából semmi újdonságnak…

2 Likes

Nos, a régi kívánságlistás termékek a Kedvencek fül alá kerültek, ezért fogalmaztam így, de úgyis értitek, mire gondolok. Köszi, akkor lehet hogy átrakom őket a polcokra, bár kinek van arra ideje :smiley:
A mondatok többi részével sajnos egyetértek.

1 Likes

Nekem is ugyanez a helyzet!
Szeretnék választ kapni én is! Hátha többen írjuk kapunk rá, akár itt is!
Tegnap frissítettem 10 terméket, az utolsó feltöltés délután 14.30 kor volt! Most 15.30 mindjárt és nem enged feltölteni! Hogy van ez számolva? Borzalmas! Eddig ha ahhoz volt kedvem reggel feltettem és kész! Most, ha így állunk, akkor nem igaz, hogy 24 óránként 10 terméket enged; szeretném én is tudni, mikor javítják ezt ki!

Igen-igen, oda transzportálódott, csak azt próbáltam leírni, hogy ez is mennyire amatőr már, hogy két teljesen külön fogalom az, hogy mit szeretnél kipróbálni vagy megvenni és az, hogy valami a kedvenced (ergo valószínűleg már ismered és használod). Nekem legalábbis teljesen más a kettő, jelenleg olyan dolgok vannak bekedvencelve amiket még tesztelek, de simán lehet, hogy majd csak 1 csillagot és borzalmas értékelést kapnak.

1 Likes

Igen, abszolút amatőr sajnos. :frowning: Fragranticán szeretem a polcokat, ott csak rányomsz oldalt a fogaskerékre, és minden parfüm fölött megjelenik az X. Meg sok egyéb dolog miatt is áttértem most a Fragranticára, de hát azok csak parfümök… Nincs már nekem türelmem, hiába kérik a Modik.

4 Likes

Nekem most fogyott el végleg a türelmem. Már szerkeszteni sem engedi az eladó termékeket!
Nem elég, hogy végig szenvedem az egész agyament adatlapot újra, rákattintok a mentésre és semmi!
Ezt a weboldalt ebben a formájában egyszerűen nem lett volna szabad a nagyközönség elé vinni.
Azért év végén a bonus meglesz a centralmedianal, gondolom - a “remek” munkáért cserébe. :frowning:

7 Likes

Teljesen megértelek, én is nagyon utálom, pedig gyakran hirdetek, töltöm fel újra a termékeket. Így erre is rájöttem, hogy mi a gond.
Ha a termék adatlapján nyomsz a módosításra, akkor eltűnik a termék neve, tehát azt újra be kell írnod, ezért nem enged menteni… Nekem is idő volt, mire rájöttem, és tényleg nonszensz… Viszont ha a listából akarsz módosítani, akkor nincs ez.