Az is csodálatos továbbá, hogy ha a piactéren lévő cuccok közül könyvjelzőzök bármit (mert mindig így csináltam), mivel a tételek külön oldalon megnyitva a lap elnevezésében még csak nem is a tétel neve szerepel, ahogy régen, hanem: Piactér | Kremmania, így minden könyvjelzőm neve is ez, amit újonnan mentek el :DDDD Piactér | Kremmania. Hát csodálatos.
Azt hiszem, én is könnyes búcsút veszek ettől az oldaltól. Harmadszor próbálok feltölteni a piactérre egy terméket:
1.) először kidobott, mondván, jelentkezzek be - be voltam jelentkezve.
2.) Mi az, hogy hirdetés címe? Ez egy teljesen felesleges agymenés. A hirdetés címe az eladó termék neve, amit még 1x, kiválasztással be kell írni. De ha nem pontosan úgy gépelem be, ahogy az adatbázisban szerepel a termék neve, akkor keresgélhetek napestig, mire eltalálom a pontos megnevezést.
3.) Kérdezném: akinek raklapnyi kozmetikum, még több parfüm sorakozik a szekrényében, hogy a búbánatban tud visszaemlékezni arra, hogy mikor vette? Már bocsi, de én a saját születésnapomat el szoktam felejteni, ugye nem gondolják komolyan itt a KM-n, hogy feljegyzem, mikor mit vásároltam? És ha tegnap vásároltam, de már pl. 3 éve állt az üzletben, azt vajon honnan tudhatom? Ha pedig valaki hasára üt és beír valamit, annak mi értelme? Arról nem beszélve, hogy manapság kis tégely szerepel a termékeken, azaz felbontás után XX hónap. Ha valami bontatlan, milyen lejárati határidőt adjak meg?
Ááááááá… kizártnak tartom, hogy ezt az új oldalt egy hozzáértő átnézte volna, vagy ami még rosszabb: kikérték volna a véleményét.
Haladok a reményvesztett tagok csoportjába… az imént írtam egy termékvéleményt… szépen, átláthatóan, tagoltan… nyilván összefolyik az oldalon, mintha nem ismerném az entert vagy az új bekezdés fogalmát. Eladó termék leírása továbbra is ugyanez, illetve még létező jelenség, hogy van élő hirdetés egy adott termékből, de nem listázza a termék adatlapról…
Megyek… fújok egy kis Shiseido “ZEN”-t magamra… hátha segít…
A sortörést próbáld meg a Shift + Enterrel, hátha akkor nem folyik össze.
Mondjuk kár, hogy ilyen taktikákon kell törni a fejünket…
És a 6 feltöltött termék után nem enged többet… Akkor ennyi a limit? Vagy hiba?
Én már tényleg nem tudom, mire is várok… Szinte semmi nem javult ami a piactér használatát illeti.
Off: Kedves Lapo! Ha esetleg írnál véleményt az Omnia Profumi Evodia-ról és az Accendis 01-ről, én bekezdések nélkül, egybefolyva is nagyon örülnék neki!
Kedves KM Felhasználók!
mi is várunk még a hibák javítására, sajnos, nem tudok pontos időpontot írni az egyes hibákra Nagyon sajnáljuk, és továbbra is elnézéseteket kérjük minden kellemetlenségért, ami az oldalon ér…
Nekem egyik nap hármat enged, másnap ötöt, vagy hatot! Első körben azt hittem, hogy el van valami csúszva vagyis a második nap mondjuk nem telt el a 24 óra és azért van ez a jelenség! Viszont sehogy sem stimmel, mert kihagytam 1 napot és akkor is csak hármat engedett! Türelmet kértek!
Csak az van három hete… Neked viszont köszi, hogy leírtad a saját tapasztalatodat!
nem működik a shift + enteres sortörés
Sajnos ott tartok, hogy azon kapom magam, hogy egyre kevesebb lelkesedéssel nyitom meg az oldalt. Ránézek, elkönyvelem, hogy nincs változás, akkor írok véleményt, ha egy termék kimondottan szembe jön az oldalon, mert rákeresni nem könnyű. 8 termék egy oldalon, aztán még görgethetek felfelé, a márkaoldalakra kattintva a már nem gyártott termékek foglalják el a helyet.
És persze, türelmesek vagyunk. Már hetek óta. De olyan érzésem van, hogy akik az új oldalt csinálták nem látták a régi krémmániát és nem is volt tesztelés. Most meg már élesítés után úgy vannak vele, hogy “csíny letudva”.
Azt remélem, hogy legalább nem sok pénzt kértek érte.
Nagyon sajnálom
Most én és a gépem vagyunk a hülye, vagy nem lehet rákattintani már semmire ami alacsonyabb rendű kategória mint pl a “sminkek x-re”? Ránéztem volna a legújabban feltöltött alapozókra, de bárhova klikkeltem, nem jött elő, csak a címsorba belevarázsolva a megfelelő karaktereket. Azért ez mintha egy-két hete még működött volna klikkelve is…
Annyi morgolódás után szeretnék közölni egy jó hírt (és természetesen köszönjük, hogy legalább ez javításra került): tegnap jelentkezett egy vevő az egyik termékemért, és én is KAPTAM ELÉRHETŐSÉGET A VEVŐHÖZ, nem csak ő hozzám. Ez volt számomra az egyik legidegesítőbb dolog az új rendszerben, de ez most a helyére került.
Update: az értékelési pontszámom nekem is 4.97-re nőtt és a random vélemények és értékelések is eltűntek már az oldalamról. Ennyit a jó hírekről.
A honlap továbbra is kb. működésképtelen és nekem is szemet szúrt, hogy egy termkéklapon ott van, hogy 4 értékelés, ráklikkelsz és igazából mondjuk 2 van. Szóval totál random, hogy melyik terméklapon mi a realitás.
Fura és működésképtelen. Ennek megfelelően nem is használom. Nem keresek, nem töltök fel, nem piacterezek. Mit is tudnék csinálni egy használhatatlan oldalon?
Nagyon jó irány (lett volna) a követés funkció, de jelen állapotban annyi a hiba, hogy értelmezhetetlen bármiféle “fejlesztés”.
Mondhatjuk, hogy lenyugodtam, de ez inkább a beletörődés… Beszédes, hogy már az admin sem azt mondja, minél hamarabb megoldják, hanem, hogy nem tud pontos időpontot… Értsd: az informatikus és a tulaj szarik bele, majd lesz valami, ha lesz…
Nem hogy lelkesedéssel, hanem sehogy nem nyitom meg az oldalt. Emlékeim szerint a fórumon is egy hete jártam kb utoljára. Nem tervezem, hogy növelem a gyakoriságot (sőt, fontolgatom, hogy lelépek), ha a dolgok így maradnak.
Engem már az is idegesít, hogy a Piactéren felhozza az évekkel ezelőtt feltöltött termékeket is, de csak kattintás után jövök rá, hogy ez a jó áron meghirdetett fújós bizony 2018-ban már elkelt…
Örülök, hogy megindult valami változás (pl.: a telefon képernyőjét nem a női arc telíti be), azonban jó lenne, ha a szórendtartó keresőt mihamarabb kiiktatnák, mert pont ma, mikor ránéztem az oldalra, láttam, hogy feltöltöttek egy már régóta feltöltött terméket (a legújabb név: Dermedic Sunbrella Baby Napfényvédő Tej Gyermekeknek és Babáknak SPF50, régebbi feltöltések: Dermedic Sunbrella Protection Cream SPF50 for Children and Babies, Dermedic Sunbrella Baby Napfényvédő Arckrém Gyermekeknek SPF50). Szóval ami várható volt (termékmultiplikáció), bekövetkezett. Lehet, hogy változott az összetétel (a kusza összetevőket nincs türelmem végigbogarászni), de ez akkor is legfeljebb ugyanannak a terméknek az update-elt változata. A régieknél persze nincs ott, hogy már nem gyártják (és lehet, jogtalan is lenne rábiggyeszteni), de ez is egyértelmű bizonyítéka annak, hogy amíg diszfunkcionális a kereső, addig a KM is diszfunkcionális lesz. Mivel sokan nem látogatják a fórumot, javasolnám, hogy írják ki az oldalra, hogy a kereső helyreállításáig (ami remélem, prioritás) a google-t vegyék igénybe, a terméknév után pedig írják be, hogy krémmánia. Ez azért is jó lenne, mert így egy probléma mintegy fraktálszerűen generál több tucatot, amit már nem lesz olyan egyszerű orvosolni.
Én jelenleg csak a fórumot böngészem, néha ránézek, hogy működik-e a kereső (amíg nem, addig jegelem az oldal használatát). Hiú lévén hiányolom, hogy eltűnt, hány hasznos jelölésem van (hasznosnak jelölt vélemény és összes hasznos szavazat). A többi (nem elsődleges) probléma (nem tudom, említették-e már, ezért most ide leírom):
- Ha valakinek a véleményeit meg akarom tekinteni és a többedik oldalon egy termékre kattintok (és nem külön lapon/ablakban nyitom meg), amikor visszalépek, nem arra az oldalra kerülök, amiről elnavigáltam (lehetett ez a 8. vagy a 9. is), hanem a legelsőre. És aztán lépegethetek vissza egyesével, amíg el nem fogy a türelmem…
- És ebből következik a másik probléma, amely már a régi krémmánia hiányossága is volt. Nincs olyan, hogy tetszőlegesen kiválasszam az oldalt, amire navigálni szeretnék. Például ha tudom, hogy van egy régebbi véleményem, amit update-elni szeretnék, szintén oldalról oldalra kell visszalépkedni, mert nincs az oldal alján egy legörgethető mező, amiben kiválaszthatom az oldal számát. Ez nálam még hagyján, de akinek több véleménye van, annak lesz ez igazán kellemetlen.
- Ezt a problémát súlyosbítja, hogy 8 vélemény/lap az oldal alapbeállítása. Nem tudom, milyen meggondolás vezérelte a készítőt, de az európaiak többsége tízes számrendszert használ (tudom, hogy létezik és használunk mást is, pl. hatvanasat az időmérésre), de így mindenkinek jelentősen megnőtt a profiljához tartozó lapok száma is. És oldalanként nincs senkinek kedve visszaléptetni.
- Végül pedig volt egy véleményem, amit még az átalakulás előtt módosítottam. A régi KM ilyenkor az újabb módosítás értelmében előre helyezte a véleményezett terméket, míg a mostaninál szépen hátul van az utolsó előtti oldalon, mintha nem is módosítottam volna.
Én türelmes vagyok, szerintem januárig pihentetem az oldal használatát, amely nálam véleményezésben és vélemények olvasgatásában, hasznosnak jelölésében merült ki, aztán meglátom, mire jutottak. Mert hát ez egy Dávid-Góliát párbaj, és eddig Dávid áll vesztésre…
Kedves abcdefgh12345678! Elméletileg a könyvjelzőzött oldal elnevezése módosítható. Nálam csillagozáskor mindig egy kicsi ablak ugrik fel. Ebben módosítani lehet a könyvjelző elnevezését és az elhelyezését. Bár tény, ez plusz macera.
Januárig! óriási!
A megújulás fontos és szükséges, de sajnos nincs olyan szegmense az oldalnak ami jobb és felhasználóbarátabb lenne a “megújulást” követően. (pl: értesítést kaptam a vásárlás jóváhagyásáról úgy, hogy nem vettem SEMMIT) A türelmüket és kedvüket vesztett felhasználók lemorzsolódása figyelmeztető jel kellene hogy legyen, de mintha nem menne át az üzenet. Valószínűleg ez már a vég kezdete… sajnos