Én egy ideig inkább meg sem nyitottam a krémmániát, gondoltam majd visszanézek … valamikor később, mivel ezzel dolgozok tudom hogy az alap dolgokat is elég sok idő lesz valószínűleg javítani, ha ennyire félremegy az egész, így nem is számítottam gyors javulásra.
Ma gondoltam egyet, azért csak felnézek az oldalra a laptopomon, mert mobilról sem igazán a legjobb élmény, hát a 16" laptopomon ami a fejléc alatt maradt hely, a felét el is foglalta egy “forgó” olyan 14 cm magas Rossmann reklám, alatta pedig a már megszokott óriási kép a hölggyel és leírással, majd alatta egy újabb jó 8 cm magas Costa reklám, úgyhogy görgettem egy darabig … főleg reklám … hát én be is zártam gyorsan :D, persze kell a reklám, de nem tudom nekem ez így egy kicsit sok volt
Számomra minden egy picit feleslegesen túl nagy, gondolom az esztétikát úgyis a fő funkciók után fogják átnézni, hogy mit érdemes ott esetleg javítani.
Miután bezártam az oldalt gondolkodtam rajta, hogy csak én vagyok-e ilyen szerencsétlen, ezért megnyitottam egy kisebb laptopon is (ugyan úgy Chrome böngésző, igaz másik operációs rendszer, de az ugye mindegy) - ott csak egy apróbb 2 cm-es reklám volt volt fennt, az természetesen egyáltalán nem lenne zavaró a régin is voltak reklámok. Hogy mi lehet az indok és a különbség nem tudom, ezek után nem volt kedvem még az asztali gépet is bekapcsolni hogy a 27"-es monitoron mégis mekkora akkor az a hirdetés De a sok funkcionális hiba mellett, ez se igen hozza meg a kedvet az oldalhoz.
Hogy valami pozitívat is írjak és azzal zárjak, örömmel látom hogy jó pár alap dolog javításra került azért.