Krémmánia megújulás FONTOS

Azta… Kíváncsiság lista?
Nekem amúgy a kedvencekbe tette az ex-kívanság listát, de nagyon nem ugyanaz a jelentése. Meg az összes polcra, mindegyikre. Amiket töröltem is, teljesen feleslegesek. Amihez vissza szeretnék találni az beszivecskézem jobb híján. Ahol szintén mindent 3 csillaggal mutat, azt is amihez nincs értékelés

Amúgy jó lenne ha valahol le lenne írva, mik a Krémek krémje szint követelményei, mert nem 1000 pont az biztos, ami a GYIK-ben szerepel. Nekem van már annyi, de nem lettem az. Bár annyira nem izgat, ezt a régi felületen sem találtam meg :sweat_smile: Rejtély…

Pont ezt írtam kicsit feljebb, szomorú, de már nem az a célközönség, aki eddig volt, akik életben tartották a régi oldalt (ami valljuk be, jó elavult volt, de mégis…)

Én egy ideig inkább meg sem nyitottam a krémmániát, gondoltam majd visszanézek … valamikor később, mivel ezzel dolgozok tudom hogy az alap dolgokat is elég sok idő lesz valószínűleg javítani, ha ennyire félremegy az egész, így nem is számítottam gyors javulásra.
Ma gondoltam egyet, azért csak felnézek az oldalra a laptopomon, mert mobilról sem igazán a legjobb élmény, hát a 16" laptopomon ami a fejléc alatt maradt hely, a felét el is foglalta egy “forgó” olyan 14 cm magas Rossmann reklám, alatta pedig a már megszokott óriási kép a hölggyel és leírással, majd alatta egy újabb jó 8 cm magas Costa reklám, úgyhogy görgettem egy darabig … főleg reklám … hát én be is zártam gyorsan :D, persze kell a reklám, de nem tudom nekem ez így egy kicsit sok volt :smiley:
Számomra minden egy picit feleslegesen túl nagy, gondolom az esztétikát úgyis a fő funkciók után fogják átnézni, hogy mit érdemes ott esetleg javítani.

Miután bezártam az oldalt gondolkodtam rajta, hogy csak én vagyok-e ilyen szerencsétlen, ezért megnyitottam egy kisebb laptopon is (ugyan úgy Chrome böngésző, igaz másik operációs rendszer, de az ugye mindegy) - ott csak egy apróbb 2 cm-es reklám volt volt fennt, az természetesen egyáltalán nem lenne zavaró a régin is voltak reklámok. Hogy mi lehet az indok és a különbség nem tudom, ezek után nem volt kedvem még az asztali gépet is bekapcsolni hogy a 27"-es monitoron mégis mekkora akkor az a hirdetés :smiley: De a sok funkcionális hiba mellett, ez se igen hozza meg a kedvet az oldalhoz.

Hogy valami pozitívat is írjak és azzal zárjak, örömmel látom hogy jó pár alap dolog javításra került azért.

2 Likes

Lecsekkoltam néhány illatot, amire tegnap is rákerestem: úgy tűnik az most OK. Ellenben most ezt látom, mielőtt megnyitnám a termék adatlapját: 4,5 és 5 csillagos értékelés - pedig “még nincs vélemény”.

A kedvenceknél (régi kívánságlista) egységesen 3 csillagos értékelés jelenik meg, pedig ezek közül 2 termékre egy értékelés nem érkezett még, és a többi 3* sem fedi a valóságot

A Krémek Krémje úgy volt régebben, hogy bizonyos pontszám, feltöltött termékmennyiség, hasznos véleményszám után kérni kellett az Adminoknál, hogy az lehess. Ők pedig beállították.
Most nem tudom hogy van ez.

2 Likes

Én a honlap megújítása előtt is egy jó ideje Krémek Krémje voltam, pedig nem kértem, nem is tudtam, hogy az a szint kérésre van.

Lehet, hogy annak elérése már korábban változott.
Az biztos, hogy én töltöttem fel termékeket incivel és márkát is, nemcsak véleményeket írtam.

4 Likes

Krémek krémje úgy lehetett valaki, hogy X mennyiségű hozzászólás + ebből legalább X mások által hasznosnak jelölt + (azt hiszem) legalább 10 krém feltöltése INCIvel együtt

1 Likes

Kedves Tatombak! A hibát hamarosan javítják a fejlesztők, összefüggésben van a listaoldalakon rosszul jelzett értékelés számokkal. Köszönjük a jelzésedet!

1 Likes

Kedves Krémmánia Felhasználók!

Két újabb javítás került ki az oldalra. Az összetevők sorrendje helyre állt a termék oldalakon, továbbá a piacteres megjegyzéseknél egy zavaró funkciót szedtünk ki, mostantól arról nem küldünk értesítő mailt a kommentelőnek, hogy kommentelt. :slight_smile:

8 Likes

Úúú emlékszem még régen, mikor láttam, hogy összegyűltek a pontjaim és megfelelek a kritériumoknak, akkor írtam a Modinak és izgultam, hogy megkapjam a Krémek krémje titulust, nagyon örültem neki :slight_smile:

4 Likes

Most döbbentem rá, hogy a hirdetéseim több mint fele konkrétan nem jelenik meg, ha rámegyek a termékoldalon a “Keresés a Piactéren” gombra, de mondok jobbat, ha feltöltöm újra, AKKOR SEM. Szóval akkor ezért csökkentek az eladásaim a megújulás óta, cirka 90 százalékkal. Eddig igyekeztem türelmes lenni, de most rendesen idegbe jöttem…

2 Likes

Sziasztok, ismét megkérdezem, talán csak én nem találom… A termék összehasonlítás funkció megvan valahol? Az szuper volt, hiányzik!
Nagyon bízom benne, hogy meglesz/megvan…

2 Likes

Ugyanez nálam is és ezt írom már le ide nem tudom hányszor de minek? Gondolom Te is úgy vetted észre, hogy beírod egy meghirdetett terméked nevét a piactér keresőjébe és nem jön elő a találatok között. Nálam így bukott ki a dolog. Akárhányszor belépek erre a csodás megújult oldalra, csak elkap az ideg.

2 Likes

Most, hogy @ZazieAda említette elkezdtem ránézegetni a hirdetéseimre. Elég gyanús már hetek óta, hogy az érdeklődés a nullával korrelál. Értem, hogy nyár van, mindenki nyaral, kezdődik a suli de hogy szinte senki ne keressen, az fura. Azt, hogy egyetlen (!) eladásom volt mióta megújult az oldal, betudtam annak hogy nyár van és hogy az új felületen még sokan el vannak veszve, nem jutnak el a hirdetésekhez. Arra, hogy a 11 eladó tételemből mindössze 3 jelenik meg, a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna. Olyan tételek se látszanak, amiket 1-2 hete tettem fel. Ráadásul hiába teszek bele effortot, ha újra felrakom akkor sem látszik :((((

Edit: Szerintem nézzétek meg ti is, mert a piactéren szúrópróbaszerűen megnézett tételek közül egyik sem látszik a termékoldalon.

Én eddig annak tudtam be a vásárlás csökkenését, hogy biztosan elvette jó pár ember kedvét a böngészéstől az új oldal. Pl.: régen én is gyakran ránéztem a friss termékekre a piacon, nem mindig kerestem specifikusan valamit, de néha szembejött egy két újdonság, amit aztán csak leütöttem. Vagy volt olyan, hogy pár eladóra ránéztem náluk van-e valami újdonság. Persze az is megesett, hogy amikor ránéztem egy krém összetevőire, akkor megláttam hogy van eladó travel size és gyorsan leütöttem.
Amennyiben viszont még meg sem jelennek a termékek, így akkor még kevesebb az esélye, hogy valamelyik eladó termékre rátaláljon valaki.

Érdekesség - lehet már említette valaki feljebb, hogy van olyan ami alul (Nézd meg mások eladó kozmetikumait, vagy add el a saját termékeidet. rész) 2 terméket is megjelenít: az egyik a jelenlegi hirdetés féláron, a másik a már törölt hirdetés eredeti áron.

@LaNara Bár több munka mint megéri, de amit észrevettem, hogy pl van egy Hermes fújósom fennt:
a neve: Fújós - Hermès Tutti Twilly D’hermès
A termék adatlap neve: Hermès Tutti Twilly D’hermès
Amikor rámegyek a Keresés a piactéren akkor meghívja a weboldal keresőjét a termék nevéve (/_next/data/pib3OXNYMuzHB82LhrX0c/hu/elado.jsonname=Herm%C3%A8s+Tutti+Twilly+D%27herm%C3%A8s, sajnos ilyen az url az ékezetnél)l,
én úgy gondolom mivel nekem benne van a neve egy az egyben ezért behozza, ha úgy keresek rá hogy Hermès Twilly akkor semmi, esetleg megpróbálhatod átnevezni.
Bár nem tudom megéri-e ezzel szenvedned, de hátha segítene.

1 Likes

Uuu @Cassy köszönöm szépen a segítségedet! 🫶

Végigzongoráztam őket és sikerült így láthatóvá tennem a hirdetéseimet a termékoldalakon. Valóban működik az, hogy egy az egyben a termék nevét teszem címnek, nincs előtte emoji, nincs benne kötőjel csak a neve teljes egészében és utána az infók. Ezt akkor mindenki tartsa észben termékfeltöltésnél; hogy nem érdemes cifrázni / módosítani a termék eredeti nevét a legfelső “Név” rublikában, mert simán lehet hogy a rendszer nem fogja láthatóvá tenni a hirdetést.

Kedves AT222! A korábbi összehasonlítás funkciót a régi tudásával nem akartuk tovább működtetni, ezért az jelenleg nincs, de mindenképp tervezzük visszahozni bővített funkcióval, ahol nemcsak az összetevőket, de egyéb paramétereket is össze lehet majd hasonlítani.

2 Likes

Hmm. Na az lehet, hogy az eladó nem kap értesítést a saját kommentjéről a piactéren. De a vevő sem, ha válaszolnak neki. Legalábbis én ma nem kaptam. Még jó, hogy visszanéztem, mert gyanús volt, hogy nincs válasz. “Szuper” volt végiglapozni azt a rengeteg oldalt, mire megtaláltam a hirdetést. Ismét egy hiba, amit “kijavítottak”, de magával hozott egy másikat. Egy lépés előre, egy hátra. Haladunk :rofl:

Jó, nem panaszkodom, mert (számomra) a legfontosabb funkció visszatért, a sorrendi INCI lista. Ezt ezúton is köszönöm :pray: Fel is töltöttem egy új terméket, mert így már volt értelme :blush:

A piactéren a kereső funkció nagyon akadozik. Olyan termékeket nem hív elő, amiknek élő hirdetésük fut, de a termék adatlapjáról nem jelenik meg a hirdetés.
(pl. Estée Lauder Bronze Goddess Flora Verde | KremMania és nem talál rá a piactéri hirdetésre)
Még bosszantóbb, amikor a termék adatlapján meg sem jelenik a zöld gomb a piactérhez, hanem csak külső partnerhez
(pl. Dior Poison Girl | KremMania csak a “vásárold meg” zöld gomb látszódik, “keresés a piactéren” fel sem jön)

Szia
@Szeliger_1 Fentebb írtam LaNaranak, nem tudom olvastad-e, inkább kimásolom hátha segítene neked is, amikor a kereső nem dobja ki a terméked

“Bár több munka mint megéri, de amit észrevettem, hogy pl van egy Hermes fújósom fennt:
a neve: Fújós - Hermès Tutti Twilly D’hermès
A termék adatlap neve: Hermès Tutti Twilly D’hermès
Amikor rámegyek a Keresés a piactéren akkor meghívja a weboldal keresőjét a termék nevéve (/_next/data/pib3OXNYMuzHB82LhrX0c/hu/elado.jsonname=Herm%C3%A8s+Tutti+Twilly+D%27herm%C3%A8s, sajnos ilyen az url az ékezetnél)l,
én úgy gondolom mivel nekem benne van a neve egy az egyben ezért behozza, ha úgy keresek rá hogy Hermès Twilly akkor semmi, esetleg megpróbálhatod átnevezni.”
Szóval a lényeg, hogy a gombra rákattintva be van kódolva a weboldalon, hogy a termék adatlap nevével indítson keresést a piactéren itt a Estée Lauder Bronze Goddess Flora Verde és akkor így megtalálja a bug-os kereső is.

Persze ez nem jelenti azt hogy ez jó így ahogy van, a gomb rossz, ha el lehet nevezni máshogy, akkor úgyis meg kellene találnia, de amíg javítják hátha segítene megtalálni másoknak a terméket a piactéren.
Arra sajnos már ötletem, sincs hogy a másiknál, miért csak megvenni lehet.

2 Likes