Krémmánia megújulás FONTOS

Visszakaptam a kívánságlistám, viszont egy oldalon csak 7 terméket jelenít meg, így 38 oldalas a kívánságlista. :smiley: A régi ez esetben is jobb volt.
Hadd tegyem azért hozzá, hogy hálás vagyok, hogy visszakerült a kívánságlista.

2 Likes

Hát ez nagyon vicces. A kívánságlistám olyan formában tért vissza, hogy a termék, ami rajta volt (szerencsére csak egy darab, mert állandóan updatelgettem), hogy felkerült az összes polcomra és a kedvenceim közé is bekerült. Érthetetlen. Ja és ugye a polcról továbbra sem lehet levenni a cuccokat, úgyhogy köszi szépen… sajnálom, hogy egy percet is rááldoztam ezekre a polcokra, csak gondoltam, majd egyszerűbb lesz visszatalálni bizonyos dolgokhoz. De ha egy cetlire írnám fel helyes betűsorrendben, még az is többet érne :rofl: Milyen lehet annak, akinek sokkal több termék volt rajta?

Tehát: Sem a régi, sem az új, sem a legfontosabb funkciók nem működnek normálisan. Tényleg milyen fejlesztő csapat ez már? Van bármi amihez ha hozzányúlnak az nem lesz :poop:?

8 Likes

Amikor visszakaptam a profilomat azt hittem, hogy van remény, lesz ez még jó újra. Sajnos tévedtem. Ha ennyi idő után sem tudják megoldani a problémákat, akkor már nem valószínű, hogy túl sok energiát fektetnek bele, hiszen fejlesztőket fizetni hónapokig nem olcsó mulatság arra, hogy utólag toldozzanak-foltozzanak valamit.
Számomra a piactér nem prioritás, mert csak módjával adtam-vettem, de az viszont dühítő, hogy ha rákeresek egy termékre, akkor nem listázza ki a márka alatt, de ha google-ben keresem meg, akkor ott van.
Ha pedig már google-ben kell keresni, akkor olvashatok más blogokon is véleményeket, mert így nincs többé gyors ellenőrzés a drogéria polcai előtt. Erre az új oldal használhatatlan és nekem ez fáj a leginkább.
Nem szeretek plázákban bóklászni, mindig itt olvastam az újdonságokról és már célirányosan mentem, ha valamit be akartam szerezni. Sok kedvenc krémmániás véleményezőm elhagyta az oldalt -jogosan- , így már az újdonságok miatt sem érdemes megnyitnom az oldalt.
Ez így…katasztrófa :frowning:

17 Likes

Újabb dolog ami elég bosszantó: amikor vásárlási szándékkal rákeresek valamire és rányomnék a zöld gombra, akkor ez bizonyos termékeknél nem “Keresés a piactéren” feliratot mutat, hanem azt, hogy “Vásárold meg”, ez utóbbi pedig az Árukeresőre visz (Paco Rabanne - Olympea, Lattafa - Khamrah oldalakon tapasztaltam ezt legutóbb, mindkettőből van több eladó tétel is a piactéren). A piactéri ajánlatokat a termék oldaláról így sehol sem lehet rendesen elérni, mert ha legörgetek, és rányomok a Piactér szekciónál a “Több mutatása” gombra, akkor vagy a piactérre visz ahol a kezdőlapot látom nem arra szűkítve amiről elnavigáltam, vagy ha rámegyek egy hirdetésre akkor nincs visszaút, mert a vissza gomb is az Árukeresőre visz, így lehetetlen böngészni a hirdetéseket.

Jó lenne, ha ez kicsit ki lenne bogozva, mert az eladás így szinte el van lehetetlenítve, ugyanis vásárlóként alig jutok el oda ahova szeretnék csak hosszú ide-oda kattintgatás után. A piactéren meg egyébként ha megnyitom a szűrőket, hogy keressek, akkor fel van csúszva a felugró ablak és csak a sminkektől lefele látom a termékcsoportra szűkítő opciókat + a keresés gombot. Le kell tekernem teljesen, majd ezután megnyitnom, hogy lássam fent a “Mit keresel?” mezőt is és be tudjam írni a kulcsszavakat.

4 Likes

Sajnos szerintem hiába nyígunk itt. Nem ez fog számítani, hanem a számok, a kattintások száma, amit a béna új felület hozni is fog. Szerintem az a “pár” törzstag nem számít a tulajdonosoknak, amíg a számokra hivatkozva tudja értékesíteni a reklámfelüketet. A minőség nem számít. Mindig lesznek újoncok, most is tele van a vélemények fül ilyenekkel: “Szuper krém, imádom”. Na köszi. Volt amit jelentettem, de utálom spiclinek érezni magam. Meg amúgy is olyan szélmalomharcnak érzem, már tökmindegy. Itt ez funkcionálisan katasztrófa oldal, amire lassan egy hónapja várunk, hogy megjavul, de most már teljesen nyilvánvaló, hogy nem fog, mert nem fognak áldozni rá. Lehet, hogy nem fog emiatt becsődölni az oldal, mert azoknak, akik nem írnak értelmes értékelést, ezek szerint nem is számít, hogy értelmes értékelést olvassanak. Mert most a hype menő, és hogy ami fel van húzva azt megvegyék, birtokolják. Nem pedig az, hogy ténylegesen milyen az a termék. Ez most ilyen boomer szöveg, de az új generációnak lehet, hogy ez elég. Aztán később majd biztos tudatosabbak lesznek. Mi viszont kiszorultunk a célcsoportból, azt gondolom.
(Természetesen tisztelet minden olyan tininek és újoncnak, aki értelmesen, tudatosan, nem csak a hype-vonaton robogva vásárolgat.)
Sajnálom amúgy, mert pont felépítgettem az új, pár hónapos profilom (valamikor nagyon rég volt már egy accountom, de még freemailes emailcímmel, oda már nem tudtam visszalépni a régi oldalon sem jó sok év kihagyás után). Pont ezért én türelmes voltam, de ha azt látom, hogy felesleges, mert pont a fő funkciók nem működnek, és nem javítják őket, akkor hova legyek türelmes? Ez nem türelem kérdése. Használható az oldal számomra vagy nem? Jelenleg max annyira, hogy olvasgatom az új véleményeket, amiben egyre több az egysoros. Egy idő után ez nekem nem lesz elégséges, mert ennél sokkal több dologban támaszkodtam eddig a KMre (pl INCI lista és részletezésük - még mindig nincs javítva), amit ha egy sima google kereséskor megtalálok máshol, egyre kevesebbet fogok ide járni…

17 Likes

Legnagyobb meglepetésemre visszatértek az én kedvenceim is, viszont a polcoknál nincs semmi. Engem az zavar, hogy nincsenek semmiféle sorrendben, sem ABC vagy hozzáadás dátuma szerint… ezt is jó lenne, ha lehetne állítani.

Kereső továbbra is használhatatlan, ennek vajon mi az oka? Beírom, hogy Anua clear és nem adja ki azt a terméket, hogy Anua 77% Heartleaf Clear Pad

Még mindig pontos betűsorrendben kell beírni mindent, ahogy egyszer valaki feltöltötte. Ennél már a kétezres évek elején jobb keresők voltak… :rage::roll_eyes: Amúgy fel nem foghatom, hogy miért nem ez volt az új honlap fejlesztés első napirendi pontja, a régi oldalon is nagyon elavult volt a keresőmotor.

8 Likes

Ma szerettem volna egy Gucci parfümről értékeléseket találni de feladtam :neutral_face: Viszlát KM jó volt veled, régebben nem telt el úgy nap hogy be ne néztem volna ide csak úgy, de ehhez nincs türelmem. És nem csak használhatatlan, csúnya is lett.

10 Likes

Hagytam időt, hogy türelemmel kivárjam az ígért javítások elvégzését így az elmúlt hetekben éppen csak beléptem szétnézni. Sajnos semmivel nem lett jobb az oldal még akkor sem, ha történtek javítások az első megjelenés óta. Viszont ahogy olvasom nem én vagyok az egyetlen, akinek ez az oldal így ebben a formában nem tetszik. Nem értem például, mi szerepe van a követések funkciónak a profilomon, amikor az teljesen üres. Ez volt az első olyan funkció az újdonságok között, amit kipróbáltam és bekövettem vele felhasználókat. Úgy látom ez is teljesen felesleges volt. A nyitóoldal is ugyanolyan barátságtalan, mint elsőre volt, még mindig ott vigyorog a csaj, a fél képernyőt betöltve és a piactér keresője továbbra is botrányos. Hiába írom be egy adott márka nevét, amiből hirdetek is, mégsem hozza fel a találatok között a saját hirdetésem. Egyszerűen nem értem miért kérnek itt az oldal üzemeltetői véleményeket, javaslatokat a felhasználóktól, ha úgyis marad minden úgy, ahogyan az ők elképzelték megújulásnak? Én itt befejeztem. A profilom még meghagyom, de átmegyek teljes passzivitásba…valaki leírta előttem, hogy ez az oldal azért a felhasználók által leírt véleményeknek köszönheti a fejlődését, az általuk feltöltött új termékek száma nélkül nem nőtt volna ekkorára az adatbázis mérete. Ehhez én a továbbiakban nem szeretnék hozzájárulni…Nagyon sajnálom, hogy ez lett a kedvenc oldalamból, ahol naponta nagyon sokszor megfordultam, ahol nagyon kedves ismerősöket találtam. Pontosan olyan érzésem van, mintha egy régi jó barátom ment volna el :cry: :cry: :black_heart:

17 Likes

Sokkal jobb volt régen, hogy egyből lehetett látni, hogy a termék alatt van-e eladó a piactéren, ez a kattintgatás az agyamra megy.

11 Likes

Az összetevők listájának rendezése mikor várható? Sajnos még mindig nem megfelelő sorrendben látszanak. Nekem ez a KM legfontosabb funkciója, a többi újítással is vannak gondok, nem akarom a fentieket ismételni, de ez konkrétan nagyon megtévesztő, főként hogy sehol sem jelzitek a hibát. :frowning_face:

9 Likes

Légyszi, ha már sokkal több helyen lehet reagálni mások tevékenységeire, akkor legyen egy infoközpont vagy valami, ahol jönnek értesítések. Oké hogy a piactéri termékem alá még a saját kommentemről is jön e-mail (:rofl:), de pl ha valaki egy véleményemre válaszol, arról semmi. Ha valaki bekövet szintén semmi. Ha valaki akit követek bármit csinál, arról szintén semmi (így meg nincs sok értelme a funkciónak).

Jó lenne továbbá, ha lenne üzenet funkció az oldalon, erre szerintem már vagy 10 éve lenne igény. Egy app lenne amúgy a legjobb, de ezt már leírni is alig mertem 🫣 Hozzáteszem ez utóbbiért én még rendesen fizetni is hajlandó lennék, vagy egyszeri alkalommal az Appstoreban, vagy feliratkozás keretében, csak legyen végre újra jó és működőképes.

Amúgy rájöttem, hogy a piactéri tételek leírását lehet tagolni és formázni, “csak” html kód kell hozzá! Üssetek egy üres sort és oda írjatok annyit, két egymás fele néző kacsacsőr <> közé, hogy “br”. Majd megint enter és folytathatjátok a szöveget. Googleben rá tudtok keresni mindennek a kódjára, ha vastagot meg egyebeket szeretnétek.

6 Likes

Kedves LaNara! Nagyon köszönjük az ötleteket, felvettük a listánkra, de sajnos, még mindig folynak az alapjavítások, bármi más fejlesztés csak ezek után jöhet szóba. :sunflower:

1 Likes

Amúgy a Fórum hogyhogy megmenekült a “megújulástól”…? Ide azért még be lehet nézni :wink:

5 Likes

Ne adj ötleteket… :grinning:

11 Likes

Még nem jutottak odáig a fiúk! :laughing: Tényleg nem akarnék már tovább kötekedni, de az hogy lehet, hogy megnyitok egy terméklapot, fent oda van írva: 5 vélemény. És 1 db, azaz egyetlen egy darab vélemény olvasható. Vagy még annyi sem. És ez sajnos nem egyedi eset. Én még nyitogatom néha az oldalt, kizárólag PC-n merem ezt megtenni, mert a telefonos netezés amúgy sem az erősségem és nem szeretném felhergelni magam a “semmit nem találok” hiábavaló érzésétől. Tegnap 4-5 olyan parfümre kerestem rá, ahol szerettem volna véleményeket olvasni, és ez vágott pofán telibe. Nincs vélemény, pedig állítólag van. :smiley:

3 Likes

Kedves Eternity62! A tegnapi nap folyamán kikerült egy javítás ezzel kapcsolatban az oldalra. Látsz még olyan terméklapot, ahol helytelen a vélemény szám?

1 Likes

Nekem eddig a termékek alatt mutatta az eladó hirdetéseket, ha voltak (igaz az ezer éve eladottakat is). Most már nem mutatja, külön rákeresve sem, sem úgy, hogy a termék adatlapján a zöld “keresés a piactéren” gombra rányomok. Mivel megjegyeztem az egyik eladót, az ő profil lapját felkeresve viszont ott látom az hirdetett terméket az aktív hirdetései közt. Érdekes módon onnan meg lehet nyitni a termék adatlapját, tehát össze vannak kapcsolva, de csak ebben az irányban. Nem tudom van-e köze az új “javitáshoz” ennek a jelenségnek, de ismét csak egyre nagyobb lett a káosz.

Szinte teljesen kiábrándultam ebből az új Krémmániából…
Nem nagyon veszem észre hogy az általunk jelzett hibák sokasága javításra került volna, ugyanis ahogy próbálom használni napról napra csak annál több és több bosszantó dologgal szembesülök. Ha véletlenül valami javítódik jön helyette 5 másik deficit…Az emailekre folyton csak az unásig ismételt sablonszöveg köszön vissza, megoldás persze nuku…pl. az 5 csillagos értékeléseim még mindig 4,98on állnak…vagy…egy adott termék bár szerepel az adatbázisban az istennek nem tudom eladásra feltölteni, mert a görgősáv nem kínálja fel a lehetőséget, ami nélkül lehetetlen odavarázsolni… vagy…észrevettétek hogyha valamit betesztek kedvenc termékeitek fül alá, akkor ott az összes termék 3 csillagosként jelenik meg, de ha az adatlapjaikra külön rámentek ott teljesen más értékek szerepelnek? Vagy…ma 1 teljes percre nekem bejött a régi KM felület…vagy…van akinél látom hogy ismét van kívánságlista másnál nincs… jajj elnézést dehogyis az (nézd a képem amit ide csattintottam - kíváncsiság-lista…) Sorolhatnám még tovább a többi idegtépő hibát is, de teljesen feleslegesnek tartom.
Na jó még egy észrevétel…régen a Krémek Krémje szintnek voltak bizonyos feltételei, és nemcsak az hogy írj véleményt min 10db termékről, és nem csak az hogy tölts fel min.5 db az adatbázisban még nem szereplő terméket…hanem bizony feltétel volt az INCI felrakása is (ami azért melós tudott lenni és meg kellett vele dolgozni), én úgy veszem észre most már ez sincs.

Senkit nem akarok megbántani de úgy érzem nagyon felhígult ez a platform…egyes felhasználók nesze semmi fogd meg jól fél szavas véleményétől a falnak megyek, persze ezt is felesleges ide írnom, mert épp ezek a felhasználók nem olvassák el. Na mindegy is…

Ha esetleg valaki ért hozzá és van kedve, a régi KM képére nyugodtan hozzon létre egy felületet én leszek az első aki regisztrál.

8 Likes