Sziasztok!
A termékek összehasonlítása is eltűnt? Vagy csak én nem találom?
Én gyászolom a régi krémmániát. A kereső pocsék ,a listázás úgyszintén. Bonyolult megkeresni bármit is. Ha keresek valami hatalmas fotók csak éppen a lényeg nem látszik. Ha ez lett a megújulás lényege akkor kár volt energiát és időt pocsékolni rá.
Csak őszintén tudom remélni ,hogy most valaki kapva a jó alkalmon kihasználja ezt és elindít egy hasonló felületet. Ahol megint évek munkájával majd sok jóérzésű ember össszehordja azt a sok információt véleményt ami itt a jelek szerint elveszni látszik. Mert ez az új KM nem dolgozó nőknek nem időhiányos diákoknak lett kitalálva akik pár perc alatt információt tudtak szerezni egy termékről ,hanem nyugdíjasoknak akik ráérnek kattintgatni órákat. Ja persze elfelejtettem ők aztán mindig sietnek. Hogy lehetett ennyire melléfogni és egy jól működő dologból ezt csinálni? Már nem vagyok bizakodó. Sajnálom
Már nekem is 4.99.
Mondjuk még mindig nem igazán kaptunk magyarázatot arra, hogy ez az átlag hogy jött ki, hiszen az értékeléseim alapján 5-nek kellene lennie…
Sajnos ezt érzem én is…
Mindenre azt írják, hogy ezt is javítani fogják, meg azt is javítani fogják. Oké, de miért van az, hogy szinte mindent javítani, meg finomítani kell, hogy működőképes és felhasználóbarát legyen?
Csak az a baj, hogy addig rettenetesen elmegy az ember kedve az egésztől…visszasírom én is a régi, jól bevált, szeretett Krémmániánkat…
Barátkozván a helyzettel, hogy újraépítsem az eltűnt kívánságlistám, elkezdtem pakolászni rá a termékeket, de átláthatatlan. Nem ABC alapján listáz, nem is a polcra rakás ideje alapján. Itt is probléma, hogy oldalanként csak 8 termék jelenik meg, a saját listámon sem könnyű megtalálni a terméket, amit épp azért rakok oda, hogy megtaláljam
A polcra került termékek alatt egységesen 3 csillagos értékelés van azoknál is, amikre egy vélemény sem érkezett.
Szerintem egyébként a polcoknál a legjobb a képek mérete, ha oldalanként nem csak 8 darab jelenne meg, egy kis görgetéssel simán elférne ~30 termék is, mint régen.
Nem érdemes nagy energiát fekteni a polcokra pakolászásba, ugyanis levenni nem lehet, ami oda felkerül Ráadásul max 5 polcod lehet. Annyit tudsz csinálni, hogy magát a polcot törlöd, ha át akarod variálni a tartalmukat és újat csinálsz. De ugye ha már van öt polcod, akkor sakk matt…
Szeretném jelezni, hogy találtam egy terméket (biztos van több is ilyen, de nincs kedvem bogarászni), ahol állítólag 6 db vélemény sorakozik. Ezzel szemben 1, azaz EGY darab, Yeticica által írt vélemény olvasható, akármilyen sorrendbe rakom a véleményeket: legújabb, legrégebbi, leghasznosabb and so on. Elizabeth Taylor White Diamonds En Rouge EDT | KremMania
Én pedig olyanra bukkantam az előbb, hogy valaki két véleményt is tudott írni egy termékhez. Gondolom nem jelenítette meg neki az elsőt, és azt hitte nem sikerült elküldenie, én is jártam már így, pár percet néha várni kell. Viszont ez bug.
Paris Corner Khair Pistachio | KremMania?
Fáin… próbálok bízva bízni, és ha nem dolgoznék együtt kb. 50 rendszerfejlesztő és informatikus fiatal kollégával, akkor még jobban bíznék. Csak már számtalanszor hallottam tőlük azt a véleményt, hogy egy millió sebből vérző weboldalt 3x annyi idő, energia és pénz helyrepofozni, mintha az egészet elölről kezdenék. Már az elején javasoltam, hogy mindenki jobban járna, ha a régi oldalt visszaállítanák legalább arra az időre, amíg ez az új oldal kikerül az inkubátorból és önállóan képes lesz úgy funkcionálni, ahogy a felhasználók elvárják.
Annyira hiányzik, hogy nincs meg a mindennapi betevő Krémmánia időm. Nem túl sokat, de napi 30-45 percet eltudtam bibelődni, olvasgatni. Mondjuk az utőbbi 2 évben már nem írtam véleményeket, de előtte jó sokat írtam.
Töltöttem fel új termékeket, de most ahhoz nincs kedvem.
Már csak ide a fórumra jövök.
Sajnálom, hogy hirtelen meggondolatlanul úgy töröltettem magam, hogy nem mentettem el a véleményeket amit írtam. Pedig volt 1-2 ami egész jó volt.
A piacterezés is hiányzik. Na arra most újoncként 3 hónapot várnom kell.
A régi nicknevemet hagytam, minimális változtatással. Aki ismert tudni fogja ki vagyok.
Gondoltam elkezdek véleményeket írni, de 2 perc után elmegy az egésztől a kedvem.
Nekem annyira bántja az egész felület a szememet, minden kusza, össze-vissza, átláthatatlan.
Hogy lehet valamit így elrontani?!
Tudom ez legyen a legnagyobb bajom, hogy nem működik a KM, de nekem (és szerintem sokunknak) ez egy jó kis kikapcsoló terápia volt, elviselni az agyament világot.
Pontosan ugyanígy érzek.
Task failed succesfully Pedig én megpróbáltam alkalmazkodni az új környezethez…
Én töröltem az összes, 400+ darab véleményemet. Tudom, hogy ezzel a vásárlás előtt állókkal szúrok csak ki, akiknek jól jöhet a vélemény, de teljesen elment a kedvem az egésztől és csak a piactér miatt hagytam meg a profilom.
Totál használhatatlan még az oldal és már lassan 3 hete várakozunk. Ma például gyorsan rá akartam nézni, hogy fedőlakkokból milyen a felhozatal a vélemények alapján, de tök hülyén jönnek ki a találatok. Kiad egy 4 csillagos, majd 2 csillagos, aztán újra egy 4 csillagos terméket. Ennek így mi a búbánat haszna van? Nem tudok szűrni az új parfümös véleményekre, illetve az újonnan feltöltötteket sem látom. Teljesen elvesztette a funkcióját számomra.
Őszintén sajnálom…
Jó lenne vissza kapni a régi oldalt.
Érdemes lehet még írni bármit is ide? Vajon meghallgattatásra találnak a siralmaink? Én úgy veszem észre, hogy csak itt-ott, csak toldozgatás-foldozgatás megy. Én is most belefutottam egy termékbe (Jo Malone - Orange Bitters), amin 5 csillag van, de vélemény egy sem.
Mondanám, hogy a számtalan funkcionális hiba mellett már hagyjuk is a kinézetet, de nem, NE hagyjuk! A hatvanezer totálisan felesleges kattintgatás, az indokolatlanul óriási és zavaróan kicsi betűk, a betű típusa és színe, hogy nem teljesen fekete, borzalom. A förtelmes csaj számtógépen még mindig az arcunkba van tolva.
Mobilon pedig az egész egy rémálom. Amit már számtalanszor leírtunk: óriási képek, ötvenezer kattintgatás. Ha a drogériában akarok gyorsan rákeresni valamire, hát minden kiveri a szemem: óriás termékkép, feleslegesen kiemelt információk a véleményezőről, a jelentés, az igen, a válasz gomb, széthúzott összetevőlista, folyamatos kattintgatás… csak épp a vélemény az, aminek a betűtípusa, színe, mérete teljesen ellehetetleníti az olvasást, a gyors információszerzést.
A reményt én már teljesen elveszítettem, hiszen a régi, oly sokak által szeretett régi krémmánia oldal meghalt. Nem altatásban van, hogy remény legyen a felébredésre, az újra viszontlátásra. Egyszerűen kész, vége, nincs többé. Ezen nincs mit szépíteni. Nincs többé gyors drogériás keresés a fenti idegtépő hibák nélkül, nincs esti relaxálós véleményolvasgatás a szörnyen zavaró kinézet miatt. Válasz sincs, hogy ezek lesznek-e valaha javítva, vagy korrigálva.
Úgy látom, a régi törzsközönség is, aki a magja volt a krémmániának szépen lassan feladja a kérlelést és eltűnik az oldalról. Nem építi már a közösséget, nem fog már véleményt írni. Helyette majd jönnek az újak, a fiatalok, akik - természetesen tisztelet a kivételnek - a nemtörődöm stílusukkal, hozzállássukkal odalöknek néhány nem releaváns, nem valid véleményt majd a termékhez, tehát a hitelesség, amit a krémmánia hirdet magáról, hamarosan erősen megkérdőjelezhető lesz. Persze, ez mit sem számít, hiszen az oldal az újak által nyilván pörögni fog, tehát az üzlet nem fog megállni, csak a mi szívünkben marad egy óriási űr.
Hogy én ezt hogy utálom! Ez az, ami végképp elveszi a kedvemet a kereséstől.
Minden szavaddal egyetértek. Sajnos már oda jutottam, hogy sajnálom az időt, hogy bármilyen észrevetelem megírjam, felesleges mert maradni fog ez a borzalom. Siratom a régi Krémmániát
Sziasztok!
Teljes homály. Végre találtam olyan dolgot a piactéren amit régóta keresek. Jeleztem a vásárlási szándékot. Visszajelzés amit láttam hogy foglalva. Könyörgöm segítsen valaki hol látszik ez mert bizony én nem találtam meg.
Mikor tudják visszaállítani a kívánságlistákat?